Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tonipap801

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από tonipap801 »

DimitrisS έγραψε:Ο Μπακαγιοκο τι μισθο παιρνει; Γνωριζουμε;
με βαση το capology 2.5
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

WestBlock4 έγραψε:Προσωπικά μου θέλω....
Αμεσυ απομάκρυνση Γιώργου κλπ που ασχολουνται από οτι έχει να κάνει με μεταγραφές.
Βιερινια άμεσος ρόλος στο κομμάτι των μεταγραφών με στελέχωση ακόμη ενός ανθρώπου που είναι καλος για αγορές κ να ξερει τις πιάτσες στην Ευρώπη.
Το κομμάτι μεταγραφές αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους είναι χειρότερο από όλες τις ομάδες μαζί στην Ελλάδα. Ανοργανωσιά μέχρι εκεί που δεν παει
Μαζί σου να γίνουμε καλύετροι, οργανωμένοι και επαγγελματίες, αλλα δε βλεπω με τίποτα να ειμαστε χειρότερα από τους ανταγωνιστες, ποσω μαλλον ολους μαζι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 28 Αύγ 2024, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

Εν τω μεταξύ που για άλλους εδώ μέσα ο γάβρος είναι έτη φωτός μπροστά από εμάς στην οργάνωση, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πηγαίνει για 2+2 μεταγραφες τις επόμενες ημέρες. Ενώ ξέρουν από τον Μάιο σε ποια διοργάνωση θα παίζουν.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ρε παιδιά, γιατί δε συμφωνούμε πως η επιλογή Μπακαγιόκο είναι μια επιλογή high risk - high return, να το κλείσουμε? Αν την κάνουμε, θα επωμιστούμε και το βάρος της επιλογής αυτής.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

DamoN έγραψε:Αδερφέ ούτε ειδικός είμαι ούτε τα ματς που βλέπεις εσύ βλέπω ούτε έχω καμία πρόθεση να τον βγάλω παιχταρα.
Ειδικά στο θέμα του χαφ ότι και να πούμε δίκιο θα έχουμε .και για να το λες εσυ που σε εμπιστεύομαι λογικά ο παίχτης αυτή την στιγμή δεν κάνει για να μας ανεβάσει επίπεδο.

Μάλλον κάπου χάσαμε το νόημα . Εγώ ρωτάω ένα πολύ απλό πράγμα. Οι ΑΡΔ οι δικοί μας που ξέρουν ότι μιλάμε με τον παιχτη και δεν έχουμε κλείσει άλλον για ποιον λόγο να παρουσιάζουν έτσι τον παιχτη;
Εσυ πολύ καλά κανείς και λες πρώτον δεν ταιριάζει και δεύτερον τα τελευταία χρόνια δεν προσφέρει. Μαζί σου .

Μόνο μια μικρή παρατήρηση. Ο σόλα που μπήκε μέσα και είδες 1-2 πάσες στα μεσοδιαστήματα που δεν τις έχω δει στην Ελλάδα από κανέναν .Μιλάω για ταχύτητα δύναμη και τάιμινγκ πασας. Πόσες συμμετοχές έκανε στην γιουναιτεντ; Δλδ το ότι ο Μπακαγιόκο ήταν κακος στην τσελσι πχ ή στο γαλλικό δεν σημαίνει ότι θα έρθει εδώ και θα είναι παλτό . Αυτό σαν συμβουλή χωρίς να το παίζω έξυπνος
Εντάξει, τώρα καταλαβα.

Για τους ΑΡΔ δεν δίνω ποτέ σημασία, τους δίνω την αξία που τους πρέπει.

Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία εξ αυτών δεν έχει την παραμικρή επαφή με το άθλημα. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις με τον Αντώνη πχ να είναι μια από αυτές.

Για τον Μπακαγιόκο, το εξήγησα και σε αλλά ποστ ας το πω ακόμα μια.

Ακόμα και σε πτώση υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο που τα κάνει καλά.

Απλά δεν είναι αυτά που χρειάζεται (κυρίως) η ομάδα αυτή την στιγμή.

Θέλουν να τον φέρουν σαν συμπληρωματική λύση με ένα λογικό συμβόλαιο αφού καλύψουν με λύση ποιότητας την θέση του dlp;

Μέσα. Απόλυτα θετικός είμαι.

