Games PC Internet Cheats & μπιμπλίκια!
- sidpanos
Re: Games PC Internet Cheats & μπιμπλίκια!
nba 2k10
το ίδιο παιχνίδι με το περσινό[πολύ ψηλά στάνταρτς] και μπήκε και εδώ πλέον η δυνατότητα δημιουργίας ενός παίχτη σε στυλ become a legend του προ...
πάρα πολυ καλό και εθιστικό...
το ίδιο παιχνίδι με το περσινό[πολύ ψηλά στάνταρτς] και μπήκε και εδώ πλέον η δυνατότητα δημιουργίας ενός παίχτη σε στυλ become a legend του προ...
πάρα πολυ καλό και εθιστικό...
- sidpanos
σε άλλα μονοπάτια μας οδηγεί πλέον η microsoft
[youtube]p2qlHoxPioM[/youtube]
[youtube]88eTQzveQaQ[/youtube]
[youtube]p2qlHoxPioM[/youtube]
[youtube]88eTQzveQaQ[/youtube]
- Kostomanolis
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!
ΥΓ: Έτσι που το πάνε δεν θα βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι... Ανησυχητικό....
παιδια αλλο ειναι το fifa manager 2010 και αλλο το football manager 2010...εγω μονο pro παιζω και δεν εχω ιδεα...παντως αν ειναι διαφορετικα ποιο ειναι καλυτερο?....ετχαριστω
- sidpanos
το φουτμπολ μανατζερ είναι το παλιό τσάμπιονσιπ μανατζερ που τόσο αγαπήσαμε...γύρω στα 2004 πρέπει να τα έσπασε η εταιρεία με τους παραγωγους,να υπήρξαν αγορές εταιριών κτλ...
το θέμα είναι πως το φμ ή μάλλον η εταιρία που το παράγει είναι πολύ μπροστα...
και το λεω αυτό γιατί εκπαιδεύεει με δικά της έξοδα τους εργαζόμενους με σεμινάρια κτλ κτλ ώστε το αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει περισσότερο την αλήθεια...
βεβαίως με τις φετινές αλλαγές είναι μπροστά και στο γκειμπλει
το δε φίφα μανατζερ είναι κάτι απλό...δες το μανατζερ του φιφα 2010
απλώς έχει περισσότερες λεπτομέρειες και τείνει προς μανατζερ...
η απεικόνιση είναι σαφώς καλύτερη στο 3d αλλά πιστεύω πως και με το 3d του φμ καλύπτεσαι πλέον άνετα..
προσωπικά θεωρώ πως το φμ είναι κλάσεις ανώτερο απ'ολα τα μανατζερ γιατί δίνει έμφαση σε όλους τους τομεις του ποδοσφαίρου-και αφήνει την απεικόνιση των αγώνων λίγο πιο ελεύθερη...και καλά κανει γιατί το ζουμί στο μανατζεριλικι είναι όλα τα υπόλοιπα και όχι τόσο η απεικόνιση...
και το λεω αυτό γιατί εκπαιδεύεει με δικά της έξοδα τους εργαζόμενους με σεμινάρια κτλ κτλ ώστε το αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει περισσότερο την αλήθεια...
η απεικόνιση είναι σαφώς καλύτερη στο 3d αλλά πιστεύω πως και με το 3d του φμ καλύπτεσαι πλέον άνετα..
προσωπικά θεωρώ πως το φμ είναι κλάσεις ανώτερο απ'ολα τα μανατζερ γιατί δίνει έμφαση σε όλους τους τομεις του ποδοσφαίρου-και αφήνει την απεικόνιση των αγώνων λίγο πιο ελεύθερη...και καλά κανει γιατί το ζουμί στο μανατζεριλικι είναι όλα τα υπόλοιπα και όχι τόσο η απεικόνιση...
- sidpanos
σκέψου να παίζεις κανα προ...δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αλλά σιγουρα είναι ενδιαφέρον...Kostomanolis έγραψε:Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!
παιδια μια βοηθεια θελω, εχω pc αλλα και ps3 και θελω να παρω το football manager 10 και το pro 10 αλλα δεν ξερω για ποια συσκευη να τα παρω, δηλ. να τα παρω και τα δυο για playstation 3 ή και τα δυο για το pc ή να παρω το ενα σε ps3 και το αλλο σε pc......δεν ξερω τι να κανω ειμαι πολυ προβληματιζμενος.... 

