Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

ΟΚ πείτε με μίζερο, αλλά χάσαμε ένα καλοκαίρι, τον Κουλιεράκη κ μια πρόκριση στα play off ChL για να ξαναφέρουμε τον Μεϊτέ που από τον Γενάρη ξέραμε ότι τον θέλουμε; Κ πανηγυρίζετε κι όλας...;
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Montrealiotis έγραψε:
Equalizer έγραψε:Οψιόν 45 εκατομμύρια αλλά θα πιέσει του χρόνου το Μάιο η Γκοντσαρεβα να τη ρίξουμε στα 2.5
Την οποία δεν θα ενεργοποιήσουμε γιατί δεν θα τα βρίσκουμε με τον παίκτη….
Αλλά μόλις τα βρούμε με τον παίχτη θα παγωσουμε το θέμα, γιατί θα μας έχει προταθεί ο Ροντρι και θα δούμε κι αυτή την περίπτωση. :P

Χίλια συγγνώμη mods δεν κρατήθηκα. Λίγη πλάκα να πέσουν οι τονοι

On topic
Συμφωνώ με τον 10_good πως με την τωρινή μεσοεπιθετική και επιθετική μας γραμμή, πως πιο αμυντικογενης μας χρειάζεται. Εγώ λέω και στα μικρά, όπως φάνηκε με Σέρρες και Αγρίνιο.

Καλέ μας παπά τώρα το διάβασα για το βουνο και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Και Μεϊτέ και άλλο ένα χαφ!!!!! Δηλαδή ίσως Μεϊτέ, Μπακαγιόκο; Πω ρε τι έχει να γίνει :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τετ 28 Αύγ 2024, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Iznogoud4 έγραψε:ΟΚ πείτε με μίζερο, αλλά χάσαμε ένα καλοκαίρι, τον Κουλιεράκη κ μια πρόκριση στα play off ChL για να ξαναφέρουμε τον Μεϊτέ που από τον Γενάρη ξέραμε ότι τον θέλουμε; Κ πανηγυρίζετε κι όλας...;
Ναι. Αν δεν νιώθεις το λόγο μπορείς να μείνεις στην οπτική σου φίλε μου. Ίσως το πιάσεις τον Μαη.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ο Μειτε θα κόστιζε στην τριετία αν τον παίρναμε στις αρχές 7 εκατ .Με τα λεφτά που θα κοστίσει τώρα Κάναμε την αγορά του Τισσουνταλι.
Portable έγραψε:
Iznogoud4 έγραψε:ΟΚ πείτε με μίζερο, αλλά χάσαμε ένα καλοκαίρι, τον Κουλιεράκη κ μια πρόκριση στα play off ChL για να ξαναφέρουμε τον Μεϊτέ που από τον Γενάρη ξέραμε ότι τον θέλουμε; Κ πανηγυρίζετε κι όλας...;
Ναι. Αν δεν νιώθεις το λόγο μπορείς να μείνεις στην οπτική σου φίλε μου. Ίσως το πιάσεις τον Μαη.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Γιατί μετράμε τριετίες; Μπορείς να μου πεις και τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ για την τριετία να δω κάτι;
Άβαταρ μέλους
Mr.Charlie

Δημοσίευση από Mr.Charlie »

Ο Davy Klaassen ακομα ελευθερος ειναι μηπως να τον κοιτουσαμε για κερασακι?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

WeWillRockYou έγραψε:Αρχικά, μακάρι να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και να έχουμε μέχρι το Σάββατο ανακοινώσεις για Μειτέ και Κόλει.
Ενδεχόμενη παραμονή Μειτέ, σημαίνει αυτόματα δεδομένα βελτιωμένο κέντρο σε σχέση με πέρσι, καθώς ήδη ο Καμαρά είναι στη θέση του Μ.Αντόνιο και ο Θυμιάνης στην θέση του Τσιγγάρα (φαίνεται να τον εμπιστεύεται περισσότερο ο προπονητής).
Αν δε, μετά προστεθεί και ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά (πχ. Μπακαγιόκο) ή με μεγαλύτερη προοπτική (βλ.Ταχίροβιτς), θα είμαστε πολύ καλά.
Στην άμυνα, ο Κόλει μου μοιάζει περισσότερο ως αντι-Εκόνγκ ως προφίλ και περιμένω να δω που θα καταλήξουμε σε δεξί στόπερ.
Ο priest64 ανέφερε και τον συγκεκριμένο, που από ότι καταλαβαίνω δεν θα έρθει:
https://www.transfermarkt.gr/leander-de ... ler/168157
Κο αν τον ανεφερε γτ παιζει να ρθει και το κανε πονηρα? Αν το πεταξε ετσι για να δει αν θα το τσιμπησουμε?
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

