sn0ufel4 έγραψε:Χαχαχχα πολύ αστείο τα λέμε σε 3 μέρες
Ο PAOK1LIFE έχει φάει μόνιμο μπαν από χθες
Ε ανακοινώστε το τότε, να μη κράζω τζάμπα!
Εσείς φταίτε που έφαγα μπαν.
theo-drama έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν είναι καλά ο ΤΖΕΛΑΣ.
Υπάρχει επικοινωνια με κάτι τέλος πάντων.
Κάθε χρόνο, ειδικά τα τελευταία, έστω μέχρι τέλη Ιουλίου, εμπαινε να βγάζει βαθμολογίες κλπ.
Τουλάχιστον αν είναι καλά ξέρουμε.
Μόνο αυτό.
Και ο Γέρος. Ελπίζω να είναι καλά...
GI4NNEN4 έγραψε:Το "Μεταγραφές καλοκαιριού" να μετονομαστεί άμεσα σε "Κριτικές-σχόλια-τσακωμοί μεταγραφικού σχεδιασμού". Κάθε 10 σελίδες ζήτημα να βρείς 1-2 οντοπικ ποσταρίσματα.
Τόσα χρόνια έτσι είναι.
Πλέον πάει να γίνει "Μήπως είμαι μ@λ@κ@ς που έγινα ΠΑΟΚ;" ή "ΠΑΟΚ: Έγκλημα και τραγωδία".
iremidynami 4+ έγραψε:sourmenetes έγραψε:Jairo έγραψε:Σόρι αλλά δέν βλεπω καπου να λεει ο φίλος οτι ειναι δεδομένα...ισα ισα λεέι οτι ειναι ένα πιθανό σενάριο απο το μυαλό του.Διαστρεβλώνεις αυτά που διαβάζουμε.Γιατί αρπάζεστε με το παραμικρό.Υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη στο μεταγραφικό τήμ; Σας ενοχλεί ένα πιθανό-απίθανο φανταστικό σενάριο ενώ αφήνετε να περνάνε τεράστιες μπαρούφες...
Τουλάχιστον ας το διορθώσει το πόστ.
Και μας τι μας ενδιαφέρει;;
Κάναμε μια σύσταση το πρωί στο τοπικ των μεταγραφών;;
Γιατί με-μας γράφετε στα τετοια σας;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε συ σουρμε, θα μιλησω για τον εαυτό μου, επειδη δεν μπορω να μιλαω εξ'ονοματος αλλων συνφορουμιτων.
Δεν ισχυει αυτο που λες, οτι δηλ σε ή σας γραφουμε διότι πχ εγω δεν εχω παρακολουθησει τι εχει γραφτει σε καθε τοπικ.
Ειδικα στο τοπικ των μετσγραφων, γραφονται καθημερινα 20-30 σελιδες, τις οποιες δεν εχω το χρονο να διαβασω, γνωριζοντας μαλιστα πως πιθανοτατα θα ειναι διαμαχες μεταξυ των 2 παραταξεων οπαδων που εχουν επικρατησει.
Αρα μη μας τσουβαλιαζεις σε παρακαλω, πολλοι οπαδοι εδω μεσα πραγματικα προσπαθουν να σας διευκολυνουν, υποχωρωντας πολλες φορες κ μη δινοντας συνεχεια σε προσβολες που δεχονται, μονο κ μονο για να τηρησουν τους κανονες του φορουμ.
Θα συμφωνήσω και θα πω την οπτική μου και ως μέλος και ως μοντ.
Ως μοντ, άνοιγα το γαμωtopic και ήξερα ότι έχω να διαβάσω 20-30 σελίδες και το έκανα. Έπαιρνε κανένα μισάωρο συνήθως, αλλά το έκανα γιατί έπρεπε. Οπότε κι εγώ όταν έριχνα κάποια προειδοποίηση, περίμενα ότι τα μέλη κι εκείνα θα διαβάσουν το topic πριν μπουν να γράψουν τι θέλουν.
Τώρα σαν μέλος μπαίνω και σιγά μην κάτσω να διαβάσω υπερβολές, μίρλες και κάποια νορμάλ ποστς μέσα σε ένα πάκο 30 σελίδων. Διαβάζω τις τελευταίες 2-3 σελίδες για να δω πού κυμαίνεται η κουβέντα και γράφω τα δικά μου, αν έχω να πω κάτι.
Οπότε, αν έχετε να πείτε κάτι στα μέλη και θέλετε να σιγουρευτείτε ότι το διαβάσαμε όλα τα μέλη, είτε γράψτε το σε αυτό το topic, είτε να το επαναλαμβάνετε στο γαμωtopic κάθε 2-3 σελίδες.
Μαυρο Χιονι έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Free Barka
Εχουμε αγωνα και τοπικ διαρκειας.
Μη με χαλατε το καρμα.
φίλε έφαγε Μπαν και το μπάσκετ έριξε κατοσταρα.
Και πριν φάω μπαν, 100ρες έριξε στα άλλα δύο φιλικά!