Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
samatta

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από samatta »

eorptol1 έγραψε:
samatta έγραψε:αμα ειναι να αρχισουμε να χαρακτηριζουμε ο ενας τον αλλον τι λες?ρε σοβαρευτειτε λιγο την κοινωνια μου μεσα...τι αλλο θα διαβασουμε , τι?
Κάνει κοινωνικό πείραμα και μέσα Στα πειραματόζωα είσαι και εσύ και εγώ και λες γιατί τον χαρακτηριζουμε? Το παιδί στην καλλίτερη εχει πρόβλημα στο μυαλό στην χειρότερη είναι στημένος....
εγω δεν ειμαι μεσα, ειναι μεσα αυτοι που θελουν να ειναι μεσα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

:lol:

Δωσε πονο πασακα μου. Το κανουν και δικοι μας αυτο στο δικο σας φορουμ.
Υπαρχουν παντου ανθρωποι με χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτοσεβασμο.

Θα σου πω ομως οτι για το καλο της κοινωνιας που ζουμε, υπαρχουν πραγματα πολυ πιο χρησιμα να κανεις στην καθημερινοτητα σου. Κι γω τωρα που καθομαι και ασχολουμαι, μη νομιζεις μ@λ@κ@ς ειμαι αλλα προσπαθω να το δουλεψω.

Κανε το ιδιο μηπως γινουμε ολοι καλυτεροι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Παιδιά σέβομαι τη παρατήρηση του blackgr οπότε τέλος από μέρους μου οι ενδεκάδες.

Το τελευταίο καιρό είναι κάπως προβληματική η εικόνα στο φορουμ κι αυτό σίγουρα γίνεται αντιληπτό σε οποιονδήποτε είναι εδώ καλοπροαίρετα.

Είπα να το ρίξω λίγο στη πλάκα γράφοντας ουσιαστικά αυτά που βλέπουν οι περισσότεροι που συμμετέχουν κι έχουν στηρίξει αυτό το χώρο 10+ χρόνια.

Αλλά ο black έχει δίκιο , το κόβω εδώ.

ΥΓ : Έχουμε κάποια κενά στα χαφ και στην άμυνα , θα αναγκαστώ να μπώ να παίξω λίγο εγώ πίσω αριστερά, θα βάλω λιμπερο την γεροξούρα τον Αποστόλη που έχει τρυπήσει ταβάνι και θα δούμε πως θα πάει. Πάμε για μεταβατική χρονιά λοιπόν .
samatta

Δημοσίευση από samatta »

DimitrisS έγραψε::lol:

Δωσε πονο πασακα μου. Το κανουν και δικοι μας αυτο στο δικο σας φορουμ.
Υπαρχουν παντου ανθρωποι με χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτοσεβασμο.

Θα σου πω ομως οτι για το καλο της κοινωνιας που ζουμε, υπαρχουν πραγματα πολυ πιο χρησιμα να κανεις στην καθημερινοτητα σου. Κι γω τωρα που καθομαι και ασχολουμαι, μη νομιζεις μ@λ@κ@ς ειμαι αλλα προσπαθω να το δουλεψω.

Κανε το ιδιο μηπως γινουμε ολοι καλυτεροι.
δεν εχουμε να χωρισουμε κατι,χαλαρωσε,απλα εχουμε αντιθετη αποψη
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

samatta έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
samatta έγραψε:αμα ειναι να αρχισουμε να χαρακτηριζουμε ο ενας τον αλλον τι λες?ρε σοβαρευτειτε λιγο την κοινωνια μου μεσα...τι αλλο θα διαβασουμε , τι?
Κάνει κοινωνικό πείραμα και μέσα Στα πειραματόζωα είσαι και εσύ και εγώ και λες γιατί τον χαρακτηριζουμε? Το παιδί στην καλλίτερη εχει πρόβλημα στο μυαλό στην χειρότερη είναι στημένος....
εγω δεν ειμαι μεσα, ειναι μεσα αυτοι που θελουν να ειναι μεσα.
Τι τον υπεραδπιζεσαι τον ανόητο πραγματικά δεν καταλαβαίνω.... Τέλος από δω τζάμπα ασχολούμαι εξ άλλου είμαι μέρος ενός κοινωνικού πειράματος και δίνω αφορμές στον τρελό γιατρό :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

samatta έγραψε:
Πιστεψε με ειμαι παρα πολυ χαλαρος και σε ευχαριστω που νοιαζεσαι. Δεν εχουμε αντιθετη αποψη, ομως.
Στο λεω για να ξεκινησεις να καταλαβαινεις.

Εχουμε εντελως αντιθετες πορειες ως ανθρωποι. Εγω ειμαι στο φως και εσυ στο σκοταδι.
Σου ευχομαι να ερθεις προς το φως.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Λήξτε το να τελειώνουμε. Δεν βγάζει καν νόημα όλο αυτό που κάνετε.
samatta

Δημοσίευση από samatta »

DimitrisS έγραψε:
samatta έγραψε:
Πιστεψε με ειμαι παρα πολυ χαλαρος και σε ευχαριστω που νοιαζεσαι. Δεν εχουμε αντιθετη αποψη, ομως.
Στο λεω για να ξεκινησεις να καταλαβαινεις.

