Razvan Lucescu IV
- Kabamaru11
Re: Razvan Lucescu IV
Ναι ρε Doom,πολυ με εκνευρισε στις δηλωσεις του για το χορταρι κ την συγκριση με Μπερναμπεου.
Που μεταξυ μας,χειροτερα χαφ απο Γκραβεσεν κ Γκαρσια δεν περασαν απο κει!
Λουτσεσκου κ ξερο ψωμι,δημοσιες σχεσεις δεν κανει κ τα χωνει,δεν χαριζει καστανο.
Λουτσεσκου κ ξερο ψωμι,δημοσιες σχεσεις δεν κανει κ τα χωνει,δεν χαριζει καστανο.
- kataramenos5
ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΟΛΑ
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΟΥ
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΟΥ
Ο χρυσόστομος πως λέγεται στα Γιαπωνέζικα. Πες τα ρε φιλε ! Πες ταKabamaru11 έγραψε:Ναι ρε Doom,πολυ με εκνευρισε στις δηλωσεις του για το χορταρι κ την συγκριση με Μπερναμπεου.
nunies4 έγραψε:ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΟΛΑ
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΟΥ
Kabamaru11 έγραψε:ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ εισαι.....νιωθεις ΠΑΟΚ ρε μπαγασα.
Pablo,πες την Λαουρα,να σου ετοιμασει το ματτε σου κ αντε και....
Στην αρχικη σελίδα του sitePatron έγραψε:Που μπορώ να βρω τις δηλώσεις;
https://www.paokmania.gr/podosfairo/pro ... na-hasoyme
οι δηλωσεις αυτες ομως επρεπε να εχουν γινει οχι απο τον προπονητη αλλα απο τους καθ΄ύλην αρμοδιους μετα απο καθε τετοιου ειδους αγωνα, που ηταν και παρα πολλοι, οι αγωνες οχι οι ιθυνοντες
και βεβαια με τις δηλωσεις Λουτσε αποδεικνυεται και παλι οτι δεν υπαρχει καμια γραμμη Ιβαν να το βουλωνουμε και να μην υπερασπιζομαστε την ομαδα
και βεβαια με τις δηλωσεις Λουτσε αποδεικνυεται και παλι οτι δεν υπαρχει καμια γραμμη Ιβαν να το βουλωνουμε και να μην υπερασπιζομαστε την ομαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Κυρ 01 Σεπ 2024, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν θεωρω τον εαυτο μου προσωπολατρη.Σε εχω κραξει απειρες φορες,σιγουρα καποιες και αδικα.
Αλλα εισαι ο ΠΑΟΚ και αυτο που αντιπροσωπευει σε φυσικη μορφη.Εισαι στρατηγος,ψυχολογος,προπονητης,ΠΑΟΚτσης,προεδρος και πολλα ακομη.Ευλογημενος για καθε μερα που παραμενεις στην ομαδα μου.Παμε να το σηκωσουμε.
Αλλα εισαι ο ΠΑΟΚ και αυτο που αντιπροσωπευει σε φυσικη μορφη.Εισαι στρατηγος,ψυχολογος,προπονητης,ΠΑΟΚτσης,προεδρος και πολλα ακομη.Ευλογημενος για καθε μερα που παραμενεις στην ομαδα μου.Παμε να το σηκωσουμε.