Ένα αμυντικό χάφ με την πίεση, τα tacking και τα interceptions του σίγουρα θα υπάρχουν ματς μέσα στην χρόνια που θα φανεί χρήσιμο.
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Κοιτάζοντας στο sofascore τα στατιστικά του Μπακαγιόκο την περσινή σεζόν με την Λοριαν σε σχέση με του Μειτέ μια σεζόν πριν έρθει σε μας στην Κρεμονέζε μου φαίνονται αρκετά παρόμοια. Δεν ξέρω αν αυτά τα στατιστικά είναι αντιπροσωπευτικά καθώς κανέναν από τους δύο δεν είχα δει, αλλά δεν μου δίνει την εικόνα πρώην παίχτη ο Μπακαγιόκο.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εγω πιστευω ότι χρειάζεται αλλο παικτη η ομάδα πλέον, έναν σαν τον καμαρα ίσως και λίγο πιο “μπαλατο”, τον ρόλο του playmaker πιστευω αλλά και όπως έδειξε ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι μπορει να τον κάνει ο Καμαρά, άλλωστε και στον Ολυμπιακό αυτό έκανε καλύτερα και το high press.

Ωστόσο πιστεύω ότι άμα βρει κίνητρο και νιώσει επιτέλους σημαντικός σε μια ομάδα ο Μπακαγιόκο θα είναι αρκετά καλός
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η διάρθρωση του ρόστερ για Ευρώπη, το τονίζω ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, είναι τραγική.

κάποιοι ζητάτε άλλες 4 μεταγραφές....... Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.
Κάποιοι πρέπει να φύγουν ή να κάνουν στην μπάντα.

Ποτέ η επιλογή ευρωπαϊκής λίστας όσο αυτή που έρχεται σε λίγες μέρες, δεν ήταν τόσο δύσκολη. Θα σπάσει αυγά;

Ελπίζω ο Λου να λάβει τις πιο χρήσιμες αποφάσεις για την ομάδα.

Sent from my iPad using Tapatalk
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Afanas έγραψε:Κοιτάζοντας στο sofascore τα στατιστικά του Μπακαγιόκο την περσινή σεζόν με την Λοριαν σε σχέση με του Μειτέ μια σεζόν πριν έρθει σε μας στην Κρεμονέζε μου φαίνονται αρκετά παρόμοια. Δεν ξέρω αν αυτά τα στατιστικά είναι αντιπροσωπευτικά καθώς κανέναν από τους δύο δεν είχα δει, αλλά δεν μου δίνει την εικόνα πρώην παίχτη ο Μπακαγιόκο.

2700 λεπτα στην σεζον ο Μειτε πριν ερθει σε εμας,1300 ο Μπακαγιοκο
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

WestBlock4 έγραψε:Προσωπικά μου θέλω....
Αμεσυ απομάκρυνση Γιώργου κλπ που ασχολουνται από οτι έχει να κάνει με μεταγραφές.
Βιερινια άμεσος ρόλος στο κομμάτι των μεταγραφών με στελέχωση ακόμη ενός ανθρώπου που είναι καλος για αγορές κ να ξερει τις πιάτσες στην Ευρώπη.
Το κομμάτι μεταγραφές αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους είναι χειρότερο από όλες τις ομάδες μαζί στην Ελλάδα. Ανοργανωσιά μέχρι εκεί που δεν παει
Ούτε για αστείο ,ο Γιώργης πρέπει να μείνει καυλωμένος.
Θυμόμαστε μετά το νταμπλ 2-3 χρόνια που τον ψάχναμε να γυρίσει και πώς ήταν αγωνιστικά η ομάδα, ας κάνει ότι θέλει αρκεί να ασχολείται ζεστά
Άβαταρ μέλους
episimos73

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από episimos73 »

