Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Από ελεύθερους οι μόνοι αξιόλογοι που έχουν απομείνει στα λεφτά μας είναι ο Marlon στα στόπερ και οι Praet,Alzate,Klaasen & Michut.Επομενως αν κινηθούμε για κάποια ακόμα μεταγραφή μάλλον θα ανήκει σε ομάδα.Εγω πάντως αν έσκαγε ένα διπλό χτύπημα με (υγιή) Marlon & Michut θα πετούσα από την χαρά μου!
Και έτσι να μείνουμε δεν με πειράζει αν δρομολογηθεί λίγο γήπεδο και δεν δω Μειτε σε άλλη ελληνική ομάδα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζει η σκέψη να διακόψει το συμβόλαιο του Μεϊτέ η Μπενφίκα.
Πόσο δύσκολο είναι να δώσει ένα ποσό ο βαζελος ?
και τα μπρος πισω στα ρεπορταζ ειναι επισης πρωτοφανη για τοσο πολυ καιρο. Εχουμε χασει το μετρημα.Equalizer έγραψε:Μια επισήμανση μόνοnavigator11 έγραψε:Νομίζω πως τελικά το προτιμότερο είναι να αφεθεί αυτό το θέμα γενικότερα και να μην ξανασχοληθούμε. Να μείνει μόνο στην άκρη του μυαλού προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον πως η επικοινωνιακή διαχείριση από μέρους της ΠΑΕ υπήρξε, γνώμη μου, ΚΑ-ΚΙ-ΣΤΗ. Είτε τους κρέμασε ο μλκς ο Γάλλος, είτε όχι. Δεν επιτρέπεται ο ΠΑΟΚ επί ημερών Σαββίδη να παρουσιάζεται ότι ή όντως να σέρνεται να κλείσει έναν κάποιον Μεϊτέ εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον.Dimitris_L4 έγραψε:Μου κανει εντυπωση που παιδια με πληροφοριες που μας ελεγαν για Μειτε εχουν εξαφανιστει κ δεν ειπωθηκε ξανα τπτ...επισης θα ηταν ενδιαφερον να μας εξηγησουν (στο περιπου κ χωρις να εκτεθουν) πως βγηκε η φημη οτι ηταν στη Χαλκιδικη!!!
Δεν εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ να σέρνεται για τον Μεϊτε
Σημαντική μερίδα του κόσμου του ΑΠΑΙΤΕΙ να συρθεί ο ΠΑΟΚ για Μεϊτε
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Επί σειρά μηνών
- black_star_ninja
Αντρε ρικαρντο έφυγε δανεικος.
https://x.com/gdchaves1949/status/18296 ... F34p5xFmTw
https://x.com/gdchaves1949/status/18296 ... F34p5xFmTw
Δεν νομίζω να πήγαμε σε ελευθερο στοπερ...Το πιο πιθανό είναι πως ανηκει σε ομάδα...Για χαφ MIchut και Claasen επιλογες από το πάνω ραφι.boogeyman77 έγραψε:Από ελεύθερους οι μόνοι αξιόλογοι που έχουν απομείνει στα λεφτά μας είναι ο Marlon στα στόπερ και οι Praet,Alzate,Klaasen & Michut.Επομενως αν κινηθούμε για κάποια ακόμα μεταγραφή μάλλον θα ανήκει σε ομάδα.Εγω πάντως αν έσκαγε ένα διπλό χτύπημα με (υγιή) Marlon & Michut θα πετούσα από την χαρά μου!
- ΑποστόληςΑ
Δεν τον χρειάζεται.Tolaros έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζει η σκέψη να διακόψει το συμβόλαιο του Μεϊτέ η Μπενφίκα.
Πώς το ξέρουμε ότι δεν τον χρειαζεται ? Τον Αραο για στόπερ τον κόβω
- Montrealiotis
Ε ας έφερνε αντί Μειτε η ΠΑΕ για να μην ζητά ο κόσμος και ο προπονητής τον Μειτε. 30 Αυγούστου και χάφ να παίξει τον ρόλο του Μειτε δεν έχουμε. Τι φάση βάζουμε δύσκολα στον Λουτσεσκου για να δούμε αν μπορεί να το πάρει κι έτσι;
Δεν είναι 8ρι ο Μειτε. Ο βαζελος έχει Αραο,Μαξιμοβιτς και Τσεριν. Τι να τον κάνει τον Μειτε. 8ρι ψαχνει.
Παιδια βλεπω πολλους απο σας να εκθειαζετε τον michut. 22 χρονων και εμεινε ελευθερος απο μια ομαδα της τουρκιας βλεπω. Οκ βγηκε απο την PSG αλλα δε καταλαβαινω γιατι σταζετε τοσο μελι για τον παικτη. εκτος αν τον εχετε δει τοσο καλα και ειναι παικταρα παω πασο.
Και ακόμα πιο συγκεκριμένη μερίδα του κόσμου μεταφέρει πάρα πολύ συγκεκριμένες αλλά ΚΑΙ απόλυτες πληροφορίες που σύντομα θα φανεί και φυσικά θα κριθεί η αξιοπιστία τους.Equalizer έγραψε:Μια επισήμανση μόνοnavigator11 έγραψε:Νομίζω πως τελικά το προτιμότερο είναι να αφεθεί αυτό το θέμα γενικότερα και να μην ξανασχοληθούμε. Να μείνει μόνο στην άκρη του μυαλού προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον πως η επικοινωνιακή διαχείριση από μέρους της ΠΑΕ υπήρξε, γνώμη μου, ΚΑ-ΚΙ-ΣΤΗ. Είτε τους κρέμασε ο μλκς ο Γάλλος, είτε όχι. Δεν επιτρέπεται ο ΠΑΟΚ επί ημερών Σαββίδη να παρουσιάζεται ότι ή όντως να σέρνεται να κλείσει έναν κάποιον Μεϊτέ εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον.Dimitris_L4 έγραψε:Μου κανει εντυπωση που παιδια με πληροφοριες που μας ελεγαν για Μειτε εχουν εξαφανιστει κ δεν ειπωθηκε ξανα τπτ...επισης θα ηταν ενδιαφερον να μας εξηγησουν (στο περιπου κ χωρις να εκτεθουν) πως βγηκε η φημη οτι ηταν στη Χαλκιδικη!!!
Δεν εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ να σέρνεται για τον Μεϊτε
Σημαντική μερίδα του κόσμου του ΑΠΑΙΤΕΙ να συρθεί ο ΠΑΟΚ για Μεϊτε
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Επί σειρά μηνών
Το αφήνω αυτό εδώ, έτσι να υπάρχει.
ακομα κι ετσι να ειναι για Μειτε και βαζελο, τι περιμένουν κι αυτοι τοσους μήνες? Ας γίνει οτι ειναι να γίνει να τελειώνουμε
Ο Τσέριν είναι 8αρι και μέχρι στιγμής όσα έχω δει από Μαξίμοβιτς και Αραο ούτε το ένα πόδι του Σουαλιο δε φτάνουν.
Άσε που ξαναλέω τον Αραο πιο πολύ στα μπακ τον κόβω
Άσε που ξαναλέω τον Αραο πιο πολύ στα μπακ τον κόβω