Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Daskalos_4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Athens έγραψε:
nkoss έγραψε:Athens, ως πιθανό σενάριο έγραψες τη μελλοντική απόλυση Λούτσε.
Τις κακές σχέσεις μεταξύ Ιβαν και Λουτσε και τα υπόλοιπα τα έγραψες ως βεβαιότητες.
Άλλο έγραφες και άλλο εννοούσες?
η λεξη σεναριο τα λεει ολα, φιλε αν εσυ δεν καταλαβαινεις την σημασια της λεξης αυτης εγω δεν μπορω να στο εξηγησω, επισης που γραφω για απολυση και δεν το ξερω? γιατι παραποιεις τα λογια μου?
Φιλε Athens, με ολο το θαρρος, εγραψες μια τεραστια μπαρουφα, την οποια προσπαθησες να παρουσιασεις ως πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να προσπαθεις να την καλυψεις στη συνεχεια με φθηνες δικαιολογιες. Πες συγγνωμη λαθος και πάμε παρακατω. Ουδεις αναμαρτητος εξαλλου.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

να είσαι προπονητής του πρωταθλητή, να ζητάς 1 παίχτη από τη διοίκησή σου να κρατήσει και στο τέλος να τον βλέπεις να πηγαίνει σε ανταγωνιστή σου

ακσία ανεχτίμητη

ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ
Άβαταρ μέλους
10_good

Δημοσίευση από 10_good »

xrisitsapa έγραψε:
10_good έγραψε:Λοιπόν παίδες ειρήνη ημίν!
Μεϊτέ και ξερό ψωμί λέμε ΑΛΛΆ..
Μήπως η περσινή ομάδα που κάνουμε εικόνα δεν θα είναι η ίδια φέτος?
Μήπως Μπράντον και Μουργκ που μαρκάραν σαν τους τρελούς για να έχεις κυρίες στα χαφ Μεϊτέ και Σβαμπ (ή Οζντόεφ), φέτος θα είναι περισσότερο στο ροτέισον?
Μήπως με Τσαλόφ και Τισουντάλι ή Ντέλια πιο πολύ δεκάρι ακόμα και με Σόλε, η ομάδα θα θέλει φέτος τρεξίματα και πίεση από τα δύο χάφ της?
Άρα τον Καμαρά και έναν σαν τον καλό Μπακαγιόκο..παρά τον καλό Μεϊτε?
[άσχετο αλλά εμένα μ αρέσει και ο Μπάσιτς από Λάτσιο]

Στο χόρτο όλα αλλά ειρήνη ημίν!
Ως γνωστον με Σαββίδη ο ΠΑΟΚ κάνει μεταγραφές τέλη Αυγούστου
και με Λούτσε παίζει μπάλα αρχές Νοεμβρίου
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ φίλε.
Μήπως θέλουμε απλά έναν βράχο στην άμυνα που να προωθεί την μπάλα μπροστά και να αναλάβει η μέσοεπιθετική μας γραμμή που φέτος είναι φωτιά
Συμφωνώ φίλε άρχισα να το σκέφτομαι κι εγώ το τελευταίο διάστημα και όχι απαραίτητα λόγω Μπακαγιόκο.
Γιατί σε κάθε περίπτωση είναι άλλη κουβέντα το τι θα έκανε η ομάδα στα προκριματικά του ΤσΛιγκ, εαν είχε και τον Μεϊτέ αλλά με πιο μπροστά στην ιεραρχία και βασικούς Μπράντον και Μουργκ απο τους νεοφερμένους,
και είναι εντελώς άλλη κουβέντα τι είδους δεύτερο χαφ χρειάζεται ο ΠΑΟΚ με τους νεοφερμενους πιο πολύ βασικους στη θέση πλεον αυτών.
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

chri5ti9 έγραψε:Στο κανάλι Viber του γνωστού δίδυμου ένας συνοπαδος έστειλε μήνυμα ότι ο Ζιγκο πάγωσε τις επαφές με Λατσιο
Επίσης αυτό του Μειτε με θυμίζει άπειρα το σκηνικό με Πασχαλακγ. Έμπαινε Σεπτέμβριος και δεν έκλεινε πουθενά και τσουπ στη γαυριελα
Αυτό με τον Ζιγκό δεν βλέπω να προκυπτει από κάπου.
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Αρχικά να συμφωνήσουμε στα αυτονότητα; Όσοι γκρινιάζουν πολύ, όσοι γκρινιάζουν λιγότερο και όσοι δεν γκρινιάζουν καθόλου, όλοι θέλουν το καλό του Π.Α.Ο.Κ. ΟΚ; Γιατί μου φαίνεται ότι πλέον ούτε για αυτό δε συμφωνούμε.

