Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από sic-4 »

Blackgr4 έγραψε:Αφήστε ρε τις απειλές κατά μέρους. Μη σε χάσουμε, μη χαθείς και ιστορίες για αγρίους.

Δηλαδή αν ο Μπακαγιόκο βγει Καγκάβα και ο Λουτσέσκου σηκώσει πρωτάθλημα με τρία χαφ, (το έκανε έτσι και αλλιώς με 1.5 φορ), θα βγείτε να το παίξετε δικαιωμένοι ξέρω γω;;

Ή (φτου φτου) αν η ομάδα ψοφήσει αν παίζουν κάθε τρεις μέρες τα 3 διαθέσιμα χαφ που έχουμε και πάει κατά διαόλου η σεζόν, όσοι απειλείτε τώρα, θα "σας χάσουμε";;

Εχθροί σας είναι δηλαδή όσοι ελπίζουν στη καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ΠΑΟΚ και δεν δέχονται να μην μπορούν να εκφραστούν για τον οποιονδήποτε υποψήφιο παρά μόνο να εμπιστεύονται τυφλά τους πάντες;

Συνέλθετε λιγάκι.

Όσο οι απόψεις εκφράζονται πολιτισμένα, ακόμα και να διαφωνούμε, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τις λογοκρίνουμε και να επιτιθόμαστε σε αυτούς που τις αναφέρουν.

Μηπως να συνελθεις εσυ λιγακι; Πολιτισμενο ειναι να βαφτιζουμε τον Μπακαγιοκο "μεταχειρισμενο ζασταβα με πολλα χιλιομετρα" ή οτι ο Λουτσεσκου με τον Σαββιδη ειναι στα μαχαιρια ή διαφορες αλλες ομορφιες που γραφτηκαν; Πολιτισμενο ειναι καποια συγκεκριμενα μελη να κανουν 30 ποστ την ημερα, ΟΛΑ με κραξιμο και τα περισσοτερα να επαναλαμβανουν εμμονικα το ιδιο πραγμα;

Το να τους τσουβαλιαζεις ολους δεν βοηθαει.
Υπαρχουν αυτοι που διαφωνουν πραγματικα πολιτισμενα και κανενας απο αυτους δεν την ακουσε. Υπαρχουν ομως και διαφοροι οι οποιοι κανουν "καταληψη" του φορουμ με μονιμο και επαναλαμβανομενο αρνητισμο. Το αποτυπωμα που αφηνουν στην συζητηση ειναι τρομακτικα δυσαναλογο, λογω της συχνοτητας που δημοσιευουν και επαναλαμβανονται. Οσο χαϊδευετε αυτους τους τελευταιους, τοσο πιο μπαχαλο θα γινεται εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

george188 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Εντάξει δε περίμενα κάτι καλύτερο από αυτούς που τρέχουν,τις μεταγραφές. Οι άνθρωποι γενικά είναι άσχετοι οπότε λογικό να βλέπουμε να καταληγουν σε τετοιες κινήσεις.
Υγ. Μεγάλε ιβαν πάρε το Γιώργο κ πες του να ασχοληθεί με καμία επιχείρηση. Η μπάλα είναι για ανθρώπους που ξέρουν κ αν δεν έχουμε άσε το προπονητή να διαλέξει αυτούς που θέλει κ ας εκτεθεο
Οπότε χρεώνουμε στον Γιώργο τον μπακαγιοκο που δεν έχουμε δει κ το θεωρούμε αποτυχία αλλά ο μειτε ντεσποτοφ κτλ ήταν κάποιοθ αλλού επιλογές; Μονά ζυγά δικά μας;
Δε χρεωνω στο Γιώργο κανένα μπακάγιοκο. Χρεωνω την ανοργανωσιά του στο θέμα μεταγραφές. Από την αρχή του καλοκαιριού μέχρι κ τώρα. Από το ότι φτάσαμε τέλος του μήνα κ κλείνουμε ρίσκο παίχτη αγωνιστικα αυτή τη στιγμή.
Το ότι πέρσι πήρες τελευταία στιγμή ντεσπο κ μειτε δεν τον κάνει καλύτερο. Πάλι τελευταία στιγμή κινηθήκαμε.
Φέτος όμως με τέτοια έσοδα είναι απαράδεκτη η όλη φάση
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

