Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
MikePap

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από MikePap »

Συγγνώμη ρε παιδιά αν πάω την κουβέντα πίσω, αλλά εσάς σας φαίνεται πιο απαραίτητο ένα πέμπτο χαφ που πέρσυ δεν είχαμε (πίσω από μειτε σβαμπ οζντοεφ τσιγάρα) παρά ένα αριστερό εξτρέμ εφόσον ο Σωτήρης παίζει δέκα στην θέση του Κωνσταντελια; Δηλαδή σε ματς που βγαίνει ντελιας και Τάισον αναγκαστικά πρέπει να μπει ο μουργκ εφόσον θα ναι το μόνο δεκαρι πλην Σωτήρη και δεύτερο εξτρέμ δεν έχεις (τα δύο απ' τα τρία δεκαρια σου υποδύονται δηλαδή και το αριστερό εξτρέμ ως μοναδικές αλλαγές του 36χρονου Τάισον). Με ένα καλό χαφ και δίπλα του τον Καμαρά, με αλλαγές σβαμπ οζντοεφ και πέμπτο τον θυμιανη ή έναν μικρό γιατί δεν καλυπτομαστε;
Άβαταρ μέλους
O Teleutaios Savourai

Δημοσίευση από O Teleutaios Savourai »

Νομίζω πως γενικά υστερούμε σε δύναμη/υψος
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Νομίζω πρέπει να αποκτηθεί ο Λιαβας για αλλαγή του Σαστρε και για να δηλωθεί Ευρώπη.
Ο Οττο δεν έχει δείξει τπτ και πιάνει θέση ξένου σε μια θέση που έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πλήρεις.

Ιδανικά για μένα οι 17 της Ευρώπης θα έπρεπε να είναι.

GK Kotarski Τσιφτσής Μοναστιρλής
DR Sastre. Λιαβας
DCR Kedziora DC Ξενος Θυμιάνης
DCL DC Colley Μιχαηλίδης
DL Baba Gomez/Rafa
MC MC Ξενος Schwab
MC Camara MC Ξενος
AMR Zivkovic Despodov
AMC Κωνσταντέλιας Γκουμας
AML Taison Σμυρλης
ST. Chalov Tissoudali Brandon

Δυστυχώς Soretire, Murg, Ozdoev δε χωράνε και φυσικά πρέπει να πάρει και την απόφαση ο Λουτσε να κόψει Βιειρινια και Οττο.

Καλα ας έρθει πρώτα κάποιος και βλέπουμε.

Τον Brandon δεν γίνεται να τον αφήσει έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Τρί 27 Αύγ 2024, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Αρκετά ριψοκίνδυνο να μην έχεις επιλογές μπροστά στα εξτρέμ για να έχεις από 3 στα λίμπερο. Γνωμούλα μου. :D
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

MikePap έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά αν πάω την κουβέντα πίσω, αλλά εσάς σας φαίνεται πιο απαραίτητο ένα πέμπτο χαφ που πέρσυ δεν είχαμε (πίσω από μειτε σβαμπ οζντοεφ τσιγάρα) παρά ένα αριστερό εξτρέμ εφόσον ο Σωτήρης παίζει δέκα στην θέση του Κωνσταντελια; Δηλαδή σε ματς που βγαίνει ντελιας και Τάισον αναγκαστικά πρέπει να μπει ο μουργκ εφόσον θα ναι το μόνο δεκαρι πλην Σωτήρη και δεύτερο εξτρέμ δεν έχεις (τα δύο απ' τα τρία δεκαρια σου υποδύονται δηλαδή και το αριστερό εξτρέμ ως μοναδικές αλλαγές του 36χρονου Τάισον). Με ένα καλό χαφ και δίπλα του τον Καμαρά, με αλλαγές σβαμπ οζντοεφ και πέμπτο τον θυμιανη ή έναν μικρό γιατί δεν καλυπτομαστε;
Συντασομαι, και καλως ηρθες στο paokmania.
Και για μενα προεχει αριστερο εξτρεμ παρα 2 χαφ. Εκτος αν Despotov η Ζιφκο απο αριστερα
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Τισουνταλι παιζει και αριστερα,νομιζω λογιζεται σαν μπακ απ του Ταισον και εκτακτως Ντελιας Μουργκ οποτε δεν ειναι διαθεσιμοι αυτοι οι δυο
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μη ξεκινήσει πάλι συζήτηση για τη λίστα εδώ όμως πλιζ
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

makispaspartou έγραψε:Μερικοί μπερδεύεστε.. και μηδενίζετε…
Το πιο επιτυχημένο μεταγραφικά καλοκαίρι ήταν ένας Μειτε και ένας Ζιγκο μακρυά, ώστε τώρα να περιμένουμε τον τζέρτζελο με τις τελευταίες μπαμ μπουμ πινελιές.
Επίσης το πιο επιτυχημένο καλοκαίρι με πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κάποια δευτερόλεπτα και μια κόντρα ανάποδη μακρυά ώστε τώρα να περιμένουμε μπαμ μπουμ από το πολύ πάνω ράφι.
Θέλω να πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική , θα πάρουμε ένα χάφ και ένα στόπερ με δεδομένη ποιότητα και χωρίς ρίσκο και ίσως έξτρα αμυντικό η και έξτρα χάφ σαν δωράκι Σαββιδη.
Εγώ πρώτα θα ήθελα να μου ανακοινώσουν Μειτε και Ζιγκο να ησυχάσω και μετά ας φέρουν και Μποβε και όποιον άλλον τους κάτσει σαν μπαμ μπουμ.
Ναι δεν είναι τόσο μικρή η απόσταση από την επιτυχία ως την αποτυχία αδερφέ. Οι δυο αυτοί που λες, είναι παίκτες ενδεκάδας. Επίσης λείπουν και οι αλλαγές τους..
Δεν θα θεωρήσω αναβάθμιση στα χαφ τον Θυμνιάνη στη θέση του Τσιγγάρα. Αναβάθμιση θα ήταν να έρθουν πχ Μποβέ και ένας ακόμα, στις θέσεις των Μεϊτέ - Τσιγγάρα.

