Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Επειδή και εγώ παρακολουθώ πολύ Μίλαν ο Μπακαγιοκο είναι τελείως ανέκδοτο. Ο Μειτε πχ δεν ήταν επίπεδο βασικός για Μίλαν αλλά είχε πολλούς υποστηρικτές στο Μιλανομανια ότι πρέπει να πληρωθεί η ρήτρα γιατί είναι επιπέδου αλλαγής για Μίλαν.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πρόβλημα του Μπακαγιόκο είναι πολύ συγκεκριμένο και έχει να κάνει με τις επιδόσεις του από το κέντρο και μπροστά.Afanas έγραψε:Κοιτάζοντας στο sofascore τα στατιστικά του Μπακαγιόκο την περσινή σεζόν με την Λοριαν σε σχέση με του Μειτέ μια σεζόν πριν έρθει σε μας στην Κρεμονέζε μου φαίνονται αρκετά παρόμοια. Δεν ξέρω αν αυτά τα στατιστικά είναι αντιπροσωπευτικά καθώς κανέναν από τους δύο δεν είχα δει, αλλά δεν μου δίνει την εικόνα πρώην παίχτη ο Μπακαγιόκο.
Πασάρει πολύ λίγο αναλογικά με την θέση του και δεν μπορεί να παίξει με επιτυχία τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση.
Αυτό το καταλαβαινεις και αν κάτσεις να δεις περσινά ματς με την Λοριαν αλλά το αποδεικνύουν και οι αριθμοί του.
Τα νούμερα του παραμένουν αρκετά καλά (αν και πεσμένα σε σχέση με το παρελθόν) σε ότι έχει να κάνει με την αμυντική του συνεισφορά μέσα στο γήπεδο (πίεση, ανακτήσεις, tackling, interceptions).
Θεωρω ότι σαν ομάδα που παίζει το 85% των αγώνων με υποχρέωση νίκης και έχοντας συντριπτικά υπέρ μας την κατοχή της μπάλας περισσότερο μας λείπει ένας deep lying playmaker επιπέδου (σαν τον Μειτε) παρά ένας destroyer.
Και νομίζω ότι την ίδια σκέψη κάνει και ο προπονητής.
Αν είχαμε ήδη τον dlp επιπέδου που χρειαζόμαστε τότε ναι, γιατί να μην έρθει και ο Μπακαγιόκο. Θα υπάρξουν ματς μέσα στην χρόνια που σίγουρα θα είναι χρήσιμος.
- George Best
Από την άλλη όσες αμφιβολίες κι αν υπάρχουν για Μπακαγιοκο, αν 31 Αυγούστου φέρεις τον Μειτε τελικά, είσαι για τα πανηγύρια και θα πρέπει να εξηγήσεις τι στο καλό έχει συμβεί 3 μήνες τώρα σε μερίδα του κόσμου.
Δηλαδή όλα αυτά όλο το καλοκαιρι γιατί?
Επικοινωνίακα δυστυχώς η ομάδα πετάει χαρταετό. Έπρεπε να παίρνει θέσεις κάποιες φορές για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.
Αν δηλαδή οι επιλογές είναι ο Μπακαγιόκο που βγήκε προς τα έξω ότι έχει απορριφθεί από τον προπονητή εδώ και καιρό και ο Μειτε που αφήνουν να εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ τον παρακαλάει 3 μήνες και μας φτύνει...
Καταλαβαίνετε ότι στην πρώτη στραβή γκρίνια θα έρθει.
Και στην 5η στραβή που θα πάνε οι 5-10 ουγκανοι με μηδενικό IQ να κάνουν φασαρίες στην προπόνηση, τον πρώτο που θα βρίσουν θα είναι ο Μειτε ή ο Μπακαγιόκο.
Δηλαδή όλα αυτά όλο το καλοκαιρι γιατί?
Επικοινωνίακα δυστυχώς η ομάδα πετάει χαρταετό. Έπρεπε να παίρνει θέσεις κάποιες φορές για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.
