Όχι, απλά λέειPhotis έγραψε:Αυτός ακόμη κάνει ρεπορτάζ?dev έγραψε:βασιλοπουλος ειπε για μεταγραφη εκπληξη τις επομενες ημερες, σε λιγο θα πει περισσοτερα
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- navigator11
Θα μου φανεί κάπως περίεργο πάντως να μην κάνουμε μια κίνηση της τελευταίας στιγμής ... μη προβλεπέ. Είναι σαν σήμα κατατεθέν του Ιβάν, το γουστάρει το τεμάχιο στις καθυστερήσεις.
Πρέπει να πάρουμε. Ο Σβαμπ με ένα χρόνο ακόμη στην πλάτη του θα έχει πιο περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Ο Θυμιάνης δεν ξέρω, δεν έχουμε δει ακόμη δείγματα γραφής, αλλά εμένα περισσότερο μου φαίνεται ως κεντρικός αμυντικός παρά ως χαφ.Photis έγραψε:Παίζει κι ο Θυμιάνης εκεί. Δε νομίζω να πάρουμε άλλον.mbison έγραψε:Mπακαγιοκο μια χαρα, ερχεται για μονο 1 χρονο κ βλεπουμε.
Και τωρα θα ερθει το 5ο χαφ. Εφυγαν 3 (μειτε, τσιγγαρας, μαρκος) και ηρθαν 2 μεχρι τωρα (καμαρα, μπακα)
navigator11 έγραψε:Θα μου φανεί κάπως περίεργο πάντως να μην κάνουμε μια κίνηση της τελευταίας στιγμής ... μη προβλεπέ. Είναι σαν σήμα κατατεθέν του Ιβάν, το γουστάρει το τεμάχιο στις καθυστερήσεις.
Ναι αλλα, ΠΟΣΟΤΙΚΑ, εφοσον ερθει και ακομα ενα στοπερ, ειμαστε κομπλε παντου. Θεωρω οτι για να ερθει καποιος ακομα και σαν μπαμ, καποιος πρεπει να φυγει. Καποιος που υπολογιζεται την δεδομενη στιγμη εννοω. Μακαρι να παρουμε κατι που θα μας ανεβασει επιπεδο περαιτερω.
Καινούρια μόδα είναι για το Σβαμπ ότι μεγάλωσε ένα χρόνο ?
Για τον Καμαρά που θα παίξει 3000 λεπτά παραπάνω από τον ΜΑ γιατί δε λέμε ?
- WeWillRockYou
Με το καλό να έρθουν αύριο Κόλει και Μπακαγιόκο να ανακοινωθούν.
Να κλείσουν και τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα τις μεταγραφές τους, να δούμε τι περισσεύει για μας στις υπόλοιπες θέσεις.
Να κλείσουν και τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα τις μεταγραφές τους, να δούμε τι περισσεύει για μας στις υπόλοιπες θέσεις.
Πάντως μου φαίνεται καλύτερος από μειτε ο μπακαγιοκο στα βιδεο, υπέρτερη σε ταχύτητα, ψηλά και σε γκολ
Το γ-omari ακούστηκε στ΄αλήθεια ή λέμε καμιά μλκία να περάσει η ώρα;
Καμία πάσα , κοντρόλ , μακρινή μετάβαση είδες στο βιντεάκι; Τρέξιμο με τη μπάλα; 10 γκολ έχει βάλει στην καριέρα του.burbu έγραψε:Πάντως μου φαίνεται καλύτερος από μειτε ο μπακαγιοκο στα βιδεο, υπέρτερη σε ταχύτητα, ψηλά και σε γκολ
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι όπως έχουν πάει οι μεταγραφές δεν θα βγαίνει από το γήπεδο για κανένα λόγο. Υπομονή και υγεία να έχει... αλλιώς δεν θα έχουμε εμείς την υγεία μας.Tolaros έγραψε:Καινούρια μόδα είναι για το Σβαμπ ότι μεγάλωσε ένα χρόνο ?
Tα βιντεακια δειχνουν τι ειναι ικανος να κανει ενας παικτης. Οχι τι κανει. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. Αμα στειλεις 20 βιντεακια που παιζεις μπαλα ενα 5λεπτο βιντεο που σε κανει να φαινεσαι μεσσι ευκολα γινεται.
Ο Σβαμπ 34. Τι συγκρίνουμε τώρα ?Tolaros έγραψε:Καινούρια μόδα είναι για το Σβαμπ ότι μεγάλωσε ένα χρόνο ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Πέμ 29 Αύγ 2024, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ποια 4 εκ ρε Γιώργο;;gergeo4 έγραψε:τα 4εκ στον μαροκινο για 2ο φορ αντι να διατεθούν σε παιχτη/ες στο κεντρο..sourmenetes έγραψε:Ποιο είναι το έγκλημα Γιώργο;gergeo4 έγραψε:εδω ρε ειχαμε θεμα στα χαφ και εδωσαν 4+ εκ για 2ο φορ..μιλαμε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι υπολογίζεις τις μεταγραφές;
Βάζεις και την αγορά και το συμβόλαιο μαζί;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρέξιμο με την μπάλα είδαμε πάντως. Και αρκετά κιόλας.cartman έγραψε:Καμία πάσα , κοντρόλ , μακρινή μετάβαση είδες στο βιντεάκι; Τρέξιμο με τη μπάλα; 10 γκολ έχει βάλει στην καριέρα του.burbu έγραψε:Πάντως μου φαίνεται καλύτερος από μειτε ο μπακαγιοκο στα βιδεο, υπέρτερη σε ταχύτητα, ψηλά και σε γκολ
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με τον Μπακαγιόκο είναι απλά τα πράγματα. Πρέπει να βρει την κ@υλ@ και το πάθος του για το ποδοσφαιρο, πριν 3 χρόνια ήταν βασικός και αναντικατάστατο της Νάπολη και είναι 30 όχι 35