Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Δεν αμφιβάλλω για τον Ιβάν. Αμφιβάλλω για τον τύπο που θέλει να πλασάρει τον μπακαγιοκο στον ΠΑΟΚ. Το χαφ που έπαιζε στο Ολυμπιακός Μίλαν 3-1.
Από πέρσι γενικά υπάρχει ένας καημός μερίδας αρδ να βγάλουν σκάρτο τον Μειτε, το καλύτερο χαφ που έχω δει στον ΠΑΟΚ μαζί με Πάμπλο, Μαουρίτσιο και το 5μηνο του Μίσιτς.
Επειδή παρακολουθώ πολύ Μίλαν τρελάθηκα όταν ήρθε ο Μειτε. Ο άλλος και τα 2 περάσματα τραγωδια
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από πέρσι γενικά υπάρχει ένας καημός μερίδας αρδ να βγάλουν σκάρτο τον Μειτε, το καλύτερο χαφ που έχω δει στον ΠΑΟΚ μαζί με Πάμπλο, Μαουρίτσιο και το 5μηνο του Μίσιτς.
Επειδή παρακολουθώ πολύ Μίλαν τρελάθηκα όταν ήρθε ο Μειτε. Ο άλλος και τα 2 περάσματα τραγωδια
-
Ναι συμφωνω μαζι σου..αλλα ηρθαν αλλοι τοσοι που ηταν πολυ σημαντικο ιστην πορεια..δεν αφαιρω κατι απο τον ραζβαν τον γουσταρω οσο δεν παει,αλλα ενταξει καποιοι το φτανουν σε σημειο οτι το πηρε με ροστερ ακρατητου κοντρα στη ρεαλ απλα για να την πουν στην παε..aivas19 έγραψε:Dimitrisou Ο Κετζιορα επαιξε ασταματητα οταν εφυγε ο Εκογκ (μεταγραφη που δε βγηκε). Αλλαγη δεν ειχες για τον 36χρονο Ταισον και δεν πηρες τον Γεναρη, οπως δεν πηρες και φορ. Τα ιδια θα λεμε; Ο Μαρκαντωνης οχι απλα δεν βγηκε, δεν επαιξε και 3 μηνες.Dimitrisou έγραψε:Επειδη το διαβαζω συνεχεια αυτο ηθελα να ρωτησω περα του μαρκαντωνη και του σαμματα περσι ποιος δεν σου βγηκε απο μεταγραφες και πιστωνεται το θαυμα οπως το λετε ο ραζβαν?Εκονγκ δεν μετραω ετσι και αλλιως τραυματιας ηταν σχεδον σε οσα ματς τον χρειαζοσουν.οκ και εγω γουσταρω τρελα ραζβαν αλλα οχι θαυμα δεν εκανε..πηρε ενα πολυ καλο ροστερ σιγουρα με ελλειψεις οπως ολες οι ομαδες του πλανητη και το ανεβασε επιπεδο..υπομονη και πιστευω θα γινει και φετος..με το να γραφεται τα ιδια και τα ιδια δεν θα αλλαξει κατι..
- john4serres
Παιδιά δεν γίνεται 28 Αυγούστου και ενώ η ομάδα έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το Europa League και έχει κάνει δυο πωλήσεις με έσοδα 16Μ και ενώ δεν έχει φέρει ακόμα βασικό στόπερ και βασικό αμυντικό χάφ να περιμένουμε να μην υπάρχει γκρίνια.
Προφανώς και υπάρχει ανησυχία στον κόσμο εδώ που φτάσαμε (αν είναι δικαιολογημένη ή όχι είναι άλλη συζήτηση) και προφανώς η ανησυχία φέρνει γκρίνια.
Απαιτείται υπομονή και αυτοσυγκράτηση απ’ όλους αλλά ξαναλέω το να περιμένει κάποιος ότι ο κόσμος θα πετάει χαρταετό μάλλον είναι ουτοπικό. Οπαδοί του μεγάλου ΠΑΟΚ είμαστε, όχι του Αστέρα Τρίπολης.
Υπάρχει αγωνία, όλοι ανησυχούμε, ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο του.
Δε νομίζω ότι οι συνεχιζόμενες διενέξεις προσφέρουν κάτι, βάλτε όλοι λίγο νερό στο κρασί σας.
Προφανώς και υπάρχει ανησυχία στον κόσμο εδώ που φτάσαμε (αν είναι δικαιολογημένη ή όχι είναι άλλη συζήτηση) και προφανώς η ανησυχία φέρνει γκρίνια.
Απαιτείται υπομονή και αυτοσυγκράτηση απ’ όλους αλλά ξαναλέω το να περιμένει κάποιος ότι ο κόσμος θα πετάει χαρταετό μάλλον είναι ουτοπικό. Οπαδοί του μεγάλου ΠΑΟΚ είμαστε, όχι του Αστέρα Τρίπολης.
