Πέρσι Σβαμπ και Οζντοεφ(στο πρώτο μισό) ήταν άλλοι παίχτες. Μετά απο μια ηλικία η απόδοση σε μερικούς πέφτει σταδιακά και σε άλλους με ελευθερη πτώση.Afanas έγραψε:Πέρσι με τριάδα σβαμπ οζντοεφ και νεοφερμένο μειτε δε βγάλαμε όλη τη σεζόν;nunies4 έγραψε:Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Μπακαγιοκο θα είναι η μόνη προσθήκη χαφ.
Ότι θα πάμε για το επόμενο δίμηνο μέχρι να έρθει ο Μπακαγιοκο σε καλή κατάσταση με 3αδα Καμαρά, Σβααμπ, Οζντοεφ σε όλες τις διοργανώσεις
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- navigator11
Ναι ρε φίλε, να γράψεις ό,τι γουστάρεις, όταν εκφράζεσαι με τον τρόπο που τοποθετείσαι. Δε μας ζαλίζεις τον σούτσο, κλαίγοντας 3 φορές ανά σελίδα, "απειλώντας" μας κιόλας να μην τολμήσουμε στο άμεσο μέλλον να γράψουμε κάτι άσχημο για τα υπάρχοντα χαφ μας.JohnDag έγραψε:
Έχω κρίση και άποψη και την εκφράζω. Με επιχειρήματα. Και χωρίς σε καμία περίπτωση να διεκδικώ το αλάθητο.
Για παράδειγμα στην υπόθεση ΜΑ ξεφτιλίστηκα. Είχα πει τα καλύτερα και ο παίκτης δυστυχώς ήρθε εδώ για να κοροϊδέψει.
Απόψεις ανταλλάσουμε και συζήτηση κάνουμε.
Για τον Colley πχ είπα πολύ καλά λόγια και πιστεύω ότι θα αποτελέσει καλή λύση.
Ε ο Μπάκα δεν μου έφαγε την γκομενα, απλά με προβληματίζει πολύ αγωνιστικά. Τι να κάνω τώρα να μην το πω;
Εν παση περίπτωση, καλή καρδιά και προχωράμε.
Τον Μπακαγιοκο έχω καιρό να τον δω, τον Κολλευ δεν τον θυμάμαι από τη Σαμπντόρια, σίγουρα έχουν καλά στοιχεία και οι δυο, ελπίζω να βγουν!
ΑΛΛΑ
3 μήνες , ψάχναμε και λέγαμε για παίχτες με προοπτική και φτάσαμε στις 30 Αυγούστου να κλείσουμε 2 παίχτες με 1+1 χρόνο;;
Και αν δεν βγουν, του χρόνου πόσους παιχτες θα ψάχνουμε;; Σβαμπ, Οζντοεφ, Τόμας, Βιερίνια, Κολλευ, Μπακαγιοκο, Τάισον;;; Κωσταντελιας, Κοταρσκι;;
Πιο πολύ για λύσεις ανάγκης φαίνονται και όχι σχεδιασμού, να πω ότι περίμενα καλύτερους παίχτες, όχι ονόματα αλλά παίχτες με αγορά .και προοπτική.
ΑΛΛΑ
3 μήνες , ψάχναμε και λέγαμε για παίχτες με προοπτική και φτάσαμε στις 30 Αυγούστου να κλείσουμε 2 παίχτες με 1+1 χρόνο;;
Και αν δεν βγουν, του χρόνου πόσους παιχτες θα ψάχνουμε;; Σβαμπ, Οζντοεφ, Τόμας, Βιερίνια, Κολλευ, Μπακαγιοκο, Τάισον;;; Κωσταντελιας, Κοταρσκι;;
Πιο πολύ για λύσεις ανάγκης φαίνονται και όχι σχεδιασμού, να πω ότι περίμενα καλύτερους παίχτες, όχι ονόματα αλλά παίχτες με αγορά .και προοπτική.
sn0ufel4 έγραψε:Στο Θυμιανη θα βασιστείς ρε μπανε για να βγουν όλα τα ματς?
