Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από gika »

Πουλήσαμε Κουλιερακη, πουλήσαμε Νασμπεργκ, πουλήσαμε Εκονγκ και έχουμε φέρει Θυμιανη και Κολει που δεν έχει κάνει καν προπόνηση. Πουλήσαμε Ράφα και φεραμε έναν αμερικανό που δεν ξέρουμε ποιο άθλημα εννοεί όταν λέει football. Κρατήσαμε για δεξί μπακ τον Ότο που αν ήταν πιο σκούρος θα νομίζαμε ότι είναι ο Ετο που είχαμε κάποτε και έγινε ορθογραφικό.

Στα χαφ φεραμε τον Καγκαβα νο2 και τώρα τον υπολογίζουμε σε όλες τις θέσεις που έχουμε ελλείψεις ξανά πριν καλά καλά τον δούμε σε προπόνηση, ποσο μάλλον σε αγώνα. Μαζί με Σβαμπ-Οζντοεφ που από περσι δεν τραβάνε, και τον Καμαρα που τι να πρωτοσωσει.

Είναι άδικο για τους μεσοεπιθετικους που πραγματικά έχουμε πολύ ποιότητα αυτό το πράγμα που γίνεται από τη μέση και πίσω.

Η ομάδα θα πρέπει να σταθεί απέναντι σε Manchester και σε Λυόν, και σε Σοσιεδαδ και σε Γάλατα, κι εμείς μιλάμε για τον Θυμιανη που θα παίζει χαφ και τον Μπακαγιόκο που θα παίζει μπακ.

3 Σεπτέμβρη.

Κι έχουμε και accounts εδώ μέσα να πουλάνε παπάδες με το κιλό και την mod team να τους κάνει entertain. Πφφφ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Παιδιά για τον Κωττα που γράφετε προκύπτει από κάπου;
Εγώ δεν τον έχω δει τον παίκτη.
Εκτός από ένα άρθρο που είχε βγει για ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, δεν είχα ακούσει κάτι.
Έχει φτάσει 19, δεν είναι στην 1η ομάδα και δε συμμετείχε ούτε στην προετοιμασία.
Ειλικρινά ρωτάω, πώς προκύπτει;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Immemoric έγραψε:
astral έγραψε:
tzo_1926 έγραψε:Συμφωνώ για τον Κωττα...

Από το να τρέχουν τελευταία στιγμή κ μας φορτώσουν κάνα παλτό ξοδεύοντας μια περιουσία, ας ψαχτουν για τον Γενάρη να είναι ο παίκτης διαθέσιμος μετά τη διακοπή των γιορτών.. Και ας έχουμε κεντζιορα, Κολει, Μιχαηλίδη και Κωττα....
O Κωττας δεν ανανέωσε απο οτι θυμάμαι, οπότε δυσκολο
Νομίζω ότι έχει συμβόλαιο μεχρι το καλοκαίρι του 26. Πως μπορούμε να το διασταυρώσουμε;

Αυτό το λέει ο σουντουλιδης
https://skgsports.gr/backstage/o-dimitr ... m-kai-nis/
Δεν ειναι αρκετα τα 2 χρονια για νεαρο πουθ μπαινει στην ομαδα. Να μπει φετος να παιξει και του χρονου (τελευταιος συμβολαιου) να φυγει κοψοχρονια?
Ασε που δεν ηταν καν στην προετοιμασία ....
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Athalos έγραψε:
zissos έγραψε:Και εγώ είμαι υπέρ της κάλυψης θέσεων από τις ακαδημίες. Μιλάμε για παίχτες που θα συμπληρώνουν αποστολές και θα μπαίνουν σε κάνα κύπελλο για να γίνεται το ροτέισον. Για 4-5ο στόπερ και 5-6ο χαφ λέμε.
Δεν εχεις αλλο δεξι στοπερ
Έχεις τον Θυμιάνη. τι τον πήρες αν δεν τον βάζεις πουθενά.
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

JohnDag έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ε αυτο θα γινει, θα μπει ο Κωττας. Ο Εκουαλαιζερ λογικα εννοει οτι αφοτ δεν εκατσε ο στοπερ για τη λιστα, παρε ενα χαφ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ (αν υπηρχαν σκεψεις να παρουν μικρο και να μεινει εκτος λιστας)
Και δηλαδή τραυματίζεται ο Μιχαϊλίδης την Κυριακή, έχει τιμωρία ο Colley από την προηγούμενη Ευρωπαϊκή αγωνιστική (πράγματα που γίνονται στο ποδόσφαιρο) και πας να παίξεις μέσα στο Old Trafford με δίδυμο στα στόπερ Κεντζιορα-Θυμιανη.

Πολύ ωραία, αψογα θα έλεγα.

