Με Σορετιρε,Ουρταδο και Τζόναθαν Γκόμεζ για εκεί το πάμε και καλώς...xrisitsapa έγραψε:Πάντως αν θελουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη απ ότι φαίνεται η λύση δεν είναι οι ακριβές μεταγραφές.
Δηλ τι θα κάνεις, καλύτερες μεταγραφές από τη Γάλατα;
Μάλλον πρέπει να το γυρίσουμε προς μοντέλο Young Boys, Salzburg κ σια.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- George Best
Ο εμμονικος Λουτσεσκου φταίει.xrisitsapa έγραψε:Φερτου Κάμαρα Τισουνταλι Τσάλοφ και είναι ευχαριστημένος
Φερτού Μπακαγιόκο κ σια και θα γκρινιάξει
Πού είναι το παράλογο;
ΥΓ Ακόμα περιμένω να δω τον καλύτερο του Μειτε που μπορούμε να φέρουμε….για να δούμε
Αν ξεκολλήσει από τις εμμονές που έχει και αρχίσει να παίζει με 1 χαφ και 1 σέντερ μπακ, είμαστε υπερπληρεις
Γιατι μεχρι να προσαρμοστουν ολοι αυτοι θα εισαι η ομαδα που εφαγες 6 γκολ απο την Μαλμε(Η Σπαρτα δεν εφαγε ουτε 1),2 απο Σερρες και 2 απο Μπανια Λουκα.Μειον τον Κουλιερακη.tolis14 έγραψε:Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά αν αποκτήσουμε παίκτες 10 ημέρες πριν τη δήλωση της λίστας και 1 ώρα πριν τη δήλωση της λίστας; εκτός βέβαια από το Τσι που χαλάει σε μερικούς που ανυπομονούν και δεν μπορούν να περιμένουν;
Για την ημερομηνία της λίστας μιλάνε όλοι. 4 Σεπτεμβρίου είναι το τέλος της ζωηςAthalos έγραψε:Γιατι μεχρι να προσαρμοστουν ολοι αυτοι θα εισαι η ομαδα που εφαγες 6 γκολ απο την Μαλμε(Η Σπαρτα δεν εφαγε ουτε 1),2 απο Σερρες και 2 απο Μπανια Λουκα.Μειον τον Κουλιερακη.tolis14 έγραψε:Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά αν αποκτήσουμε παίκτες 10 ημέρες πριν τη δήλωση της λίστας και 1 ώρα πριν τη δήλωση της λίστας; εκτός βέβαια από το Τσι που χαλάει σε μερικούς που ανυπομονούν και δεν μπορούν να περιμένουν;
Και καλα κανουν,αν ερθουν τελευταια μερα ολοι τοτε δεν υπαρχει κατι που να μην πηγε στραβα στον σχεδιασμο.Αν υπαρχει.tolis14 έγραψε:Για την ημερομηνία της λίστας μιλάνε όλοι. 4 Σεπτεμβρίου είναι το τέλος της ζωηςAthalos έγραψε:Γιατι μεχρι να προσαρμοστουν ολοι αυτοι θα εισαι η ομαδα που εφαγες 6 γκολ απο την Μαλμε(Η Σπαρτα δεν εφαγε ουτε 1),2 απο Σερρες και 2 απο Μπανια Λουκα.Μειον τον Κουλιερακη.tolis14 έγραψε:Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά αν αποκτήσουμε παίκτες 10 ημέρες πριν τη δήλωση της λίστας και 1 ώρα πριν τη δήλωση της λίστας; εκτός βέβαια από το Τσι που χαλάει σε μερικούς που ανυπομονούν και δεν μπορούν να περιμένουν;
- Dimitris_L4
Όπως στραβά πήγε που ήρθαν πέρυσι στο τέλος Μειτέ και Ντεσπόντοφ ας πούμε;
embuji έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Τουλάχιστον αστείο, για να μην πω τίποτα άλλο, το κάντε υπομονή μέχρι τότε. Και δεν πάει για τον prist, γενικά το γράφω.
Μάγκες, Τρίτη βράδυ δηλώνουμε λίστα. Τι υπομονή και μ@λακίες να χαμε να λέγαμε. Επιτέλους τελειώνει το μαρτύριο θα πω εγώ.
Να περιμένεις τώρα να σου έρθουν δυο βασικοί και δυο αλλαγές στο παρά ένα. Αν είναι ποτέ δυνατόν..
Με βρισκεις συμφωνο 1000%.
Καναμε υπομονη παιδια, 2,5 μηνες. Καναμε υπομονη με οτι δυναμεις ειχαμε και μετα το χαστουκι με την Μαλμε. Ε σε μια βδομαδα δηλωνεις ευρωπαικη λιστα. Δε γινεται ρε παιδια να εχετε πληροφοριες και να μας λετε καντε λιγη ακομα υπομονη. Εχουμε την ΠΑΕ και ειδικα τα ΑΡΔ που παιζει με τα νευρα μας, ας μην το κανει και το φορουμ.
Καλοπροεραιτα παντα.