Αν δηλαδή οι επιλογές είναι ο Μπακαγιόκο που βγήκε προς τα έξω ότι έχει απορριφθεί από τον προπονητή εδώ και καιρό και ο Μειτε που αφήνουν να εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ τον παρακαλάει 3 μήνες και μας φτύνει...
Καταλαβαίνετε ότι στην πρώτη στραβή γκρίνια θα έρθει.
Και στην 5η στραβή που θα πάνε οι 5-10 ουγκανοι με μηδενικό IQ να κάνουν φασαρίες στην προπόνηση, τον πρώτο που θα βρίσουν θα είναι ο Μειτε ή ο Μπακαγιόκο.
-
στο πρωτο περασμα του o Μπακαγιοκο ηταν πολυ καλος και προσπαθησε η Μιλαν να τον αγορασει (με λιγοτερα λεφτα απο την τεραστια ρητρα που ειχαν συμφωνησει καπου 30 αν θυμαμαι). Στο δευτερο περασμα οταν πηρε η Μιλαν το πρωταθλημα δεν ηταν ουτε βασικος, ουτε καλος.cartman έγραψε:Επειδή και εγώ παρακολουθώ πολύ Μίλαν ο Μπακαγιοκο είναι τελείως ανέκδοτο. Ο Μειτε πχ δεν ήταν επίπεδο βασικός για Μίλαν αλλά είχε πολλούς υποστηρικτές στο Μιλανομανια ότι πρέπει να πληρωθεί η ρήτρα γιατί είναι επιπέδου αλλαγής για Μίλαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tonipap801 την Τετ 28 Αύγ 2024, 14:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Νόμιζα ότι ο ΠΑΟΚ είχε φύγει από αυτές τις πρακτικές.kormi έγραψε:Τον ΜΕΪΤΕ σίγουρα τον θέλει ο Ραζβναν.
Ο ΜΕΪΤΕ άκουσε κάτι γαλλικά πέρσι στην προπόνηση αλλά ακόμα κι έτσι θέλει να επιστρέψει!
Αν αυτοί που πήγαν στην προπόνηση μετέφεραν στην διοίκηση ότι δεν θέλουν τον ΜΕΪΤΕ τι κάνει η διοίκηση που έχει συμφωνήσει με τον προπονητή;
Τι κάνει ο προπονητής που τον περιμένει από τον Ιούνιο για τα πρώτα παιχνίδια;
Ποιος φταίει για το κενό που υπάρχει ακόμα και τώρα στα χαφ και τον αποκλεισμό με μπιλιάρδο στο 96 από Μάλμε;
Τι θα γίνει αν τελικά ο Μειτε δεν έρθει τελικά;
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ;;;
Όλοι έχουν μερίδιο και στους τίτλους και στις
στραβες αλλά εδώ μιλάμε για τον καταλληλότερο προπονητή για τον ΠΑΟΚ πλέον που χτίζει κάτι με μέθοδο και δουλειά και προχωράει βήμα βημα, φέρνοντας και τίτλους αλλά και την αυτάρκεια στον σύλλογο εξελίσσοντας οποίους παίχτες κι αν του δώσεις!
Οπότε αυτή τη στιγμή έχει κερδίσει το δικαίωμα να τον ακούνε οι πάντες γύρω από την ομάδα!
Ελπίζω η κρίση να περάσει με την πρόκριση αύριο και να συνεχίσουμε παρακάτω...
Γεγονός είναι ότι υπάρχει καπνός...
Ιβάν κάνε αυτό που πρέπει να πάνε για το back2back
ΦΕΡΤΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Υγ. Ελπίζουμε να είναι τυχαία η εμφάνιση του πρώην προπονητή στην Θεσσαλονίκη
Τι σημαίνει δεν τον θέλουν οι οπαδοί; Και το επιβάλλουν κιόλας;
Δεν γνωρίζω κάνω μια σκέψη να ξεμπλεξω το κουβάρι αλλά επειδή υπάρχουν μουτσουνακια και μια ξινιλα εμφανης,προσπαθώ να δω αν ευσταθούν οι φήμες...
