Πριν 4 μήνες ήμασταν στο "ο Ραζβάν με τους ινκρεντιμπολς πήραν το πιο μάγκικο" και χθες γράφτηκε εδώ μέσα ότι "ξεφτίλισε τον ΠΑΟΚ", αλλάζουν εύκολα αυτά στον μαγικό κόσμο του ίντερνετxrisitsapa έγραψε:Μια ερωτηση προς ολους :
Ποτε πηγαμε απο το " ο Ραζβαν παιζει με 2 8αρια" στο " η ομαδα θελει καθαρο αμυντικογενη χαφ" ;;
Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Ποιος ειπε οτι δεν μας εκανε; Ο Ραζβαν εχει αναφερει ονομαστικα τον Μειτε τον Μισιτς και τον Μαρινxrisitsapa έγραψε:Αρα γιατι δεν μας εκανε ο Μαριν, ας πουμε;
- figurehead4
Φιλε μου είναι άσχημο πράγμα το τσουβάλιασμα. Διαβάζεις έναν προβληματισμό και βάζεις οποίους προβληματιστηκαν στο τσουβάλι "θύματα αρδ", που μάλιστα είναι τόσο αφελείς που πίστεψαν τον ερχομό του Ιβιτς. Μην το κανειςnkoss έγραψε:Ωραια, ανακαλω το "θεωρια συνομωσιας". Είναι λίγο προσβλητικό ομολογώ και ζητώ συγγνώμη αν θίχτηκαν κάποιοι.
Είναι ένα σενάριο από τα πολλά σεναρια που είναι πιθανά.
Σε τι εξυπηρετεί να το παρουσιάζουμε ως βεβαιότητα?
Ποια ομάδα έχει ολοκληρωμένο ροστερ σήμερα? Πως είστε σίγουροι ότι δεν ψάχνουν για την καλύτερη λύση και γιαυτό καθυστερούν?
Πώς ξέρετε ότι ο Μειτέ ήθελε να έρθει από την αρχή αλλα η διοίκηση καθυστέρησε ανευ λογου?
Η ομάδα είχε ικανό ροστερ για να περάσει ομίλους τσ.λ.
Αυτό που έλειπε ήταν η φόρμα, η τύχη και η καλή διαιτησία. Ένα από τα 3 αν είχαμε θα περνούσαμε τη Μάλμε. Αν είχαμε 2 από τα 3 θα περνούσαμε και τη Σπαρτα.
Η διοίκηση βελτιώνει το ροστερ σταθερά και αποτελεσματικά σε κάθε μεταγραφική περίοδο με λιγες και λογικες αστοχίες. Θυμηθείτε ποιους είχαμε πέρσι και πρόπερσι. Κάθε χρόνο κλείνουν τρύπες.
Εμεινε ο Ντελιας, εφυγε ο Σαμάτα και ο Τσιγγαρας, πηραμε Καμαρά, πηραμε επιθετικους καλούς, χθες τριβαμε τα μάτια μας, περιμένουμε βελτίωση ακόμη μεγαλύτερη, αλλά ο Λουτσέσκου έχει λόγους να είναι δυσαρεστημένος. Του βαζελου όμως είναι ευχαριστημένος ο προπονητής.
Αν του υποσχέθηκαν πλήρες και ποιοτικό ροστερ από την αρχή της προετοιμασίας, τότε ναι, πρέπει να είναι δυσαρεστημένος και ναι έχετε δίκιο. Ρωτήστε τους ρεπόρτερ που έχουν κοριό στα τηλέφωνα του Ιβάν και του Λουτσέσκου και ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες να σας το πουν.
Εγώ όσο δε γνωρίζω καταστάσεις δεν θα κατηγορώ κανέναν.
Στη ουσία τώρα. Δεν είπε κανείς ότι στο τέλος των μεταγραφών δεν θα έχουν γίνει όλες οι κινήσεις. Το αντίθετο όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις. Ούτε προσωπικά εξέφρασα μια άποψη αν αυτό είναι σωστό ή λάθος.
Σχολίασα αυτό που πιστεύει ο ίδιος ο προπονητής και το εξέφρασε καθαρά. Είπε ότι όσοι ήρθαν, ήρθαν αργά και είπε πως δεν έχει ιδέα ποιον παίχτη θα φέρουν στο κέντρο.
