Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
δυο χαφ και δυο μπακ....λεει ο Μπαλτακος
για να δουμε
τα πουλια να μη μου κανουν παραθεση
να με βαλουνε στο ignore
για να δουμε
τα πουλια να μη μου κανουν παραθεση
να με βαλουνε στο ignore
- navigator11
Θεωρώ ότι το Σάββατο το αργότερο, βάσει εννοείται μόνο ενστίκτου, θα ανακοινωθούν οι 2 παίχτες που καραεπείγουν. Αν δεν, θα αρχίσω να ανησυχώ στο όριο του ένα βήμα μετά το αρκετά κι εγώ.
Βάζω ένα Καμπάρι γιατί αυτά τα νέα, αν ισχύουν, είναι νέα χαράς!
Τώρα φέρτε και Μπακαγιόκο άμα θετε, κανένα πρόβλημα[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Τώρα φέρτε και Μπακαγιόκο άμα θετε, κανένα πρόβλημα[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Ναι ρε φαδερ! Ναι!
Θα μαντεψω λοιπον...
Μειτε και δανεικος Ταχιροβιτς
Θα μαντεψω λοιπον...
Μειτε και δανεικος Ταχιροβιτς
- kataramenos5
Οαση εισαι ρε παπαprist64 έγραψε:Εμεις μαζι
για μια ζωη
Μειτέ Μειτέ
δικεφαλε
ωω ωω ωω
1. Ωραίος ο βραδινος Χουλιαράς
2. Πράγματι υπάρχει αυτή η φήμη τις τελευταίες ώρες
3. Αν όντως ισχύει, θα πρόκειται για ανατροπή μεγατόνων, ΟΛΟΙ ήταν κάθετοι επί εβδομάδες ότι έχει ενοχληθεί φοβερά ο Ιβάν
4. Αντίστοιχα όμως και όλοι μας δεν τον ξεγράψαμε ποτέ τον παίκτη διότι είναι εντελώς περίεργη η φάση με αυτόν όλο το καλοκαίρι , πολύ ακατανόητα πράγματα
5. Θα φανεί αν και τι ισχυει
6. Προσωπικά κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
2. Πράγματι υπάρχει αυτή η φήμη τις τελευταίες ώρες
3. Αν όντως ισχύει, θα πρόκειται για ανατροπή μεγατόνων, ΟΛΟΙ ήταν κάθετοι επί εβδομάδες ότι έχει ενοχληθεί φοβερά ο Ιβάν
4. Αντίστοιχα όμως και όλοι μας δεν τον ξεγράψαμε ποτέ τον παίκτη διότι είναι εντελώς περίεργη η φάση με αυτόν όλο το καλοκαίρι , πολύ ακατανόητα πράγματα
5. Θα φανεί αν και τι ισχυει
6. Προσωπικά κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
Με Μποβέ/Ταχιροβιτς + Μειτέ θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος για το κέντρο. Αντε να πέφτουν οι τζούφρες σιγά σιγά να πάρουμε πίσω το χρώμα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τετ 28 Αύγ 2024, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προτεραιότητα ο δανεισμός Ταχιροβιτς για τον Άγιαξ σύμφωνα με Ολλανδο δημοσιογράφο που είναι κοντά στην ομάδα.
Για την ακρίβεια από τις τοπ προτεραιότητες να αποχωρήσει με δανεισμό.
Άντε καμάρια μου
Για την ακρίβεια από τις τοπ προτεραιότητες να αποχωρήσει με δανεισμό.
Άντε καμάρια μου
- SePuLtUrA_4_
Θα σκάσουν παιχταραδες και η κωλοτουμπα θα πάει σύννεφο η μάλλον κάποιοι θα εξαφανιστούν δια μαγείας και θα εμφανιστούν ξανά στην πρώτη στραβή. Λίγες μέρες μείνανε....πως το είχε πει ο πουθενας εφοπλιστής της χαρτίνης...προσδεθειτε!!! Ο ιβαναρος οπλίζει στα χασομερια

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Πάτερ, αφες αυτοις ου γαρ οιδασι τι ποιουσι.
Ευλόγησον ημας με τας πληροφορίες σου.
Αμήν!
Ευλόγησον ημας με τας πληροφορίες σου.
Αμήν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 28 Αύγ 2024, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Leonardo10 έγραψε:Ο Τοσκιτσης στο τουιτερ γράφει ότι αν ήταν ο κυρι θα έγραφε ότι ο Μειτε είναι στο πόρτο καράς. Τώρα δεν ξέρω με τι ύφος το λεει αλλά δεν νομίζω να το πέταξε έτσι χωρίς λόγο στα καλά καθούμενα…
ρε τον μπαγασακο εχει humor
μαλλον κατι ξερει.
Εμφανίστηκα μόνο για να πω ότι ο χουλιαμας του παπά είναι όαση γιατί τον κραξανε και χαλαστηκα
Αν είναι εδώ ο παίχτης (ο παπάς δεν παίζει με αυτά) θα τελειώσει το θέμα,ο Ιβάν κοιτάει πρώτα από όλα το καλό της ομάδας.
Μπορεί κάποιος να κάνει μιά σούμα για το πού βρισκόμαστε; Απ᾽οτι φαίνεται καλά πραγματάκια συμβαίνουν.
Κάποιος απο Χαλκιδική μπορεί να το επιβεβαιώσει να πάει στο ξενοδοχείο?Τρελα μας πιάνει Φερτε τον Μείτε ρε!!! Αφού αυτόν θέλουμε ολοι και ο Προπονητής και η ομάδα και ο κόσμος!