Πήραμε δυο εξαιρετικούς παίκτες και έναν εξελίξιμο για μπροστά, χάσαμε ότι ποιοτικότερο είχαμε στο κέντρο και την άμυνα.

Δεν είναι για να πανηγυρίζεις. Αν και όταν έρθουν οι αντικαταστάτες και προφανώς όταν τους δούμε, τότε θα γίνει το μεταγραφικό ταμείο.

Προσωπικά και άγνωστοι να έρθουν, αν βγουν καλύτεροι ή έστω ισάξιοι των Μεϊτέ και Κουλιεράκη, θα πανηγυρίζω.
kos

Δημοσίευση από kos »

nunies4 έγραψε:Ενδοιασμούς για τον Μπακαγιοκο έχω εκφράσει από την 1η στιγμή. Αν όμως ισχύει ότι ο ίδιος προσεγγίζει ώστε να έρθει αυτό τουλάχιστον φανερώνει κίνητρο.
Οκ αλλά τι κίνητρο;
Μπορεί να λέει ότι αν μείνω ακόμη ένα χρόνο εδώ και λήξει το συμβόλαιο μου, μετά θα είμαι για την Λαμία. Ας πάω εκεί να κάνω 2+1 να βγει το εφάπαξ. Και αυτό κίνητρο είναι.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

MikePap έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά αν πάω την κουβέντα πίσω, αλλά εσάς σας φαίνεται πιο απαραίτητο ένα πέμπτο χαφ που πέρσυ δεν είχαμε (πίσω από μειτε σβαμπ οζντοεφ τσιγάρα) παρά ένα αριστερό εξτρέμ εφόσον ο Σωτήρης παίζει δέκα στην θέση του Κωνσταντελια; Δηλαδή σε ματς που βγαίνει ντελιας και Τάισον αναγκαστικά πρέπει να μπει ο μουργκ εφόσον θα ναι το μόνο δεκαρι πλην Σωτήρη και δεύτερο εξτρέμ δεν έχεις (τα δύο απ' τα τρία δεκαρια σου υποδύονται δηλαδή και το αριστερό εξτρέμ ως μοναδικές αλλαγές του 36χρονου Τάισον). Με ένα καλό χαφ και δίπλα του τον Καμαρά, με αλλαγές σβαμπ οζντοεφ και πέμπτο τον θυμιανη ή έναν μικρό γιατί δεν καλυπτομαστε;
Γιατί θα παίζεις την Κυριακή με τον Βάζελο και την Πέμπτη με την Ρόμα και θα πρέπει να διαλέξεις σε ποιο από τα δυο θα κατέβεις με δίδυμο Σβαμπ - Οζντόεφ.

Ένα δίδυμο που στα δικά μου μάτια δεν έδειξε να έχει εύκολα ούτε τις Σέρρες.

Ίσως δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, ίσως απλά δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι περισσότερο, ίσως ίσως ίσως. Δεν ξέρω τι φταίει πάντως όποτε παίζουν αυτοί οι δυο μαζί, το κέντρο είναι σαν να παίζει σε slow motion.

Το αμυντικό μας τρανζίσιον είναι πιο αργό από ποτέ. Το δε build up βασίζεται αποκλειστικά στα μπακ. Η μπάλα δεν ακουμπάει σχεδόν ποτέ στα χαφ. Σκέψου δηλαδή τώρα, να πιεστούν αυτά τα δυο χαφ από κάποια πιο γρήγορα..

Προφανώς αυτή είναι η δικιά μου άποψη και μπορεί κάποιος άλλος να πει πως καλύπτεται στα χαφ με το συγκεκριμένο δίδυμο.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Εμενα μου κανει εντυπωση το πως παμε απο τα 6εκ για το 55% των δικαιοματων του Μποβε στον Μπακαγιοκο σαν 2η επιλογη.Αποτομη πτωση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

kos έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ενδοιασμούς για τον Μπακαγιοκο έχω εκφράσει από την 1η στιγμή. Αν όμως ισχύει ότι ο ίδιος προσεγγίζει ώστε να έρθει αυτό τουλάχιστον φανερώνει κίνητρο.
Οκ αλλά τι κίνητρο;
Μπορεί να λέει ότι αν μείνω ακόμη ένα χρόνο εδώ και λήξει το συμβόλαιο μου, μετά θα είμαι για την Λαμία. Ας πάω εκεί να κάνω 2+1 να βγει το εφάπαξ. Και αυτό κίνητρο είναι.
Φαντάζομαι τέτοιου είδους κίνητρο μπορεί να βρεί είτε στην χώρα του είτε και σε καμία Αραβία. Γιατί να τρέχει εδώ;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Είμαστε μιά απ τις πολλές ομάδες που έχει προταθεί ο Μποβέ. Μιλάμε για Ιταλία και Πρήμιερ.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Τελειώνετε μωρέ και φέρτε τον Μειτε. Για εγωισμούς τώρα θα κοιτάξουμε την ενίσχυση της ομάδας ; Άντε τελειώνετε με το βουνο .
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ακομα στο Μποβε είστε ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”