Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Επειδή ακούω κάτι αστεία τύπου "να κλειδώσουμε πρόκριση πρώτα", είναι δυνατόν να σκέφτονται σοβαρά ότι μπορεί να φάμε 5 γκολ αύριο από αυτό το χωριό;
Εγώ πάντως θεωρώ ότι μέρες υπάρχουν και από Σάββατο θα προκύψουν νέες ευκαιρίες από πρωταθλήματα που κλείνει το μεταγραφικό παράθυρό.
Απλά πρέπει επιτέλους να κινηθούμε γρήγορα..
Εγώ πάντως θεωρώ ότι μέρες υπάρχουν και από Σάββατο θα προκύψουν νέες ευκαιρίες από πρωταθλήματα που κλείνει το μεταγραφικό παράθυρό.
Απλά πρέπει επιτέλους να κινηθούμε γρήγορα..
To άρθρο που γράφει για τον Γερμανό λέει ότι προτάθηκε αλλά δε μας ενδιαφέρει.
Και επίσης γράφει ότι η Ρόμα δε θέλει να δανείσει τον Μποβέ αλλά να τον πουλήσει.
Και επίσης γράφει ότι η Ρόμα δε θέλει να δανείσει τον Μποβέ αλλά να τον πουλήσει.
Mīngus έγραψε:To άρθρο που γράφει για τον Γερμανό λέει ότι προτάθηκε αλλά δε μας ενδιαφέρει.
Αμα θελει να τον πουλησει τελειωσαμε. Δε μπορουμε να ανταποκριθουμε ουτε οικονομικα ουτε σαν πρωταθλημα σε σχεση με τον ανταγωνισμο για τον Μπόβε
- thomas Murg
Το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου θα πέσει η αυλαία στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ελληνικές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ που συνεχίζουν στα League Phases των Europa και Conference League θα πρέπει να δηλώσουν τη λίστα με τους παίκτες τους μέχρι το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου άρα οποιαδήποτε μεταγραφή μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Δείτε πότε τελειώνει η μεταγραφική περίοδος σε κάθε χώρα:
Αναλυτικά οι ημερομηνίες:
Κόσοβο (1/9)
Ανδόρα (2/9)
Βουλγαρία (2/9)
Γιβραλτάρ (2/9)
Δανία (2/9)
Μάλτα (2/9)
Ολλανδία (2/9)
Πορτογαλία (2/9)
Ουγγαρία (3/9)
Μολδαβία (4/9)
Αυστρία (5/9)
Κροατία (5/9)
Βέλγιο (6/9)
Βοσνία (6/9)
Ουκρανία (6/9)
Πολωνία (6/9)
Σλοβακία (6/9)
Λιχτενστάιν (7/9)
Σλοβενία (7/9)
Τσεχία (8/9)
Ελβετία (9/9)
Κύπρος (9/9)
Ρουμανία (9/9)
Ελλάδα (11/9)
Αρμενία (12/9)
Ρωσία (12/9)
Σερβία (13/9)
Τουρκία (13/9)
Αζερμπαϊτζάν (16/9)
Ισραήλ (18/9)
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ελληνικές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ που συνεχίζουν στα League Phases των Europa και Conference League θα πρέπει να δηλώσουν τη λίστα με τους παίκτες τους μέχρι το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου άρα οποιαδήποτε μεταγραφή μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Δείτε πότε τελειώνει η μεταγραφική περίοδος σε κάθε χώρα:
Αναλυτικά οι ημερομηνίες:
Κόσοβο (1/9)
Ανδόρα (2/9)
Βουλγαρία (2/9)
Γιβραλτάρ (2/9)
Δανία (2/9)
Μάλτα (2/9)
Ολλανδία (2/9)
Πορτογαλία (2/9)
Ουγγαρία (3/9)
Μολδαβία (4/9)
Αυστρία (5/9)
Κροατία (5/9)
Βέλγιο (6/9)
Βοσνία (6/9)
Ουκρανία (6/9)
Πολωνία (6/9)
Σλοβακία (6/9)
Λιχτενστάιν (7/9)
Σλοβενία (7/9)
Τσεχία (8/9)
Ελβετία (9/9)
Κύπρος (9/9)
Ρουμανία (9/9)
Ελλάδα (11/9)
Αρμενία (12/9)
Ρωσία (12/9)
Σερβία (13/9)
Τουρκία (13/9)
Αζερμπαϊτζάν (16/9)
Ισραήλ (18/9)
Κοιτα εδω εμπιστοσυνη στον....κακο Κόλεϊ.Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Μπεσίκτας, Ογκούν Σαχίνογλου, ο οποίος μετέφερε τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο των ασπρόμαυρων ενόψει του παιχνιδιού με την Λουγκάνο για τα προκριματικά του Conference League, η αυριανή (29/8) αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στους Ελβετούς, πιθανότατα θα είναι η τελευταία παράσταση του 31χρονου στόπερ από την Γκάμπια λόγω των εξελίξεων με τον ΠΑΟΚ.
