Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Ε ειναι που θα ερχοταν καλυτεροι παικτες απο τον Μειτε και τους εκοψε ο Λουτσε. Αυτα μας λενε οι ΚουβεντιδοΡαγκατσηδες δηλαδη; Ε ποιοι ειναι αυτοι ας μας πουνε. Ο Μπακαγιοκο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 27 Αύγ 2024, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Να κάνω ένα σχόλιο σχετικά με πέρσι τέτοια εποχή. ΑΝ ισχύουν όσα από πέρσι ανά τακτά διαστήματα μετέφερε ο Τσορμπατζόγλου (αυτόν τύχαινε κάποιες φορές να ακούω το διάστημα εκείνο, δεν ξέρω αν το έλεγε/έγραφε κι άλλος ρεποΑΡΔερ της ομάδας), όταν είχε κλείσει ο Μαρκαντώνιος ο θαυματουργός, ότι ο Ραζβάν ήταν κατενθουσιασμένος με τη συγκεκριμένη μεταγραφή και γελούσαν και τα μουστάκια του, το να έρθει τελικά ο x Μπακαγιόκο προσωπικά δε θα με οδηγήσει στην κατάθλιψη. Όχι επειδή ο Λουτσέσκου είναι "μυρωδιάς" προφανώς. Αλλά επειδή, καλώς ή κακώς, τα πάντα αποδεικνύονται, δικαιολογούμενα ή διαψευδόμενα, αποκλειστικά και μόνο στο μαμημένο το χορτάρι.
Μειτε σημαίνει θέση 1-2.
Μπακαγιοκο σημαίνει 3-4
Πραγματικά ο Μπακαγιοκο ούτε στον αστέρα δεν παιζει
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπακαγιοκο σημαίνει 3-4
Εγώ θα σου πω να αναθεωρήσεις όλα τα μεταγραφικά κλισέ - παπατζιλίκια που σου έχουν σφηνώσει στο μυαλό οι ΑΡΔ της πόλης μας και να μην είσαι απόλυτος.tolis14 έγραψε:Εγώ θα σου πω ότι Ιούνιο και Ιούλιο μήνα οι περισσότεροι καλοί παίκτες δεν θα βιαστούν να υπογράψουν έχοντας τόσο καιρό μπροστά τους να βρουν το καλύτερο συμβόλαιο που μπορούν.
Ο Καμαρά είναι καλός παίκτης; Πως ήρθε πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία ξέρεις; Επειδή του έδωσες αυτά που ζήτησε.
Ο Μεϊτέ θα έρχονταν αν του είχες δώσει το 1.8; Από τη πρώτη προπόνηση στη Θεσσαλονίκη θα ήταν εδώ.
Ο Μίσιτς θα έρχονταν αν του έδινες το 1.5 που ζήτησε; Τρέχοντας.
Ο Τσάλοφ θα έρχονταν αν πλήρωνες τη ρήτρα του (όπως και έκανες μετά) και δεν περίμενες ένα μήνα τον Μπρέθγουειτ να αποφασίσει; Φυσικά και θα έρχονταν.
Άρα, ενώ προφανώς έχει βάση αυτό που λες, ΌΛΑ έχουν να κάνουν με αποφάσεις της ΠΑΕ, που καλώς ή κακώς, προσπάθησε να φέρει στα οικονομικά επίπεδα που ήθελε, κάθε περίπτωση ξεχωριστά, σπαταλώντας όμως άπειρο χρόνο, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σήμερα. Αποκλεισμένοι από το CL και χωρίς 4 παίκτες.
Ξαναλέω, εσύ πες πως αυτά δεν έπαιξαν ρόλο. Εγώ πιστεύω πως έπαιξαν και μάλιστα μεγάλο.
Προφανώς τίποτα δεν είναι σίγουρο και πάλι μπορεί να είχες αποκλειστεί, αλλά οι πιθανότητες θα ήταν άλλες αν κατέβαινες με χαφ επιπέδου Μεϊτέ και φορ επιπέδου Τσάλοφ - Τισουντάλι (άραγε θυμάται κανείς το άχαστο του Μπράντον μέσα στη Σουηδία ή το ξεχάσαμε κιόλας;).
