Blackgr4 έγραψε:Καλημέρες.
Εκφράζοντας μόνο τη δική μου άποψη και όχι όλων των mods, εφόσον βέβαια προχωρήσει του Μεϊτέ στον Ερυθρό Αστέρα, θέλω να δω τις εξηγήσεις που θα δώσουν ορισμένα μέλη που έδιναν τον Μεϊτέ κλεισμένο, στο Πόρτο Καράς για τις τελικές επαφές, να έχει στείλει συμβόλαιο και οτιδήποτε παρόμοιο.
Μάγκες, καλοί οι παπάδες έχουν χουλιαμά, ψαχνόμαστε να περνάει και η ώρα, αλλά για μένα δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να κοροϊδεύει κάποιος, είτε επίτηδες είτε βέβαια κατά λάθος, τους συνοπαδούς του.
Όταν εγώ ήξερα για Τσιφτσή και για το άκυρο προς τον Πέλκα, όπως και άλλα, έγραφα τη φράση "με κάθε επιφύλαξη". Δεν έδινα τίποτα τελειωμένο, ούτε βέβαια έγραφα λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προσδοκίες και μετά απογοήτευση στον κόσμο.
Άλλο πράγμα το "έμαθα πως ίσως..." και άλλο πράγμα "είναι εκεί, τελειώνει άμεσα".
Στη μία περίπτωση μεταφέρεις μία πληροφορία που ίσως και να ισχύει, στην άλλη δίνεις κάτι τελειωμένο. Υπάρχει τεράστια διαφορά.
Θεωρώ ως ένα βαθμό ευθύνη μας να προστατέψουμε τα μέλη του forum αλλά και το κλίμα γενικότερα, γι' αυτό γράφω τα παραπάνω και ξαναλέω πως αναφέρομαι μόνο στη περίπτωση που τελειώσει οριστικά αρνητικά του Μεϊτέ.
Συμφωνώ εννοείται, αλλά δεν πιστεύω πως πουλήθηκε παππάς εσκεμμένα. Δε βλέπω τον λόγο να γίνει κάτι τέτοιο.
Γενικά η περίπτωση Μεϊτέ είναι τόσο περίεργη, που δε νομίζω κανείς εκτός της ομάδας να γνωρίζει 100% τι έχει παιχτεί. Και δε θα μάθουμε και ποτέ.
Εδώ και το Sport24 που δε θα έγραφε τσαρούχια, είχε ανεβάσει άρθρο το οποίο κατέβασε μετά και έγραφε υπέγραψε για 3 χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. ο Μεϊτέ.
Τέλος, ανεξάρτητα με το τι γράφεται εδώ και εκεί, είναι και στην ευθύνη του καθενός να φιλτράρει, θυμάμαι σχόλιο εδώ να λέει ότι μπορεί να πήγε με ελικόπτερο στη Βίλα Γαλήνη και για αυτό να μην τον είδε κανένας. Μάγκες κάπου ώπα, για τον Μεϊτέ μιλάμε.
Προσωπικά θα ευχηθώ καλή επιτυχία στον Σου και τον ευχαριστώ για το πρωτάθλημα πέρυσι, ήταν δεδομένα κομβικός. Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν ήρθε σε εμάς, πολύ θετικό ότι δεν πάει σε άμεσο ανταγωνιστή μας.