panpangr77 έγραψε:Ο Μειτε θα κόστιζε στην τριετία αν τον παίρναμε στις αρχές 7 εκατ .Με τα λεφτά που θα κοστίσει τώρα Κάναμε την αγορά του Τισσουνταλι.
Portable έγραψε:
Τίποτα δεν κερδίσαμε. Πριν τα προκριματικά διαβάζαμε πόσο δεκτική ήταν η Μπενφίκα για να πέσει η ρήτρα αρκετά πιο κάτω από το μισό. Μόνο τα 5 εκ € των πλέι οφ χάσαμε. Γιατί αποκλείεται με Μεϊτέ να τρώγαμε 5 γκολ από τη Μάλμε σε 180 λεπτά (δεν βάζω την παράταση).

What if ξέρω, αλλά εμένα δεν με το βγάζετε απ' το μυαλό, μαλακιστήκαμε κ το πληρώσαμε...
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Αν υποθέσουμε ότι οι αγορές της Αραβίας και της Ρωσίας έχουν σφίξει και πάνε πιο δύσκολα και λιγορεοι παίχτες εκεί.... τότε τελευταία μέρα θα γίνουν τρελές καραμπολες και θα υπάρχουν τρελές ευκαιρίες τις οποίες περιμένουμε... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Equalizer έγραψε:
nunies4 έγραψε:Το πρώι πάντως στον λογαριασμό του ανέβασε το γκολ με τον βαζελο που πάει τον Τσεριν τρενο
Άρα ήρθε με τρένο
Για αυτό άργησε

Κι εμείς τον παρεξηγησαμε
nkoss έγραψε:Λαϊκή απαίτηση, αν έρθει ο Μειτέ, η πρώτη του προπόνηση να είναι ανοικτή για το κοινό και με δικαίωμα συμμετοχής στο πασίγιο με φαπίτσες. Ας έχει και εισιτήριο.
Κλαμα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εχεις εν μέρει δίκιο.

Εγώ όμως θα χαρώ αν τον φέρουμε έστω και τώρα.

Είναι γεγονός πάντως ότι αν τον φέρναμε από την αρχή αυτήν την στιγμή πιθανότατα θα είχαμε εξασφαλίσει τουλάχιστον τα 5 μύρια των play off του Τσου Λου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπορει ομως να γλιτωσεις τα 2 της Benfica. ;)
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Ο Μπαλτάκος δεν είναι αυτός που έγραψε στο τσατ για Μεϊτέ, μετά το έβγαλε το σπορτ24 και μετά το κατέβασαν;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

GINOLA έγραψε:Εμφανίστηκα μόνο για να πω ότι ο χουλιαμας του παπά είναι όαση γιατί τον κραξανε και χαλαστηκα
Ξέρεις κάτι παραπάνω;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δε μπορώ να το διαβάζω ξανά και ξανά. Ο κύριος υπαίτιος για το οτι δεν ήταν ο Meite από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα ήταν ο ίδιος ο Meite.

Παρότι τον συμπαθώ δε μπορώ να πω οτι μου δημιούργησε έναν εκνευρισμό. Δεν του έδινε φραγκοδίφραγκα ο ΠΑΟΚ για να κάνει τέτοιες ξινίλες. Παίκτης που προτιμάει να κάτσει στα 30 του στο συμβόλαιο του από το να κάνει μια μείωση στο μισθό του, μου προκαλεί εκνευρισμό.

Αυτόν θα κατηγορήσω για το οτι είχαμε κενά στο κέντρο στα ματς με την Malme και όχι στην ΠΑΕ. Αν υπέκυπταν κάθε φορά που κάποιος παίκτης είχε υπέρογκες απαιτήσεις, τότε θα χτυπούσαμε φαλιμέντο.

Αν τελικά έρθει ο Meite, για να έρθει στα μάτια μου στα ίσια μετά από αυτό που έκανε στην ομάδα, θα πρέπει να μου δείξει περισσότερα από όσα είχε δείξει πέρσι. Για να πούμε άντε χαλάλι σου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”