Θα έρθει και ξεκούραστος Athalos. Μια χαρά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος episimos73 την Τετ 28 Αύγ 2024, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Τον ΜΕΪΤΕ σίγουρα τον θέλει ο Ραζβναν.
Ο ΜΕΪΤΕ άκουσε κάτι γαλλικά πέρσι στην προπόνηση αλλά ακόμα κι έτσι θέλει να επιστρέψει!
Αν αυτοί που πήγαν στην προπόνηση μετέφεραν στην διοίκηση ότι δεν θέλουν τον ΜΕΪΤΕ τι κάνει η διοίκηση που έχει συμφωνήσει με τον προπονητή;
Τι κάνει ο προπονητής που τον περιμένει από τον Ιούνιο για τα πρώτα παιχνίδια;
Ποιος φταίει για το κενό που υπάρχει ακόμα και τώρα στα χαφ και τον αποκλεισμό με μπιλιάρδο στο 96 από Μάλμε;
Τι θα γίνει αν τελικά ο Μειτε δεν έρθει τελικά;
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ;;;
Όλοι έχουν μερίδιο και στους τίτλους και στις
στραβες αλλά εδώ μιλάμε για τον καταλληλότερο προπονητή για τον ΠΑΟΚ πλέον που χτίζει κάτι με μέθοδο και δουλειά και προχωράει βήμα βημα, φέρνοντας και τίτλους αλλά και την αυτάρκεια στον σύλλογο εξελίσσοντας οποίους παίχτες κι αν του δώσεις!
Οπότε αυτή τη στιγμή έχει κερδίσει το δικαίωμα να τον ακούνε οι πάντες γύρω από την ομάδα!
Ελπίζω η κρίση να περάσει με την πρόκριση αύριο και να συνεχίσουμε παρακάτω...
Γεγονός είναι ότι υπάρχει καπνός...
Ιβάν κάνε αυτό που πρέπει να πάνε για το back2back
ΦΕΡΤΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Υγ. Ελπίζουμε να είναι τυχαία η εμφάνιση του πρώην προπονητή στην Θεσσαλονίκη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kormi την Τετ 28 Αύγ 2024, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ramboutla έγραψε:Εν τω μεταξύ που για άλλους εδώ μέσα ο γάβρος είναι έτη φωτός μπροστά από εμάς στην οργάνωση, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πηγαίνει για 2+2 μεταγραφες τις επόμενες ημέρες. Ενώ ξέρουν από τον Μάιο σε ποια διοργάνωση θα παίζουν.
Μα πως ; Αφου τα κανει καλα ολα ο ρασζεμπο και εμεις ειμαστε ετη φωτος πισω
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

kormi έγραψε: Αν αυτοί που πήγαν στην προπόνηση μετέφεραν στην διοίκηση ότι δεν θέλουν τον ΜΕΪΤΕ τι κάνει η διοίκηση που έχει συμφωνήσει με τον προπονητή;
Τι κάνει ο προπονητής που τον περιμένει από τον Ιούνιο για τα πρώτα παιχνίδια;
Αλήθεια τώρα;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

paokmaniak έγραψε:To 21 βασικος στη Ναπολι ηταν ρε π ριν το πρωταθλημα ποια τελευταια καλη χρονια το 17 τι λετε??
Η σεζόν που αναφέρεις με την Νάπολι ήταν η μοναδική αναλαμπή του Μπακαγιόκο από την στιγμή που έφυγε από την Μονακό το 2017. Σίγουρα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι οι άδειες του σεζόν ήταν σε ελίτ ομάδες και ότι παρέμενε για πολλά χρόνια σε τέτοιου επιπέδου ομάδες ακόμα και μετά από κακές σεζόν.

Το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν ήταν ο παίκτης που αφήνει να εννοηθεί το βιογραφικό του. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι για πέταμα ή ότι δεν θα μπορούσε να πιάσει στον ΠΑΟΚ.

Το πιο μεγάλο πρόβλημα με αυτή την επιλογή είναι ότι ποτέ δεν είχε στοιχεία πλέι μέικερ όπως ο Μεϊτέ. Αυτοί που λένε και γράφουν ότι έχει κοινά χαρακτηριστικά κρίνουν καθαρά από το σουλούπι του και όχι από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Αν υπάρχει έγκριση του Λουτσέσκου σημαίνει ότι κάτι θα έχει στο μυαλό του για την χρησιμοποίηση του σε συνδιασμό με τα υπόλοιπα χαφ αλλά σίγουρα θα έχουμε ένα αρκετά διαφορετικό κέντρο σε σχέση με πέρσι ως προς το αγωνιστικό στυλ.

ΥΓ. Φέρτε Μεϊτέ έστω και τώρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”