Ο Κόλεϊ βρίσκεται στην τελευταία προπόνηση της Μπεσίκτας για το σημαντικό παιχνίδι, μετά το 3-3 στην Ελβετία, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα παίξει βασικός, έχοντας ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας τον Μαζουακού.
«Αναμένεται στην άμυνα να παίξουν βασικοί οι Μαζουακού κα Ομάρ Κόλεϊ. Θα μπορούσε ο αυριανός αγώνας να είναι ο τελευταίος του Κόλεϊ στην Μπεσίκτας. Σοβαρές εξελίξεις υπάρχουν για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σαχίνογλου στο ρεπορτάζ του.
- pagotatzis
Καλά εμείς δήθεν ασχολούμασταν γιατί αυτοί δεν θελανε να τον πουλήσουν αλλά μόνο να τον δανείσουν !embuji έγραψε:Mīngus έγραψε:To άρθρο που γράφει για τον Γερμανό λέει ότι προτάθηκε αλλά δε μας ενδιαφέρει.
Αμα θελει να τον πουλησει τελειωσαμε. Δε μπορουμε να ανταποκριθουμε ουτε οικονομικα ουτε σαν πρωταθλημα σε σχεση με τον ανταγωνισμο για τον Μπόβε

Άντε ρε σταματήστε να διαβάζετε χαζομάρες
Ειδικά οι δικοί μας δεν ξέρουν ντιπ !!!
Εγω επιμενω η περιπτωση Μπακαγιοκο με ενα συμβολαιο 1+1 ειναι η καλυτερη δυνατη ειδικα σε σχεση με καποιον δανεικο και αγυριστο. Αν σου βγει βρισκεις χαφ και περαν ισως των 2 χρονων αν δεν σου βγει στο 100% δυσκολα δεν θα προσφερει τιποτα.
- George Best
Εκει ριξε λαδι στη φωτια...theo-drama έγραψε:arrwstos έγραψε:Να μη τα διαβάζεις αν δε σου αρέσουν. Επειδή έχετε τσακωθεί με τη λογική ορισμένοι, δε θα το βουλώσει οποίος διαφωνεί με τον παραλογισμό σας. Επιχειρήματα, όχι στραβοστομιές ραδιοφωνατζήδικες εδώ μέσα.STRAFNIK έγραψε:ΠΑΕ.: Θα αγοράσω Τσαλωφ
ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ : Δεν τον θέλω
Ρε πλάκα σπάτε
Άμα κάνω ποτ πουρί απ τις ανοησίες που έχω διαβάσει εδώ μέσα,, είναι μέσα στα τοπ
Ξαναβγηκαν οι σταθερές:
Έγκλημα/ δημόσιο/ τυχαρπαστοι /Ιβάν στα τρώνε
και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα κι ούτε έχω όρεξη
να απαριθμήσω γιατί πρέπει να πάω πίσω και να τα
ξαναδιαβάσω
Μία φορά στην ζωή σας, κάντε πέρα τον γαμω εγωισμό σας
Υποστηρίξτε την ομάδα
Κανένα να μην πάρουν ρε πουστη μου, κανένα!!
θα σταματήσετε να υποστηρίζετε;
Γ@μω τα νεύρα μου,
Φέρατε το υπό ραδιόφωνο εδώ μέσα
και καθόμαστε να διαβάζουμε ότι άκυρο λέτε
στις εκπομπες που ακούτε από άχρηστους
που απλά βγάζουν χρήματα εκμεταλευομενοι
το πάθος μας για την ομάδα
Μετά το περνάτε δεδομένο
Μετά το ξανά γράφετε άλλες 10
και φτου απ την αρχή
Δώστε μπαν
Γιατί θα αρχίσω τις χρπαναγιες
Μία χαρά τα λέει, άιντε τώρα.
