Φαντάσου τέτοιο πρόστιμο στην ΚΑΕ τους...tolis14 έγραψε:ΑΕΚ: Έπεσε πρόστιμο 350.000 ευρώ από τον Ηλιόπουλο για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό
Κάτσε αυτός στο τέλος της χρονιάς θα έχει βγάλει και φράγκα από πάνω

Φαντάσου τέτοιο πρόστιμο στην ΚΑΕ τους...tolis14 έγραψε:ΑΕΚ: Έπεσε πρόστιμο 350.000 ευρώ από τον Ηλιόπουλο για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]john4serres έγραψε:Ένα αρδάκι στη σπορτάιμ λέει ο βάζελος έκανε πρόταση για Άκπομ.
Στο καλκιουλέιτορ μου έβαλα 350 χιλιάρικα και μου έβγαλε ότι ισούται με 22 μπανς. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Φαντάσου τέτοιο πρόστιμο στην ΚΑΕ τους...tolis14 έγραψε:ΑΕΚ: Έπεσε πρόστιμο 350.000 ευρώ από τον Ηλιόπουλο για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό
Επειδή δεν γνωρίζω, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται αυτοί στο μπάσκετ να έχουν άπειρα μπαν και παρόλα αυτά να συνεχίζουν να φέρνουν παίκτες σαν να μην υπάρχει αύριο;VfB v2 έγραψε:Στο καλκιουλέιτορ μου έβαλα 350 χιλιάρικα και μου έβγαλε ότι ισούται με 22 μπανς. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Φαντάσου τέτοιο πρόστιμο στην ΚΑΕ τους...tolis14 έγραψε:ΑΕΚ: Έπεσε πρόστιμο 350.000 ευρώ από τον Ηλιόπουλο για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό