Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ναι βρε το ξερω, για να τα δω σε ρωτησα, δε σε αμφισβητω.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

To θέμα δεν είναι τι ήταν πριν 5 χρόνια ο παίκτης.
Το θέμα είναι ότι αν αθροίσεις τα λεπτά που έχει παίξει από τη σεζόν 21/22, βγαίνουν περίπου 22 90λεπτα.

Πώς καταλήγεις σε κάτι τέτοιο, όταν υποτιθέμενα ο 1ος στόχος σου ήταν αξίας 12 εκατομμυρίως, ένας θεός ξέρει.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν λέω τζον για εμάς! Εμείς και λίγα λέμε έτσι όπως κούρασε το θέμα έτσι όπως τον παρουσίασαν με λεπτομέρειες για κόψιμο κλπ κλπ. Τον λόγο δεν πιάνω ενώ ξέρουν ότι ακόμα μιλάμε. Για τα κλικ ; Για να προστατέψουν την ομάδα; Για να προμοτάρουν άλλον για εξυπηρέτηση; Γιατί εγώ νομίζω θα πάρουμε το κράμα πιου- μπαιανο.
Και έτσι όπως τον θυμάμαι σκέφτομαι ότι λογικά έμεινε ανάπηρος και του βάλανε τεχνητά πόδια ή ότι κάνει 10 πακέτα την μέρα και δεν μπορεί να παίξει ούτε στα 5χ5 όπως εγώ .
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

Πάντως ξεχνάμε όλοι μας κάτι που έχει πει ο Ιβαν και το επανέλαβε:

Αυτάρκεια.

Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει και φέτος. Από τη στιγμή που δεν πέρασες Ch L και να πάρεις τα λεφτά και κάποιον από το πάνω ράφι πας αναγκαστικά σε άλλες λύσεις.

Τα λεφτά από τις πωλήσεις και το Europa λογικά φαγώθηκαν σε Τσαλοφ, Τισουνταλι και λοιπά έξοδα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Mīngus έγραψε:To θέμα δεν είναι τι ήταν πριν 5 χρόνια ο παίκτης.
Το θέμα είναι ότι αν αθροίσεις τα λεπτά που έχει παίξει από τη σεζόν 21/22, βγαίνουν περίπου 22 90λεπτα.

Πώς καταλήγεις σε κάτι τέτοιο, όταν υποτιθέμενα ο 1ος στόχος σου ήταν αξίας 12 εκατομμυρίως, ένας θεός ξέρει.
Ετσι ακριβως
Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιον τον νοιαζει τι εχει κανει ενας παικτης πριν 5 και 7 χρονια.
Τωρα θελουμε να ξερει τι κανει
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Προσοχή σε ειρωνικές εκφράσεις και επιθετικό ύφος

Από ΟΛΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ξαναλέω γιατί στο τέλος θα παρεξηγηθώ.

Δεν είμαι αντίθετος γενικά στην απόκτηση Μπακαγιόκο, βλέπω στοιχεία σαν ball winning midfielder που θα μπορούσαν να προσθέσουν χαρακτηριστικά στην ομάδα.

Δεν μου κάνει ως αντικαταστάτης του Μειτε απλά. Και αυτό κυρίως λόγω διαφορετικού ρόλου μέσα στο γήπεδο.

DimitriS sorry ρε φίλε αν φάνηκε κάπως επιθετική η απάντηση, δεν το ήθελα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα έρθει ο Μεϊτέ.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Ολα καλα Γιαννη. Νο γουοριζ.

Να τελειωνει η μεταγραφικη περιοδος, να κλεισει το ροστερ να δουμε λιγο μπαλιτσα.