Δεν μπορεί να είναι οικονομικό το θέμα Μειτε.
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΜΕΪΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Δεν μπορεί να είναι οικονομικό το θέμα Μειτε.
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΜΕΪΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
- Σουριναμέζος
Προφανώς το ότι δεν κλείνει ο Μεϊτέ δεν έχει να κάνει με την δυσαρέσκεια μερίδας του κόσμου προς το πρόσωπο του αλλά δυσαρέσκεια από άτομα μέσα στην διοίκηση, υποθέτω της οικογένειας γιατί διαφορετικά θα είχε περάσει το θέλω του Λουτσέσκου. Και σε αυτή την περίπτωση βέβαια το θέλω του Λουτσέσκου πρέπει να περάσει
- Metagrafakias
Το διδυμο Κάμαρα-Μίχουτ θα ηταν τρομερο και με μελλον επιπεδου σιγουρα Γιουροπα και ομαδας που θελει να μπει chl …Τρεχαντήρια και με τεχνικη παικτες οτι πρεπει για κυριαρχικό ποδοσφαιρο…
Πανε πεισε τον Μίχουτ να ερθει,δώστου καλο συμβολαιο,κανε τον να νιώσει σημαντικός δώστου κι ενα μπόνους υπογραφής…Αφου λεφτα για αγορα δεν θελουμε να δωσουμε Ε λοιπον ελευθερος ειναι τι περιμενεις;;;
Τουρκία ειχε υπογράψει αρα δεν θα εχει προβλημα να ερθει Ελλαδα να παιξει και Ευρωπη…
Με Κολλει και Μιχουτ θα ειχαμε ήσυχο κεφαλι και παρε και ενα δανεικο αν σου κατσει για κερασάκι στη τούρτα…
Μας εφυγε ο νο1 αμυντικός ο νο1 χαφ και ο 3ος αμυντικός και κοιταμε μπαλώματα με δανεισμούς το λες επειικος και ανοργανωσιά και αστειο πλανο μεταγραφών…
Ενταξει ενα καλοκαιρι δεν μιλαμε δείχνουμε εμπιστοσύνη και υπομονη στη διοικηση αλλα φτασαμε στο παρα 1 παλι με βασικότατα κενά ελεος δλδ παλι ελεος!!!
Πανε πεισε τον Μίχουτ να ερθει,δώστου καλο συμβολαιο,κανε τον να νιώσει σημαντικός δώστου κι ενα μπόνους υπογραφής…Αφου λεφτα για αγορα δεν θελουμε να δωσουμε Ε λοιπον ελευθερος ειναι τι περιμενεις;;;
Τουρκία ειχε υπογράψει αρα δεν θα εχει προβλημα να ερθει Ελλαδα να παιξει και Ευρωπη…
Με Κολλει και Μιχουτ θα ειχαμε ήσυχο κεφαλι και παρε και ενα δανεικο αν σου κατσει για κερασάκι στη τούρτα…
Μας εφυγε ο νο1 αμυντικός ο νο1 χαφ και ο 3ος αμυντικός και κοιταμε μπαλώματα με δανεισμούς το λες επειικος και ανοργανωσιά και αστειο πλανο μεταγραφών…
Ενταξει ενα καλοκαιρι δεν μιλαμε δείχνουμε εμπιστοσύνη και υπομονη στη διοικηση αλλα φτασαμε στο παρα 1 παλι με βασικότατα κενά ελεος δλδ παλι ελεος!!!
Αν ερθει ο Μπακαγιοκο θα περασει η επιθυμια της διοικησης κ θα πρεπει να κανει πισω ο ΛουτσεσκουOdi έγραψε:Καλά, κρατάτε μικρό καλάθι οι haters μην έρθει ο Μπακαγιόκο και περνάει σαν τανκ πάνω από τους αντιπάλους και δεν πιστεύετε στα μάτια σας.
Με βαση αυτα π εχουμε ακουσει, ο Λουτσεσκου τον ειχε απορριψει τον Μπακαγιοκο
Οι πληροφοριες σας το επιβεβαιωνουν αυτο?
