Πιο πιθανο να αφησει καποιον καινουργιο εκτος παρα να αφησει τον Μπραντον.Logistis έγραψε:
Στο σχόλιο που κάνω ούτε βρίζω ούτε προσβάλλω. Αντιθέτως χρησιμοποιώ λέξεις όπως "καλημέρα" και "παρακαλώ".
Παρολαυτα ενοχλείσαι απο το υφος μου. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις σε ποιο σημειο του σχολιου μου ενιωσες οτι δεν υπηρχε το καταλληλο υφος; Μηπως εκει που λεω οτι δεν στεκει λογικα η αποψη σου; Εξακολουθω να το πιστευω αυτο, και μαλιστα τωρα το πιστευω ακομα περισσοτερο γιατι εξακολουθεις να μην απαντας στην μια και μοναδικη ερωτηση που σου εκανα.
Εκτος αν θεωρεις οτι η απαντηση σου ειναι η φραση "Τελος, πολυ απλα δεν υπαρχει ουτε 1 στο εκατομμυριο να αφησει τον Μπραντον εκτος."
Εγω λοιπον θα σε ξαναρωτησω για μια τελευταια φορα και μετα δεν προκειται να σε ξαναενοχλησω μιας και δεν σου αρεσει και το υφος μου.
Θεωρεις οτι "δεν υπαρχει ουτε 1 στο εκατομμυριο να αφησει τον Μπραντον εκτος" δηλαδη ότι θα πάει Ευρωπη με 3 φορ για μια θεση, αλλά ταυτόχρονα θεωρείς ότι υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να παει Ευρώπη με 4 μεσοεπιθετικους για 3 θεσεις;
Καλή συνέχεια.
Σε αυτον που σε εχει ξελασπωσει δε φερεσαι σκαρτα...
Εσυ λες τι θα ηθελες, εγω σου εγραψα τι πιστευω οτι θα γινει.
Αν κλεισει ο ΠΑΟΚ 4 παιχτες οπως γραφουν πολλοι (πραγμα που θεωρω απιθανο) πριν τις 4 Σεπτεμβρη θα εχει θεμα με τη λιστα. Ισως να αποκτηθουν 2 παιχτες. Ισως να αποκτηθει 1 μετα τη δηλωση της λιστας.
Δε ξερω. Ολα εικασιες ειναι.
Στο σεναριο που γραφουν ολοι οι ενθουσιωδεις για 4 βασικους η πιο πιθανη ευρωπαικη λιστα ειναι αυτη που σου ανεφερα.
GK Kotarski Τσιφτσής Μοναστιρλής
DR Sastre
DCR Kedziora DC Ξενος Θυμιάνης
DCL DC Colley Μιχαηλίδης
DL Baba Gomez/Rafa
MC MC Ξενος Schwab
MC Camara MC Ξενος
AMR Zivkovic Despodov
AMC Κωνσταντέλιας (Γκουμας)
AML Taison (Σμυρλης)
ST. Chalov Tissoudali Brandon
Και ξεροντας τον Λουτσεσκου... Μη δουμε και Γκομεζ-Ραφα εκτος και βαλει τον Βιειρινια.
->Ο Tissoudali σου καλυπτει και θεση μεσοεπιθετικου. οποτε 5 παιχτες για 3 θεσεις.
Που θα κοψεις παιχτη? Θα βαλεις λιγοτερους απο 4 χαφ? Η σου φαινεται πιο λογικο να βαλεις 1 αριστερο και 1 δεξι μπακ?
-> Οτι λιστα και να βγαλεις, με τραυματισμους μεσα στη χρονια ειναι πολυ πιθανο να δεις στην Ευρωπη Γκουμα, Σμυρλη, Τσαουση, Λυρατζη. Μπορει να ακουγεται αστειο αλλα ειναι πιθανο.
->Δε ξερω τι παιζει με Σορετιρε,Γκομεζ. Ισως βαση ηλικιας να μπορουν να δηλωθουν στη λιστα Β? Δεν ξερω. Εχω χρονια να παιξω μανατζερ.
Προσωπικα θεωρω επιτακτικη την αποκτηση του Λιαβα και για την Ευρωπη.
Τιμιος Ελληνας που παιζει σε θεση που εχεις 2 ξενους που δεν κανουν τη διαφορα.
Ολα ομως ειναι εικασιες. Κατσε να γινουν πρωτα μεταγγραφες και η συζητηση για τη λιστα ειναι την αλλη εβδομαδα.
Αν δεν ερθει κανεις, δεν υπαρχει λογος προβληματισμου για τη λιστα...