Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Otto
5
3%
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
1
1%
Schwab
2
1%
Ozdoev
2
1%
Živković
79
47%
Konstantelias
5
3%
Shola
53
32%
Chalov
2
1%
Camara
13
8%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tissudali
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
5
3%

Σύνολο ψήφων: 168

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

arrwstos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
arrwstos έγραψε:Μπράβο ρε ομάδα. Ουάρντα πατώνεις; Γκαρσία, θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Μπροστά η ομάδα φωτιά, θα δούμε ωραία πράματα φέτος. Φέρτε χαφ, φέρτε στόπερ.
Ο Γκαρσία γιατί να ντρέπεται; τι έκανε;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα χαριεντίσματα με τον κάθε ουάρντα, οι δηλώσεις στο τέλος και η ανοχή σε αυτό το αίσχος της διαιτησίας εμένα ως ΠΑΟΚτσή με προσβάλει. Οι πικρίες δυστυχώς δεν κρύβονται. Αν κάποιος δεν προσβάλλεται έχει καλώς, το βλέπουμε διαφορετικά. Προφανώς δεν περιμένω να έκανε κάτι άλλο, οπότε το "θα έπρεπε να ντρέπεσαι" περισσότερο σε μένα απευθύνεται και στην ηλιθιότητα της νιότης μου να τρώω ΠΑΟΚτσηδηλίκι. Επαγγελματικό ποδόσφαιρο και Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες. Μερικές φορές το ξεχνάω όταν γυρνάω από το μεροκάματο.
Τι σχέση έχει με τον ουαρντα;;ενας παίκτης ειναι που τον έχει στην ομάδα γιατί του κάνει όπως του έκανε και στον ΠΑΟΚ.

Δηλαδη για τη διαιτησία τι μπορεί να βγει να πει ο Γκαρσία;

Από κει και πέρα καθένας προπονητής επαγγελματίας μπορεί να βγάλει πίκρα γιατί μπορεί να θεωρεί ότι αδικήθηκε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο Όττο σημαδεύεται απ όλες τις ομάδες, δυσκολεύεται πολύ.

Στο δεύτερο ανέβηκε όπως ανέβηκε όλη η ομάδα.

Πρώτο ημίχρονο Όττο και κεντζιορα πίσω δεν ήταν καλά.

Ο Μιχαηλίδης έχει ακόμα χαμηλή αυτοπεποίθηση...

Στα χαφ ζόρια...

Οι αλλαγές στο δεύτερο έφεραν ισορροπία στην ομάδα.

Δεν είναι ούτε Μάτος ούτε Βιερίνια... Μπορεί μέσα στη χρονιά να εξελιχθεί σε παικταρα.

Μην προσπαθείτε να μας πείσετε ....αδυναμη πλευρά εκεί μας χτύπησαν όλες οι ομάδες.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Α, ξέχασα. Να πουμε και ντροπή στον Βρακά που πήρε φάουλ στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, με βουτιά.
:redcard:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Κοπρόσκυλο δεν σας έκατσε.... Ουαρντα είσαι ένα αχάριστο σκουπίδι.... Ντροπή σου..... Συνέχισε ομαδαρα μην σταματάς Γκαγκατση πάρε κεφάλια δείχνουν να μην σε υπολογίζουν.... ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕ....
mypaokway

Δημοσίευση από mypaokway »

Πάλι καλά πού έχουμε την ΕΠΟ αλλιώς το φίδι αυτό θα πήγαινε μόνος του να βάλει γκολ στον κοταρσκι
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]

Τα χαριεντίσματα με τον κάθε ουάρντα, οι δηλώσεις στο τέλος και η ανοχή σε αυτό το αίσχος της διαιτησίας εμένα ως ΠΑΟΚτσή με προσβάλει. Οι πικρίες δυστυχώς δεν κρύβονται. Αν κάποιος δεν προσβάλλεται έχει καλώς, το βλέπουμε διαφορετικά. Προφανώς δεν περιμένω να έκανε κάτι άλλο, οπότε το "θα έπρεπε να ντρέπεσαι" περισσότερο σε μένα απευθύνεται και στην ηλιθιότητα της νιότης μου να τρώω ΠΑΟΚτσηδηλίκι. Επαγγελματικό ποδόσφαιρο και Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες. Μερικές φορές το ξεχνάω όταν γυρνάω από το μεροκάματο.[/quote]