Υπάρχει αγωνία, όλοι ανησυχούμε, ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο του.
Δε νομίζω ότι οι συνεχιζόμενες διενέξεις προσφέρουν κάτι, βάλτε όλοι λίγο νερό στο κρασί σας.
- FreeWatcher
Η πλειοψηφία αυτών που γράφονται εδώ μέσα, ουδεμία σχέση έχει με την πλειοψηφία των απόψεων των συνοπαδων στον πραγματικό κόσμο!
Αυτό καλό είναι να μην το ξεχνάμε ποτέ κ να μην χαλιουνται καποιοι κ τα παίρνουν ολα στα σοβαρα.
Η ανωνυμία σε συνδυασμό με εμμονικες τασεις καποιων εδω μεσα, που γραφουν νυχθημερόν τα ίδια κ τα ιδια, ουτε κλιμα δημιουργούν ουτε καταστασεις επηρεάζουν.
Δύσκολο να το καταλαβουν, γιατι θελουν να νιωθουν προεδροι, μανατζερ, προπονητες, αλλα ετσι ειναι.
Ο κόσμος εκτος εικονικής πραγματικοτητας, στο γηπεδο, στους καφενεδες, στις παρεες ξερει πολυ καλα τι του γινεται κ κρινει τους παντες κ τα παντα, εχοντας σαφως πιο καθαρη ματια απο οπαδους παιχτων, προπονητων, τεχνικων διευθυντων, προεδρων. Παοκτσιδικη...
Δεν έχει αλλους θεούς, μόνο τα τέσσερα γράμματα!
Ηρεμία
Αυτό καλό είναι να μην το ξεχνάμε ποτέ κ να μην χαλιουνται καποιοι κ τα παίρνουν ολα στα σοβαρα.
Η ανωνυμία σε συνδυασμό με εμμονικες τασεις καποιων εδω μεσα, που γραφουν νυχθημερόν τα ίδια κ τα ιδια, ουτε κλιμα δημιουργούν ουτε καταστασεις επηρεάζουν.
Δύσκολο να το καταλαβουν, γιατι θελουν να νιωθουν προεδροι, μανατζερ, προπονητες, αλλα ετσι ειναι.
Ο κόσμος εκτος εικονικής πραγματικοτητας, στο γηπεδο, στους καφενεδες, στις παρεες ξερει πολυ καλα τι του γινεται κ κρινει τους παντες κ τα παντα, εχοντας σαφως πιο καθαρη ματια απο οπαδους παιχτων, προπονητων, τεχνικων διευθυντων, προεδρων. Παοκτσιδικη...
Ηρεμία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Τετ 28 Αύγ 2024, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- loukas karadimos
Πανω κατω τα ιδια ακουγονται στις παρεες παντως.Τα τεσσερα γραμματα αγαπαμε και υπηρετουμε ολοι,αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα υπαρξει κριτικη οταν γινεται το ιδιο λαθος ξανα και ξανα και ξανα.FreeWatcher έγραψε:Η πλειοψηφία αυτών που γράφονται εδώ μέσα, ουδεμία σχέση έχει με την πλειοψηφία των απόψεων των συνοπαδων στον πραγματικό κόσμο!
Δύσκολο να το καταλαβουν, γιατι θελουν να νιωθουν προεδροι, μανατζερ, προπονητες αλλα ετσι ειναι.
Ηρεμία
Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο.cartman έγραψε:Δεν αμφιβάλλω για τον Ιβάν. Αμφιβάλλω για τον τύπο που θέλει να πλασάρει τον μπακαγιοκο στον ΠΑΟΚ. Το χαφ που έπαιζε στο Ολυμπιακός Μίλαν 3-1.
Και για μένα είναι καθαρά ποδοσφαιρικό.
Κολλάνε όλοι στο βιογραφικό του το οποίο είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό και αφήνουν στην άκρη την ποδοσφαιρική του αξία η οποία ειδικά αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι πολύ χαμηλή.
Που ποτέ δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος παίκτης είναι που κάνει πέρασμα από μεγάλες ομάδες εκμεταλλευόμενος συγκυρίες.
Δεν ξέρω, δεν θέλω να μεταφέρω αρνητική ενέργεια και ούτε να προδικάζω καταστάσεις αλλά πολύ φοβαμαι ότι αν τελικά καταλήξουμε στην συγκεκριμένη επιλογή θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ μέσα στην χρόνια.
Ο παίκτης δεν έχει καμία σχέση αγωνιστικά με τον Μειτε και είναι ξεκάθαρα κατώτερης ποιότητας ποδοσφαιριστής.