Ετσι οπως το βλεπω εγω, ή διοικηση θα κανει πισω κ θα ερθει ο Μεϊτε ή ο Λουτσεσκου θα κανει πισω κ θα ερθει ο Μπακαγιοκο
Παντως την προηγουμενη φορα π θυμαμαι κατι αναλογο, με Σακχοφ κ Κανιας, στο τελος δεν πηγε κ πολυ καλα αυτο
οτι χαζομαρα σκεφτεί καποιος ερχεται την γραφει ρε γαμωτο..scarsick έγραψε:Αλήθεια τώρα;kormi έγραψε: Αν αυτοί που πήγαν στην προπόνηση μετέφεραν στην διοίκηση ότι δεν θέλουν τον ΜΕΪΤΕ τι κάνει η διοίκηση που έχει συμφωνήσει με τον προπονητή;
Τι κάνει ο προπονητής που τον περιμένει από τον Ιούνιο για τα πρώτα παιχνίδια;

Oχι. Mεχρι το Φλεβάρη δεν βλέποταν. Έπαιξε καλα στο κλείσιμο της σεζόν, όταν δεν υπήρχαν στόχοιtonipap801 έγραψε:στο πρωτο περασμα του o Μπακαγιοκο ηταν πολυ καλος και προσπαθησε η Μιλαν να τον αγορασει (με λιγοτερα λεφτα απο την τεραστια ρητρα που ειχαν συμφωνησει καπου 30 αν θυμαμαι). Στο δευτερο περασμα οταν πηρε η Μιλαν το πρωταθλημα δεν ηταν ουτε βασικος, ουτε καλος.cartman έγραψε:Επειδή και εγώ παρακολουθώ πολύ Μίλαν ο Μπακαγιοκο είναι τελείως ανέκδοτο. Ο Μειτε πχ δεν ήταν επίπεδο βασικός για Μίλαν αλλά είχε πολλούς υποστηρικτές στο Μιλανομανια ότι πρέπει να πληρωθεί η ρήτρα γιατί είναι επιπέδου αλλαγής για Μίλαν.
Ο Τοσκιτσης στη χτεσινη εκπομπη ειπε οτι δεν ισχυει πως ο Λουτσε απερριψε τον Μπακαγιοκο. Απλα δεν ψηνονταν ολοι να ειναι η πρωτη επιλογη
Γι' αυτο ρωτησα τον Odi
Γιατι ο Τσορμπατζογλου εχει πει ξεκαθαρα οτι ο Λουτσεσκου απερριψε τον Μπακαγιοκο
Γιατι ο Τσορμπατζογλου εχει πει ξεκαθαρα οτι ο Λουτσεσκου απερριψε τον Μπακαγιοκο
Special 4 έγραψε:Αν ερθει ο Μπακαγιοκο θα περασει η επιθυμια της διοικησης κ θα πρεπει να κανει πισω ο ΛουτσεσκουOdi έγραψε:Καλά, κρατάτε μικρό καλάθι οι haters μην έρθει ο Μπακαγιόκο και περνάει σαν τανκ πάνω από τους αντιπάλους και δεν πιστεύετε στα μάτια σας.
Με βαση αυτα π εχουμε ακουσει, ο Λουτσεσκου τον ειχε απορριψει τον Μπακαγιοκο
Οι πληροφοριες σας το επιβεβαιωνουν αυτο?
Ετσι οπως το βλεπω εγω, ή διοικηση θα κανει πισω κ θα ερθει ο Μεϊτε ή ο Λουτσεσκου θα κανει πισω κ θα ερθει ο Μπακαγιοκο
Και δεν κάνουν και οι δύο ένα βήμα πίσω και να φέρουμε και τους δύο;
Παντως την προηγουμενη φορα π θυμαμαι κατι αναλογο, με Σακχοφ κ Κανιας, στο τελος δεν πηγε κ πολυ καλα αυτο
«Πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει ο Μπράντον Τόμας»
Απο Νοβασπορτς
Απο Νοβασπορτς