Northern Wingsprist64 έγραψε:5B-CLSkataramenos5 έγραψε:Εχω πεθανει μ αυτα που γραφονται για το πως ηρθε και δε πηραν χαμπαρι.Kabamaru11 έγραψε:Καλα,ειναι δυνατον να εσκασε μυτη ο Μειτε στο αεροδρομιο,και να μην τον πηρε χαμπαρι κανεις;2 μετρα θηριο σαν τον Χαηταουερ ειναι,δεν θα τον ειδες κανεις μα κανεις;Εκτος αν απο το αεροδιαδρομο πηρε κατευθειαν ελικοπτερο κ βουρ για πορτο καρρας.
Εννοειται πως με την προσθηκη Μειτε,γινομαστε πρωτο φαβορι για το τιτλο,ειναι το κομματι του παζλ που λειπει αυτη την στιγμη,πιο πολυ κ απο ενα καλο αντι-Κουλιε.
Αλλος λεει σε φορτιο μ αναναδες,αλλος με ψαροβαρκα αλλος με 3 μινι κουπερ μεσα απ το τουνελ του μετρό(italian job) χαχαχαχα
Του νινιου το πανηγυρι γινεται.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- SePuLtUrA_4_
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- WeWillRockYou
Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο τα έχουμε βρει με την Μπεσίκτας και απομένει το να δεχτεί την πρόταση μας ο παίκτης, ο οποίος ζητάει από την ομάδα του την διαφορά του συμβολαίου.
google translate από τούρκικα:
Ο Giovanni van Bronckhors τοποθετεί τον Emirhan Topçu μπροστά από τον Omar Colley στην αριστερή περιστροφή αμυντικού. Η διοίκηση της Μπεσίκτας ζήτησε από τον Κόλεϊ να φύγει από την ομάδα. Ο Κόλεϊ λέει ότι υπέστη οικονομική ζημιά επειδή ο ετήσιος μισθός που πρόσφερε ο ΠΑΟΚ ήταν χαμηλότερος από τον μισθό του στην Μπεσίκτας. Γι' αυτό ο Κόλεϊ δεν έχει αποδεχτεί ακόμη την πρόταση του ΠΑΟΚ. Ο Κόλεϊ αναμένεται να είναι μεταξύ των αναπληρωματικών του αγώνα της Λουγκόνα. Τα μέρη έκλεισαν ραντεβού για να ξαναβρεθούν μετά τον αγώνα της Λουγκόνα.
Ο Μπραντ Φρίντελ διεξάγει τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό της Μπεσίκτας. Εάν ο Omar Colley αποδεχτεί την προσφορά, η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί. Δεν υπάρχει διαφωνία μεταξύ Μπεσίκτας και ΠΑΟΚ.
- kataramenos5
Τι γινεται ρε παιδια?Ολοι την ιδια πηγη εχουν?Gospi έγραψε:Επιθυμια ή ξες κατι?makispaspartou έγραψε:https://www.transfermarkt.com/cesare-ca ... ler/622380
https://www.transfermarkt.com/warmed-om ... ler/711996
Καλοί φαίνονται...
Πρώτος στόχος πάντα ο
https://www.transfermarkt.com/edoardo-b ... ler/562049
-
- Επικοινωνία:
Δεδομένο sold out!nkoss έγραψε:Λαϊκή απαίτηση, αν έρθει ο Μειτέ, η πρώτη του προπόνηση να είναι ανοικτή για το κοινό και με δικαίωμα συμμετοχής στο πασίγιο με φαπίτσες. Ας έχει και εισιτήριο.
- kataramenos5
Ρε γιατρε ασε να βγαλουμε καλα τη νυχτα.Τι σημασια εχει?Γερασίμου έγραψε:Σίγουρα αυτά που γράφονται ή παπάδες;
- Dimitris_L4
- WeWillRockYou
Αυτά βγαίνουν από την μεριά των Τούρκων.Γερασίμου έγραψε:Δηλαδή ούτε του Colley έχει κλείσει οριστικά;
Φαντάζομαι ότι εμείς έχουμε την συμφωνία με τον παίκτη και ο ίδιος έχει αναλάβει να πάρει από την Μπεσίκτας (που τον έβαλε υπό παραχώρηση) να καλύψει την διαφορά των 300 χιλ. στο συμβόλαιο του.
- navigator11
Προς ώρας δε νιώθω καμιά ευεργετική δράση ούτε του χουλιαμά, ούτε του ανανά μήτε του μοϊκανά. Ανακοινώσεις επίσημες και τίποτα άλλο. Ότι αισιοδοξώ πως θα καλυφθούν τα κενά, με περισσή καθυστέρηση, είναι άλλο καπέλο. Το να είναι στο Πόρτο Καρράς, στο Πόρτο Κατσίκι ή στο Πορτοροδοκόκκινο ο Μεϊτέ δε μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Παρά μόνο ότι το παλικάρι βρίσκεται εν ζωή. Διότι με όσα έχουν μεσολαβήσει τόσες βδομάδες δεν έβαζα και στη φωτιά το χέρι μου πως κάτι τέτοιο ήταν δεδομένο.
Εις αναμονή λοιπόν, με κρύο αίμα. Το έγραψε και κάποιος άλλος προηγουμένως. Χαμηλά την μπάλα των προσδοκιών διότι το 90% πέριξ του ΠΑΟΚ δεν το έχετε με τις απροσδόκητες προσγειώσεις.
Εις αναμονή λοιπόν, με κρύο αίμα. Το έγραψε και κάποιος άλλος προηγουμένως. Χαμηλά την μπάλα των προσδοκιών διότι το 90% πέριξ του ΠΑΟΚ δεν το έχετε με τις απροσδόκητες προσγειώσεις.
Τώρα άμα με το καλό συμφωνήσει και τον περιμένουμε να έρθει να υπογραψει από Χαλκιδική Κυριακή βραδυ, τι κάνουμε? Βρίζουμε η δε βρίζουμε για την ανοργανωσιά της ΠΑΕ?
Αυριο εχει αγωνα! Δοξα τω Θεω θα βγει μια χαρα η μερα! Θα δουμε ΠΑΟΚΑΡΑ!Dimitris_L4 έγραψε:Το θεμα ειναι μη δε βγαινει η μερα αυριο....
Το μονο γαμωτο ειναι η απουσια Σωτηρακη...
Αν μπορουσε να παιξει θα ταν ιδανικη ευκαιρια να τον δουμε αυριο περισσοτερο.
- Σουριναμέζος
Να δηλώσω ότι είμαι και εγώ μέλος του club αυτών που δεν ήθελαν τον Μπακαγιόκο σαν Αντι-Μεϊτέ αλλά είμαι πολύ υπέρ του Μεϊτέ ΚΑΙ Μπακαγιόκο
Μειτε και μπακαγιοκο εγκρίνω και εγώ που θεωρώ ανέκδοτο τον μπακαγιοκο
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk