Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 16399
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τελική πρόταση στον Παντελή Χατζηδιάκο, «ψήνοντας» την κίνηση της τελευταίας στιγμής με τον 27χρονο στόπερ της Κάλιαρι!
Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ πάει για τον Χατζηδιάκο που θα γυρνούσε στην Ελλάδα «μόνο για τον ΠΑΟΚ». Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένονταν και εξελίξεις καθώς ο Δικέφαλος επρόκειτο να κάνει την καθοριστική κίνησή του για να αποκτήσει τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό από την Κάλιαρι υπό καθεστώς δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Οι τελευταίες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες καθώς οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή επικοινωνία προκειμένου να φτάσουν στην πολυπόθητη συμφωνία δεδομένης της επιθυμίας του παίκτη να έρθει στον ΠΑΟΚ αλλά και των ασπρόμαυρων να ενισχυθούν με τον Έλληνα στόπερ, ψάχνοντας την κίνηση της τελευταίας στιγμής.

Με την Κάλιαρι συνδέεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027, ωστόσο, οι Ιταλοί ήταν εξ αρχής διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσεις για την παραχώρησή του ενώ και ο Χατζηδιάκος έδειξε διάθεση να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Από τις εμπλεκόμενες πλευρές απορρέει αισιοδοξία πως το θέμα θα κλείσει θετικά τις επόμενες ώρες...
SDNA πριν 10 λεπτά
Άβαταρ μέλους
Magpies4
Δημοσιεύσεις: 5069
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Magpies4 »

Στο βιντεάκι πιτσιρικάς φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
arisk
Δημοσιεύσεις: 2022
Εγγραφή: Κυρ 25 Μάιος 2008, 21:32
Τοποθεσία: Ακριβώς απο πίσω σου...

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από arisk »

Αν ήταν να έρθει ο Μεϊτέ σήμερα το βράδυ, όπως είπε ο «δήμαρχος», γιατί έφεραν χθες τον Μπακαγιόκο…!? Μας περίσσευε 1,2εκ. ευρώ και δεν είχαμε τι να τα κάνουμε και είπαμε να τα δώσουμε στον Μπακαγιόκο…?? Γιατί με Μεϊτέ, θα είχαμε το περσινό πρωταθληματικό κέντρο, συν μια τεράστια αναβάθμιση, τον πρωτοκλασάτο Καμαρά, αντί για τον αόρατο και ανενεργό περισυ Μάρκος Αντόνιο. Οποτε ούτε ποιοτικά, ούτε αριθμητικά θα χρειαζόμασταν προσθήκη εκεί.

Συζητάμε για την πιθανότητα προσθήκης χαφ, επειδή δεν είμαστε σίγουροι ότι θα μας παίξει ο Μπακαγιόκο σύμφωνα με την αξία του (γι’αυτό και το 1+1, γνωστή πατέντα Μαρίας), οποτε θελουμε να είμαστε καλυμμένοι, σε περίπτωση που δεν πιάσει τα γνωστά του στάνταρ ή που θα αργήσει να έρθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση (δεδομένου ότι Σβαμπ και Οζντόεφ μαζί, δεν κόβουν ούτε με βαλέ, να θυμίσω playoff ΠΑΟΚ-Αρης, Λαμία-ΠΑΟΚ και πρώτο ημίχρονο ΠΑΟΚ-Λαμία). Συν ότι ο Σαββίδης είναι πάντα ανοιχτός σε “κερασάκια”… Αλλά μην θεωρείτε δεδομένο το κερασάκι, μόνο αν βρεθεί ο σωστός παίκτης, στη σωστή τιμή, ο ΠΑΟΚ πλέον δεν πληρώνει υπεραξίες (πράγμα που κάνουν και οι τρεις βασικοί μας αντίπαλοι).

Τώρα που είπα αντίπαλοι, ο μόνος τρόπος να έρθει ο Μεϊτέ, είναι να αποφασίσει ο Σαββίδης ότι δεν θέλει να πάει ο παίκτης σε αντίπαλο μας, σε έναν βρωμιαρη αντίπαλο που πάντα είναι πρόθυμος να μας την φέρει και τρέχει υπογείως και στα μουλωχτά όπως πάντα, την προσπάθεια απόκτησης του παίκτη.
Και άσχετα με τις σαχλαμάρες που διαβάζουμε, ότι δήθεν δεν θέλει να έρθει ο παίκτης, εννοείται ότι πλέον θέλει να έρθει εδώ, απλά με τα λεφτά που αυτός θεωρεί ότι αξίζει. Και αν ήθελε να πάει αλλού (…), θα είχε πάει ήδη. Αλλά αν δεν κάνει την προσέγγιση ο ΠΑΟΚ και δεν βρεθεί κάτι άλλο αξιόλογο γι’αυτόν, δεν νομίζω ότι θα αρνηθεί να πάει και εκεί, στο τέλος…

