Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Αρα με την ελευση Μπακαγιοκο ισως χρειαζομαστε αναβαθμιση στην θεση του Σβαμπ ή του Οζντοεφ. Ποιος ειναι ο χαφ που θα κυκλοφορησει την μπαλα παιρνοντας την απο τον Μπακαγιοκο? Ο Καμαρα? Εγω νομιζω πως ο Καμαρα με τον Μπακαγιοκο παιζουν περιπου στην ιδια θεση. Επισης αλλη απορια, Ο Μπακαγιοκο υποδεχεται με πλατη? Προστατευει την μπαλα? Μπορει να γυρισει κατα μετωπον ενω πιεζεται? Γιατι αυτα τα εκανε αψογα ο Μειτε.
- john4serres
Γιατί ο Καμαρά δεν μπορεί να την πάει μπροστά είτε κουβαλώντας την είτε με τις πολύ καλές μεταβιβάσεις του;
Γιατι οχι με Καμαρα; Ποιος θα τους περασει στα χαφ; Ή με Οζντοεφ, να καλυπτει οταν αυτος παει στην περιοχη; Για αυτο λεω πρεπει να αλλαξει στυλ η ομαδα. Να δουμε αν δουλεψει κιολαςcartman έγραψε:Ο Μπακαγιοκο ταιριάζει μόνο με Σβαμπ , μπας και μπορέσει η μπάλα να πάει μπροστα
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν περίμενα πάντως τόσο γρήγορη εξέλιξη. Να μην περιμένουμε το κλείσιμο της περιόδου στα 5 πρωταθληματα και τι θα περισσέψει. Δεν νομίζω να κυλήσουν 12-13 μέρες χωρίς να ψαχτουμε για κάποια κίνηση. Έχουμε βέβαια και πολύ πράγμα να δώσουμε.
Αν τα κοβει ολα ο Μπακαγιοκο τοτε θα μπορεσουν οι υπολοιποι να κανουν αλλες δουλειες πιο καλα. Wishful thinking αλλα λεμε τωρα. Πιο πιθανο αυτο παρα να υποδεχεται ο Μπακαγιοκο μπαλα οπως ο Μειτε [FACE WITH TEARS OF JOY]Gospi έγραψε:Αρα με την ελευση Μπακαγιοκο ισως χρειαζομαστε αναβαθμιση στην θεση του Σβαμπ ή του Οζντοεφ. Ποιος ειναι ο χαφ που θα κυκλοφορησει την μπαλα παιρνοντας την απο τον Μπακαγιοκο? Ο Καμαρα? Εγω νομιζω πως ο Καμαρα με τον Μπακαγιοκο παιζουν περιπου στην ιδια θεση. Επισης αλλη απορια, Ο Μπακαγιοκο υποδεχεται με πλατη? Προστατευει την μπαλα? Μπορει να γυρισει κατα μετωπον ενω πιεζεται? Γιατι αυτα τα εκανε αψογα ο Μειτε.
φανταστείτε του χρονου το καλοκαίρι να ψαχνουμε 4 χαφ και 3 στοπερ
επισης αντι-ταισον,αντι-ντελια αντι-οττο και ισως αντι-κοταρσκι..καλα θα παει αυτο..

Ο κανονικός Μπακαγιόκο ναι, έχει καλές περιστροφές και γρήγορες, για το ύψος του.Gospi έγραψε:Αρα με την ελευση Μπακαγιοκο ισως χρειαζομαστε αναβαθμιση στην θεση του Σβαμπ ή του Οζντοεφ. Ποιος ειναι ο χαφ που θα κυκλοφορησει την μπαλα παιρνοντας την απο τον Μπακαγιοκο? Ο Καμαρα? Εγω νομιζω πως ο Καμαρα με τον Μπακαγιοκο παιζουν περιπου στην ιδια θεση. Επισης αλλη απορια, Ο Μπακαγιοκο υποδεχεται με πλατη? Προστατευει την μπαλα? Μπορει να γυρισει κατα μετωπον ενω πιεζεται? Γιατι αυτα τα εκανε αψογα ο Μειτε.
- navigator11
Μιας και ζορίζουν τα πράγματα χρονικά, σαν να χλωμιάζει το ενδεχόμενο τελικά ο Σου να βρει θέση σε ρόστερ ομάδας της Πρέμιερ, στην οποία κατά πώς δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του έχει φιλοδοξία να αγωνιστεί. Αντί αυτού κρύβεται σε καφάσια με ανανάδες στον δρόμο του προς Πόρτο Καρράς.

