Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από aivas19 »

Metagrafakias έγραψε:
Athens έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με όσα διαβάζω εδώ μέσα, περιμένω άφιξη Κόλευ, Μπακαγιόκο και εν συνεχεία παραίτηση Luce και αντικατάσταση με Ivic
δεν ειναι απιθανο σεναριο
ο στοχος του κλαμπ, το τσου λου χαθηκε...
ο Ιβαν θεωρει οτι φταιει ο Ραζβαν που παρουσιασ μια ομαδα ανετοιμη, αυτος κρατησε για τους αγωνες αυτους τα 3Κ, και δεν υπεκυψε στις υπερβολικες απαιτησεις του Μειτε, ο οποιος εκβιασε μετσω του Λουτσε το κλαμπ
Ο Λουτσε θεωρει οτι ο Ιβαν δεν του εκανε ο μοναδικο χατιρι που ηθελε, το βασικο γραναζι της μαδας τον Μειτε...πιστευει οτι αν τον ειχε θα περνουσε στο προκριμ. γυρο.
το γυαλι μεταξυ των δυο εσπασε και πιστευω οτι με καλα αποτελεσματα θα κολησει γιατι η ομαδα χρειαζεται και τον Ιβαν και τον Λουτσε, ετσι μονο θα ξαναπαρουμε πρωταθλημα, κανωντας υποχωρησεις και οι 2

Αν δεν τρολαρεις ουτε εχθρός μας δεν έγραφε κατι τετοιο…Αφηνεις υπόνοιες οτι ο Ιβαν με τον Λουτσε ειναι μαλωμένοι και θα τον διώξει την ωρα που πριν 2 μηνες ο ενας υμνούσε τον αλλον…Αν το διάβαζε ενας εχθρός μας αυτο θα χαιρόταν πιο πολυ απο τιτλο,ελπιζω να τρολαρεις ουτε σαν σκέψη δεν υπαρχει αυτο…
Αυτο ακριβώς. Απαραδεκτο σχολιο
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ζήτω συγγνώμη παιδιά αν το αντοληφθηκατε έτσι αλλά έγραψα για πιθανό σενάριο και όχι για πραγματικοτητα
Gaius Baltar

Δημοσίευση από Gaius Baltar »

Συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα διαβάζω συνεχώς για το «συστημα που παιζουμε». Αν θελουμε να μιλάμε και να σκεφτομαστε σωστά πρέπει να λέμε για το «συστημα που παιζαμε περυσι». Δεν ταυτιζονται απαραιτητα. Το πιο πιθανό -τουλαχιστον εγω αυτο ελπιζω- είναι ότι θα παιζουμε και άλλα πραγματα φετος. Ειδαλλως θα μας διαβασουν οι άλλοι όπως διαβασαν περυσι τον Αλμειδα.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Athens έγραψε:Ζήτω συγγνώμη παιδιά αν το αντοληφθηκατε έτσι αλλά έγραψα για πιθανό σενάριο και όχι για πραγματικοτητα
Μα οτι παικτη του ζητησε να ανανεωσει τον ανανεωσε. Μουργκ θες; Μουργκ. Καμια ομαδα με ενα 6μηνο μπαλα σε 3 χρονια δεν θα τον κρατουσε. Ο λουτσεσκου τον ηθελε τον κρατησε. Τα 3 Κ τα κρατησε. Σβαμπ ηθελε εμεινε. Δε γινεται να σπαστει για τον Μειτε ο Λουτσεσκου που επισης πηγανε να παρουν και ο μειτε ή ο μανατζερ του ή δε ξερω εγω τι εκανε οτι εκανε και χαλασε. Δε στεκει. Τωρα το να εχει εκνευριστει ο Ιβαν με την επιμονη του σε εναν παικτη οκ ναι μπορει αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα διωξει τον πιο επιτυχημενο προπονητη που εχουμε δει. Αυτο ειναι παρανοια.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Athens, ως πιθανό σενάριο έγραψες τη μελλοντική απόλυση Λούτσε.
Τις κακές σχέσεις μεταξύ Ιβαν και Λουτσε και τα υπόλοιπα τα έγραψες ως βεβαιότητες.
Άλλο έγραφες και άλλο εννοούσες?
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

nkoss έγραψε:Athens, ως πιθανό σενάριο έγραψες τη μελλοντική απόλυση Λούτσε.
Τις κακές σχέσεις μεταξύ Ιβαν και Λουτσε και τα υπόλοιπα τα έγραψες ως βεβαιότητες.
η λεξη σεναριο τα λεει ολα, φιλε αν εσυ δεν καταλαβαινεις την σημασια της λεξης αυτης εγω δεν μπορω να στο εξηγησω, επισης που γραφω για απολυση και δεν το ξερω? γιατι παραποιεις τα λογια μου?
Άβαταρ μέλους
10_good