Υ.Γ. Χωρίς διάθεση παρεξήγησης (με ξέρετε 16+ χρόνια, δεν είμαι τέτοιο παιδί), δυο επισημάνσεις…
Πρώτον, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, όλοι θελουμε το καλό της ομάδας, όμως κανένας δεν μπορεί να επιβάλλει την άποψη του σε κανέναν, ούτε χρειάζεται, ούτε μπορεί άλλωστε. Όλοι έχουμε μια άποψη, μπορούμε σε ένα φιλόξενο οπαδικό φόρουμ να πούμε την άποψη μας, ακόμα και αναλυτικά και εκτενώς, αλλά ΜΙΑ ΦΟΡΑ ρε φιλε, όχι εκατό. Κανένας μας, δεν γίνεται κάθε φορά που κάποιος (πχ τώρα με την Μεϊτεϊάδα) εκφράζει μια διαφορετική άποψη από τη δικη μας, να γράφουμε ξανά και ξανά, copy-paste, τα ίδια πράγματα που απαντήσαμε και στον προηγούμενο και στον κάθε προηγούμενο, όλες τις μέρες, σε κάθε ευκαιρία! Σε μεγάλα κομμάτια, το συγκεκριμένο topic έχει γίνει ανυπόφορο, δεν διαβάζεται, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά να κάνουμε κάτι τέτοιο. Και οι mods δεν είναι τερματοφύλακες, ούτε είναι έμμισθοι υπάλληλοι, να ασχολούνται όλη μέρα, να σβήνουν οοοοολο αυτό το καθημερινό σπαμάρισμα που κάνουμε εμείς…

Τέλος, ένα παράδειγμα, ένας φίλος, επι πολλές-πολλές ημέρες, όποιος μιλούσε για μεταγραφές, πεταγόταν αυτός και του απαντούσε (ακούραστος), ότι δεν θα γίνουν περισσότερες από μια μεταγραφή, ένας αμυντικός μόνο, έχει παρθεί απόφαση και είναι τελειωμένο το θέμα. Και άντε το πολύ-πολυ, ίσως να παίρναμε και ένα χαφ, αλλά και αυτό δύσκολα και υπό προϋποθεσεις, δηλαδή 1 έως 2 το πολύ προσθήκες. Και αυτό του το είχε μεταφέρει ένας ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, απόλυτα αξιόπιστη πηγή… Εν τω μεταξύ έχουμε πάρει ήδη 3 παίκτες, το 4 είναι δεδομένο και πάμε και για τον πέμπτο αν κάτσει η φάση… Το τι εκνευρισμός δημιουργήθηκε εδώ μέσα και τι καυγάς, γιατί δεν παίρνουμε και άλλους, τι κάνουμε κτλπ, αν ανατρέξετε πίσω, θα το δείτε όσοι δεν το θυμάστε. Θαρρώ θα έπρεπε να μας πει ο φίλος τις επομενεσ μέρες το όνομα του τόσο αξιόπιστου ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που έδωσε αυτή την τόσο εύστοχη πληροφορία, να ξέρουμε να τον παρακολουθούμε και να τον εμπιστευόμαστε. Και αυτό, γιατί ΠΟΤΕ δεν υπήρξε τέτοια απόφαση, ούτε καν τέτοια σκέψη. Το έβγαλε από το κεφάλι του, οπότε καλό θα ήταν να ξέρουμε το όνομα της Πυθίας.
Άβαταρ μέλους
Jairo
Δημοσιεύσεις: 1776
Εγγραφή: Δευ 31 Αύγ 2015, 22:33
Τοποθεσία: >>>

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Jairo »

Πρέπει να ανοίγουμε παράλληλα με το τοπικ των μεταγραφών και ένα που θα ονομάζεται "καλοκαιρινή κουβέντα " και να συζητάμε εκεί για όλα για να μην είμαστε οφ τοπικ στο νήμα των μεταγραφών.
Η στο καφενείο.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός
Δημοσιεύσεις: 3557
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Χωρικός »

arisk έγραψε:
Υ.Γ. Χωρίς διάθεση παρεξήγησης (με ξέρετε 16+ χρόνια, δεν είμαι τέτοιο παιδί), δυο επισημάνσεις…
Πρώτον, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
Όχι βέβαια.. Εσύ aris είσαι!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54496
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Portable έγραψε:Υπεραξίες τις πρώτες ημέρες, υπεραξίες τις τελευταίες, υπεραξίες πριν τις κληρώσεις, υπεραξίες μετά από κληρώσεις, υπεραξίες τον Γενάρη, υπεραξίες τον Ιούλιο, τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο, υπεραξίες και πουτσες μπλέ.