Από εκεί και πέρα και αυτό πάει σε κάποιον που έλεγε τι θα έκανε ο Ιβάν αν διάβαζε το φόρουμ, θα του απαντήσω ότι αν κάποιος αλλόθρησκος διαβάσει το φόρουμ, θα διακρίνει μια τοξικότητα και μια μόνιμη τσίτα που μάντεψε δεν ξεκινάει από όσους γκρινιάζουν πολύ ή λίγο. Κυρίως ξεκινάει από την αντίθετη πλευρά.

Έγραψα και σε άλλο ποστ στο προηγούμενο νήμα οτι αυτά που γράφονται περί αχαριστίας κλπ είναι ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Αν μη τι άλλο όποιος εκδηλώνει έστω και με έντονο τρόπο την αγωνία του, έχει να παραθέσει 2-3-5 πράγματα που στέκουν βάσει κοινής λογικής. Δε θα τα αναφέρω πάλι είναι προφανή.

Όποιος καταδικάζει και χαρακτηρίζει αχάριστο αυτόν λοιπόν, αυτό που έχει να παραθέσει είναι τι έγινε και δεν έγινε πέρυσι, ευχολόγια, θα δούμε στα χορτάρια τι θα βγει ο ένας και ο άλλος και εικασίες.

Το βασικό στο ποδόσφαιρο αλλά ισχύει και στη ζωή είναι αν έχεις κάνει λάθη να τα αναγνωρίζεις και να μην τα επαναλαμβάνεις, οχι να τυφλώνεσαι από την επιτυχία.

Μάγκικο το 3/3 πέρυσι το καλοκαίρι με Τσιγγάρα βασικό χαφ, αλλά μαντέψτε φέτος δεν είναι καν εδώ. Μάγκικο και τρομερά δύσκολο το 3/3 πέρυσι, φέτος όμως να που δεν έγινε.

Αντίστοιχα, πρωτάθλημα σαν το περυσινό δε θα ξαναπάρει κανένας, ήταν τόσο τρομερό. Όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ομάδα σήμερα 28 Αυγούστου, δε χρειάζεται ποιοτικές πινελιές, αλλά ΒΑΣΙΚΟΥΣ παίκτες σε κομβικές θέσεις.

Στην τελική ακόμα και το γεγονός ότι η διοίκηση θέλει να φέρει τον Κόλει και δεν τον έχει φέρει ακόμα, αρνητικό είναι από μόνο του. Διότι πολύ απλά είναι άλλο πράγμα να παρουσιάσεις ότι εγώ τα έβαλα κάτω και με την κρίση μου θεωρώ ότι σε χαρακτηριστικά και αξία ο Κόλεϊ είναι αυτό που θέλω και δε θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν και καλά θα κάνω και άλλο πράγμα έφτασα 28 Αυγούστου δεν ξέρω τι και αν βρήκα κάτι, ε θα φέρω τον Κόλεϊ.

Αντίστοιχα για Μπακαγιόκο και γενικότερα για όποιον έρθει.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτό το roller coaster των αναγκών όσον αφορά τον αριθμό στα χάφ.
Τις πρώτες μέρες (πριν φύγει ο Χάρης) λέγαμε 1.
Κατόπιν με την πώληση του Χάρη συνέπεσε και η παρέλαση των ονομάτων αλλά και άρθρα που επιβεβαίωναν το 2 χαφ.
Τώρα στα τελευταία ποστ διαβάζουμε το "απίθανο" του πράγματος του να έρθει ο Μπακαγιοκο και ο Ταχιροβιτς. Γιατί απίθανο;
Στο δικό μου το μυαλό πιο απίθανο είναι ο προπονητής να έχει δεχτεί η μεταγγραφή του βασικού χάφ να είναι ένας παίκτης ανενεργός εδώ και μήνες, χωρίς προετοιμασία που θα χρειαστεί μίνιμουμ δύο μήνες για να έρθει σε ανεκτή κατάσταση
Και μέχρι τότε τι; Πάμε με την 3αδα + τον Θυμιανη σε όλο το πρόγραμμα βουνό;
Το 2 χαφ στο δικό μου μυαλό είναι το απολύτως λογικό
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Αδιανόητο ότι φτάσαμε τόσο κοντά στο να δούμε ένα δίδυμο Μαντί - Μεϊτέ στα χαφ. Θα μείνει ένα μεγάλο what if.