nunies4 έγραψε:
MikeStr4 έγραψε:Τελικά φτάσαμε 31 Αυγούστου για να έρθει ένας πρώην ποδοσφαιριστής που ορκίστηκε ότι θα ξανά παιξει ποδόσφαιρο στον Λουτσι….μαγαλα λαγωνικά εκεί μέσα στην ΠΑΕ κάθε χρόνο κ καλύτερα πάει το έργο!!!
Εννοείς κάθε χρόνο πρωτάθλημα; Γαμω. Υπογράφω και με τα δύο χέρια
Ειρωνεύεται τα λαγωνικά που μας πήρανε δύο πρωταθλήματα ο πολυνίκης στο fm, να φανταστώ ,mike..για γέλια κ για κλάματα .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok_athens_g4 την Πέμ 29 Αύγ 2024, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Patron έγραψε:Για αποχωρήσεις υπάρχει καμία πληροφόρηση; Στείλαμε κανέναν στο Μαριγούλα ρουμς του λετ;
Δεν γινεται να μεινει ο Ραφα. Απλα δεν γινεται
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

zarathustra79 έγραψε:Επίσης ο Bakayoko οκ δε θα είναι έτοιμος γιατί δεν έχει κάνει προετοιμασία, αλλά ο Meite που είναι διακοπές για τρεις μήνες δε θα έχει ζήτημα;
Δεν μπορείς να βάλεις Μειτε και Μπακαγιόκο στο ίδιο σακούλι. Ο ενας γνωρίζει τον τρόπο παιχνιδιού και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Ο μειτέ θα μπει πολύ ποιο γρήγορα ακόμη και εαν δεν ειναι στο 100% απο άποψη φυσικής κατάστασης.

Περσι να φανταστείς που δεν είχε ιδέα που ερχόταν αποκτήθηκε 27.08 και στις 03.09 μπήκε αλλαγή στο Ηράκλειο και έπαιξε 25λεπτά και δυο εβδομάδες αργότερα στις 17.09 επαιξε βασικός και καθιερώθηκε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:
aivas19 έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Δεν ακούω για 2ο χαφ και με έχει ποιάσει κρύος ιδρώτας.
Πολυ πιθανο να μην μπορουν/θελουν να φερουν λογω λιστας
Ποιο ειναι το προβλημα με την λιστα? Σιγα μην μπει ο Μπακαγιοκο στην λιστα ενω δεν εχει κανει καν προετοιμασια. Μέχρι να βρει ρυθμο ο Μπακαγιοκο θα ακουσουμε καλαντα στην πολη. Ας φέρουν κανεναν ετοιμο για την λιστα κι ας αφησουν τον Μπακαγιοκο να βρει τον εαυτο του σιγα σιγα.
Gospi αν δεν μπει ο Μπακαγιοκο στη λιστα να παιξει τουλαχιστον Οκτωβριο, και παιξουμε με Σβαμπ Οζντοεφ ολα τα ματς του ομιλου αστο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 29 Αύγ 2024, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Homo Sapiens έγραψε:Ντροπη παιδιά να μιλαμε ετσι για τον Γιωργη, πιθανον θα είναι ο επομενος προεδρος μας...εγω πιστευω οτι θα παρουμε και αλλον παιχτη στα χαφ..ο Ιβαν παντα βαζει στο τέλος το κερασακι στην τουρτα.. :opaokara: :opaokara:
Βρε προεδρος να γίνει δε λέμε αυτό.... με τις μεταγραφές να απέχει . Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε.
Μπορεί,να είναι ο μεγαλύτερος μαγκας σαν προεδρος αλλά να ασχολείται με τις μεταγραφές δεν δεν δεν
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Παντως αν απο Ιουνιο διαρρεεις οτι ο Μειτε σε "φτυνει", ειναι "ρεμαλι", χαλαει τις συμφωνιες, δε θελει να ερθει κτλ..
Και οτι τον Μπακαγιοκο απο αρχες Αυγουστου τον εχει κοψει ο προπονητης...
Δεν ειναι σοβαρα πραγματα οτι μιλησε με προπονητη και υποσχεθηκε οτι θα παιξει μπαλα...Για το Θεο δηλαδη.

