εγω δεν ειμαι μεσα, ειναι μεσα αυτοι που θελουν να ειναι μεσα.eorptol1 έγραψε:Κάνει κοινωνικό πείραμα και μέσα Στα πειραματόζωα είσαι και εσύ και εγώ και λες γιατί τον χαρακτηριζουμε? Το παιδί στην καλλίτερη εχει πρόβλημα στο μυαλό στην χειρότερη είναι στημένος....samatta έγραψε:αμα ειναι να αρχισουμε να χαρακτηριζουμε ο ενας τον αλλον τι λες?ρε σοβαρευτειτε λιγο την κοινωνια μου μεσα...τι αλλο θα διαβασουμε , τι?
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δωσε πονο πασακα μου. Το κανουν και δικοι μας αυτο στο δικο σας φορουμ.
Υπαρχουν παντου ανθρωποι με χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτοσεβασμο.
Θα σου πω ομως οτι για το καλο της κοινωνιας που ζουμε, υπαρχουν πραγματα πολυ πιο χρησιμα να κανεις στην καθημερινοτητα σου. Κι γω τωρα που καθομαι και ασχολουμαι, μη νομιζεις μ@λ@κ@ς ειμαι αλλα προσπαθω να το δουλεψω.
Κανε το ιδιο μηπως γινουμε ολοι καλυτεροι.
Παιδιά σέβομαι τη παρατήρηση του blackgr οπότε τέλος από μέρους μου οι ενδεκάδες.
Το τελευταίο καιρό είναι κάπως προβληματική η εικόνα στο φορουμ κι αυτό σίγουρα γίνεται αντιληπτό σε οποιονδήποτε είναι εδώ καλοπροαίρετα.
Είπα να το ρίξω λίγο στη πλάκα γράφοντας ουσιαστικά αυτά που βλέπουν οι περισσότεροι που συμμετέχουν κι έχουν στηρίξει αυτό το χώρο 10+ χρόνια.
Αλλά ο black έχει δίκιο , το κόβω εδώ.
ΥΓ : Έχουμε κάποια κενά στα χαφ και στην άμυνα , θα αναγκαστώ να μπώ να παίξω λίγο εγώ πίσω αριστερά, θα βάλω λιμπερο την γεροξούρα τον Αποστόλη που έχει τρυπήσει ταβάνι και θα δούμε πως θα πάει. Πάμε για μεταβατική χρονιά λοιπόν .
Το τελευταίο καιρό είναι κάπως προβληματική η εικόνα στο φορουμ κι αυτό σίγουρα γίνεται αντιληπτό σε οποιονδήποτε είναι εδώ καλοπροαίρετα.
Είπα να το ρίξω λίγο στη πλάκα γράφοντας ουσιαστικά αυτά που βλέπουν οι περισσότεροι που συμμετέχουν κι έχουν στηρίξει αυτό το χώρο 10+ χρόνια.
Αλλά ο black έχει δίκιο , το κόβω εδώ.
ΥΓ : Έχουμε κάποια κενά στα χαφ και στην άμυνα , θα αναγκαστώ να μπώ να παίξω λίγο εγώ πίσω αριστερά, θα βάλω λιμπερο την γεροξούρα τον Αποστόλη που έχει τρυπήσει ταβάνι και θα δούμε πως θα πάει. Πάμε για μεταβατική χρονιά λοιπόν .
δεν εχουμε να χωρισουμε κατι,χαλαρωσε,απλα εχουμε αντιθετη αποψηDimitrisS έγραψε:
Δωσε πονο πασακα μου. Το κανουν και δικοι μας αυτο στο δικο σας φορουμ.
Υπαρχουν παντου ανθρωποι με χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτοσεβασμο.
Θα σου πω ομως οτι για το καλο της κοινωνιας που ζουμε, υπαρχουν πραγματα πολυ πιο χρησιμα να κανεις στην καθημερινοτητα σου. Κι γω τωρα που καθομαι και ασχολουμαι, μη νομιζεις μ@λ@κ@ς ειμαι αλλα προσπαθω να το δουλεψω.
Κανε το ιδιο μηπως γινουμε ολοι καλυτεροι.
Τι τον υπεραδπιζεσαι τον ανόητο πραγματικά δεν καταλαβαίνω.... Τέλος από δω τζάμπα ασχολούμαι εξ άλλου είμαι μέρος ενός κοινωνικού πειράματος και δίνω αφορμές στον τρελό γιατρόsamatta έγραψε:εγω δεν ειμαι μεσα, ειναι μεσα αυτοι που θελουν να ειναι μεσα.eorptol1 έγραψε:Κάνει κοινωνικό πείραμα και μέσα Στα πειραματόζωα είσαι και εσύ και εγώ και λες γιατί τον χαρακτηριζουμε? Το παιδί στην καλλίτερη εχει πρόβλημα στο μυαλό στην χειρότερη είναι στημένος....samatta έγραψε:αμα ειναι να αρχισουμε να χαρακτηριζουμε ο ενας τον αλλον τι λες?ρε σοβαρευτειτε λιγο την κοινωνια μου μεσα...τι αλλο θα διαβασουμε , τι?

Πιστεψε με ειμαι παρα πολυ χαλαρος και σε ευχαριστω που νοιαζεσαι. Δεν εχουμε αντιθετη αποψη, ομως.samatta έγραψε:
δεν εχουμε να χωρισουμε κατι,χαλαρωσε,απλα εχουμε αντιθετη αποψη
Στο λεω για να ξεκινησεις να καταλαβαινεις.