Εχουμε εντελως αντιθετες πορειες ως ανθρωποι. Εγω ειμαι στο φως και εσυ στο σκοταδι.
Σου ευχομαι να ερθεις προς το φως.
ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

"Thank you, #TheEqualizer
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Χάρη Τσιγγάρα στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη."
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Blackgr4 έγραψε:Λήξτε το να τελειώνουμε. Δεν βγάζει καν νόημα όλο αυτό που κάνετε.
Συμφωνω, αλλα ενημερωσε τους αγαπητε,

οτι το μελος το οποιο φαγωθηκαν να φυγει κ π φυσικα εδωσε κ το ιδιο την αφορμη με αυτα που εγραψε, για να γινει αυτο, εχει προφανως φυγει με μπαν, πιθανοτατα με μονιμο

Οποτε μπορουν να ηρεμησουν, μιας κ εγινε αυτο π ήθελαν

Και για να προλαβω τους πονηρους, στο tapatalk, φαινεται ποιοι λογαριασμοι ειναι μπαναρισμενοι
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Μπα, δεν εφυγε, εδω ειναι και μας δουλευει ακομα.
Τελος Ιανουαριου εκανε account ο ..."κοινωνικος πειραμας" που δεν θυμαται το παλιο του nickname αλλα θυμαται ποσο εκανε η τυροπιτα του gika, και 1μιση μηνα μετα εκανε account ενας σαματας ο οποιος θιχτηκε που αποκαλεσαμε ΑΠΑΤΕΩΝΑ τον καραγκιοζη που ομολογησε πως ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ολο το φορουμ.

Εναν αρχικαραγκιοζη ονοματι Ace, τον θυμοσαστε μηπως; Κι εκεινος κατι τετοια "κοινωνικα πειραματα" εκανε. Κοιτα να δεις ομοιοτητες...

ΥΓ: Black, τι ληξτε το; Αυτος ειναι ο σκοπος αυτου του τοπικ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Mitsospaoki4 έγραψε:Life θέλω να ελπίζω ότι είσαι το πολύ 15 χρονών, διαφορετικά κάτι δεν πάει καλά..
Τι 15; Ερχόταν στο Fratelli αφού!
samatta έγραψε:
astral έγραψε:Ακόμα εδώ είναι αυτός ο απατεώνας ?
απατεωνας?τι διαβαζουμε εδω μεσα ρε φιλε, απατεωνας σε συνοπαδο?θα τριζουν τα κοκαλα του μπαρκαρουτσου που εφαγε τριμερο για ενα ταπεινο στα αα μου, ακου εκει απατεωνας , διαβαζουμε τα απιστευτα...
Μια χαρά είναι τα κόκκαλά μου, γιατρέ!

Είχαμε εδώ μέσα (και έχουμε) καλούς τρολλάδες.
Εσύ είσαι οριακά πρωτοετής.

Mod team, λίγο πιο γρήγορα να τρέχετε, να σηκωθεί ο χαρταετός ψηλότερα. Φυσάει καλά σήμερα, κρίμα είναι.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Χαχαχχα πολύ αστείο τα λέμε σε 3 μέρες

Ο PAOK1LIFE έχει φάει μόνιμο μπαν από χθες
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sic-4 έγραψε:Μπα, δεν εφυγε, εδω ειναι και μας δουλευει ακομα.
Τελος Ιανουαριου εκανε account ο ..."κοινωνικος πειραμας" που δεν θυμαται το παλιο του nickname αλλα θυμαται ποσο εκανε η τυροπιτα του gika, και 1μιση μηνα μετα εκανε account ενας σαματας ο οποιος θιχτηκε που αποκαλεσαμε ΑΠΑΤΕΩΝΑ τον καραγκιοζη που ομολογησε πως ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ολο το φορουμ.

Εναν αρχικαραγκιοζη ονοματι Ace, τον θυμοσαστε μηπως; Κι εκεινος κατι τετοια "κοινωνικα πειραματα" εκανε. Κοιτα να δεις ομοιοτητες...

ΥΓ: Black, τι ληξτε το; Αυτος ειναι ο σκοπος αυτου του τοπικ.
χαχαχα ο ACE τι φρουτο και αυτο η πλακα ειναι καποιων η γραφη με θυμιζει πολυ ACE τυχαιο ?
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

sn0ufel4 έγραψε:Χαχαχχα πολύ αστείο τα λέμε σε 3 μέρες

Ο PAOK1LIFE έχει φάει μόνιμο μπαν από χθες
Στο τελος θα γινει Μπαναρουτσος ονομα και πραγμα ετσι όπως το πατε με τα μπαν, αλλα απ την αναποδη.

Φορουμ διχως Μπάρκα, αναλατη μπριζολα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”