Και καταφερεις 31 Αυγουστου να κλεισεις Μπακαγιοκο,Μειτε.
Ασχετα με το τι παρουσια θα εχουν, αν θα ξαναπαρεις πρωταθλημα, αν βγουνε mvp σεζον κτλ.

Εχεις καταφερει σαν διοικηση να παρεις το χρυσο βατομουρο. Και μεταγραφικα και επικοινωνιακα...

Αν ο ΠΑΟΚ τα σαρωσει ολα ολοι θα πανηγυριζουμε!
Αν το πραγμα στραβωσει εχεις προσθεσει στο ροστερ σου και 2 πυλωνες εσωστρεφειας.
Επικοινωνιακα ειναι τεραστια ηττα ο ολος χειρισμος που εχει γινει, οσον αφορα τους 2 αυτους ποδοσφαιριστες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Πέμ 29 Αύγ 2024, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

δεν στέλνεις κανέναν από κει που ήρθε αν του έχεις όρο συμμετοχών στο συμβόλαιο.
και δεν χρειάζεται να μου πει κάποιος ότι αν πιάσει τις συμμετοχές τότε.... γιατί πολύ απλά πολλοί μα πάρα πολλοί πιάσαν, πιάνουν τις συμμετοχές και συνεχίζουν ενώ η επιπλέον παραμονή τους κρίθηκε αμφίβολη!
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

loukas karadimos έγραψε:ολοι εσεις που σκιζετε τον μπακαγιοκο

με το χερι στην καρδια

ειδατε πεντε παιχνιδια του στην σειρα τους τελευταιους εξι μηνες ? αυτο, απαντηστε μου ειλικρινα και θα κατσω να σας ακουσω.

θα τον δουμε και αυτον οπως και τον κολεη στο χορταρι, σε λιγους μηνες αφου θα εχει γινει και αυτος παπαδοπαιδι του Ραζβαν και θα τον κρινουμε.

γιατι απο περγαμηνες αλλο τιποτα. εγω τις φανελες που εχει φορεσει αυτος ο τυπος δεν τις εχω ουτε στην ντουλαπα μου (και εχω αρκετες)
Έχω δει τα 2 δανεικα περάσματα του από την Μίλαν όταν δηλαδή ήταν σε καλύτερο επίπεδο από ότι είναι τωρα.
Μάλιστα στο πρώτο πέρασμα η Μίλαν ήθελε να τον αποκτήσει αλλά η ρήτρα ήταν πολύ υψηλή.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αν Ο Μπακαγιοκο πιασει 70% των στανταρ του, τοτε η ομαδα πρεπει να αλλαξει στυλ. Ως καθαρος κοφτης που μοιραζει στα 5 μετρα την μπαλα ο Μπακαγιοκο (δεν μπορει να κουβαλησει οπως τον Μειτε), τοτε πρεπει να κυκλοφορησει ο αλλος ο χαφ την μπαλα. Δεν ειναι κακο, γιατι απελευθρεωνει τον αλλο χαφ και λιγο τους μεσοεπιθετικους
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ο Μπακαγιοκο ταιριάζει μόνο με Σβαμπ , μπας και μπορέσει η μπάλα να πάει μπροστα

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Διαβάζω οτι το συμβόλαιο του Bakayoko είναι 1,2Μ για 1+1 χρόνο. Όσα έχουμε δώσει και στον Camara και όσα αρχικά είχαμε προτείνει στον Meite.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

sic-4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Αφήστε ρε τις απειλές κατά μέρους. Μη σε χάσουμε, μη χαθείς και ιστορίες για αγρίους.

