Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Που το ειδες Μητσο; Δεν το βρηκα, εκτος αν λες για το χτεσινο αρθρο που λεει οτι ακομα υπαρχει αποσταση
- PAOKevolution
Θέλει ηρεμία το παιδί Equal. Θα μπουν και οι νέοι στην εξίσωση, θα τους μάθει και μετά δε θα πιάνεται πάλι. Είναι βαριά τα πόδια όλων και φαίνεται. Θα λυθούν.
Εμένα μου αρέσει που ο ΠΑΟΚ δείχνει πυγμή και ορθώνει το στήθος του μπροστά σε προτάσεις πραγματικών εκατομμυρίων.
Εμένα μου αρέσει που ο ΠΑΟΚ δείχνει πυγμή και ορθώνει το στήθος του μπροστά σε προτάσεις πραγματικών εκατομμυρίων.
Εντάξει μια ημέρα πριν την λίστα δεν τον δίνεις.
Αν ερχόταν 20 μυρια 2/8 αντί για 2/9 πιστεύω θα το συζητούσαμε
Αν ερχόταν 20 μυρια 2/8 αντί για 2/9 πιστεύω θα το συζητούσαμε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στο άρθρο για Νασμπεργκ κάτωaivas19 έγραψε:Που το ειδες Μητσο; Δεν το βρηκα, εκτος αν λες για το χτεσινο αρθρο που λεει οτι ακομα υπαρχει αποσταση
- loukas karadimos
gika έγραψε:Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν πιστεύω στο προτζεκτ Ντελια και θα τον έδινα με κλειστά μάτια σε αυτή την τιμή αν φυσικά ισχύει η πρόταση.
Βλέπεις πχ τον Σορετιρε ήρθε τζάμπα, και έναν μήνα μετά προσφέρει τα ίδια αν όχι περισσότερα από τον Ντελια.
Κουλιερακη δεν βρίσκεις.
Τι λες;
Πσσς που το ειδες ρε τσακαλε. Οντως λενε πως ερχεταιMitsospaoki4 έγραψε:Στο άρθρο για Νασμπεργκ κάτωaivas19 έγραψε:Που το ειδες Μητσο; Δεν το βρηκα, εκτος αν λες για το χτεσινο αρθρο που λεει οτι ακομα υπαρχει αποσταση
Ελα ρε γκικα...gika έγραψε:Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν πιστεύω στο προτζεκτ Ντελια και θα τον έδινα με κλειστά μάτια σε αυτή την τιμή αν φυσικά ισχύει η πρόταση.
Βλέπεις πχ τον Σορετιρε ήρθε τζάμπα, και έναν μήνα μετά προσφέρει τα ίδια αν όχι περισσότερα από τον Ντελια.
Κουλιερακη δεν βρίσκεις.
Μπενφικα σημαινει το μεγαλυτερο selling club στον κοσμο. Για να μπηκε στα ρανταρ τους κατι βλεπουν προφανως.
Του χρονου με αφετηρια τα 25 ξανασυζηταμε...
-
Ναι, ο μόνος είσαιgika έγραψε:Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν πιστεύω στο προτζεκτ Ντελια και θα τον έδινα με κλειστά μάτια σε αυτή την τιμή αν φυσικά ισχύει η πρόταση.
Κουλιερακη δεν βρίσκεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 02 Σεπ 2024, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
με 22 και 17,5% τον εδινα και εγω.. αλλα να κλειναμε ζαφειρη και καρετσα ... 

Ναι γκικα παίζει να είσαι μόνος.
Ο σορετιρε όταν θα βάλει 2 γκολ σε ματς τίτλου που με ήττα είσαι στο -10. Όταν θα δώσει ασιστ μισό γκολ και θα καθαρίσει με την σειρά γαύρο βαζελο όταν θα κάνει αυτό που έκανε ο ντελιας στον οντουμπατζο σε τελικό πρωταθλήματος εκτός έδρας τότε ναι θα μπει στην ίδια συζήτηση.
Μέχρι τώρα είναι κάτι σαν τον ντελια πριν 3 χρόνια. Σε καλύτερο επίπεδο αλλά έχει ψωμιά ακόμα .
Ο σορετιρε όταν θα βάλει 2 γκολ σε ματς τίτλου που με ήττα είσαι στο -10. Όταν θα δώσει ασιστ μισό γκολ και θα καθαρίσει με την σειρά γαύρο βαζελο όταν θα κάνει αυτό που έκανε ο ντελιας στον οντουμπατζο σε τελικό πρωταθλήματος εκτός έδρας τότε ναι θα μπει στην ίδια συζήτηση.
Μέχρι τώρα είναι κάτι σαν τον ντελια πριν 3 χρόνια. Σε καλύτερο επίπεδο αλλά έχει ψωμιά ακόμα .
Δεν είσαι ο μονοςgika έγραψε:Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν πιστεύω στο προτζεκτ Ντελια και θα τον έδινα με κλειστά μάτια σε αυτή την τιμή αν φυσικά ισχύει η πρόταση.
Κουλιερακη δεν βρίσκεις.
++++++++++++++++++1926DamoN έγραψε:Ναι γκικα παίζει να είσαι μόνος.
- navigator11
Ζήτησε επιπλέον και λεύτερο τον Μεϊτέ ο Ιβάν για να δώκει τον μικρό αλλά οι πορτογαύροι στήλωσαν τα ποδάρια 

Aν το δουμε οικονομικα, ναι στα 20. Αν θελουμε διακρισεις, τοτε να μεινει, να παρουμε κ αλλα τρόπαια.gika έγραψε:Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν πιστεύω στο προτζεκτ Ντελια και θα τον έδινα με κλειστά μάτια σε αυτή την τιμή αν φυσικά ισχύει η πρόταση.
Κουλιερακη δεν βρίσκεις.
Στοπερ βρισκεις και παραβρίσκεις.
Δειτε και τις αξιες μεσοεπιθετικών στο τρανσφερ. Θα διαπιστωσετε οτι τα 20 δεν ειναι τρελο ποσό. Ενω για στοπερ πανω απο 10 ειναι.