Αυτά.
παίξτε οβερ !
στη δίκη μου εταιρεία τα δίνει Οβερ 2,5 στο 1,5 και under 4,5 στο 1,10
στη δίκη μου εταιρεία τα δίνει Οβερ 2,5 στο 1,5 και under 4,5 στο 1,10
Που εκανες υπομονη 2.5 μηνες, 14 Ιουλιου εκανες τον λογαριασμο αλλα σου φταιει το φορουμ; Ποιος ακριβως; Καλοπροαιρετα[/quote]embuji έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Τουλάχιστον αστείο, για να μην πω τίποτα άλλο, το κάντε υπομονή μέχρι τότε. Και δεν πάει για τον prist, γενικά το γράφω.
Μάγκες, Τρίτη βράδυ δηλώνουμε λίστα. Τι υπομονή και μ@λακίες να χαμε να λέγαμε. Επιτέλους τελειώνει το μαρτύριο θα πω εγώ.
Να περιμένεις τώρα να σου έρθουν δυο βασικοί και δυο αλλαγές στο παρά ένα. Αν είναι ποτέ δυνατόν..
Με βρισκεις συμφωνο 1000%.
Καναμε υπομονη παιδια, 2,5 μηνες. Καναμε υπομονη με οτι δυναμεις ειχαμε και μετα το χαστουκι με την Μαλμε. Ε σε μια βδομαδα δηλωνεις ευρωπαικη λιστα. Δε γινεται ρε παιδια να εχετε πληροφοριες και να μας λετε καντε λιγη ακομα υπομονη. Εχουμε την ΠΑΕ και ειδικα τα ΑΡΔ που παιζει με τα νευρα μας, ας μην το κανει και το φορουμ.
Καλοπροεραιτα παντα.
Μιλαω για την μεταγραφικη περιοδο οχι το φορουμ. Και σε καμια περιπτωση δε μου φταιει το φορουμ. Παρεξηγησες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Τρί 27 Αύγ 2024, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Κ
Κανένας δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Για ποδόσφαιρο μιλάμε. Ούτε για μπάσκετ ούτε για βόλεϊ. Ο Λουτσέσκου το να εμπιστεύεται συγκριτικά τον Μεϊτέ είναι απολύτως θεμιτό και σεβαστό. Μαζί του. Παραβλέποντας παντελώς το αν ο Γάλλος μπορεί όντως να έριξε άκυρο στην ομάδα, 2 φορές κιόλας, όπως ισχυρίζονται αρκετά σοβαρά παιδιά εδώ μέσα. Ουδείς εγγυάται ωστόσο ότι ο Μεϊτέ θα επαναλάβει τόσο επιδραστικη σεζόν με τον ΠΑΟΚ, αν ξανάρθει.cartman έγραψε:Μειτε σημαίνει θέση 1-2.
Μπακαγιοκο σημαίνει 3-4
-
Επειδη το διαβαζω συνεχεια αυτο ηθελα να ρωτησω περα του μαρκαντωνη και του σαμματα περσι ποιος δεν σου βγηκε απο μεταγραφες και πιστωνεται το θαυμα οπως το λετε ο ραζβαν?Εκονγκ δεν μετραω ετσι και αλλιως τραυματιας ηταν σχεδον σε οσα ματς τον χρειαζοσουν.οκ και εγω γουσταρω τρελα ραζβαν αλλα οχι θαυμα δεν εκανε..πηρε ενα πολυ καλο ροστερ σιγουρα με ελλειψεις οπως ολες οι ομαδες του πλανητη και το ανεβασε επιπεδο..υπομονη και πιστευω θα γινει και φετος..με το να γραφεται τα ιδια και τα ιδια δεν θα αλλαξει κατι..