Δηλαδή αν ο Μπακαγιόκο βγει Καγκάβα και ο Λουτσέσκου σηκώσει πρωτάθλημα με τρία χαφ, (το έκανε έτσι και αλλιώς με 1.5 φορ), θα βγείτε να το παίξετε δικαιωμένοι ξέρω γω;;

Ή (φτου φτου) αν η ομάδα ψοφήσει αν παίζουν κάθε τρεις μέρες τα 3 διαθέσιμα χαφ που έχουμε και πάει κατά διαόλου η σεζόν, όσοι απειλείτε τώρα, θα "σας χάσουμε";;

Εχθροί σας είναι δηλαδή όσοι ελπίζουν στη καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ΠΑΟΚ και δεν δέχονται να μην μπορούν να εκφραστούν για τον οποιονδήποτε υποψήφιο παρά μόνο να εμπιστεύονται τυφλά τους πάντες;

Συνέλθετε λιγάκι.

Όσο οι απόψεις εκφράζονται πολιτισμένα, ακόμα και να διαφωνούμε, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τις λογοκρίνουμε και να επιτιθόμαστε σε αυτούς που τις αναφέρουν.

Μηπως να συνελθεις εσυ λιγακι; Πολιτισμενο ειναι να βαφτιζουμε τον Μπακαγιοκο "μεταχειρισμενο ζασταβα με πολλα χιλιομετρα" ή οτι ο Λουτσεσκου με τον Σαββιδη ειναι στα μαχαιρια ή διαφορες αλλες ομορφιες που γραφτηκαν; Πολιτισμενο ειναι καποια συγκεκριμενα μελη να κανουν 30 ποστ την ημερα, ΟΛΑ με κραξιμο και τα περισσοτερα να επαναλαμβανουν εμμονικα το ιδιο πραγμα;

Το να τους τσουβαλιαζεις ολους δεν βοηθαει.
Υπαρχουν αυτοι που διαφωνουν πραγματικα πολιτισμενα και κανενας απο αυτους δεν την ακουσε. Υπαρχουν ομως και διαφοροι οι οποιοι κανουν "καταληψη" του φορουμ με μονιμο και επαναλαμβανομενο αρνητισμο. Το αποτυπωμα που αφηνουν στην συζητηση ειναι τρομακτικα δυσαναλογο, λογω της συχνοτητας που δημοσιευουν και επαναλαμβανονται. Οσο χαϊδευετε αυτους τους τελευταιους, τοσο πιο μπαχαλο θα γινεται εδω μεσα.
Δεν νομίζω να βρεις ούτε μισό σχόλιο μου που να επικροτώ τέτοιου είδους εκφράσεις.
Αν περιμένεις να είμαστε 24/7 μέσα σε ένα τόπικ που έχει χιλιάδες σχόλια και να μη χάσουμε κανένα προσβλητικό, τσάμπα περιμένεις.
Δεν τσουβάλιασα κανέναν. Ασχολήθηκα απλά με ορισμένα σχόλια που έτυχε να δω εγώ προσωπικά και θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να γίνουν. Ειδικά με αυτό τον τρόπο.
Το ίδιο έχω κάνει άπειρες φορές και για σχόλια όπως αυτά που αναφέρεσαι.

Ούτε χαϊδεύουμε, ούτε κάνουμε εμείς μπάχαλο οποιοδήποτε τόπικ. Το αντίθετο προσπαθούμε να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Με το καλό να ορίσουν τα παιδιά.
Αγάπη και ασπίδα γύρω από την ομάδα.
Απομένει ένα ακόμα δεξί στόπερ και ίσως ένα χαφ(;).
Ταμείο το Μάιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”