- Kostomanolis
Παίζω ήδη το demo του football manager, που δυστυχώς δεν έχει όλες τις ομάδες,σαν επιλογή οπότε πήρα μία μέτρια ομάδα να το τεστάρω... Να δεις πως την λένε...;; Α, ναι Barcelona....
Πολύ καλό αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με το περσινό γιατί πέρσι απείχα... Στον ΠΑΟΚ έχει Μουσλι, Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιτόλο,και Χαλκιά και μετά τις μεταγραφές μένει ο Μουσλι και ο Βιτόλο. Έχει και τις 3 φανέλες χωρίς διαφημίσεις και αναφέρει τα 21100 διαρκείας... Αυτά προς το παρόν γιατί είναι demo
Πολύ καλό αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με το περσινό γιατί πέρσι απείχα... Στον ΠΑΟΚ έχει Μουσλι, Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιτόλο,και Χαλκιά και μετά τις μεταγραφές μένει ο Μουσλι και ο Βιτόλο. Έχει και τις 3 φανέλες χωρίς διαφημίσεις και αναφέρει τα 21100 διαρκείας... Αυτά προς το παρόν γιατί είναι demo
tigon4 αν και μπορεις ν ακουσεις δεκαδες συμβουλες πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι να τα νοικιασεις διαδοχικα ολα και να επιλεξεις μονος σου.... μη σε παρουμε κ στο λαιμο μας... 

Ή να πάρει ένα ZX SPECTRUM να μην υπάρχει προβληματισμός.
τι ειναι αυτο το πραγμα?...............σαν κανενας πυραυλος μου ακουγεται

- Kostomanolis
Ρε αδέρφια, σκαμπάζει κανείς από υπολογιστές να μου λύσει μια απορία;
Κατεβάζω τορρεντς από ένα site και μετά όταν τα ρίχνω στο μtorrent μου τα βγάζει σε μορφή iso.
Τι ακριβώς πρέπει να κάνω (βήμα-βήμα) ώστε να μπορέσω να πάιξω κάποιο από αυτά τα παιχνίδια;
Ευχαριστώ...
Υ.Γ. Προς τους admin.Υπάρχει τρόπος να είμαι μόνιμα γραμμένος στο φόρουμ ή πρέπει συνεχώς να βάζω όνομα και κωδικό;
Κατεβάζω τορρεντς από ένα site και μετά όταν τα ρίχνω στο μtorrent μου τα βγάζει σε μορφή iso.
Τι ακριβώς πρέπει να κάνω (βήμα-βήμα) ώστε να μπορέσω να πάιξω κάποιο από αυτά τα παιχνίδια;
Ευχαριστώ...
Υ.Γ. Προς τους admin.Υπάρχει τρόπος να είμαι μόνιμα γραμμένος στο φόρουμ ή πρέπει συνεχώς να βάζω όνομα και κωδικό;
H επέκταση .iso υποδηλώνει αρχείο=εικόνα(image).
Κατέβασε το http://www.daemon-tools.cc/eng/home και κάνε mount image και θα σoυ γράψει σε cd κατευθείαν το .iso αρχειο.
Ειδάλλως, αν εχεις προσφατη εκδοση του Nero μπορεις να το κάνεις εύκολα και απο κει.
οσο για το φορουμ, χωρις να ειμαι αντμιν, ενεργοποίησε την επιλογη "Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη", ή αν μπαίνεις απο την αρχική σελίδα πάτα την επιλογή "Να με Θυμάσαι"

Κατέβασε το http://www.daemon-tools.cc/eng/home και κάνε mount image και θα σoυ γράψει σε cd κατευθείαν το .iso αρχειο.
Ειδάλλως, αν εχεις προσφατη εκδοση του Nero μπορεις να το κάνεις εύκολα και απο κει.
οσο για το φορουμ, χωρις να ειμαι αντμιν, ενεργοποίησε την επιλογη "Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη", ή αν μπαίνεις απο την αρχική σελίδα πάτα την επιλογή "Να με Θυμάσαι"
Εγω γιατί εχω κολλήσει ακόμα στο Championship Manager 01/02 και ΑΡΝΟΥΜΑΙ να παίξω νεότερες εκδόσεις?sidpanos έγραψε:το φουτμπολ μανατζερ είναι το παλιό τσάμπιονσιπ μανατζερ που τόσο αγαπήσαμε...γύρω στα 2004 πρέπει να τα έσπασε η εταιρεία με τους παραγωγους,να υπήρξαν αγορές εταιριών κτλ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Σάβ 24 Οκτ 2009, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.