Ναι γιατί όχι;
Δηλαδή οι μικροί μας αντίπαλοι έχουν πολλούς παίχτες που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ο Θυμιανης στο κέντρο;
Ξαναγράφω, πρέπει να μπει να τον δούμε, ελπιδοφόρος παίχτης στα 23 του είναι,δεν είναι ο Φάνης ο Τζανδαρης.
Ελπίζω μέχρι του χρόνου να προσλάβουμε ένα τεχνικό διευθυντήomerta76 έγραψε: Και αν δεν βγουν, του χρόνου πόσους παιχτες θα ψάχνουμε;; Σβαμπ, Οζντοεφ, Τόμας, Βιερίνια, Κολλευ, Μπακαγιοκο, Τάισον;;; Κωσταντελιας, Κοταρσκι;;
Όλα θα εξαρτηθούν από τον χρόνο ετοιμότητας του Μπακαγιόκο.
Πέρσι υπενθυμίζω ότι μέχρι τον Φλεβάρη στην Lorient ήταν μια μέσα μια έξω.
Από Φλεβάρη και μετά έστρωσε και πήρε πολλά ματς.
Βέβαια προερχόταν από μια χρόνια (πρόπερσι) με 39 αγωνιστικά λεπτά. Όλη την σεζόν.
Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα είναι έτοιμος πιο νωρίς, έχοντας παίξει κανονικά το δεύτερο μισό της σεζόν πέρσι.
Βέβαια δεν έχει κάνει προετοιμασία φέτος και αυτό σίγουρα είναι θέμα.
Δεν ξέρω, τι να πω; Μακάρι να βρεθεί τρόπος (τόσο αγωνιστικός όσο και αθλητικός) να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί με 3 χάφ δεν βγαίνει η φάση.
Υ.Γ. Τον Θυμιανη μέχρι να αποδειχθεί μέσα στο γήπεδο ότι αποτελεί λύση επιπέδου ΠΑΟΚ προσωπικά δεν τον υπολογίζω. Μακάρι να το κάνει και να μας βγει μια έξτρα ποιοτική λύση.
Πέρσι υπενθυμίζω ότι μέχρι τον Φλεβάρη στην Lorient ήταν μια μέσα μια έξω.
Από Φλεβάρη και μετά έστρωσε και πήρε πολλά ματς.
Βέβαια προερχόταν από μια χρόνια (πρόπερσι) με 39 αγωνιστικά λεπτά. Όλη την σεζόν.
Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα είναι έτοιμος πιο νωρίς, έχοντας παίξει κανονικά το δεύτερο μισό της σεζόν πέρσι.
Βέβαια δεν έχει κάνει προετοιμασία φέτος και αυτό σίγουρα είναι θέμα.
Δεν ξέρω, τι να πω; Μακάρι να βρεθεί τρόπος (τόσο αγωνιστικός όσο και αθλητικός) να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί με 3 χάφ δεν βγαίνει η φάση.
Υ.Γ. Τον Θυμιανη μέχρι να αποδειχθεί μέσα στο γήπεδο ότι αποτελεί λύση επιπέδου ΠΑΟΚ προσωπικά δεν τον υπολογίζω. Μακάρι να το κάνει και να μας βγει μια έξτρα ποιοτική λύση.
Δεν μου την λέει ο πλοηγός, ακριβώς το αντίθετο για την ακρίβεια[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]obanebane έγραψε:Πλοηγέ, μπέρδεψες τα account.
Πλοηγέ καταλαβαίνω ότι είναι κουραστικό αυτό που λες, εγώ απλά είμαι πιο ανεκτικός σε account που παρότι πολλές φορές διαφωνούμε ή με κουράζει η γκρίνια τους ξέρω ότι κατά βάθος είναι πετσιά.
Αλλά έτσι είμαι εγώ, κατανοώ ότι ο καθένας έχει διαφορετική αντίδραση.
Αρχίζουμε να αποκταμε αθλητικα χαρακτηριστικα με πολυ δυναμη που θα μας βοηθησει στην Ευρωπη και θα κανει την διαφορα στην Ελλαδα. Γινομαστε σκληρη ομαδα με Μαντυ, Μπακα, και Κολευ. Τερμα τα κυριλε θα ελεγχουμε πληρως τον αερα. Ειμαι κι εγω σιγουρος οτι θα κανουμε κι αλλη κινηση στα χαφ δανεικο 100%.