Νομιζω οτι θελετε μερικοι απλα να κλεινουμε τα ματια, σε πραγματα που βλεπουμε και μας χαλανε και να μη τα σχολιαζουμε.
Νομιζα οτι το φορουμ, αυτο τον λογο υπαρξης εχει.Σχολιασμου...
Αυτο που σχολιαστηκε χθες βραδυ εδω μεσα ειναι οτι προπονητη που σου πηρε τετοιο πρωταθλημα τον στηριζεις. Επρεπε να εχει ερθει ηδη χαφ απο αρχες Ιουνιου.
Τον Ιανουαριο παλι δεν του εκαναν μεταγγραφες που ζητησε.
Ειναι αδικο και γραφικο σε επιπεδα καραγκιοζιας στη καθε στραβη που γινεται να γινεται το σωσε στο thread του Λουτσεσκου, με ευθυνες που δεν του αναλογουν. Σε θεματα που σε αλλη ομαδα, θα ηταν δουλειες αλλων και πιθανοτατα θα του τα ειχαν λυσει.
Δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη γη που να λαθεψε τοσο πολυ στη θεση του φορ οπως εμεις με Σαματα και να μην εκανε διορθωτικη κινηση τον Ιανουαριο. Που να τον κραταει για 2η χρονια ενω ειχε προταση να τον δωσει το καλοκαιρι!
Εχεις εναν προπονητη που καταφερνει και παιρνει το 120% απο καθε παιχτη.Αξιζει περισσοτερη στηριξη.
Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε?
Οτι παραλογο βλεπουμε στον πλανητη ΠΑΟΚ, να μη το σχολιαζουμε επειδη ετσι θελετε μερικοι?
Μπαινει κανποιος γραφει την κουταμαρα του και εμεις δεν πρεπει να απαντησουμε επειδη ειναι οφ τοπικ?
Οποτε θα κανουμε κριτικη για το μεταγραφικο σχεδιασμο, θα βγαλετε το τσεκουρι του πολεμου να υπερασπιστειτε τον Ιβαν. Δε μιλησε κανεις για τον Ιβαν. Η διοικηση δεν ειναι ο Ιβαν. Τον μεταγραφικο σχεδιασμο δεν τον τρεχει ο Ιβαν. Αν καποιος απο την οικογενεια εχει αναμιξη σε αυτα ειναι ο Γιωργης.
Τρομερες επιλογες ο Σορετιρε και Τιισσουνταλι, ισως αποδειχθει λιρα 100 ο Τσαλοφ και ο Γκομεζ.Μπραβο για τις επιλογες αυτες.
Αλλα το να ψαχνεις 3 μηνες βασικο χαφ, να ξερεις οτι θα σου φυγουν 2 σεντερ μπακ και να μην εχεις φερει κανεναν και να εχεις φτασει 29 Αυγουστου. Δεν ειναι επιτυχημενο μεταγραφικο πλανο. Αν δεν το καταλαβαινετε μερικοι τι να πω.
Ουτε γκρινια ειναι, ουτε μιρλα.
Ειναι ελλειψη σοβαροτητας της ομαδας σε πολλα θεματα, που παρατηρειται χρονια τωρα.
Εχεις εναν προπονητη που θελει δεμενο συνολο που να εχει αφομοιωσει την τακτικη του και αυτο που θελει να παιξει.Που θελει λιγες αλλαγες και δινει χρονο σε νεους παιχτες μεχρι να καταλαβουν την φιλοδοφια του και να τους βαλει βασικους. Το ξερεις αυτο 7 χρονια τωρα.
Αυτος ειναι ο Λουτσεσκου και αυτο φερνει επιτυχιες.
Κι εσυ θα του φερεις 3 παιχτες για βασικους αρχες Σεπτεμρβη? Για να παιξουν ποτε? Αρχες Γεναρη?
Τετοια εποχη οι σοβαρες ομαδες, ψαχνουν ενα μπαμ ή μια μεταγραφικη πινελια, οχι να φερουν 4 παιχτες για βασικους. Ειναι αστεια πραγματα αυτα και μερικοι απο εσας θελετε να βυθιστουμε στον παραλογισμο σας.
-
Τελικά το σενάριο Κολει και Μπακαγιόκο 1+1 όσο τρομακτικό και να φαντάζει είναι κοντά.
