Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Δεν ξερω αν θα ειναι ο Μειτε η καποιος αλλος αλλα ο Σβαμπ 50 παιχνιδια δεν προκειται να βγαλει.Πλεον ειναι καλος για 20λεπτα και καποια λιγα 90λεπτα μετα απο ξεκουραση.
Λογικά μένουμε μόνο με την ζαριά Μπακαγιοκο στα χαφ..μακάρι να βγει, αλλιώς η ομάδα θα συνεχίσει να φαίνεται κομμένη στα δύο.
Χαρακτηρικο αυτού στο σημερινο ματς μια αλχημεία ραζβαν που κάνει μπαμ για το πρόβλημα που έχει η ομάδα: δίνει εντολή να συγκλίνουν ταυτοχρονα τα εξτρέμ μπροστά απο την άμυνα και να παραμένουν τα χαφ μπροστά από το κέντρο.
Χαρακτηρικο αυτού στο σημερινο ματς μια αλχημεία ραζβαν που κάνει μπαμ για το πρόβλημα που έχει η ομάδα: δίνει εντολή να συγκλίνουν ταυτοχρονα τα εξτρέμ μπροστά απο την άμυνα και να παραμένουν τα χαφ μπροστά από το κέντρο.
Εγω παλι δεν ειμαι σιγουρος οτι θελουμε Μειτε αυτη την στιγμη. Ταχυδυναμο playmaker νομιζω οτι θελουμε. Αλλα αυτοι...τσιμπανε.
Υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα κλείσει στον ΠΑΟΚ ο https://www.transfermarkt.gr/christos-k ... ler/650224 από την ιταλική Κοζεντσα...
- Kabamaru11
Καλε μου Πορκυ,μαζι σου ειμαι,να ριχνεις κανα παπα για χαβα.....αλλα το παλικαρακι,εφετο πηρε μεταγραφη.
Κανε αλλη μια προσπαθεια για παπα,πλιζ.
Κανε αλλη μια προσπαθεια για παπα,πλιζ.
Σκεφτειτε τι μπορουν να κανουν μπροστα Σορετιρε και Ντελιας χωρις το αγχος του να πρεπει να κατεβουν στη γραμμη της δικης μας περιοχης μηπως και μπορεσουμε να προωθησουμε τη μπαλα στην επιθεση...
Έχω εμπιστοσύνη στον επιφανή από Πτολεμαϊδα..Κάποιον θα πάρουμε..
O Μπακαγιοκο του 1.2 εκατομμυρίων δεν είναι ζαριά.
Στα κοκκαλα βάζεις λίγα για να πάρεις πολλά
Στα κοκκαλα βάζεις λίγα για να πάρεις πολλά
Τελειώνει η διορία αύριο το πρωί...Hayate έγραψε:Έχω εμπιστοσύνη στον επιφανή από Πτολεμαϊδα..Κάποιον θα πάρουμε..
Αλλιώς μαύρο στον Μαυρογιαλουρο
Με τους αλήτες τα κοράκια κάθε Κυριακή και ειδικά μετά από Ευρώπη, θέλουμε ακόμη ένα βαρβατο χαφ για να βγει η χρονιά, πέραν του Μπακαγιοκο...
Αργεί ο Χατζηδιακος;;
Αργεί ο Χατζηδιακος;;
Εσύ θες και πλέι μεικερ...και ταχυδυναμοembuji έγραψε:Εγω παλι δεν ειμαι σιγουρος οτι θελουμε Μειτε αυτη την στιγμη. Ταχυδυναμο playmaker νομιζω οτι θελουμε. Αλλα αυτοι...τσιμπανε.
Ούτε η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί τον βρει

O Στρατηγός μας, ο Άνθρωπός μας, αυτός που μας καταλαβαίνει και μας νοιώθει, αυτός που μας εκπροσωπεί, ο Ψυχολόγος των παικτών, ο Μάνατζερ, ο Προπονητής, ο CΕΟ, ο εκπρόσωπος, αυτός που θωρακίζει την ομάδα και μπαίνει μπροστά, αυτός που τα λέει έξω απο τα δόντια, αυτός που έφερε 2 Πρωταθλήματα σε ομάδα που έχει σύνολο 4, αυτός που τα βάζει με τους πάντες,
ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜ*ΝΟ ΜΕΙΤΕ ΖΗΤΗΣΕ. Οχι τον Μέσι.
ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜ*ΝΟ ΜΕΙΤΕ ΖΗΤΗΣΕ. Οχι τον Μέσι.
- Kabamaru11
Νομιζω πως τον Μειτε τον θελουμε πιο πολυ εμεις,παρα ο Λουτσεσκου,μακαρι παντως να του τον φερουν τον ανανα.Θα κανει ομως ενα ευλογο διαστημα να παιξει μπαλα,ομοιως κ ο Μπακαγιοκο.Θελει υπομονη κ οχι κραξιμο στην ομαδα,θα ρθουν κ ατυχα αποτελεσματα.