Λιγη υπομονη μερικες μερες μεινανε, θελει και λιγη τυχη τωρα.
Λιγη υπομονη μερικες μερες μεινανε, θελει και λιγη τυχη τωρα.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιο είναι το έγκλημα Γιώργο;gergeo4 έγραψε:εδω ρε ειχαμε θεμα στα χαφ και εδωσαν 4+ εκ για 2ο φορ..μιλαμε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρχικά ο παίκτης είναι επαγγελματίας, δε φταίει απολύτως τίποτα και πρέπει να στηριχθεί. Ευχή όλων να μπορέσει να θυμίσει σε κάποιο βαθμό τον χαφ των 40 εκ ευρώ και να βοηθήσει την ομάδα!
Τι προαίσθημα έχει ο καθένας και τι πιστεύει, μικρή σημασία έχει.
Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η μέχρι τώρα υλοποίησή του, είναι άκρως προβληματική τόσο στην πράξη, όσο και επικοινωνιακά.
Το τι έγινε πέρυσι και στο παρελθόν γενικότερα, έχει πολύ μικρή σημασία, για τον απλό λόγο ότι ακόμα και στην επιτυχία, οφείλεις να αναγνωρίζεις τα λάθη σου, για να μην τα επαναλαμβάνεις.
Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, με τα δεδομένα της 20ης Μαίου τα πράγματα φέτος ήταν από εύκολα έως πολύ εύκολα, για τους αρμόδιους του μεταγραφικού σχεδιασμού του Π.Α.Ο.Κ. Μετρημένα κουκιά, πλήρης κατανόηση του τι χρειάζεται η ομάδα και που έχει πρόβλημα κλπ.
Το γιατί φτάσαμε 29/08 και αναπληρώνουμε έναν κομβικό παίκτη της περυσινής σεζόν, με έναν παίκτη σε ξεκάθαρη πτώση τα τελευταία χρόνια, σίγουρα οχι επάνω ράφι και κυρίως στοίχημα, το γιατί φτάσαμε 29/08 και επικρατεί ανησυχία, γκρίνια, εκνευρισμός στα πέριξ της ομάδας (και ίσως οχι μόνο) συγγνώμη παιδιά, αλλά δεν οφείλει να το απαντήσει ο μέσος φίλος της Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑΣ που γράφει με αγωνία την άποψη και τον προβληματισμό του εδώ ή/και άλλού, αλλά οι αρμόδιοι που τρέχουν τα θέματα του συλλόγου.
Τι προαίσθημα έχει ο καθένας και τι πιστεύει, μικρή σημασία έχει.
Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η μέχρι τώρα υλοποίησή του, είναι άκρως προβληματική τόσο στην πράξη, όσο και επικοινωνιακά.
Το τι έγινε πέρυσι και στο παρελθόν γενικότερα, έχει πολύ μικρή σημασία, για τον απλό λόγο ότι ακόμα και στην επιτυχία, οφείλεις να αναγνωρίζεις τα λάθη σου, για να μην τα επαναλαμβάνεις.
Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, με τα δεδομένα της 20ης Μαίου τα πράγματα φέτος ήταν από εύκολα έως πολύ εύκολα, για τους αρμόδιους του μεταγραφικού σχεδιασμού του Π.Α.Ο.Κ. Μετρημένα κουκιά, πλήρης κατανόηση του τι χρειάζεται η ομάδα και που έχει πρόβλημα κλπ.
Το γιατί φτάσαμε 29/08 και αναπληρώνουμε έναν κομβικό παίκτη της περυσινής σεζόν, με έναν παίκτη σε ξεκάθαρη πτώση τα τελευταία χρόνια, σίγουρα οχι επάνω ράφι και κυρίως στοίχημα, το γιατί φτάσαμε 29/08 και επικρατεί ανησυχία, γκρίνια, εκνευρισμός στα πέριξ της ομάδας (και ίσως οχι μόνο) συγγνώμη παιδιά, αλλά δεν οφείλει να το απαντήσει ο μέσος φίλος της Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑΣ που γράφει με αγωνία την άποψη και τον προβληματισμό του εδώ ή/και άλλού, αλλά οι αρμόδιοι που τρέχουν τα θέματα του συλλόγου.