Για μένα λοιπόν εκεί υπάρχει θέμα. Άλλο να κάνουμε refresh εμείς στο thread των μεταγραφών να δούμε αν γίνεται κάτι κι άλλο να το κάνει κι ο προπονητής. Τον φαντάστηκα χθες να περιμένει μήνυμα του Ολλανδύ και του Ζινολά και παράλληλα να λύνει τους γρίφους του Παπά μας.
Τον λυπήθηκα λοιπόν γιατί είναι αγχώδης χαρακτήρας και control freak και τέτοιες καταστάσεις τον κουράζουν.
Αν θες να πούμε ότι πρόβλημα του, η διοίκηση έτσι λειτουργεί για το καλό του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να το αποδεχτεί, μαζί σου. Αν πούμε ότι γι αυτό χρυσοπηρωνεται, για να βρίσκει τρόπο, ΟΚ το ακούω.
Δεν ξέρω πως μπορούν αυτά να λυθούν.
Ο φόβος μου απλως είναι μην σπάσει το γυαλί έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Δευ 26 Αύγ 2024, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Jean Valjean
Διαβάζω σήμερα ένα σωρό ποστ αναφορικά με τις δηλώσεις Λουτσέσκου για τις μεταγραφές. Αλλοι λένε ότι είναι δυσαρεστημένος άλλοι λένε ότι περιγράφει τον Μειτέ, άλλοι λένε ότι καρφώνει τη διοίκηση, άλλοι ότι τρολάρει τους δημοσιογράφους.
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω με ποιο τρόπο διαβάζει η αφεντια μου τα όσα είπε ο προπονητής μας.
Πρώτα πρώτα δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι σκέφτομαι εγώ για το θέμα. Μου είναι αδιάφορο εάν θα επαληθευτώ ή όχι. Θέλω να μάθω. Ο στόχος μου είναι λοιπόν να προσεγγίσω την αλήθεια του προπονητή και όχι την δική μου.
Δεύτερον, προσπαθώ να καταλάβω τι λέει και τι θέλει να πει. Γι αυτό είναι πάντοτε καλύτερο να βλέπεις και να ακούς τα λόγια κάποιου παρά να τα διαβάζεις. Εδώ δυστυχώς τα έχω δει γραμμένα. Αφήνω λοιπόν πάντοτε ένα ενδεχόμενο να μην έχουν μεταφερθεί σωστά τα λόγια του.
Το κείμενο είναι το ακόλουθο:
Για τον ρόλο του Καμαρά στην φάση του πρώτου γκολ, παίζοντας ως οκτάρι, όπως έπαιξε στον Ολυμπιακό και για το αν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ έναν τέτοιο παίκτη στην μεσαία γραμμή με πιο ενισχυμένα χαρακτηριστικά: «,,,,, Όσο για τον αμυντικό μέσο, ξέρετε την κατάσταση που επικρατεί, ενδεχομένως να έχετε καλύτερη πληροφόρηση την δεδομένη στιγμή».
Για το αν τον αγχώνει το γεγονός ότι η ομάδα πρέπει να πάρει παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις ενόψει και του Europa League: «....................Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω για τις μεταγραφές αυτή την στιγμή.
Είμαι προπονητής, προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Στο κέντρο έχουμε τον Θυμιάνη. Ξέρετε την άποψή μου για έναν αμυντικό μέσο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έφυγε ο Εκονγκ, επίσης ανακοινώθηκε του Κουλιεράκη. Θα πρέπει λογικά να καλυφθούν τα κενά. Αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε αυτούς που ασχολούνται με αυτά τα θέματα».
Να λοιπόν τι καταλαβαίνω εγώ από τα παραπάνω (με έντονα γράμματα τα σημεία που προσέχω, με υπογράμμιση η ερώτηση στην οποία απαντά ο Λουτσέσκου):
1. Ενδεχομένως/ δεδομένη στιγμή. Το ενδεχομένως σημαίνει πως υπάρχει πιθανότητα, και συνήθως το χρησιμοποιούμε όταν η πιθανότητα είναι μικρή (όχι αμελητέα αλλά μικρή). Εάν η πιθανότητα είναι σημαντική τότε χρησιμοποιούμε το μάλλον. Το "δεδομένη στιγμή" σημαίνει τώρα, ακριβώς τωρα που μιλάμε, ούτε πριν δυο ώρες ούτε μετά από δυο ώρες. Τι τους λέει λοιπόν; τους λέει ότι "Τώρα που μιλάμε υπάρχει μια πιθανότητα εσείς να ξέρετε περισσότερα από εμένα" Το λέει αυτό επειδή όλο τα απόγευμα μέχρι την στιγμή που γίνεται η συνέντευξη είχε να ασχοληθεί με τον αγώνα. Αλλά γενικά η κατάσταση που επικρατεί είναι γνωστή σε όλους αυτό τους λέει, εκτός κι αν όσο διεξάγονταν ο αγώνας υπήρξε κάτι νεώτερο που υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να το γνωρίζουν εκείνοι (οι δημοσιογράφοι) και όχι αυτός.