Μακάρι να έρθει να μας βάλει τα γυαλιά, πρώτος θα κάνω κωλοτουμπα.
Μακάρι αλλά δεν δηλώνω αισιόδοξος.
-
Έχουμε κάνει ήδη 8 μεταγραφές και θα γίνουν άλλες 3-4. Με τη γκρίνια που υπάρχει εδώ μέσα θα νόμιζε κανείς οτί η ομάδα δεν έχει παίκτες να κατεβάσει. Μια διαρκής υποβάθμιση ενός ρόστερ που πέρσι σου έφερε τίτλο και πορεία στην Ευρώπη. Ο αποκλεισμός απ'την Μάλμε πόνεσε αλλά δεν υπήρχε καμία εγγύηση ότι έξτρα μεταγραφές θα έκαναν την διαφορά, η ομάδα έδειξε ανέτοιμη γενικά. Έχουμε μέχρι 02/09 για τη λίστα και πιθανολογώ ότι δε θα μπουν καν όλες οι νέες προσθήκες σ'αυτήν οπότε μπορούμε κάλλιστα να υπολογίζουμε μέχρι 11/09. Αν γίνουν οι σωστές κινήσεις, χαλάλι η καθυστέρηση.
Και φυσικά να γίνεται κριτική αλλά όταν μπαίνεις να διαβάσεις για καμιά μεταγραφή κι υπάρχει η μόνιμη μίρλα γνωστών και μη εδώ μέσα και υπόνοιες για τσεπώματα κτλπ, τότε απλά δημιουργείται εκνευρισμός.
Και φυσικά να γίνεται κριτική αλλά όταν μπαίνεις να διαβάσεις για καμιά μεταγραφή κι υπάρχει η μόνιμη μίρλα γνωστών και μη εδώ μέσα και υπόνοιες για τσεπώματα κτλπ, τότε απλά δημιουργείται εκνευρισμός.
πές τα ρε αδερφε...κούρασε η γκρίνια...nkoss έγραψε:Κάντε το σταυρό σας μη τυχόν και διαβάζει το φόρουμ ο Ιβάν. Κόψτε του ίντερνετ, πάρτε του το κινητό, δε ξέρω.
Όχι μεταγραφές δε θα μας κάνει, αλλά θα μας παρατήσει και θα φυγει.
Τέτοια γκρίνια, τόση απαισιοδοξία, τόση σκατοψυχιά εγώ δε θα την άντεχα. Σόρρυ κιόλας, αλλά μερικοί είστε απαράδεκτοι.
Μόνο εγώ νιώθω ευγνώμων ρε γαμωτο? Μόνο εγώ πιστεύω ότι προσπαθούν για το καλύτερο?
Βάλτε επιτέλους δυνατότητα θετικής κ αρνητικής ψήφου στα σχόλια, να καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Fabrizio Romano: #Lazio has reached an agreement with Olympique #Marsiglia for Samuel #Gigot . Negotiations with the player will continue tomorrow.
Παει ο Gigot.
ΥΓ: το αναφερει και ο WewillrockYou σε αλλο τοπικ
Παει ο Gigot.
ΥΓ: το αναφερει και ο WewillrockYou σε αλλο τοπικ
Ε δε νομίζω ότι υπήρχαν ποτέ αντικειμενικές ελπίδες για τον Gigot όπως δεν υπάρχουν και για τον Bove.
Καλό είναι να κρατάμε χαμηλα την μπαλα για να μην απογοητευόμαστε χωρίς λόγο.
Προσωπικά με Colley, Meite και ένα decent δεξί στόπερ για βάθος θα είμαι ευχαριστημένος.
Καλό είναι να κρατάμε χαμηλα την μπαλα για να μην απογοητευόμαστε χωρίς λόγο.
Προσωπικά με Colley, Meite και ένα decent δεξί στόπερ για βάθος θα είμαι ευχαριστημένος.
Ούτε σε ποια ομάδα είναι ο Αντουνα δεν ξέρει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Τετ 28 Αύγ 2024, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Δεν λέει αυτό το tweet αν καταλαβαίνω σωστά.
Λέει ότι ο παίκτης διάλεξε την Tigres αντί τον ΠΑΟΚ.
Γενικά, τι φάση με τα tweet από Μεξικό σήμερα;
Και μάλιστα για εξτρέμ και τα δυο;
Γεμάτοι είμαστε, να τους ενημερώσει κάποιος!
Λέει ότι ο παίκτης διάλεξε την Tigres αντί τον ΠΑΟΚ.
Γενικά, τι φάση με τα tweet από Μεξικό σήμερα;
Και μάλιστα για εξτρέμ και τα δυο;
Γεμάτοι είμαστε, να τους ενημερώσει κάποιος!