-
https://www.transfermarkt.com/pawel-daw ... ler/248732
https://www.transfermarkt.com/milos-vel ... eler/20222
αυτα τα δυο ονοματα παιζουν στο διαδικτυο τις τελευταιες ωρες για δευτερο CB
https://www.transfermarkt.com/milos-vel ... eler/20222
αυτα τα δυο ονοματα παιζουν στο διαδικτυο τις τελευταιες ωρες για δευτερο CB
- navigator11
Τι εννοείς ρε; Στον John ήθελα να απευθυνθώ εξ αρχής. Αυτός παραθέτει και 2 επιχειρήματα, με σοβαρό τρόπο.obanebane έγραψε:Πλοηγέ, μπέρδεψες τα account.
Πραγματικα παντως δεν καταλαβαινω γιατι τοση γκρινια...Εχουμε ισως τη πιο ποιοτικη μεσοεπιθετικη γραμμη στα χρονια Σαββιδη.Αν το δεξι στοπερ ειναι καλη περιπτωση θα εχουμε ισως και τη πιο γεματη αμυντικη γραμμη στα χρονια Σαββιδη.Εχουμε εξαιρετικο τερματοφυλακα.Τελος στα χαφ ,εχουμε τον Καμαρα για τον οποιο οι περισσοτεροι εκαναν σαν τρελοι στη προοπτικη να ερθει,τον Οζντοεφ για τον οποιο γραφαμε υμνους στο περσινο πρωτο μισο,τον παντα τιμιο Σβαμπ και ερχεται και ενας παικτης που κουβαλαει ερωτηματικα, αλλα κουβαλαει και ενα τεραστιο βιογραφικο,αντιστοιχο πολλων που εχουν κανει παπαδες στο ελληνικο πρωταθλημα.
Καταλαβαινω οτι μας πονεσε η μη προκριση στο ΤΣΛ και καταλαβαινω οτι αργησαμε να παρουμε αποφαση στο χαφ, χωρις να φταιει τοσο η ΠΑΕ καθως συμφωνησε 2 φορες με Μπενφικα ΚΑΙ Μειτε.Ξερουμε καλα οτι εκτος του Μειτε αλλο χαφ ακομα και αν ειχε ερθει απο τη πρωτη μερα δεν θα επαιζε με τη Μαλμο, οποτε οσο και αν μας στενοχωρει δεν μας στοιχισε η οποια κωλυσιεργια.
Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να ειμαστε αυτη τη στιγμη εκνευρισμενοι για το πως μοιαζει να καταληγει το ροστερ.Οκ ιδανικα θα θελαμε ενα ακομα χαφ ,αλλα αληθεια ποσες πιθανοτητες δινετε να επαιζαν 2 νεα χαφ, ιδιαιτερα μεχρι τον Γεναρη.Αν δεν αποκτηθει τελικα λιγη υπομονη και αν αποδειχθει τρυπα θα καλυφθει τοτε.
Καταλαβαινω οτι μας πονεσε η μη προκριση στο ΤΣΛ και καταλαβαινω οτι αργησαμε να παρουμε αποφαση στο χαφ, χωρις να φταιει τοσο η ΠΑΕ καθως συμφωνησε 2 φορες με Μπενφικα ΚΑΙ Μειτε.Ξερουμε καλα οτι εκτος του Μειτε αλλο χαφ ακομα και αν ειχε ερθει απο τη πρωτη μερα δεν θα επαιζε με τη Μαλμο, οποτε οσο και αν μας στενοχωρει δεν μας στοιχισε η οποια κωλυσιεργια.
Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να ειμαστε αυτη τη στιγμη εκνευρισμενοι για το πως μοιαζει να καταληγει το ροστερ.Οκ ιδανικα θα θελαμε ενα ακομα χαφ ,αλλα αληθεια ποσες πιθανοτητες δινετε να επαιζαν 2 νεα χαφ, ιδιαιτερα μεχρι τον Γεναρη.Αν δεν αποκτηθει τελικα λιγη υπομονη και αν αποδειχθει τρυπα θα καλυφθει τοτε.