Εχουμε εντελως αντιθετες πορειες ως ανθρωποι. Εγω ειμαι στο φως και εσυ στο σκοταδι.
Σου ευχομαι να ερθεις προς το φως.
Λήξτε το να τελειώνουμε. Δεν βγάζει καν νόημα όλο αυτό που κάνετε.
ευχαριστωDimitrisS έγραψε:Πιστεψε με ειμαι παρα πολυ χαλαρος και σε ευχαριστω που νοιαζεσαι. Δεν εχουμε αντιθετη αποψη, ομως.samatta έγραψε:
δεν εχουμε να χωρισουμε κατι,χαλαρωσε,απλα εχουμε αντιθετη αποψη
Στο λεω για να ξεκινησεις να καταλαβαινεις.
Εχουμε εντελως αντιθετες πορειες ως ανθρωποι. Εγω ειμαι στο φως και εσυ στο σκοταδι.
Σου ευχομαι να ερθεις προς το φως.
"Thank you, #TheEqualizer
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Χάρη Τσιγγάρα στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη."
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Χάρη Τσιγγάρα στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη."
Συμφωνω, αλλα ενημερωσε τους αγαπητε,Blackgr4 έγραψε:Λήξτε το να τελειώνουμε. Δεν βγάζει καν νόημα όλο αυτό που κάνετε.
οτι το μελος το οποιο φαγωθηκαν να φυγει κ π φυσικα εδωσε κ το ιδιο την αφορμη με αυτα που εγραψε, για να γινει αυτο, εχει προφανως φυγει με μπαν, πιθανοτατα με μονιμο
Οποτε μπορουν να ηρεμησουν, μιας κ εγινε αυτο π ήθελαν
Και για να προλαβω τους πονηρους, στο tapatalk, φαινεται ποιοι λογαριασμοι ειναι μπαναρισμενοι
Μπα, δεν εφυγε, εδω ειναι και μας δουλευει ακομα.
Τελος Ιανουαριου εκανε account ο ..."κοινωνικος πειραμας" που δεν θυμαται το παλιο του nickname αλλα θυμαται ποσο εκανε η τυροπιτα του gika, και 1μιση μηνα μετα εκανε account ενας σαματας ο οποιος θιχτηκε που αποκαλεσαμε ΑΠΑΤΕΩΝΑ τον καραγκιοζη που ομολογησε πως ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ολο το φορουμ.
Εναν αρχικαραγκιοζη ονοματι Ace, τον θυμοσαστε μηπως; Κι εκεινος κατι τετοια "κοινωνικα πειραματα" εκανε. Κοιτα να δεις ομοιοτητες...
ΥΓ: Black, τι ληξτε το; Αυτος ειναι ο σκοπος αυτου του τοπικ.
Τελος Ιανουαριου εκανε account ο ..."κοινωνικος πειραμας" που δεν θυμαται το παλιο του nickname αλλα θυμαται ποσο εκανε η τυροπιτα του gika, και 1μιση μηνα μετα εκανε account ενας σαματας ο οποιος θιχτηκε που αποκαλεσαμε ΑΠΑΤΕΩΝΑ τον καραγκιοζη που ομολογησε πως ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ολο το φορουμ.
Εναν αρχικαραγκιοζη ονοματι Ace, τον θυμοσαστε μηπως; Κι εκεινος κατι τετοια "κοινωνικα πειραματα" εκανε. Κοιτα να δεις ομοιοτητες...
- Μπαρκαρούτσος
Τι 15; Ερχόταν στο Fratelli αφού!Mitsospaoki4 έγραψε:Life θέλω να ελπίζω ότι είσαι το πολύ 15 χρονών, διαφορετικά κάτι δεν πάει καλά..
Μια χαρά είναι τα κόκκαλά μου, γιατρέ!samatta έγραψε:απατεωνας?τι διαβαζουμε εδω μεσα ρε φιλε, απατεωνας σε συνοπαδο?θα τριζουν τα κοκαλα του μπαρκαρουτσου που εφαγε τριμερο για ενα ταπεινο στα αα μου, ακου εκει απατεωνας , διαβαζουμε τα απιστευτα...astral έγραψε:Ακόμα εδώ είναι αυτός ο απατεώνας ?
samatta έγραψε:αμα ειναι να αρχισουμε να χαρακτηριζουμε ο ενας τον αλλον τι λες?ρε σοβαρευτειτε λιγο την κοινωνια μου μεσα...τι αλλο θα διαβασουμε , τι?
Είχαμε εδώ μέσα (και έχουμε) καλούς τρολλάδες.
Εσύ είσαι οριακά πρωτοετής.
Mod team, λίγο πιο γρήγορα να τρέχετε, να σηκωθεί ο χαρταετός ψηλότερα. Φυσάει καλά σήμερα, κρίμα είναι.
Χαχαχχα πολύ αστείο τα λέμε σε 3 μέρες
Ο PAOK1LIFE έχει φάει μόνιμο μπαν από χθες
χαχαχα ο ACE τι φρουτο και αυτο η πλακα ειναι καποιων η γραφη με θυμιζει πολυ ACE τυχαιο ?sic-4 έγραψε:Μπα, δεν εφυγε, εδω ειναι και μας δουλευει ακομα.
Στο τελος θα γινει Μπαναρουτσος ονομα και πραγμα ετσι όπως το πατε με τα μπαν, αλλα απ την αναποδη.sn0ufel4 έγραψε:Χαχαχχα πολύ αστείο τα λέμε σε 3 μέρες
Φορουμ διχως Μπάρκα, αναλατη μπριζολα.