Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Η αγορά της Αγγλίας κλείνει σήμερα η αύριο ρε παιδιά? Της Ιταλίας?
ενα ονομα που ειχα μαθει πριν μερες για το χαφ εκλεισε στη βαλενθια. μπαρενετσεα απο αστον βιλα
Ρε παιδιά θα με τρελάνετε μέρα που είναι; Αλήθεια το λέτε ότι δεν χρειαζόμαστε δεξί στόπερ;
Θα παίξει ο Κεντζιορα πάλι 60 ματς η τελικά τον Θυμιανη τον υπολογίζουμε όπου μας βολεύει προκειμένου να πούμε ότι δεν υπάρχει ανάγκη (είτε στόπερ είτε χάφ)
Θα παίξει ο Κεντζιορα πάλι 60 ματς η τελικά τον Θυμιανη τον υπολογίζουμε όπου μας βολεύει προκειμένου να πούμε ότι δεν υπάρχει ανάγκη (είτε στόπερ είτε χάφ)
-
σημερα και της Αγγλιας και της Ιταλιαςdelos15 έγραψε:Η αγορά της Αγγλίας κλείνει σήμερα η αύριο ρε παιδιά? Της Ιταλίας?
- George Best
Ρε φίλε με δουλεύεις?Μαυρο Χιονι έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ.
ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΡΑΟΦΤΟΠΙΚ ΤΟ ΠΟΣΤ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αυτό ισχύει και για σένα Τζορτζ Μπεστ. Έτσι και παραπονεθεις ξανά για τις αποφάσεις της μοντ και αντμιν Τιμ έχεις χαιρετίσει.
Δεν παραπονέθηκα, επισήμανση έκανα.
5-10 σελίδες πριν να πας, επιβεβαιώνει αυτό που είπα και σας χάλασε τόσο πολύ?
Κράζεις ρίχνεις μπαν σε εμένα για οφτοπικ, και γίνεται συζήτηση για την ευρωπαϊκή λίστα από τους mods και σου φταίω εγώ.
Τεσπα τελος.
Αν θες ρίξε και μπαν
Δεν ειναι ποτέ αρεστός οποίος έχει δυσάρεστο για τον άλλον δίκιο.
εγω δε θελω δεξι στοπερnunies4 έγραψε:Ρε παιδιά θα με τρελάνετε μέρα που είναι; Αλήθεια το λέτε ότι δεν χρειαζόμαστε δεξί στόπερ;
-
- Mr Ξερόλας 2019
psychologos έγραψε:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Iggy Pop έγραψε:Καλημέρα στη παρέα! Να μοιραστώ και γω κάποιες σκόρπιες σκέψεις μου...Η φυγή του Μάκη είναι σίγουρο πως προκάλεσε αναταράξεις στην διοίκηση και στην λήψη αποφάσεων χαρακτηριστικό το γεγονός του ότι να ναι μεταγραφικου σχεδιασμού. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορώ,να δείξω με το δάκτυλο κανένα γιατί πέρα από άδικο το θεωρώ και,γαϊδουριά (παρόλο την πίκρα του αποκλεισμού). Κατανοητή η γκρίνια που την συχαίνομαι προσωπικά αλλά όχι και απαξίωση απέναντι σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους του οργανισμού που εργάστηκαν σκληρά όταν πριν μερικούς μήνες γλεντουσες τα σκουλήκια και ήσουν Πρωταθλητής έτσι? Επίσης θα ήθελα τον Μειτε σαν τρελός. Σαν,φίλαθλος και οπαδός αλλά και ποδοσφαιροφιλος το θέαμα που θα μπορούσε να προσφέρει το δίδυμο με τον μαντι θα ήταν αξεπέραστο. Άλλη χάρη αλλη ποδοσφαιρικη φινέτσα πώς να το κάνουμε. Ο καλός μπακαγιοκο είναι ένας destroyer of Worlds, ξύλο, δύναμη, τρέξιμο εκφοβισμός του αντιπάλου. Για όσους δεν βαριούνται έχω παραθέσει ένα σεντόνι λίγο πίσω με την βοήθεια του ChatGPT σχετικά με μπακα μειτε καμάρα. Τέλος η αίσθηση μου είναι πώς το κερασάκι ακόμα δεν έχει έρθει για να δούμε...
Υ.γ Prist, Ginola, Ολλανδός είναι η χαρά του φόρουμ συνεχίστε παιδιά σάς αγαπάμε (Τουλάχιστον εγώ φιλιά)
++++
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.Εγω να σου πω περιμενα αν όχι κερασάκι τίμιο, τουτέστιν αγορά παίκτη,τουλάχιστον ένα δανεικό παικταρα τύπου Μειτε,Μάρκος Αντόνιο όπως πέρυσι...Τώρα πότε να γινουν αυτά...30 βράδυ εχουμεnunies4 έγραψε:Ρε παιδιά θα με τρελάνετε μέρα που είναι; Αλήθεια το λέτε ότι δεν χρειαζόμαστε δεξί στόπερ;
- buffalobill4
Θυμιανης για στόπερ αποκτήθηκε. Μια χαρά επιλογή για Ελλάδα, πέρσι ξεχώρισε.barlow4 έγραψε:εγω δε θελω δεξι στοπερnunies4 έγραψε:Ρε παιδιά θα με τρελάνετε μέρα που είναι; Αλήθεια το λέτε ότι δεν χρειαζόμαστε δεξί στόπερ;
Στα χαφ θέλουμε κι άλλον σίγουρα. Βασικά όχι άλλον. Τον μειτε
-
Hayate έγραψε:Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.Εγω να σου πω περιμενα αν όχι κερασάκι τίμιο, τουτέστιν αγορά παίκτη,τουλάχιστον ένα δανεικό παικταρα τύπου Μειτε,Μάρκος Αντόνιο όπως πέρυσι...Τώρα πότε να γινουν αυτά...30 βράδυ εχουμεnunies4 έγραψε:Ρε παιδιά θα με τρελάνετε μέρα που είναι; Αλήθεια το λέτε ότι δεν χρειαζόμαστε δεξί στόπερ;
Οι μεταγραφες είναι ως 11/9 ,η λίστα δηλώνεται 4/9 και οι ελεύθεροι τελειώνουν 30/9
- buffalobill4
Επειδή δεν τον εχεις στο ξύλο;barlow4 έγραψε:ουτε τον Μειτε θελω
- episimos73
- buffalobill4
Επειδή δεν τον εχεις στο ξύλο;barlow4 έγραψε:ουτε τον Μειτε θελω
- episimos73