2. Η πλέον διφορούμενη πρόταση που έχει επι ο Λουτσέσκου είναι αυτή: "Ξέρετε την άποψή μου για έναν αμυντικό μέσο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά." Αν θέλουμε να είμαστε αμερόληπτοι συτό μπορεί να φωτογραφίζει τον Μειτέ μπορεί όμως και όχι. Εγώ δεν είμαι σίγουρος. Το κλειδί είναι η λέξη συγκεκριμένο. Εάν το επίθετο συγκεκριμένο ήταν δίπλα στο "έναν αμυντικό μέσο", 'έλεγε δηλαδή για "έναν συγκεκριμένο αμυντικό μέσο" τότε θα ήμουν σίγουρος πως μιλάει για τον Μειτέ. Από τη στιγμή που μιλά για "συγκεκριμένα χαρακτηριστικά" αυτά μπορούν να αφορούν τον Μειτέ μπορεί να αφορούν κι άλλους δέκα. Δεν είναι ξεκάθαρο. Αυτός θέλει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όποιος τα έχει είναι καλοδεχούμενος.
3. Εκείνο που είναι ξεκάθαρο είναι η τελευταία του φράση που λέει "Θα πρέπει λογικά να καλυφθούν τα κενά". Αυτό σημαίνει πως τα κενά που είπε πριν (αμυντικός μέσος + Εκόνγκ+Κουλιε που έφυγαν) λογικά θα πρέπει να καλυφθούν. Αλλά μην ρωτάτε εμένα συμπληρώνει. Αυτό για μένα σημαίνει πως έχουν συμφωνήσει με την διοίκηση σε χαρακτηριστικά (πιθανόν και σε παίκτες) και πως περιμένει να καλυφθούν οι θέσεις αυτές του ρόστερ. Αυτό είναι το λογικό λέει. Κι η υπόθεση έχει φύγει από αυτόν και έχει πάει στους υπέυθυνους των μεταγραφών. Τώρα αν ξέρει κάτι ή δεν ξέρει, σίγουρα εκείνη τη στιγμή είναι πιθανόν οι δημοσιογράφοι να ξέρουν κάτι που αυτός δεν γνωρίζει. Εκείνη τη στιγμή όμως. Διότι αργότερα αυτός θα ενημερωθεί από τους αρμόδιους των μεταγραφών.
Αυτά κατάλαβα εγώ από την συνέντευξη Λουτσέσκου.
Από πουθενά δεν προκύπτει ούτε ότι πάμε σε Μειτέ, ούτε ότι δεν πάμε σε Μειτέ, ούτε οτι δεν θα καλυφθούν οι θέσεις. Και ποιές είναι οι θέσεις αυτές; Ενα χαφ και δυο στόπερ.
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω με ποιο τρόπο διαβάζει η αφεντια μου τα όσα είπε ο προπονητής μας.
Πρώτα πρώτα δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι σκέφτομαι εγώ για το θέμα. Μου είναι αδιάφορο εάν θα επαληθευτώ ή όχι. Θέλω να μάθω. Ο στόχος μου είναι λοιπόν να προσεγγίσω την αλήθεια του προπονητή και όχι την δική μου.
Δεύτερον, προσπαθώ να καταλάβω τι λέει και τι θέλει να πει. Γι αυτό είναι πάντοτε καλύτερο να βλέπεις και να ακούς τα λόγια κάποιου παρά να τα διαβάζεις. Εδώ δυστυχώς τα έχω δει γραμμένα. Αφήνω λοιπόν πάντοτε ένα ενδεχόμενο να μην έχουν μεταφερθεί σωστά τα λόγια του.
Το κείμενο είναι το ακόλουθο:
Για τον ρόλο του Καμαρά στην φάση του πρώτου γκολ, παίζοντας ως οκτάρι, όπως έπαιξε στον Ολυμπιακό και για το αν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ έναν τέτοιο παίκτη στην μεσαία γραμμή με πιο ενισχυμένα χαρακτηριστικά: «,,,,, Όσο για τον αμυντικό μέσο, ξέρετε την κατάσταση που επικρατεί, ενδεχομένως να έχετε καλύτερη πληροφόρηση την δεδομένη στιγμή».