Κανεις δεν σε ανεβασε επιπεδο απο τους υπολοιπους.Ο Οζντοεφ;Τιμιος για καποιο διαστημα,τιποτα ιδιαιτερο απο χαρακτηριστικα,κατεληξε παγκιτης.Οττο ηρθε Ιανουαριο,το ιδιο.Dimitrisou έγραψε:Επειδη το διαβαζω συνεχεια αυτο ηθελα να ρωτησω περα του μαρκαντωνη και του σαμματα περσι ποιος δεν σου βγηκε απο μεταγραφες και πιστωνεται το θαυμα οπως το λετε ο ραζβαν?Εκονγκ δεν μετραω ετσι και αλλιως τραυματιας ηταν σχεδον σε οσα ματς τον χρειαζοσουν.οκ και εγω γουσταρω τρελα ραζβαν αλλα οχι θαυμα δεν εκανε..πηρε ενα πολυ καλο ροστερ σιγουρα με ελλειψεις οπως ολες οι ομαδες του πλανητη και το ανεβασε επιπεδο..υπομονη και πιστευω θα γινει και φετος..με το να γραφεται τα ιδια και τα ιδια δεν θα αλλαξει κατι..
- SePuLtUrA_4_
Ακούτε τους πουθεναδες δημοσιογράφους που σερβίρουν ότι μλκ χωράει ο ανθρώπινος νους και εσείς τσιμπατε... τέτοιο κράξιμο είναι να γελάς...να κραξεις ποιους? Αυτούς που σου έφεραν πέρσι το πιο αρχιδατο πρωτάθλημα ever... δείξτε εμπιστοσύνη στον οργανισμό ΠΑΟΚ. Λαθοι θα γίνουν και θα ξαναγίνουν. Τον Μάιο όμως πάλι θα είμαστε καλά. Αφήστε να κάνουν την δουλειά τους και εμείς την δικιά μας. Πάλι θα το πάρω και θα κλαίνε. Ο δικός μας ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ!!! Θα πάει η τσαπου σύννεφο και φέτος. Αφήστε την μιρλα και βγάλτε γούστα

Dimitrisou Ο Κετζιορα επαιξε ασταματητα οταν εφυγε ο Εκογκ (μεταγραφη που δε βγηκε). Αλλαγη δεν ειχες για τον 36χρονο Ταισον και δεν πηρες τον Γεναρη, οπως δεν πηρες και φορ. Τα ιδια θα λεμε; Ο Μαρκαντωνης οχι απλα δεν βγηκε, δεν επαιξε και 3 μηνες.Dimitrisou έγραψε:Επειδη το διαβαζω συνεχεια αυτο ηθελα να ρωτησω περα του μαρκαντωνη και του σαμματα περσι ποιος δεν σου βγηκε απο μεταγραφες και πιστωνεται το θαυμα οπως το λετε ο ραζβαν?Εκονγκ δεν μετραω ετσι και αλλιως τραυματιας ηταν σχεδον σε οσα ματς τον χρειαζοσουν.οκ και εγω γουσταρω τρελα ραζβαν αλλα οχι θαυμα δεν εκανε..πηρε ενα πολυ καλο ροστερ σιγουρα με ελλειψεις οπως ολες οι ομαδες του πλανητη και το ανεβασε επιπεδο..υπομονη και πιστευω θα γινει και φετος..με το να γραφεται τα ιδια και τα ιδια δεν θα αλλαξει κατι..
παιδια και ο λουτσεσκας εχει τα δικια του αλλα και τις ευθυνες του. Ο Σαββιδης και γενικα η διοικηση το ιδιο.
Προφανως για να φτασουμε 28 του μηνα και να λειπουν 2!!! ΒΑΣΙΚΟΙ παικτες και οχι να κλεισεις το ροστερ με ποιοτικες προσθηκες για το ροτεσιον κατι πηγε πολυ λαθος. Το ακριβως γιατι δε θα το μαθουμε ποτε πιστευω.
Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα, τι γινεται μεσα στην ΠΑΕ με τα δεδομενα που εχουμε. Θα γινει αναβαθμιση στα χαφ και αναπληρωση στο καλυτερο δυνατον επιπεδο για το στοπερ; (νταξει καλυτερο του κουλιερακη σε προσπεκτ μονο φτιαχνεις δε μπορεις να φερεις).
Εδω ειναι το θεμα. Καιγομαστε μαγκες και αγχωνομαστε.
