Σιγα την ητταDeveloper4 έγραψε:Κάτι τέτοιο θα ήταν κατά πολύ χειρότερο από το να μην έρθει απλά σε εμάς.Doncic έγραψε:Σε συνάντηση που είχα χθες με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ και τον ρώτησα τι γίνεται με Μεϊτε μου είπε ότι δεν θέλει να έρθει....άποψη μου είναι ότι θα καταλήξει στον βαζελο. Μακάρι μέχρι την τελευταία στιγμή να αλλάξει κατι
Θα έχουμε υποστεί και τρομερή ήττα επικοινωνιακά (και πείτε ότι θέλετε) και κυρίως θα έχει ενισχυθεί σημαντικά, άμεσος ανταγωνιστής.
Ειλικρινά, ελπίζω ΟΧΙ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
νεωτερα .....σημερα το βραδυ ,το αργοτερο στην χειροτερη δευτερα πρωι λογω καποιων διαδικαστικων που δεν του ειπαν ποια ειναι...ερχετε ....στανταρ λεει απο πολυ εγκυρη πηγη.....ολα στην πραξη θα φανουν....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Σάβ 31 Αύγ 2024, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Βρε φέρε και τον παίκτη να κεράσουμε ποτάκι...eorptol1 έγραψε:ποιον τον Παναγιωτη η τον παικτη ?sourmenetes έγραψε:Το βράδυ θα είμαι σε γνωστό μαγαζί της Πτολεμαΐδας.. Να τον περιμένω;;eorptol1 έγραψε:εγω ακουσα οτι καποιος ερχετε σημερα το βραδυ....το ακουσα απο πολιτικο προσωπο(αυτοδιοικηση) της πτολεμαιδας που εχει πολυ καλες σχεσεις με ΠΑΟΚ και ΙΒΑΝ,πετσι ΠΑΟΚ.....αυτος δεν λεει γενικα μπουρδες ειναι σοβαρο ατομο ....αλλα εχω ακουσει τοσα πολλα εδω που δεν λεω ονομα απλα ειπε οτι ερχετε το βραδυ......ελπιζω να εχει καλες πηγες.....θα ευχαριστηθουμε σχεδον ολοι αν ερθει.....![]()
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
- sourmenetes
- Moderator
Εχεις maileorptol1 έγραψε:νεωτερα .....σημερα το βραδυ ,το αργοτερο στην χειροτερη δευτερα πρωι λογω καποιων διαδικαστικων που δεν του ειπαν ποια ειναι...ερχετε ....στανταρ λεει απο πολυ εγκυρη πηγη.....ολα στην πραξη θα φανουν....
- episimos73
Μακαρι να έχει καλές πληροφορίες ο γνωστός σου. Θα ήταν όνειρο Μειτε και Μπακαγιόκο μαζί.
- Μπαρκαρούτσος
Ελπίζω όχι ο ποδοσφαιριστής.Χωρικός έγραψε:eorptol γεματούλης με μούσια είναι;

Ρε σεις. Άμα έλθει ο Μειτε, οργανώνουμε μια υποδοχή αεροδρομίου? Να γίνει στο αεροδρόμιο της πο@τανας
Με τους τρεις τελευταίους νεοαποκτηθέντες (αν τελειώσει και του Χατζηδιάκου) η ομάδα είναι ΠΟΛΥ ενισχυμένη σε σχέσι με πέρσι.
Για τον Μεϊτέ θα ήταν ωραία, θα δούμε όμως μέχρι τελευταία στιγμή φαίνεται να πάει το πράγμα.
Ένα γενικό σχόλιο. Δεν ξέρω για ΠΑΟΚόμετρο, αλλά σίγουρα ένα τοξικόμετρο δίπλα στο όνομα του καθενός εδώ μέσα χρειάζεται σίγουρα. Ορισμένοι έχουν σπάσει τα τοξικόμετρα και συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Ακόμα δεν έχω αρκετές γνώσεις, αλλά κάνας τσάκαλος που ξέρει καλά από ΑΙ ας φτιάξει κάναν λεκτικό αλγόριθμο να μετράει την τοξικότητα.
ΥΓ

Τι μας κρύβουν ;
Για τον Μεϊτέ θα ήταν ωραία, θα δούμε όμως μέχρι τελευταία στιγμή φαίνεται να πάει το πράγμα.
Ένα γενικό σχόλιο. Δεν ξέρω για ΠΑΟΚόμετρο, αλλά σίγουρα ένα τοξικόμετρο δίπλα στο όνομα του καθενός εδώ μέσα χρειάζεται σίγουρα. Ορισμένοι έχουν σπάσει τα τοξικόμετρα και συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Ακόμα δεν έχω αρκετές γνώσεις, αλλά κάνας τσάκαλος που ξέρει καλά από ΑΙ ας φτιάξει κάναν λεκτικό αλγόριθμο να μετράει την τοξικότητα.
ΥΓ

Τι μας κρύβουν ;
Εγώ ψήνω να πάμε οργανωμένα από εδώ αεροδρόμιο για Σου.
Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να το μάθουμε και να προλάβουμε να οργανωθούμε
Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να το μάθουμε και να προλάβουμε να οργανωθούμε
Γιατί ξέρουμε ότι εννοεί τον Μειτε;episimos73 έγραψε:Μακαρι να έχει καλές πληροφορίες ο γνωστός σου. Θα ήταν όνειρο Μειτε και Μπακαγιόκο μαζί.
Γράφει ότι θα ευχαριστηθουμε όλοι. Με τον Μειτε σίγουρα δεν θα ευχαριστηθουν όλοι.
Τώρα αν το συνδυάσω με το Τζορμπατζογλου που έλεγε ότι έχει την αίσθηση ότι το μπαμ θα γίνει στα χαφ και σε συνδυασμό ότι στταφηκαμε σε Χατζηδιακο για τόνωση του ελληνικού στοιχείου, κάπου πάει το μυαλό μου αλλά μιλάμε για πολύ ακραίο σενάριο
- Μπαρκαρούτσος
- Kabamaru11
Τον ανανα φωτογραφισε ο ανθρωπος,αυτον εννοει,εκτος κ αν καταλαβα λαθος.
δεν πηρα....sourmenetes έγραψε:Εχεις maileorptol1 έγραψε:νεωτερα .....σημερα το βραδυ ,το αργοτερο στην χειροτερη δευτερα πρωι λογω καποιων διαδικαστικων που δεν του ειπαν ποια ειναι...ερχετε ....στανταρ λεει απο πολυ εγκυρη πηγη.....ολα στην πραξη θα φανουν....
οχι ο Παναγιωτης...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ελπίζω όχι ο ποδοσφαιριστής.Χωρικός έγραψε:eorptol γεματούλης με μούσια είναι;