Για το αν τον αγχώνει το γεγονός ότι η ομάδα πρέπει να πάρει παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις ενόψει και του Europa League: «....................Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω για τις μεταγραφές αυτή την στιγμή.
Είμαι προπονητής, προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Στο κέντρο έχουμε τον Θυμιάνη. Ξέρετε την άποψή μου για έναν αμυντικό μέσο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έφυγε ο Εκονγκ, επίσης ανακοινώθηκε του Κουλιεράκη. Θα πρέπει λογικά να καλυφθούν τα κενά. Αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε αυτούς που ασχολούνται με αυτά τα θέματα».
Να λοιπόν τι καταλαβαίνω εγώ από τα παραπάνω (με έντονα γράμματα τα σημεία που προσέχω, με υπογράμμιση η ερώτηση στην οποία απαντά ο Λουτσέσκου):
1. Ενδεχομένως/ δεδομένη στιγμή. Το ενδεχομένως σημαίνει πως υπάρχει πιθανότητα, και συνήθως το χρησιμοποιούμε όταν η πιθανότητα είναι μικρή (όχι αμελητέα αλλά μικρή). Εάν η πιθανότητα είναι σημαντική τότε χρησιμοποιούμε το μάλλον. Το "δεδομένη στιγμή" σημαίνει τώρα, ακριβώς τωρα που μιλάμε, ούτε πριν δυο ώρες ούτε μετά από δυο ώρες. Τι τους λέει λοιπόν; τους λέει ότι "Τώρα που μιλάμε υπάρχει μια πιθανότητα εσείς να ξέρετε περισσότερα από εμένα" Το λέει αυτό επειδή όλο τα απόγευμα μέχρι την στιγμή που γίνεται η συνέντευξη είχε να ασχοληθεί με τον αγώνα. Αλλά γενικά η κατάσταση που επικρατεί είναι γνωστή σε όλους αυτό τους λέει, εκτός κι αν όσο διεξάγονταν ο αγώνας υπήρξε κάτι νεώτερο που υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να το γνωρίζουν εκείνοι (οι δημοσιογράφοι) και όχι αυτός.
2. Η πλέον διφορούμενη πρόταση που έχει επι ο Λουτσέσκου είναι αυτή: "Ξέρετε την άποψή μου για έναν αμυντικό μέσο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά." Αν θέλουμε να είμαστε αμερόληπτοι συτό μπορεί να φωτογραφίζει τον Μειτέ μπορεί όμως και όχι. Εγώ δεν είμαι σίγουρος. Το κλειδί είναι η λέξη συγκεκριμένο. Εάν το επίθετο συγκεκριμένο ήταν δίπλα στο "έναν αμυντικό μέσο", 'έλεγε δηλαδή για "έναν συγκεκριμένο αμυντικό μέσο" τότε θα ήμουν σίγουρος πως μιλάει για τον Μειτέ. Από τη στιγμή που μιλά για "συγκεκριμένα χαρακτηριστικά" αυτά μπορούν να αφορούν τον Μειτέ μπορεί να αφορούν κι άλλους δέκα. Δεν είναι ξεκάθαρο. Αυτός θέλει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όποιος τα έχει είναι καλοδεχούμενος.
3. Εκείνο που είναι ξεκάθαρο είναι η τελευταία του φράση που λέει "Θα πρέπει λογικά να καλυφθούν τα κενά". Αυτό σημαίνει πως τα κενά που είπε πριν (αμυντικός μέσος + Εκόνγκ+Κουλιε που έφυγαν) λογικά θα πρέπει να καλυφθούν. Αλλά μην ρωτάτε εμένα συμπληρώνει. Αυτό για μένα σημαίνει πως έχουν συμφωνήσει με την διοίκηση σε χαρακτηριστικά (πιθανόν και σε παίκτες) και πως περιμένει να καλυφθούν οι θέσεις αυτές του ρόστερ. Αυτό είναι το λογικό λέει. Κι η υπόθεση έχει φύγει από αυτόν και έχει πάει στους υπέυθυνους των μεταγραφών. Τώρα αν ξέρει κάτι ή δεν ξέρει, σίγουρα εκείνη τη στιγμή είναι πιθανόν οι δημοσιογράφοι να ξέρουν κάτι που αυτός δεν γνωρίζει. Εκείνη τη στιγμή όμως. Διότι αργότερα αυτός θα ενημερωθεί από τους αρμόδιους των μεταγραφών.