Παζάρι λέγεται και το κάνουμε μέχρι στο συνεργείο του αυτοκίνητου μας.
"Δηλαδή τσιγκουνεύεσαι 20€ για το σέρβις του αυτοκινήτου", θα πουν όσοι κράζουν Ιβάν που "τσιγκουνεύεται διακόσια χιλιάρικα".
Portable
Δημοσιεύσεις: 545
Εγγραφή: Δευ 12 Φεβ 2024, 14:26
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Portable »

ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΕΎΤΕΡΟ ΣΑΚΑΚΙ ΝΑ ΦΟΡΈΣΕΙ ΛΕΜΕ! ΚΌΚΚΙΝΗ ΦΟΔΡΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54496
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

billagorn έγραψε: ΥΓ Εικόνα

Εικόνα

Τι μας κρύβουν ;
Ξεκάθαρο μαγικό του Lucescu. Θα λειτουργούμε με δίδυμο στην άμυνα, κυριολεκτικά. Δεν θα ξέρει ο επιθετικός πώς και ποιος τον μαρκάρει.
Επίσης, ένα άλλο δίδυμο θα είναι και το Thomas Murg - Brandon Thomas. Θα είναι αμφότεροι ξανθοί και θα κάνουν διαρκώς switch και άντε να τους πιάσεις!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54496
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γεια σου ρε arisk!! Μη χάνεστε εσείς οι παλιοί ρε...το χρειάζεται το φόρουμ.
Eternal Paoktsis
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Κυρ 11 Αύγ 2024, 18:55

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Eternal Paoktsis »

Ο Μειτε είναι κολλητός του Μπακαγιοκο και κάνει like στο post της άφιξής του.
Ο Μειτε είναι κολλητός και του Κολει και κάνει like στο post της ανακοίνωσης του.
Άρα, ο Μειτε είναι αφανής τεχνικός διευθυντης στον ΠΑΟΚ και στέλνει τα φιλαράκια του στην ομάδα της καρδιάς του. Θα κάτσει Λισαβόνα 2 χρονακια να τσεπωνει 1,8 Μ το χρόνο και θα κάνει από πίσω δουλίτσα για μας....και θα πληρώνεται από αλλού.
Α, ρε Ιβάν, σκέτη KGB είσαι, πολύ μπροστά...
Άβαταρ μέλους
Shivaspace
Δημοσιεύσεις: 3690
Εγγραφή: Πέμ 10 Σεπ 2020, 14:19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Shivaspace »

καμία σχέση..ο Κεντζιόρα είναι Ντοστογιεφσκική φυσιογνωμία, ο Χατζηδιακός μ ένα ράσο και με το μαλλί χωρίστρα γίνεται άνετα παππάς, απ αυτούς τους νέους..
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou
Δημοσιεύσεις: 2751
Εγγραφή: Σάβ 19 Δεκ 2020, 01:52

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

https://www.centotrentuno.com/news/merc ... salonicco/
ΟΙ Ιταλοί για Χατζηδιάκο γράφουν για δανεισμό με υποχρεωτική ρήτρα και 4ετες συμβόλαιο από εμάς στον παίκτη, ενώ αναφέρουν πως σχετικά με το θέμα του φόρου (αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Πολωνού) , θα πρέπει να πληρώσουν 300χιλ.
Τουλάχιστον αυτά κατάλαβα από το translate, αν κάποιος φίλος ξέρει Ιταλικά ας επιβεβαιώσει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100364
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O πρώτος δανεικός της πρώτης ομάδας.
(στον ΠΑΟΚ Β παίζεις ως δανεικός ο 21χρονος Κολομβιανός φορ Jorge Cabezas)
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11
Δημοσιεύσεις: 3660
Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 23:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Συκιες

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ερχεται κ ο δευτερος(;),με ανανα στην κεφαλα του.
Άβαταρ μέλους
Jairo
Δημοσιεύσεις: 1776
Εγγραφή: Δευ 31 Αύγ 2015, 22:33
Τοποθεσία: >>>

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Jairo »

Έχει κάποιος εικόνα από τον Χατζηδιακο;
Αξίζει;
Ρίσκο με υποχρεωτική ρήτρα και 4ετες....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”