In priest we trustjoshua έγραψε:Τωρα σοβαρα πιστευουμε οτι χτες ο Μειτε ηταν Χαλκιδικη?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Εγώ ετοιμος ήμουν να πεταχτώ μια Μάρμαρα (γιατί μενω αρκετά κοντά) αλλά επικράτησε η λογική στο τέλος[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
-
- Επικοινωνία:
Άρχισαν να μένουν ελεύθεροι ενδιαφέροντες παίκτες που κάποιοι εξ αυτών θα μπορούσαν (άλλοι λίγο, άλλοι πολύ) να μας απασχολήσουν https://www.transfermarkt.com/timo-baum ... ler/187491 αν έχει αφήσει οριστικά πίσω τους τραυματισμούς που βαλτωσαν την καριέρα του θα μπορούσε να μας βγεί λίρα εκατό. https://www.transfermarkt.com/gaston-pe ... ler/264116 πολύ καλή περίπτωση εάν μπορούσαμε να πουλήσουμε τον Murg. https://www.transfermarkt.com/rick-kars ... ler/205006 θα μας αναβαθμιζε την θέση με την μία αν δίναμε τον Rafa και περνούσε ο Jonny αριστερά με τον νεαρό Μεξικανό πασπαρτου.
περιμένω πώς και πώς το ποστ του ginola περί μειτέ
πρέπει με κάποιον τρόπο να καρφιτσωθεί κάπου για να μην το χάσω
ευχαριστώ
πρέπει με κάποιον τρόπο να καρφιτσωθεί κάπου για να μην το χάσω
ευχαριστώ
Λες να έφαγε τέτοιον παπά ο Πριστ; Αμφιβάλλω. Το ποιο πιθανο σενάριο θεωρώ θα ήταν να μην τα βρήκαν. Να πηγε ο μειτε και να είπε οτι θέλει ενα μύριο μπόνους υπογράφης μιας και μπορεί να μείνει ελευθερος απο την Μπενφικά, και ο μεγάλος να είπε οχι.joshua έγραψε:Τωρα σοβαρα πιστευουμε οτι χτες ο Μειτε ηταν Χαλκιδικη?
Δεν έχει υπάρξει σιριαλ που να βγάζει λιγότερο νόημα, οπότε όλα είναι πιθανά.nunies4 έγραψε:In priest we trustjoshua έγραψε:Τωρα σοβαρα πιστευουμε οτι χτες ο Μειτε ηταν Χαλκιδικη?
Αξίζει ένα νετφλιξ documentary αντί για τα νερόβραστά που φτιάχνουν.
- Dimitris_L4
Για μειτε και χαλκιδικη δεν ειπε μονο ο πριστ...επιβεβαιωθηκε κ απο αλλους φιλους εδω που εχουν ενημερωση!!!
Αν μας ελεγε καποιος οτι σαν Προταθλητές, με ξεκάθαρο στοχο ομολους ch.l, και αρκετους μηνες μπροστα μας (μιας και ηξερες οτι θες χαφ+φορ απο Ιανουάριο) για τις κατάλληλες κινησεις ωστε να ενισχυθεις και να εχεις βάσιμες ελπιδες να μπεις στον όμιλο ch.l, οτι ΑΚΟΜΑ 3-4 μέρες πριν την κατάθεση τις λιστας παικτων για την Ευρώπη ,θα ΄΄μαδάς΄΄ την μαργαρίτα λέγοντας ΄΄θα έρθει? ή δεν θα έρθει? ΄΄ νομίζω, κάτι δεν πήγε καλά...
Μακάρι, όποιοι έρθουν, να ανεβάσουν επίπεδο την ΠΑΟΚΑΡΑ μας....
Μακάρι, όποιοι έρθουν, να ανεβάσουν επίπεδο την ΠΑΟΚΑΡΑ μας....

-
Τι αριστερο εξτρεμ να πάρουμε λεει ο άλλος ,εχουμε ταισον ,ντελια , σορετιρε και αν χρειαστει τισουνταλι και στην εσχατη ο Βιειρινια. Ουτε η ρεαλ δεν εχει τοσους. Στο 10 μουργκ, ντελια, σορετιρε και οποτε χρειαζεται ο ταισον. Ο Καμαρα γιατι να παιξει 10? Ο Αουγκουστο επαιζε 10 γιατι εκει ειχαμε τον κανενα και καμια φορα τον μπισε. Ηθελα και γω τον Μεητε αλλα και με το 60% του καλου Μπακαγιοκο θα ήμαστε πολυ καλα. Θα λυσουμε το θεμα με τι πρωτες μπαλες χαμηλα και ψηλα, τα τσαλιμακια τσουμπερ - σιφουεντες, και τα καραγκιοζιλικια μπακασετα - μανταλου ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ με Καμαρα-Μπακαγιοκο. Θα χασουμε λιγο στο πλεημινγκ αλλα απο το Μαρτιο και μετα δεν παιζαμε ετσι.
-
- Επικοινωνία:
Ούτε εγώ προσωπικά έκοβα φλέβες για Bakayoko και θα προτιμούσα κάποιον νεότερο και πιο εξελιξιμο όμως τόσο μηδενισμό τον θεωρώ υπερβολικό.Ναι είναι σε πτώση η καριέρα του αλλά μην ξεχνάμε πως και ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες της ιστορίας μας ήταν σε ανάλογη κατάσταση και ακόμα μνημονεύεται από τους περισσότερους. Περί Pablo Garcia ο λόγος που μετά απο Real και Milan( με ελάχιστη συμμετοχή) βρέθηκε να παίζει secunda σε κάποια Murcia! Όλα στο χόρτο λοιπόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Πέμ 29 Αύγ 2024, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στην επιτυχία ή αποτυχία ενός ανθρώπου σε οτιδήποτε, παίζει το κίνητρο και η επιθυμία. Η άποψη μου έιναι ότι ανάμεσα σε έναν Μπακαγιόκο που παρακαλάει να έρθει για να παίξει ώστε να σώσει την καριέρα του και έναν Μποβέ που θα είχε νοοτροπία ντίβας και θα έπαιζε από υποχρέωση, ο πρώτος θα βοηθήσει περισσότερο. Άοψη μου είναι αυτή και όλα θα φανούν στο χορτάρι
Logistis έγραψε:Εγώ πάντως το πίστεψα.joshua έγραψε:Τωρα σοβαρα πιστευουμε οτι χτες ο Μειτε ηταν Χαλκιδικη?
Μάλλον είμαι πολύ αφελής
Και εγώ το πίστεψα.
Εγω παλι ατομα που μολις τα αμφισβητησεις σου απαντουν με υφος 1000 καρδιναλιων δεν τα πιστευωobanebane έγραψε:Logistis έγραψε:Εγώ πάντως το πίστεψα.joshua έγραψε:Τωρα σοβαρα πιστευουμε οτι χτες ο Μειτε ηταν Χαλκιδικη?
Μάλλον είμαι πολύ αφελής
Και εγώ το πίστεψα.
- iremidynami 4+
joshua έγραψε:Μεγαλη μαγκια παντως το 1+1 συμβολαιο και για τους 2.
Σωστοοοο
Για να τα λεμε ολα κ να μην κραζουμε μονο την παε.