Τουλάχιστον ας συμπληρωθεί με κανέναν ελεύθερο .. πχ Αφενγκρουμπερ και Μισού.
Τουλάχιστον ας συμπληρωθεί με κανέναν ελεύθερο .. πχ Αφενγκρουμπερ και Μισού.
- pagotatzis
Και εγώ έχω καλό feeling για Bakayoko
Δεν ξέρω γιατί τόση αρνητικότητα ;
Ο Παμπλο ήρθε στα καλύτερα του ;
Ο Κονσεισασο ήταν στα Τοπ του ;
Τέτοια ονόματα δεν έρχονται με τίποτα μόνο Βαζελος λαι Γαύρος μπορούσαν παλιά να προσεγγίσουν και να φέρουν
τέτοιου είδους ονόματα !
Λοιπόν :Bakayoko + Tahirovic
Colley + CB και είμαστε μια χαρά για αρχή !
Αλλά κάτι μου λέει ότι θα έχουμε εκπλήξεις στο φιναλε, ίσως για κάποιους αρνητικές δλδ πώληση !
Δεν ξέρω γιατί τόση αρνητικότητα ;
Ο Παμπλο ήρθε στα καλύτερα του ;
Ο Κονσεισασο ήταν στα Τοπ του ;
Τέτοια ονόματα δεν έρχονται με τίποτα μόνο Βαζελος λαι Γαύρος μπορούσαν παλιά να προσεγγίσουν και να φέρουν
τέτοιου είδους ονόματα !
Λοιπόν :Bakayoko + Tahirovic
Colley + CB και είμαστε μια χαρά για αρχή !
Αλλά κάτι μου λέει ότι θα έχουμε εκπλήξεις στο φιναλε, ίσως για κάποιους αρνητικές δλδ πώληση !
Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικίσει το πρωτάθλημα και να κάνει αξιοπρεπέστατη πορεία στην Ευρώπη και έτσι όπως είναι. Χωρίς άλλους παίχτες. Τουναντίον θα πρέπει να αποχωρήσουν και 2-3 παίχτες μεσοεπιθετικά.
-
Νόμιζα ότι το χειρότερο σενάριο θα ήταν να κλείσουμε μόνο τον Κολει και τον Μπακαγιόκο. Τελικά υπάρχει ακόμη χειρότερο.. Να παρακαλάμε να κλείσουν αυτούς…
Καθόμαστε αναλωνόμαστε στην ανέφικτη περίπτωση του Μποβέ και στο τέλος θα ακούσουμε κανένα "Δε βρήκαμε κάτι αξιόλογο πάμε ως έχει μέχρι τον Ιανουάριο" και θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές εδώ μέσα.
Είναι ενοχλητικό πάντως, όταν οι απόψεις του καθενός αποδίδονται ως γεγονότα, και δημιουργούν ωραίες ιστορίες για να στηρίξουν μια προσωπική άποψη η οποία κιόλας έχει τη μορφή επαναλαμβανόμενης κασέτας. Δεν είναι θέματα ιγκνορισμού ή γεσμανισμού, ή οτιδήποτε άλλο. Είναι απλά ότι υπάρχουν κανόνες καλής και εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ, που σε μεγάλο βαθμό έχουν πάει περίπατο.
Το ακόμα πιο απορίας άξιο, είναι ότι όχι μόνο το 99% των "ιστοριών" που γράφονται, δεν καταλήγουν σε κάτι θετικό, αλλά ακόμα και το ύφος τους δεν έχει εποικοδομητικό τόνο.
Στα δικά μας τώρα, επειδή δεν έχω καμία άποψη για τον Κόλευ, αν υπάρχει κάποιος "σκάουτερ" του φόρουμ θα ήθελα μια ανάλυση των χαρακτηριστικών του.
Το ακόμα πιο απορίας άξιο, είναι ότι όχι μόνο το 99% των "ιστοριών" που γράφονται, δεν καταλήγουν σε κάτι θετικό, αλλά ακόμα και το ύφος τους δεν έχει εποικοδομητικό τόνο.
Στα δικά μας τώρα, επειδή δεν έχω καμία άποψη για τον Κόλευ, αν υπάρχει κάποιος "σκάουτερ" του φόρουμ θα ήθελα μια ανάλυση των χαρακτηριστικών του.