Προφανως για να φτασουμε 28 του μηνα και να λειπουν 2!!! ΒΑΣΙΚΟΙ παικτες και οχι να κλεισεις το ροστερ με ποιοτικες προσθηκες για το ροτεσιον κατι πηγε πολυ λαθος. Το ακριβως γιατι δε θα το μαθουμε ποτε πιστευω.
Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα, τι γινεται μεσα στην ΠΑΕ με τα δεδομενα που εχουμε. Θα γινει αναβαθμιση στα χαφ και αναπληρωση στο καλυτερο δυνατον επιπεδο για το στοπερ; (νταξει καλυτερο του κουλιερακη σε προσπεκτ μονο φτιαχνεις δε μπορεις να φερεις).
Εδω ειναι το θεμα. Καιγομαστε μαγκες και αγχωνομαστε.
Κάντε το σταυρό σας μη τυχόν και διαβάζει το φόρουμ ο Ιβάν. Κόψτε του ίντερνετ, πάρτε του το κινητό, δε ξέρω.
Όχι μεταγραφές δε θα μας κάνει, αλλά θα μας παρατήσει και θα φυγει.
Τέτοια γκρίνια, τόση απαισιοδοξία, τόση σκατοψυχιά εγώ δε θα την άντεχα. Σόρρυ κιόλας, αλλά μερικοί είστε απαράδεκτοι.
Μόνο εγώ νιώθω ευγνώμων ρε γαμωτο? Μόνο εγώ πιστεύω ότι προσπαθούν για το καλύτερο?
Βάλτε επιτέλους δυνατότητα θετικής κ αρνητικής ψήφου στα σχόλια, να καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται.
Όχι μεταγραφές δε θα μας κάνει, αλλά θα μας παρατήσει και θα φυγει.
Τέτοια γκρίνια, τόση απαισιοδοξία, τόση σκατοψυχιά εγώ δε θα την άντεχα. Σόρρυ κιόλας, αλλά μερικοί είστε απαράδεκτοι.
Μόνο εγώ νιώθω ευγνώμων ρε γαμωτο? Μόνο εγώ πιστεύω ότι προσπαθούν για το καλύτερο?
Βάλτε επιτέλους δυνατότητα θετικής κ αρνητικής ψήφου στα σχόλια, να καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται.
Έχω κόψει το αθλητικό ραδιόφωνο εδώ και 15ετια
Τελικά το ραδιόφωνο ήρθε εδώ...
Τελικά το ραδιόφωνο ήρθε εδώ...
-
Κανεις δεν σε ανεβασε επιπεδο απο τους υπολοιπους.Ο Οζντοεφ;Τιμιος για καποιο διαστημα,τιποτα ιδιαιτερο απο χαρακτηριστικα,κατεληξε παγκιτης.Οττο ηρθε Ιανουαριο,το ιδιοAthalos έγραψε:Dimitrisou έγραψε:Επειδη το διαβαζω συνεχεια αυτο ηθελα να ρωτησω περα του μαρκαντωνη και του σαμματα περσι ποιος δεν σου βγηκε απο μεταγραφες και πιστωνεται το θαυμα οπως το λετε ο ραζβαν?Εκονγκ δεν μετραω ετσι και αλλιως τραυματιας ηταν σχεδον σε οσα ματς τον χρειαζοσουν.οκ και εγω γουσταρω τρελα ραζβαν αλλα οχι θαυμα δεν εκανε..πηρε ενα πολυ καλο ροστερ σιγουρα με ελλειψεις οπως ολες οι ομαδες του πλανητη και το ανεβασε επιπεδο..υπομονη και πιστευω θα γινει και φετος..με το να γραφεται τα ιδια και τα ιδια δεν θα αλλαξει κατι..
Ο μπαμπα ,ο μειτε και ο ντεσπο σε αλλη ομαδα παιζανε?ηταν απο τους ποιο σημαντικους σου παικτες!ακομη και ο ταισον την πρωτη κανονικη χρονια του περσι την εκανε..ο οζντοεφ περσι μεχρι τις γιορτες δεν ηταν τιμιος, σε κουβαλησε και δεν το λεω εγω το λενε τα νουμερα...δεν προσπαθω να πω κατι για τον ραζβαν αλλα για να στηριξουμε ενα επιχειρημα μην τα ισοπεδωνουμε ολα..