Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
χαχαχα ΝΑΙ.....Χωρικός έγραψε:eorptol γεματούλης με μούσια είναι;
Μειτε φαντάζομαι!shearer4 έγραψε:Για τι θεση μιλαμε φιλε? Δεξι στοπερ?
Ε καλά δεν νομίζω ο Μαυρογιαλούρος να έλεγε ψέμματα για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ
Για αυτον ειδικα σε θεματα ΠΑΟΚ τον πιστευω ελπιζω να μην με διαψευσει.....mbison έγραψε:Οι πολιτικοί σε κοιτούν κατάματα και λένε ψέματα.
- episimos73
Μουσια εχει ο Παναγιωτης για να του κοβει τα κιλα μαλλον....
ΠΑΟΚ πετσι ειπαμε ....

Δε γίνεται να μην πεις όνομα. ΠΡΕΠΕΙ να πεις. Βάλε Κουίζ, σταυρόλεξο, ρεμπους. Ένα στοιχείο δώσε.eorptol1 έγραψε:εγω ακουσα οτι καποιος ερχετε σημερα το βραδυ....το ακουσα απο πολιτικο προσωπο(αυτοδιοικηση) της πτολεμαιδας που εχει πολυ καλες σχεσεις με ΠΑΟΚ και ΙΒΑΝ,πετσι ΠΑΟΚ.....αυτος δεν λεει γενικα μπουρδες ειναι σοβαρο ατομο ....αλλα εχω ακουσει τοσα πολλα εδω που δεν λεω ονομα απλα ειπε οτι ερχετε το βραδυ......ελπιζω να εχει καλες πηγες.....θα ευχαριστηθουμε σχεδον ολοι αν ερθει.....![]()
- sourmenetes
- Moderator
Το βράδυ θα είμαι σε γνωστό μαγαζί της Πτολεμαΐδας.. Να τον περιμένω;;eorptol1 έγραψε:εγω ακουσα οτι καποιος ερχετε σημερα το βραδυ....το ακουσα απο πολιτικο προσωπο(αυτοδιοικηση) της πτολεμαιδας που εχει πολυ καλες σχεσεις με ΠΑΟΚ και ΙΒΑΝ,πετσι ΠΑΟΚ.....αυτος δεν λεει γενικα μπουρδες ειναι σοβαρο ατομο ....αλλα εχω ακουσει τοσα πολλα εδω που δεν λεω ονομα απλα ειπε οτι ερχετε το βραδυ......ελπιζω να εχει καλες πηγες.....θα ευχαριστηθουμε σχεδον ολοι αν ερθει.....![]()
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
Σούρμε, εάν έρθει ο Μεϊτέ θα τον περιμένεις εσύ. Εάν δεν έρθει θα τον περιμένει ο barlow
- sourmenetes
- Moderator
ποιον τον Παναγιωτη η τον παικτη ?sourmenetes έγραψε:Το βράδυ θα είμαι σε γνωστό μαγαζί της Πτολεμαΐδας.. Να τον περιμένω;;eorptol1 έγραψε:εγω ακουσα οτι καποιος ερχετε σημερα το βραδυ....το ακουσα απο πολιτικο προσωπο(αυτοδιοικηση) της πτολεμαιδας που εχει πολυ καλες σχεσεις με ΠΑΟΚ και ΙΒΑΝ,πετσι ΠΑΟΚ.....αυτος δεν λεει γενικα μπουρδες ειναι σοβαρο ατομο ....αλλα εχω ακουσει τοσα πολλα εδω που δεν λεω ονομα απλα ειπε οτι ερχετε το βραδυ......ελπιζω να εχει καλες πηγες.....θα ευχαριστηθουμε σχεδον ολοι αν ερθει.....![]()
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk