Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από giliopoulos »

professor v έγραψε:Στα Αγγλικα λενε 'no money, no honey' και εκει τελειωνει το ολο αντικειμενο συζητησης.
Ετσι ακριβως
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

nunies4 έγραψε:Ρε παιδιά θα με τρελάνετε μέρα που είναι; Αλήθεια το λέτε ότι δεν χρειαζόμαστε δεξί στόπερ;
Θα παίξει ο Κεντζιορα πάλι 60 ματς η τελικά τον Θυμιανη τον υπολογίζουμε όπου μας βολεύει προκειμένου να πούμε ότι δεν υπάρχει ανάγκη (είτε στόπερ είτε χάφ)
Πες τα ρε αδερφε! Δυο ρημαδοπαιχτες θελουμε για να εχουμε το πληρεστερο ροστερ της ιστορίας μας: ενα δεξι στοπερ και εναν ακομα χαφ (τον Μειτε ή αναλογης ποιοτητας).

Υ.γ. Τραυματιζεται και μενει εξω για δυο μηνες ενας εκ των Μαντι/Μπακαγιοκο. Πώς στο καλο θα ανταπεξελθουμε στην Ελλάδα και στο βαρβατο πλεον Γιουροπα; Με τρια χαφ (ο ενας 34χρονος) νομιζετε οτι θα έχουμε ελπίδες για κατι σοβαρο; Αντίστοιχα, τραυματίζεται ο Κεντζιορα και μενει εξω για δυο μηνες, θα βγει το προγραμμα με Μιχαηλιδη-Κολλει-Θυμιανη-Νασμπεργκ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Παρ 30 Αύγ 2024, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

nunies4 έγραψε:
joshua έγραψε:Φανταζεστε εμεις να λιγουρευομαστε εξτρα χαφ και να μην ερθει τελικα ουτε 2ρο στοπερ? Οκ καλο το αστειο αλλα δεν παιζει...
Ξέρω εγώ; Σίγουρα δεν παίζει;
Στην ομαδική στο today έγραψαν το απόγευμα ότι ο ΠΑΟΚ θα "προσπαθήσει" για δεξί στόπερ.
"Προσπαθήσει"...
Δεν γινεται παρα μονο αν θελουν να πιεσουν τον Λουτσεσκου να παραιτηθει...Ηταν ξεκαθαρος ο Ραζβαν,ειπε χασαμε 2 στοπερ.Θα γελαει ο κοσμος αν κατεβουμε με 4 και 4ρτο τον Νασμπεργκ...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Φανταζεστε εμεις να λιγουρευομαστε εξτρα χαφ και να μην ερθει τελικα ουτε 2ρο στοπερ? Οκ καλο το αστειο αλλα δεν παιζει...
Γιατι ηρθε το πρωτο?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Patricio_4 έγραψε:Να πουλήσεις γίνεται και εκτός μεταγραφικής περιόδου, αν εννοείς αυτό
Ακριβώς. O Diego Arias πουλήθηκε νομίζω Μάρτιο.
Να αγοράσεις δεν μπορείς εκτός της μεταγραφικής περιόδου της δικής σου χώρας. Όμως μια άλλη χώρα που έχει ενεργή μεταγραφική περίοδο, μπορεί να πάρει παίκτη από εσένα, κι ας είναι κλειστές οι μεταγραφές στη χώρα σου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

nunies4 έγραψε:
Στην ομαδική στο today έγραψαν το απόγευμα ότι ο ΠΑΟΚ θα "προσπαθήσει" για δεξί στόπερ.
"Προσπαθήσει"...