Αυτά κατάλαβα εγώ από την συνέντευξη Λουτσέσκου.
Από πουθενά δεν προκύπτει ούτε ότι πάμε σε Μειτέ, ούτε ότι δεν πάμε σε Μειτέ, ούτε οτι δεν θα καλυφθούν οι θέσεις. Και ποιές είναι οι θέσεις αυτές; Ενα χαφ και δυο στόπερ.
Την ίδια αγωνία με εσένα έχω κι εγώ. Αυτό που δεν έχω είναι η σιγουριά για κακή σχέση διοίκησης προπονητή. Αντιθέτως νιωθω σίγουρος ότι ο προπονητής κατανοεί την προσπάθεια της διοίκησης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παντα διατηρώντας μια καλή ισορροπία στο τρίπτυχο ποιοτητα-ταχυτητα-οικονομία στις μεταγραφές.
- figurehead4
Δεν υιοθετώ σε καμιά περίπτωση το κακές σχέσεις. Μαζί σου. Εχουν τις.. ιδιαίτεροτητες τους.
Σαν ένα ζευγάρι παντρεμένων χρόνια κάνουν, απλώς αυτές οι τριβές οδηγούν σε φθορά (τους παντρεμένους)
Σαν ένα ζευγάρι παντρεμένων χρόνια κάνουν, απλώς αυτές οι τριβές οδηγούν σε φθορά (τους παντρεμένους)
- kataramenos5
Πολύ θυμωμένος φάνηκες αρχηγέ όταν σε ρώτησε για τις μεταγραφές ο δημοσιογράφος. Γιατί έτσι?

Μα ποτέ δεν μιλάει για τις καινούριες μεταγραφές δεν το έχετε μάθει ακόμη? Ποτέ δεν λέει κάτι για τους καινούριους που μόλις ήρθαν.....Photis έγραψε:Πολύ θυμωμένος φάνηκες αρχηγέ όταν σε ρώτησε για τις μεταγραφές ο δημοσιογράφος. Γιατί έτσι?
Για Τσάλοφ και Τισουντάλι μια χαρά μίλησε. Μόλις τον ρώτησε ο δημοσιογράφος σαν να θύμωσε και έφυγε. Ξεκάθαρο ήταν, αν ήταν οκ δε θα αντιδpούσε προφανώς έτσι. Έχει κι αυτός τα δίκια του.eorptol1 έγραψε:Μα ποτέ δεν μιλάει για τις καινούριες μεταγραφές δεν το έχετε μάθει ακόμη? Ποτέ δεν λέει κάτι για τους καινούριους που μόλις ήρθαν.....Photis έγραψε:Πολύ θυμωμένος φάνηκες αρχηγέ όταν σε ρώτησε για τις μεταγραφές ο δημοσιογράφος. Γιατί έτσι?

Ελπίζω η ξενερα του Ραζβαν να φύγει γρήγορα και να μην έχουμε κάνα αστείο από Δευτέρα..
Στρατηγέ γερά γαμα τους ξανά!!
Στρατηγέ γερά γαμα τους ξανά!!
-
- Mr Ξερόλας 2019
eorptol1 έγραψε:Μα ποτέ δεν μιλάει για τις καινούριες μεταγραφές δεν το έχετε μάθει ακόμη? Ποτέ δεν λέει κάτι για τους καινούριους που μόλις ήρθαν.....Photis έγραψε:Πολύ θυμωμένος φάνηκες αρχηγέ όταν σε ρώτησε για τις μεταγραφές ο δημοσιογράφος. Γιατί έτσι?
Ρε σεις θα με τρελάνετε.
Έχουν υπογράψει στον ΠΑΟΚ οι καινούργιοι παίκτες?
Είναι κ με τη Βούλα, παίκτες του ΠΑΟΚ?
Εεε πως να μιλήσει, για αόριστα πράγματα.
Το ίδιο κ για Κουλιερακη, είχε βάλει την υπογραφή του στην Βόλφσμπουργκ?
Όχι.
Ήταν παίκτης μας ακόμη, όταν τον ρώτησαν!
Ναι.
Ο άνθρωπος προσπαθεί να φτιάξει καινούργια ομάδα και να τη δέσει-αφομοιώσει.
Όλα τα άλλα είναι ίντριγκες, για τους αρδ.
Όχι χαλάστηκε κλπ κλπ.