Τα καραγκιοζιλικια με τις διαμαρτηριες με το παραμικρο ,τις βουτιες και τα θεατρα δεν τα κανε μονο ο ουαρντα αλλα ολοι οι παικτες του ατρομαχτου..ε αυτο δεν ετυχε προφανως ειναι οδηγια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Κυρ 01 Σεπ 2024, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Εγκληματική διαιτησία και μπράβο για την ανακοίνωση. Ευτυχώς δεν το παίξαμε υπεράνω πάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patricio_4 την Κυρ 01 Σεπ 2024, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ρε παιδιά συζητάμε για το αν ήταν κακός ή όχι ο Ότο;
Δίνει πάλι πίσω πάσα στον επιθετικό όπως στο Ζάγκρεμπ.
Έχει κάνει καμία 10αρια φάουλ.
Ο Ουαρντα τον ζαλισε.
Μπροστά δεν κατέβηκε μισή φορά αξιοπρεπώς.
Και το κερασάκι κάνει το πέναλτι.
Δυστυχώς, είναι ξεκάθαρα ο αδύναμος κρίκος.
Ένα εκατομμύριο παίρνει, πόσο να περιμένουμε επιτέλους.
Ο Σορετιρε στα 20 μπήκε και σε 15 λεπτά καταλάβαμε τι παίκτης είναι.
Έπρεπε να έχουμε πάρει δεξί μπακ.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

van rooy έγραψε:Ο Όττο σημαδεύεται απ όλες τις ομάδες, δυσκολεύεται πολύ.

Στο δεύτερο ανέβηκε όπως ανέβηκε όλη η ομάδα.

Πρώτο ημίχρονο Όττο και κεντζιορα πίσω δεν ήταν καλά.

Ο Μιχαηλίδης έχει ακόμα χαμηλή αυτοπεποίθηση...

Στα χαφ ζόρια...

Οι αλλαγές στο δεύτερο έφεραν ισορροπία στην ομάδα.

Δεν είναι ούτε Μάτος ούτε Βιερίνια... Μπορεί μέσα στη χρονιά να εξελιχθεί σε παικταρα.

Μην προσπαθείτε να μας πείσετε ....αδυναμη πλευρά εκεί μας χτύπησαν όλες οι ομάδες.
Επειδή ώρες ώρες νιώθω να μη βλέπουμε το ίδιο άθλημα, το μόνο παιχνίδι που ήταν αδύναμη η δεξιά πλευρά ήταν με τη Μαλμε και εκεί έπαιζε ο Σαστρε. Η απουσία του Οττο ίσως ήταν και ένας λόγος που δεν περάσαμε. Πες μου ποια ομάδα μας χτύπησε από την πλευρά του Οττο και ένα ματς που χάσαμε.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μπαρούφας: το χέρι του Όττο είναι τεντωμένο, δεν είναι σε φυσική θέση.
Του Μουκουντί ρε δεν ήταν τεντωμένο; Προέκταση του σώματος ήταν και δεν ήταν κολλημένο στο σώμα του. Που ήταν πάνω στην γραμμή και είναι και κόκκινη κάρτα.
Όσοι ξενυχτήστε και έχετε σιδερένια νεύρα περιμένετε να ακούσετε και τον σπάθα, για τον οποίο είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει άκυρο το γκολ του Καμαρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 01 Σεπ 2024, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Ο Γκαρσία είχε δώσει εντολή να βρέξουν πολύ το χορτάρι για να γίνει βαρύ το γήπεδο όπως είχε κάνει και στις Σέρρες; νομίζω για αυτό ήταν τα σχόλια στο φινάλε για το γρασίδι
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Mīngus έγραψε:Ρε παιδιά συζητάμε για το αν ήταν κακός ή όχι ο Ότο;
Δίνει πάλι πίσω πάσα στον επιθετικό όπως στο Ζάγκρεμπ.
Έχει κάνει καμία 10αρια φάουλ.
Ο Ουαρντα τον ζαλισε.
Μπροστά δεν κατέβηκε μισή φορά αξιοπρεπώς.
Και το κερασάκι κάνει το πέναλτι.
Δυστυχώς, είναι ξεκάθαρα ο αδύναμος κρίκος.
Ένα εκατομμύριο παίρνει, πόσο να περιμένουμε επιτέλους.
Ο Σορετιρε στα 20 μπήκε και σε 15 λεπτά καταλάβαμε τι παίκτης είναι.
Έπρεπε να έχουμε πάρει δεξί μπακ.
Ομοίως εγώ θυμάμαι τουλάχιστον πέντε φορές να κόβει αυτός με διαγώνιο κάλυψη, θυμάμαι πολλά ανεβάσματα παίζοντας στα μεσοδιαστήματα και προωθώντας την μπάλα, θυμάμαι άπειρες φορές να μην μπορούν ούτε με φάουλ να του πάρουν τη μπάλα. Θυμάμαι επίσης τον μάγο Ουαρντα να αλλάζει καμία δεκαριά φορές πλευρά. Εσύ τώρα βγάλτον άχρηστο για μια λάθος πάσα στην αρχή, που χειρότερη λάθος πάσα έκανε ο Κετζιορα αλλά δεν βλέπω να τον κράζεις, και για το πέναλτι χέρι που είναι από κοντά και πάει η μπάλα πάνω του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Γκαρσία τα ίδια έλεγε πέρσι μετά το παιχνίδι στις Σέρρες που είχαν αφήσει το γήπεδο αποτιστο και έπαθε ρήξη χιαστου ο παίχτης του.
Από την ημέρα που ανανέωσε ο Λουτσεσκου, όλη η συμπεριφορά του Γκαρσία άλλαξε.
Δε λέω να μην στηρίξει την ομάδα του και να κάνει τα πάντα γιαυτή,αλλά εδώ μιλάμε για δόλια μέσα.
Οι παίχτες του έπεφταν συνέχεια λες και τους χτύπησε ρεύμα,δε τους είπε μια κουβέντα να παίξουν αντρικά.
Δε πειράζει, ο μεγάλος ΠΑΟΚ ,δεν φοβάται τίποτα και κανέναν, θα τους πάρουμε όλους σβάρνα.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Ο ιβαν πληρώνει και μάλιστα πολλά ώστε η ομάδα να κερδίζει με την ποιότητα της στην κακή της μέρα