Δημοσίευση από 10_good »

Λοιπόν παίδες ειρήνη ημίν!
Μεϊτέ και ξερό ψωμί λέμε ΑΛΛΆ..
Μήπως η περσινή ομάδα που κάνουμε εικόνα δεν θα είναι η ίδια φέτος?
Μήπως Μπράντον και Μουργκ που μαρκάραν σαν τους τρελούς για να έχεις κυρίες στα χαφ Μεϊτέ και Σβαμπ (ή Οζντόεφ), φέτος θα είναι περισσότερο στο ροτέισον?
Μήπως με Τσαλόφ και Τισουντάλι ή Ντέλια πιο πολύ δεκάρι ακόμα και με Σόλε, η ομάδα θα θέλει φέτος τρεξίματα και πίεση από τα δύο χάφ της?
Άρα τον Καμαρά και έναν σαν τον καλό Μπακαγιόκο..παρά τον καλό Μεϊτε?
[άσχετο αλλά εμένα μ αρέσει και ο Μπάσιτς από Λάτσιο]

Στο χόρτο όλα αλλά ειρήνη ημίν!
Ως γνωστον με Σαββίδη ο ΠΑΟΚ κάνει μεταγραφές τέλη Αυγούστου
και με Λούτσε παίζει μπάλα αρχές Νοεμβρίου
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Athens έγραψε:
η λεξη σεναριο τα λεει ολα, φιλε αν εσυ δεν καταλαβαινεις την σημασια της λεξης αυτης εγω δεν μπορω να στο εξηγησω, επισης που γραφω για απολυση και δεν το ξερω? γιατι παραποιεις τα λογια μου?
Σεναριο με ανακριβειες πως ειναι σεναριο;
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Αν καταληξουμε στον μπακαγιοκο,εγω προσωπικα θα το θεωρησω μεγα τρυπημα στον προπονητη.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

10_good έγραψε:Λοιπόν παίδες ειρήνη ημίν!
Μεϊτέ και ξερό ψωμί λέμε ΑΛΛΆ..
Μήπως η περσινή ομάδα που κάνουμε εικόνα δεν θα είναι η ίδια φέτος?
Μήπως Μπράντον και Μουργκ που μαρκάραν σαν τους τρελούς για να έχεις κυρίες στα χαφ Μεϊτέ και Σβαμπ (ή Οζντόεφ), φέτος θα είναι περισσότερο στο ροτέισον?
Μήπως με Τσαλόφ και Τισουντάλι ή Ντέλια πιο πολύ δεκάρι ακόμα και με Σόλε, η ομάδα θα θέλει φέτος τρεξίματα και πίεση από τα δύο χάφ της?
Άρα τον Καμαρά και έναν σαν τον καλό Μπακαγιόκο..παρά τον καλό Μεϊτε?
[άσχετο αλλά εμένα μ αρέσει και ο Μπάσιτς από Λάτσιο]

Στο χόρτο όλα αλλά ειρήνη ημίν!
Ως γνωστον με Σαββίδη ο ΠΑΟΚ κάνει μεταγραφές τέλη Αυγούστου
και με Λούτσε παίζει μπάλα αρχές Νοεμβρίου
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ φίλε.
Μήπως θέλουμε απλά έναν βράχο στην άμυνα που να προωθεί την μπάλα μπροστά και να αναλάβει η μέσοεπιθετική μας γραμμή που φέτος είναι φωτιά
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ωραία, καλά που ξεκαθάρισαν το τοπίο όσον αφορά τον Μειτε τα παιδιά από την mod team να μην καθόμαστε και γράφουμε κατεβατά τσάμπα.

Πάμε να δούμε ποιος θα έρθει λοιπόν και τι θα προσφέρει στην ομάδα.

Ας ελπίσουμε να γίνουν όσο το δυνατόν οι καλύτερες επιλογές.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

burbu έγραψε:Το συμπέρασμα στις τελευταίες σελίδες είναι ότι με μπακαγιοκο και ταχιροβιτς είναι όλοι ικανοποιημένοι εδώ μέσα
Γιατι υπάρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο;
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ολλανδέ δώσε κάτι στον λαό[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μάλλον κι αυτός έκανε κοινωνικό πείραμα.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Athens έγραψε:
Παραίτηση, όχι απόλυση. Σόρρυ για τη σοβαρή παραποίηση των λεγομένων σου.
Πρέπει να έχεις κάνει την πιο γρήγορη κωλοτούμπα του καλοκαιριού πάντως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”