Τουλάχιστον ας βγει και ο Ζινολά να μας πει το ιστορικό αυτής της υπόθεσης, γιατί έχουν ακουστεί πολλά αντικρουόμενα όλο το καλοκαίρι.

Θα περιμένω πριν γράψω περισσότερα αλλά οι ενδείξεις δείχνουν καπέλωμα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Νταξ, το ενδεχόμενο να καταλήξει ο παίκτης σε ανταγωνιστική στην Ελλάδα ομάδα δεν θέλω να το σκέφτομαι καν.

Θα είναι τεράστια αγωνιστική ήττα και δεν με νοιάζει καν το επικοινωνιακό.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό τουλάχιστον δεν θα γίνει.

Τώρα το ότι δεν βρήκες τρόπο να φέρεις στον προπονητή που σου έφερε δεύτερο πρωτάθλημα μέσα σε 7 χρόνια (και ένα κλεμμένο) τον μοναδικό παίκτη που κατ’ επιτασεως σου ζητούσε όλο το καλοκαίρι ας το κρίνουν άλλοι αν είναι σωστό ή λάθος.

Εγώ καθότι δεν γνωρίζω όλα τα δεδομένα θα απέχω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειμαι γνωστος γκρινιαρης τους φορουμ αλλα αυτη την υπερβολη με τον Μειτε δεν την καταλαβαινω με τιποτα...Λιγο ακομα και θα πιστεψω οτι χανουμε ενα κραμα ΝτεΜπροιν με Καντε και φερνουμε τον Ζαφειριου στη θεση του...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Απο αρθρο του Ντι Μαρτζιο:

Ο Άρθουρ Μέλο επέστρεψε στο Τορίνο μετά το τέλος του δανεισμού του στη Φιορεντίνα. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω του, αλλά προς το παρόν ο παίκτης δεν δέχεται τον προορισμό.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

https://www.transfermarkt.gr/arthur-mel ... ler/362842
Σύμφωνα με τους Ιταλούς κυνηγάμε την περίπτωση του Arthur Melo.
https://x.com/Pueblo_Juve/status/1828834448177078661
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μετά τη ρεβάνς της Μπεσίκτας με τη Λουγκάνο για τα playoffs του Europa League θα προκύψουν οι οριστικές εξελίξεις για τη μεταγραφή του Αφρικανού στόπερ στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Ομάρ Κόλι και αυτό που περιμένει για να ολοκληρώσει την απόκτηση του είναι να μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Τουρκία ο αγώνας ρεβάνς των "αετών" με τη Λουγκάνο από την Ελβετία για τα playoffs του Europa League (29/08, 21:00) θα είναι πιθανότατα ο τελευταίος του 31χρονου στόπερ με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, καθώς εκτιμάται ότι αμέσως μετά θα οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις για τη μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά.
σπορτ24
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Ειμαι γνωστος γκρινιαρης τους φορουμ αλλα αυτη την υπερβολη με τον Μειτε δεν την καταλαβαινω με τιποτα...Λιγο ακομα και θα πιστεψω οτι χανουμε ενα κραμα ΝτεΜπροιν με Καντε και φερνουμε τον Ζαφειριου στη θεση του...
Ρε εσύ Τζος δεν είναι λογικό; Αναλογισου πόσο πίσω πρέπει να πάμε για να θυμηθούμε χαφ τόσο κυριαρχικό και με τέτοια επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας. Μαουρίτσιο την σεζόν του νταμπλ και αν....
Η επόμενη μέρα είναι που τρομάζει μιας και δεν φημιζομαστε για τις επιλογές μας στην θέση
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για μενα ειναι πολυ υπερβολικο ολο αυτο,ειδικα μετα απο οσα εχουν γινει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

aivas19 έγραψε:Απο αρθρο του Ντι Μαρτζιο:

Ο Άρθουρ Μέλο επέστρεψε στο Τορίνο μετά το τέλος του δανεισμού του στη Φιορεντίνα. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω του, αλλά προς το παρόν ο παίκτης δεν δέχεται τον προορισμό.
:D :D :D
Τελειώνετε μωρέ με τις αηδιες και επικεντρωθείτε στις εφικτές επιλογές
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”