Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Απομενει μια μερα για την ευρωπαικη λιστα και χρειαζομαστε δυο παιχτες ιδανικα.
Δυσκολα, οπως φαινεται, αλλα θα περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και μετα το συζηταμε.
Δυσκολα, οπως φαινεται, αλλα θα περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και μετα το συζηταμε.
- john4serres
Ετοιμος να διαπρέψει με τα ασπρόμαυρα.DamoN έγραψε:Ο φιλιπε δεν αξίζει μια ευκαιρία ;;;;

- loukas karadimos
συναυλια κουρκουλη σημερα στην Μικρας Ασιας
Θα ακουστει το μεγαλο χιτ " Παιζεις με την φλογα " σε ρουμανικη βερσιον ως προβα φιεστας για το επομενο πρωταθλημα
σεντερ μπακ δεν θα παρουμε, αλλα οπως με τον σκιαδαρεση περσι, θα ψωνισουμε απο τον χωρο των τεχνων
Θα ακουστει το μεγαλο χιτ " Παιζεις με την φλογα " σε ρουμανικη βερσιον ως προβα φιεστας για το επομενο πρωταθλημα
σεντερ μπακ δεν θα παρουμε, αλλα οπως με τον σκιαδαρεση περσι, θα ψωνισουμε απο τον χωρο των τεχνων
- loukas karadimos
απο το τεραστιο "πουλεν" στο τεραστιο "πουλι" ενας φελιπε δρομοςjohn4serres έγραψε:Ετοιμος να διαπρέψει με τα ασπρόμαυρα.DamoN έγραψε:Ο φιλιπε δεν αξίζει μια ευκαιρία ;;;;
Ρελανσ ο ΠΑΟΚ στα μεταγραφικα. Κλεινει Ραμος και χουμελσ και παμε για τρεμπλ

- nikos_algio
Ότι είναι να γίνει ή να μην γίνει θα μαθευτεί άμεσα, ας κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε τι θα μας ξημερώσει.
Η ομάδα θεωρητικά έχει ενισχυθεί στις θέσεις που πονούσε πέρσι και επίσης θεωρητικά έχει αποδυναμωθεί σε άμυνα και κέντρο.
Όσο έχω Σαββίδη ελπίζω, όσο έχω Λουτσέσκου δε φοβάμαι!
Η ομάδα θεωρητικά έχει ενισχυθεί στις θέσεις που πονούσε πέρσι και επίσης θεωρητικά έχει αποδυναμωθεί σε άμυνα και κέντρο.
Όσο έχω Σαββίδη ελπίζω, όσο έχω Λουτσέσκου δε φοβάμαι!
-
Δεν χρειαζεται να ειναι επιπεδουnunies4 έγραψε:Βεβαια να πουμε οτι και η λιστα να κλεισει αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να αποκτηθει στοπερ επιπεδου μεχρι 11/9 και να μοιραζεται ματς με Κεντζιορα (προφανως θα παρει περισοτερα ματς πρωταθληματος)
Απο την αλλη θα μου πειτε ποιος στοπερ επιπεδου θα ερθει για να παιζει μονο ελληνικο πρωταθλημα;
Γιατι ο ρουλης πως εφερε σιφουεντες μοντσου φαμπιανο κτλ.
Μια χαρα παικτες για ροτεισον..
Τι θα πει δεν παιζουν ευρωπη, γιατι της αεκ παιζουν?
εμένα μόνο η φυγή του Aeon με τρομάζει. Μεγαλη απώλεια η πένα του. Στα στόπερ θα γίνει προσθήκη σίγουρα. Εμπιστοσύνη στον Ιβάν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Psaras την Τρί 03 Σεπ 2024, 10:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε:Ελα ρε Γιαννη και εισαι σοβαρο παιδι...

H ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
Πέρα από την πλάκα ο Σταφυλίδης έχει κάτι σοβαρό και δεν έχει ακουστεί για καμία Ελληνική ομάδα?
Καλο στον εγκέφαλοShadow έγραψε:Πέρα από την πλάκα ο Σταφυλίδης έχει κάτι σοβαρό και δεν έχει ακουστεί για καμία Ελληνική ομάδα?
- thanos-xanthi
αν δε σκάσει διαρροή μέχρι το απόγευμα..σφίξαμε
από χτες ξέρουν για τον χατζηδιάκο, ας δείξουν και μια φορα, ΜΙΑ, αντανακλαστικά και ας κλείσουν στόπερ
το χαφ επίσης δε το ξεχνάμε, είπαμε έγινε ξεσκαρτάρισμα αλλά οι παρόντες θα σκάσουν
θα πέφτει κάτω ο Κεντζιόρα και οι σφυγμοί θα πηγαίνουν στο θεό
απλά δεν θα το αντέξει κανένας να σκάσει το viber μηνυμα: δεν θα πάρουμε παίχτη για να πούμε ότι πήραμε, έχουμε μέρες για τους ελεύθερους, διορθωτικές κινήσεις το Γενάρη
ως τώρα πάντως τους γύρισε μπουμερανγκ το να περιμένουν τελευταία στιγμή, και έμεινε η ομάδα με κάτι τρύπες μεσοαμυντικά περιμένοντας να κάνει ο Ραζβαν το θαύμα του
από χτες ξέρουν για τον χατζηδιάκο, ας δείξουν και μια φορα, ΜΙΑ, αντανακλαστικά και ας κλείσουν στόπερ
το χαφ επίσης δε το ξεχνάμε, είπαμε έγινε ξεσκαρτάρισμα αλλά οι παρόντες θα σκάσουν
θα πέφτει κάτω ο Κεντζιόρα και οι σφυγμοί θα πηγαίνουν στο θεό
απλά δεν θα το αντέξει κανένας να σκάσει το viber μηνυμα: δεν θα πάρουμε παίχτη για να πούμε ότι πήραμε, έχουμε μέρες για τους ελεύθερους, διορθωτικές κινήσεις το Γενάρη
ως τώρα πάντως τους γύρισε μπουμερανγκ το να περιμένουν τελευταία στιγμή, και έμεινε η ομάδα με κάτι τρύπες μεσοαμυντικά περιμένοντας να κάνει ο Ραζβαν το θαύμα του
- navigator11
ΑααχαααααχαχαχαχαχαPsaras έγραψε:εμένα μόνο η φυγή του Aeon με τρομάζει. Μεγαλη απώλεια η πένα του. Στα στόπερ θα γίνει προσθήκη σίγουρα. Εμπιστοσύνη στον Ιβάν.
Πρέκας φάση; Ή δεν πρόκειται να σπάσει με τίποτα και αμετακλήτως τη σιωπή του; Μη με σκας!!!