Δεν μπορω να κάνω την παραμικρή κριτική στην ομάδα μετά από αυτόν τον εμετό που είδαμε όλοι

Γμμν κοράκι, ζεστές να τις βρεις τις παντόφλες

ΣΙΧΑΜΑ
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

makispaspartou έγραψε:Λοιπόν έχω τεράστια νεύρα από το νοπανο που σφύριζε σήμερα αλλά πιο πολύ κι από αυτόν μου έχουν γυρίσει τα μυαλά τα αμπαλα σχόλια να βγάλουν με το ζόρι άχρηστους τους παίκτες μας. Ο Οττο ρε σεις που τον σκίζετε έκανε μια λάθος πάσα στην αρχή του αγώνα σε σημείο που όλη η ομάδα δεν πατούσε καν στο γήπεδο. Στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου. Μηχανάκι πάνω κάτω , ταυρι, δεν έπεφτε από τα μαρκαρίσματα , έσβησε τον Ουαρντα που άλλαζε πλευρά , έπαιζε στα μεσοδιαστήματα. Καλά για αυτούς που τον κράζουν για το χέρι πέναλτι τι να πω. Η αμπαλοσυνη χτυπάει κόκκινο. Άχρηστος και ο Τσαλοφ που μια χαρά τον ένιωσαν οι στόπερ του ατρόμητου , έδωσε μάχες σε άχαρο ρόλο και είχε και μια καθαρή ασίστ. Άμπαλος φυσικά και ο Ντεσποντοβ από τη Μαλμε ακόμη που πάλι μπήκε και έκανε ασίστ ένα φάουλ. Τις δηλώσεις του μάγκα Παντελο ατού Λουτσεσκου τις ακούσατε;; Συνεχίστε να κράζετε παίκτες και ομάδα. Ο ΠΑΟΚ φέτος το μόνο που του λείπει είναι ο Μειτε. Φερτον κι αυτον Ιβαν και θα τους γαμησει όλους ο Ρουμάνος!
MVP για μενα Οττο και το εννοώ!
Πραγματικά και εμένα μου φανηκε καλό παιχνίδι από Όττο. Λάθη στην αρχή, αλλά καίριες επεμβάσεις ειδικά στο 2ο. Να προσθέσω επίσης ότι μόνο αυτός και ο αντριγια είχαν και την οξυδέρκεια και την ποιοτητα να σπάσουν το πρεσινγκ του ατρόμητου στο 1ο που το κέντρο ήταν ανύπαρκτο. (παράλληλο κουβάλημα μπάλας και τροφοδοτηση της πλευράς τους)
Γενικότερα, ακόμα ανέτοιμη η ομάδα, λογικό. Ας ελπίσουμε να εγκλιματιστεί γρήγορα ο τσαλωφ και τα καινουργια χαφ.
Χρόνια πολλά στα κοράκια..πάρτυ κάνανε πάλι. Θα φτύσουμε αίμα και φέτος.

Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί αδέρφια γράφουν λες και ο γκαγκατσης είναι στο payroll της ΠΑΕ. Ο άνθρωπος τίμησε στο επακρο τον μισθό που έπαιρνε, πλέον εχει μια καινουργια δουλειά, και εαν τελικά καταφέρει το 50-50, θα πάρει πολύ καιρο. Η σαπιλα εκεί μέσα είναι μέχρι το μεδούλι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”