Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Oχι πως το θελω το βουνο, αλλά το δεδομένο που άλλαξε από πριν ειναι ότι έχουμε καποια περισσευούμενα μυρια από Βολφσμπουργκ να διαθεσουμε τωρα. Και να κανουμε και καμια πωληση ακομα, μας παιρνει. Θα γλιτωσουμε κ από καποια συμβολαια
Να πω φυσικα για να μην μου την πεσετε οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του να διαχειριστει τα οικονομικα οπως θελει.
Θα μου κανει ομως τρομερη εντυπωση εχοντας εξασφαλισει 10μινιμουμ απο Γιουροπα και 12 (φετος) απο Κουλιε να μην προχωρησει ο Ιβαν σε μια εκπληξη.
Θα μου κανει ομως τρομερη εντυπωση εχοντας εξασφαλισει 10μινιμουμ απο Γιουροπα και 12 (φετος) απο Κουλιε να μην προχωρησει ο Ιβαν σε μια εκπληξη.
Εμένα δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη να μην πάρουμε κανέναν. Το έχουνε πει ότι σκοπός είναι η αυτάρκεια.
Στόχος είναι να μην γίνει άλλη ΑΜΚ στο τέλος της χρονιάς.
Στόχος είναι να μην γίνει άλλη ΑΜΚ στο τέλος της χρονιάς.
Μολις γραφτηκε στους todayΒόμβα! Πρόταση 20 εκατομμυρίων συν 10% για τον Κωνσταντέλια από την Benfica! Είπε όχι ο Ιβάν Σαββίδης
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
- PAOKevolution
Πολύ σημαντικό θα πω εγώ, πως η τιμή του Ντέλια (η πραγματική όχι like Fotis) ανεβαίνει. Υγεία να έχει το παλικάρι μας. Ούτως η άλλως, του χρόνου θα σφαζόμαστε αν πρέπει να πωληθεί ή όχι. Δε χορταίνεται το τσογλάνι.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑnunies4 έγραψε:Μολις γραφτηκε στους todayΒόμβα! Πρόταση 20 εκατομμυρίων συν 10% για τον Κωνσταντέλια από την Benfica! Είπε όχι ο Ιβάν Σαββίδης
ουπς λαθος…
Μαγκες Ιβαν και Ντελιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 02 Σεπ 2024, 11:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σήμερα!dev έγραψε:ποτε κλεινει η μεταγραφικη περιοδο στην πορτογαλια?
- john4serres
Με 22.5Μ + 20% τον έδινα.nunies4 έγραψε:Μολις γραφτηκε στους todayΒόμβα! Πρόταση 20 εκατομμυρίων συν 10% για τον Κωνσταντέλια από την Benfica! Είπε όχι ο Ιβάν Σαββίδης
Χτες πάλι αρκετές λάθος αποφάσειςPAOKevolution έγραψε:Πολύ σημαντικό θα πω εγώ, πως η τιμή του Ντέλια (η πραγματική όχι like Fotis) ανεβαίνει. Υγεία να έχει το παλικάρι μας. Ούτως η άλλως, του χρόνου θα σφαζόμαστε αν πρέπει να πωληθεί ή όχι. Δε χορταίνεται το τσογλάνι.
Αλλά με περισσότερη συμμετοχή στο να ανεβάσει την ομάδα
Συν η επική τριπλα στο πεντακάθαρο δεύτερο γκολ το ακυρωθεν
- Mitsospaoki4
- Moderator
Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν πιστεύω στο προτζεκτ Ντελια και θα τον έδινα με κλειστά μάτια σε αυτή την τιμή αν φυσικά ισχύει η πρόταση.
Βλέπεις πχ τον Σορετιρε ήρθε τζάμπα, και έναν μήνα μετά προσφέρει τα ίδια αν όχι περισσότερα από τον Ντελια.
Κουλιερακη δεν βρίσκεις.
Βλέπεις πχ τον Σορετιρε ήρθε τζάμπα, και έναν μήνα μετά προσφέρει τα ίδια αν όχι περισσότερα από τον Ντελια.
Κουλιερακη δεν βρίσκεις.