Μιλάμε για το ευαγγέλιο μεταγραφών ΠΑΟΚ ,η ομαδική του today.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

:D :D :D
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Πολλά χαφ να έρθουν. Γιατί μόνο 2 ακόμη? Να έχουμε μπόλικα.
Εντάξει, δε διαφωνώ κι εγώ με το να έρθει ο Μπακαγιόκο κι ένας καλός ακόμη, αλλά υπάρχει και η παράμετρος της οικονομικής πολιτικής της ΠΑΕ. Είπαμε ότι μάλλον το πάμε σφιχτά. Θα έχουμε και περιθώρια διορθωτικών κινήσεων το χειμώνα. Εγώ βλέπω να τη βγάζουμε με Μπακαγιόκο και Κόλλει, και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό σε δανεισμό ή νεαρό ταλέντο ή φθηνός Μειτέ να έρχεται τελευταία στιγμή. Παράπονο δεν έχω 1ον γιατί έγινε υπέρβαση με Ντέλια και 2ον γιατί δε ξέρω το οικονομικό πλάνο της ΠΑΕ. Μπορεί να κρατάει λεφτά για προπονητικό και γήπεδο ή για υπερομάδα στα 100 χρόνια του συλλόγου. Ξέρουμε? Δε ξέρουμε.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

nkoss έγραψε:Πολλά χαφ να έρθουν. Γιατί μόνο 2 ακόμη? Να έχουμε μπόλικα.
Εντάξει, δε διαφωνώ κι εγώ με το να έρθει ο Μπακαγιόκο κι ένας καλός ακόμη, αλλά υπάρχει και η παράμετρος της οικονομικής πολιτικής της ΠΑΕ. Είπαμε ότι μάλλον το πάμε σφιχτά. Θα έχουμε και περιθώρια διορθωτικών κινήσεων το χειμώνα. Εγώ βλέπω να τη βγάζουμε με Μπακαγιόκο και Κόλλει, και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό σε δανεισμό ή νεαρό ταλέντο ή φθηνός Μειτέ να έρχεται τελευταία στιγμή. Παράπονο δεν έχω 1ον γιατί έγινε υπέρβαση με Ντέλια και 2ον γιατί δε ξέρω το οικονομικό πλάνο της ΠΑΕ. Μπορεί να κρατάει λεφτά για προπονητικό και γήπεδο ή για υπερομάδα στα 100 χρόνια του συλλόγου. Ξέρουμε? Δε ξέρουμε.

Εγώ ούτε insider είμαι ούτε έχω κάποια πληροφορία, αλλά για ένα πράγμα είμαι σίγουρος ότι ως την Δευτέρα θα έχουν φέρει κι άλλο στόπερ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

nunies4 έγραψε::D :D :D
Εν τω μεταξυ οι ΤΤ πριν μια ωρα ειπαν οτι ειμαστε πολυ κοντα σε δεξι στοπερ και θα δουμε τι θα γινει με εξτρα χαφ.Που ακριβως ειπαν θα προσπαθησουμε?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το απογευματάκι....
Ε αλλάζουν αυτά
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

obanebane έγραψε:
nunies4 έγραψε:
"Προσπαθήσει"...

Μιλάμε για το ευαγγέλιο μεταγραφών ΠΑΟΚ ,η ομαδική του today.
Ξεκαθαρίστε τι εννοείτε με το 'ομαδική". Έχουμε και μικρά παιδιά εδώ :mrgreen:
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Όπως κάθε χρόνο, αναμένουμε αυτές τις πολύ τελευταίες μέρες των μεταγραφών τσουνάμι παπατζηλικίων από παπάδες ρεπόρτερ της πόλης και όχι μόνο. Αυτό δε σημαίνει ότι η ΠΑΕ θα παλεύει με νύχια και με δόντια και θα μένει άγρυπνη με καφέδες για να φέρει παίκτες ως την τελευταία στιγμή. Αν προκύψει κάτι καλό, μόνο τότε θα συμβεί το αυτό.
Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε σε διαφορετικό κουτάκι στον εγκέφαλο μας το τι λένε οι ρεπόρτερ και σε διαφορετικό το τι επιδιώκει η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
alex ioannina

Δημοσίευση από alex ioannina »

professor v έγραψε:Στα Αγγλικα λενε 'no money, no honey' και εκει τελειωνει το ολο αντικειμενο συζητησης.
Στα Ελληνικά λέμε
Τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν δεν έχεις μία;
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

εκλεισε η Μπουντεσλιγκα, αλλες 4 ωρες για Ιταλια
ο Αρτουρ Μελο παραμενει στη Γιουβεντους, αλλα δεν υπολογιζεται ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tonipap801 την Παρ 30 Αύγ 2024, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”