Μπανε, να σου πω την αληθεια κι γω αυτο πιστευω.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και ο Σου πριν 10 λεπτά στο ινστα το γκολ στη Λεοφωρο που πήγε καροτσάκι τον Τσεριν..
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ θα πω για να μην λέτε ότι βγαζω αρνητισμό ότι ένα δίδυμο Μειτε-Μπακαγιόκο (αν πιάσει έστω ένα ικανοποιητικό επίπεδο ξανά) θα ήταν ιδιαίτερα εκφοβιστικό για τις περισσότερες από τις ελληνικές ομάδες και αρκετές από τις ευρωπαϊκές.

Όποτε αν εν τέλη έρθει ο Μπακαγιόκο εύχομαι να είναι με παράλληλο ερχομό και του Μειτε.

Αν ο Μειτε έρθει με δανεισμό νομίζω ότι βγαίνει και οικονομικά η φάση.

Με την λίστα της Ευρώπης δε ξέρω τι θα γίνει μετά βέβαια αλλά αυτό ας το λύσουν αυτοί που πρέπει.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αδερφέ ούτε ειδικός είμαι ούτε τα ματς που βλέπεις εσύ βλέπω ούτε έχω καμία πρόθεση να τον βγάλω παιχταρα.
Ειδικά στο θέμα του χαφ ότι και να πούμε δίκιο θα έχουμε .και για να το λες εσυ που σε εμπιστεύομαι λογικά ο παίχτης αυτή την στιγμή δεν κάνει για να μας ανεβάσει επίπεδο.

Μάλλον κάπου χάσαμε το νόημα . Εγώ ρωτάω ένα πολύ απλό πράγμα. Οι ΑΡΔ οι δικοί μας που ξέρουν ότι μιλάμε με τον παιχτη και δεν έχουμε κλείσει άλλον για ποιον λόγο να παρουσιάζουν έτσι τον παιχτη;
Εσυ πολύ καλά κανείς και λες πρώτον δεν ταιριάζει και δεύτερον τα τελευταία χρόνια δεν προσφέρει. Μαζί σου .

Μόνο μια μικρή παρατήρηση. Ο σόλα που μπήκε μέσα και είδες 1-2 πάσες στα μεσοδιαστήματα που δεν τις έχω δει στην Ελλάδα από κανέναν .Μιλάω για ταχύτητα δύναμη και τάιμινγκ πασας. Πόσες συμμετοχές έκανε στην γιουναιτεντ; Δλδ το ότι ο Μπακαγιόκο ήταν κακος στην τσελσι πχ ή στο γαλλικό δεν σημαίνει ότι θα έρθει εδώ και θα είναι παλτό . Αυτό σαν συμβουλή χωρίς να το παίζω έξυπνος
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Ο Μπακαγιοκο τι μισθο παιρνει; Γνωριζουμε;
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Προσωπικά μου θέλω....
Αμεσυ απομάκρυνση Γιώργου κλπ που ασχολουνται από οτι έχει να κάνει με μεταγραφές.
Βιερινια άμεσος ρόλος στο κομμάτι των μεταγραφών με στελέχωση ακόμη ενός ανθρώπου που είναι καλος για αγορές κ να ξερει τις πιάτσες στην Ευρώπη.
Το κομμάτι μεταγραφές αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους είναι χειρότερο από όλες τις ομάδες μαζί στην Ελλάδα. Ανοργανωσιά μέχρι εκεί που δεν παει
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Άμα πρυτανεύσει η λογική και ο παίκτης ακόμα θέλει να έρθει σε μας ίσως τον ξαναδούμε στα ασπρόμαυρα.

Η εμπειρία όμως έχει δείξει ότι δύσκολα ικανοποιούνται τα θέλω του προπονητή μας .

Να μην έχουμε κοντή μνήμη...ευσεβείς πόθοι.

Εδω που φτάσαμε το σημαντικότερο όλων είναι να γεμίσει πρωτίστως το ρόστερ για να μην ψάχνει πάλι πατέντες ...

α λα αουγούστο στο 10...

Εφόσον έρθουν με το καλό ...τότε θα δούμε και το επίπεδο της ποιότητας τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”