Που εκανες υπομονη 2.5 μηνες, 14 Ιουλιου εκανες τον λογαριασμο αλλα σου φταιει το φορουμ; Ποιος ακριβως; Καλοπροαιρεταembuji έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Τουλάχιστον αστείο, για να μην πω τίποτα άλλο, το κάντε υπομονή μέχρι τότε. Και δεν πάει για τον prist, γενικά το γράφω.
Μάγκες, Τρίτη βράδυ δηλώνουμε λίστα. Τι υπομονή και μ@λακίες να χαμε να λέγαμε. Επιτέλους τελειώνει το μαρτύριο θα πω εγώ.
Να περιμένεις τώρα να σου έρθουν δυο βασικοί και δυο αλλαγές στο παρά ένα. Αν είναι ποτέ δυνατόν..
Με βρισκεις συμφωνο 1000%.
Καναμε υπομονη παιδια, 2,5 μηνες. Καναμε υπομονη με οτι δυναμεις ειχαμε και μετα το χαστουκι με την Μαλμε. Ε σε μια βδομαδα δηλωνεις ευρωπαικη λιστα. Δε γινεται ρε παιδια να εχετε πληροφοριες και να μας λετε καντε λιγη ακομα υπομονη. Εχουμε την ΠΑΕ και ειδικα τα ΑΡΔ που παιζει με τα νευρα μας, ας μην το κανει και το φορουμ.
Καλοπροεραιτα παντα.
Άπειροι οι λόγοι. Το πιο απλό, όσο περισσότερο καθυστερείς, τόσο μεγαλύτερο το ρίσκο να γίνει λάθος γιατί θα είσαι υπό πίεση.tolis14 έγραψε:Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά αν αποκτήσουμε παίκτες 10 ημέρες πριν τη δήλωση της λίστας και 1 ώρα πριν τη δήλωση της λίστας; εκτός βέβαια από το Τσι που χαλάει σε μερικούς που ανυπομονούν και δεν μπορούν να περιμένουν;
Να σου πω και το άλλο. Φέρνεις τη Δευτέρα τον Μπακαγιόκο και προκύπτει κάτι στα ιατρικά. Ποιος θα παίξει χαφ; Εσύ; Εγώ; Κανείς;
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Γιατί να τους φέρουν 1 ώρα πριν τη δήλωση της λίστας και όχι 10-20-30 μέρες πριν;
Ούτε αυτό θα επηρέαζε σε κάτι ή μήπως το κάνουμε γαργάρα; Γιατί εγώ ειλικρινά πιστεύω πως αν είχε υπογράψει τον Μεϊτέ ή έναν αντικαταστάτη του νωρίς και δεν περίμεναν άλλο ένα μήνα τον Μπρέθγουειτ, με αποτέλεσμα να παίξεις με τη Μάλμε έχοντας φορ τον Μπράντον, τότε οι πιθανότητες να είχες περάσει θα ήταν πολύ περισσότερες.
Εσύ πες το αντίθετο..
Δηλαδή επειδή σου κατσε μια χρονιά να πάρεις τρεις προκρίσεις αυτό σημαίνει πως θα σου κάθεται κάθε χρόνο χωρίς να ενισχυθείς εκεί που πονάς;tolis14 έγραψε:Όπως στραβά πήγε που ήρθαν πέρυσι στο τέλος Μειτέ και Ντεσπόντοφ ας πούμε;
Ε να που φέτος δεν έκατσε.
tolis14 έγραψε:Όπως στραβά πήγε που ήρθαν πέρυσι στο τέλος Μειτέ και Ντεσπόντοφ ας πούμε;
Τραγικος ηταν και ο σχεδιασμος περυσι,ασχετως τι εγινε στο τελος.Να ειναι καλα ο ανθρωπος στον παγκο και που σου βγηκαν 2 μεταγραφες.
Βγηκαν οι αποδόσεις για τον αριθμο των μεταγραφων:
Over 2,5 (4,50)
Under 2,5 (1,25)
Over 2,5 (4,50)
Under 2,5 (1,25)
Εγώ θα σου πω ότι Ιούνιο και Ιούλιο μήνα οι περισσότεροι καλοί παίκτες δεν θα βιαστούν να υπογράψουν έχοντας τόσο καιρό μπροστά τους να βρουν το καλύτερο συμβόλαιο που μπορούν.
Για την αποτυχία στο Τσλ φέτος φταίνε ΟΛΟΙ
Και ο Ιβάν και η Μαρία και ο ραζβαν και όλοι οι ενδιάμεσοι
Ας αφήσουμε τα τόσο οφτοπικ όμως
Θα φανεί
Και ο Ιβάν και η Μαρία και ο ραζβαν και όλοι οι ενδιάμεσοι
Ας αφήσουμε τα τόσο οφτοπικ όμως
Θα φανεί
-
tsaousila1234
τουλαχιστον με τις μεταγραφες που εγιναν και θα γινουν δεν θα χρειαστουμε του χρονου ενισχυση στα προκριματκα και θα περασουμε για πλακα champion league. Μαθαμε στην υπομονη δεν πειραζει για ενα χρονακι. Θα ειμαστε ετοιμοι......