430.000 euros μεικτά έπαιρνε στη Lorient!zarathustra79 έγραψε:Διαβάζω οτι το συμβόλαιο του Bakayoko είναι 1,2Μ για 1+1 χρόνο. Όσα έχουμε δώσει και στον Camara και όσα αρχικά είχαμε προτείνει στον Meite.
- Unpsofable78
Συμφωνώ. Ξέροντας το πώς λειτουργεί ο Ιβάν θεωρώ πιθανό να αποκτηθεί κι άλλος χαφ πάντως. Μακάρι να είναι ο Ταχιροβιτςjoshua έγραψε:Δεν περίμενα πάντως τόσο γρήγορη εξέλιξη. Να μην περιμένουμε το κλείσιμο της περιόδου στα 5 πρωταθληματα και τι θα περισσέψει. Δεν νομίζω να κυλήσουν 12-13 μέρες χωρίς να ψαχτουμε για κάποια κίνηση. Έχουμε βέβαια και πολύ πράγμα να δώσουμε.
- trelopaoki444
Κανενα στυλ παιχνιδιου δεν θα αλλαξει. Απλα με την ελευση του Τσαλοφ που ειναι επιθετικος που κατεβαινει μεδρι το κεντρο γοα να παρει μπαλα κ να μοιρασει με τη μια η ομαδα δε χρειαζεται τοσο πολυ καποιον να κουβαλησει τη μπαλα. Αν ο Μπακα εχει ωραιες κ γρηγορες κοντινες μεταβιβασεις οπως κ ο Τσαλοφ μια χαρα γινετςι η δουλεια.
-
Βρε εμενα δεν με ανησυχει σε φαση αμυνας. Το προβλημα ειναι πως για να λειτουργησει η αναπτυξη π θέλει ο Λουτσεσκου, η μπαλα θα πρέπει να παει είτε από τον τερματοφύλακα είτε απο τα στόπερ στον χαφ π θα προστατευσει, θα γυρισει και θα μοιράσει. Αυτό μπορεί να το κάνει ο Μπακαγιόκο? Ειδικά σε συνθήκες πίεσης.aivas19 έγραψε:Αν τα κοβει ολα ο Μπακαγιοκο τοτε θα μπορεσουν οι υπολοιποι να κανουν αλλες δουλειες πιο καλα. Wishful thinking αλλα λεμε τωρα. Πιο πιθανο αυτο παρα να υποδεχεται ο Μπακαγιοκο μπαλα οπως ο Μειτε [FACE WITH TEARS OF JOY]Gospi έγραψε:Αρα με την ελευση Μπακαγιοκο ισως χρειαζομαστε αναβαθμιση στην θεση του Σβαμπ ή του Οζντοεφ. Ποιος ειναι ο χαφ που θα κυκλοφορησει την μπαλα παιρνοντας την απο τον Μπακαγιοκο? Ο Καμαρα? Εγω νομιζω πως ο Καμαρα με τον Μπακαγιοκο παιζουν περιπου στην ιδια θεση. Επισης αλλη απορια, Ο Μπακαγιοκο υποδεχεται με πλατη? Προστατευει την μπαλα? Μπορει να γυρισει κατα μετωπον ενω πιεζεται? Γιατι αυτα τα εκανε αψογα ο Μειτε.
Μακαρι, γιατι ο Μειτε ήταν άρχοντας σε αυτον τον τομεα.cellophan έγραψε:Ο κανονικός Μπακαγιόκο ναι, έχει καλές περιστροφές και γρήγορες, για το ύψος του.Gospi έγραψε:Αρα με την ελευση Μπακαγιοκο ισως χρειαζομαστε αναβαθμιση στην θεση του Σβαμπ ή του Οζντοεφ. Ποιος ειναι ο χαφ που θα κυκλοφορησει την μπαλα παιρνοντας την απο τον Μπακαγιοκο? Ο Καμαρα? Εγω νομιζω πως ο Καμαρα με τον Μπακαγιοκο παιζουν περιπου στην ιδια θεση. Επισης αλλη απορια, Ο Μπακαγιοκο υποδεχεται με πλατη? Προστατευει την μπαλα? Μπορει να γυρισει κατα μετωπον ενω πιεζεται? Γιατι αυτα τα εκανε αψογα ο Μειτε.