Όλα καλά.
Αυτό είναι το καλό σενάριο, αν χρειαστεί να παίξει ο Θυμιάνης στα χαφ, θα παίξει ο Κοτάρσκι μπακότερμα :opaokara:
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

zissos έγραψε:
Athalos έγραψε:
zissos έγραψε:Και εγώ είμαι υπέρ της κάλυψης θέσεων από τις ακαδημίες. Μιλάμε για παίχτες που θα συμπληρώνουν αποστολές και θα μπαίνουν σε κάνα κύπελλο για να γίνεται το ροτέισον. Για 4-5ο στόπερ και 5-6ο χαφ λέμε.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κάτι μου λέει ότι θα αρχίσει να ρίχνει μανιτάρια ο sn0u.
Ο Γιώργης πρέπει να χαϊδεύει το μούσι του με ευχαρίστηση.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Η απόφαση για αποσυμφόρηση του ρόστερ από στόπερ έχει στρατηγικό σκοπό: προώθηση Κώττα και αλλαγή θέσης του Τσαούση για στόπερ

Όλα θα τα κάνει ο Ρουμάνος Χουντίνι: πέρυσι Πρωτάθλημα με 5 χαφ όλη τη χρονιά και χωρίς επιθετικό

Φέτος με 3 στόπερ, 4 χαφ και μπαλαντέρ τον Θυμιανη
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Εγω περιμενω τους "μαγκες" και τους δηθεν "γνωστες" που αραδιαζαν εδω μεσα ονοματα και το παιζουν ξερολες να μας πουν:

Που ειναι ο δηθεν κλεισμενος μειτε που δηθεν ειναι κατα 99% αλλα δεν τον ανακοινωνουν
Που ειναι οι 4 μεταγραφες που ελεγαν οταν εγω ελεγα 1 στοπερ και βαρια 1 χαφ και δικαιωθηκα. Και με χλευαζαν μαλιστα και μου λεγαν να πω ποιος αρδ μου τα ειπε..
Εγω προτεινω να μας πουν αυτοι λοιπον τις πηγες τους

Αιντε γιατι παρατραβηξε το πραγμα με τους "Κυρι" εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Ποιος Κώττας ρε παιδιά σε παρακρουση είστε ,τι συγκρίνετε με τον κουλιε!!το παιδί ούτε προετοιμασία έχει κάνει με την ομάδα .ρε Ιβάν έδωσες 2 εκ. Για τον ανάπηρο τον περπατοφ πάρε 2 παίκτες να μην καεί τζάμπα η ομαδάρα που στήνει ο στρατηγός
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή το άλλο το φρούτο,ο ντεμεκ αθλητικός δημοσιογράφος ( τρομάρα του) αντί να πει ξέρω γω, υπάρχει ο Όττο που έχει βγάλει ολόκληρη σεζόν ως δεξί στόπερ ( σε τριάδα ) . Αντι αυτου επέλεξε να γράψει ο Τέλης Κατελης ότι η επιλογή για να καλυφθεί η θέση είναι ο μπακαγιοκο ο οποίος δεν έχει παίξει ποτέ ως στόπερ?
Ρε που τα βρήκαμε αυτά τα φιντανια?
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ούτε η Κάλιαρι φταίει, ούτε η Κοπεγχάγη, ούτε ο Χατζηδιάκος.

Ο ζαβούλης ξαναχτύπησε. Ατσαλωθείτε...

Μητσοτάκης σε παιδιά στο Κιλελέρ: "Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω"
SPORT24.GR
02.09.2024 | 21:16
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σκούρα τα πράγματα. Πήγαινε στη Ρακοφ και ζήτα τον Σβάρνα (πρωταθλητής Πολωνίας 2022 2023, 74 συμμετοχές, έτοιμος στο 100%) στη τελική.

Μην κρεμάτε έτσι πουστικα τον Λουτσεσκου και τους παίκτες του.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

giliopoulos έγραψε:Εγω περιμενω τους "μαγκες" και τους δηθεν "γνωστες" που αραδιαζαν εδω μεσα ονοματα και το παιζουν ξερολες να μας πουν:

Που ειναι ο δηθεν κλεισμενος μειτε που δηθεν ειναι κατα 99% αλλα δεν τον ανακοινωνουν
Που ειναι οι 4 μεταγραφες που ελεγαν οταν εγω ελεγα 1 στοπερ και βαρια 1 χαφ και δικαιωθηκα. Και με χλευαζαν μαλιστα και μου λεγαν να πω ποιος αρδ μου τα ειπε..
Εγω προτεινω να μας πουν αυτοι λοιπον τις πηγες τους

Αιντε γιατι παρατραβηξε το πραγμα με τους "Κυρι" εδω μεσα
Μαζι σου,ευκολα τα μπαν για τους υπολοιπους
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

zissos έγραψε:
Athalos έγραψε:
Ο Λουτσεσκου δεν τον βάζει πουθενά, όχι εμείς.

9 ματς από την αρχή της σεζόν έχει πάρει ένα πεντάλεπτο στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Σε ματς που έγινε ολικό rotation.

Καταλαβαινεις πόσο τον υπολογίζει..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”