Το Μαντί - Μποβέ είναι ωραίο δίδυμο για τους μεσοβδόμαδους αγώνες με δυνατές ομάδες στο Europa League. Δεν μου ταιριάζει όμως καθόλου στο στυλ που αγωνιζόμαστε στα εγχώρια ματς με κατώτερους αντιπάλους, δηλαδή στο 80% των αγώνων που θα δώσουμε.figurehead4 έγραψε: Μποβέ και Καμαρά μαζί, το διανοήστε; Το περσινό κέντρο της Μπρυζ που δεν το βλέπαμε, το καταπινουν για πλάκα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Παντως λογικα αν εξαιρεσουμε τη περιπτωση Κολει οι αλλες 2 κινησεις θα γινουν τελευταιες 2-3 μερες πριν τη προθεσμια της 4ρτης Σεπτεμβριου.
για ποιον λογο? μας κανει με την ρομα αλλα οχι για τον αρη?
αν θες να πεις οτι θα ειναι αμυντικογενες τοτε ευκολα βαζεις μπροστα τισου ντελια ζιφκο τσαλοφ
αν θες να πεις οτι θα ειναι αμυντικογενες τοτε ευκολα βαζεις μπροστα τισου ντελια ζιφκο τσαλοφ
- Vet_eranos
Κρατήστε μια πισινή μην είναι τίποτα μπλεγμένη αυτή γαυροΣουλουκου πως την λεν κ προορίζεται για αλλού το παλικαράκι..
Αν γίνει κάνα τέτοιο ένας Νέρωνας μόνο θα σώσει την κατάσταση..
Προαίσθηση ότι όλα γίνονται για να πιέσουμε τον Ταχιροβιτς και ότι αυτός είναι ο 1 στόχος μας και εφικτός, ο χρόνος θα δείξει
-
Ναι δεν το πολυκαταλαβαινω κι εγώ. Ο λουτσεσκου μια ζωη με δυο χαφ με παρομοιο ρολο επαιζε. Περσι με το ζορι προσαρμοστηκε στο μειτε.dev έγραψε:για ποιον λογο? μας κανει με την ρομα αλλα οχι για τον αρη?
Όλοι φίλε έχουμε προαίσθηση ποιος θα έρθει κανένας δεν ξέρει ποιος θα έρθει πετάμε ονόματα 'μήπως' και 'αν', και εγώ αφού δεν έχω πληροφορήσεις με την ομάδα για μεταγραφικά σαν dnafidel έγραψε:Προαίσθηση ότι όλα γίνονται για να πιέσουμε τον Ταχιροβιτς και ότι αυτός είναι ο 1 στόχος μας και εφικτός, ο χρόνος θα δείξει

Θα δείξει..Vet_eranos έγραψε:Κρατήστε μια πισινή μην είναι τίποτα μπλεγμένη αυτή γαυροΣουλουκου πως την λεν κ προορίζεται για αλλού το παλικαράκι..
- kritikos44
Δανεικός ήταν και ο Μειτέ και είδαμε τι έγινε
Και μάλιστα για παίκτη στα 30 που από ότι φαίνεται δεν έχει και τις τρελές προτάσεις και που υποτίθεται τα είχαμε βρει μαζί του και με την ομάδα του
Αντε να έρθει ο Ιταλός, να βγάλει μάτια και του χρόνου να σου πει ciao (που έτσι θα γίνει)
Θα φάμε τις σάρκες μας εδώ μέσα
Και άμα θέλουμε του χρόνου 3 χαφ μας βλέπω όλους με χάπια
Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει ας γίνει σύντομα, κούρασε αυτό το πράγμα όλο το καλοκαίρι
Και όπως πάντα θα μείνουμε με την απορία τι θα γινόταν αν με την Μάλμε είχαμε ακόμα ένα ποιοτικό χαφ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μάλιστα για παίκτη στα 30 που από ότι φαίνεται δεν έχει και τις τρελές προτάσεις και που υποτίθεται τα είχαμε βρει μαζί του και με την ομάδα του
Αντε να έρθει ο Ιταλός, να βγάλει μάτια και του χρόνου να σου πει ciao (που έτσι θα γίνει)
Θα φάμε τις σάρκες μας εδώ μέσα
Και άμα θέλουμε του χρόνου 3 χαφ μας βλέπω όλους με χάπια
Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει ας γίνει σύντομα, κούρασε αυτό το πράγμα όλο το καλοκαίρι
Και όπως πάντα θα μείνουμε με την απορία τι θα γινόταν αν με την Μάλμε είχαμε ακόμα ένα ποιοτικό χαφ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε θέλω έναν ακόμη δανεισμό που θα οδηγήσει σε αρνητικά τετελεσμένα το επόμενο καλοκαίρι.
Ακόμη κι αν κλείσει το deal και δεχθούν τα 6Μ ρήτρα για το 55%, ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να κάνει αυτή την τεράστια για τα έως τώρα οικονομικά πεπραγμένα του, πόσο εύκολο θα είναι να πειστεί ένας παίκτης αυτού του επιπέδου να συνεχίσει στην Ελλάδα, όταν πολύ πιθανώς μετά από μια εξαιρετική σεζόν που θα κάνει και τον ΠΑΟΚ να θέλει να κάνει αυτή την μεγάλη επένδυση, θα έχει σίγουρα προτάσεις και από αλλού ή ίσως και την προοπτική επαναφοράς του στη Ρόμα;
Αν είμαστε διατεθημένοι να δώσουμε 6Μ για το 55% κάποιου τέλος πάντων, πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε 6Μ για το 100% αρκετών παικτών που θα κάλυπταν τη θέση του χαφ επάξια, εδώ και τώρα.
Ακόμη κι αν κλείσει το deal και δεχθούν τα 6Μ ρήτρα για το 55%, ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να κάνει αυτή την τεράστια για τα έως τώρα οικονομικά πεπραγμένα του, πόσο εύκολο θα είναι να πειστεί ένας παίκτης αυτού του επιπέδου να συνεχίσει στην Ελλάδα, όταν πολύ πιθανώς μετά από μια εξαιρετική σεζόν που θα κάνει και τον ΠΑΟΚ να θέλει να κάνει αυτή την μεγάλη επένδυση, θα έχει σίγουρα προτάσεις και από αλλού ή ίσως και την προοπτική επαναφοράς του στη Ρόμα;
Αν είμαστε διατεθημένοι να δώσουμε 6Μ για το 55% κάποιου τέλος πάντων, πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε 6Μ για το 100% αρκετών παικτών που θα κάλυπταν τη θέση του χαφ επάξια, εδώ και τώρα.
-
ρωτησα τον Μιχο στο ραδιοφωνο για Μποβε και μου απαντησε οτι οντως τον παλευουμε.
Ειπε οτι μονο ως δανεικος μπορει να ερθει. Και οτι εχουμε ακρες μεσα στη Ρομα (οχι τη Σουλουκου ειπε επι λεξη γιατι το ρωτησα ετσι).
Ειπε επισης οτι τον Ταχιροβιτς τον παρακολουθουμε καιρο (σκαουτιγκ τιμ) και συμφωνησε να ερθει το Σαββατο αλλα τον βαλαμε στον παγο επειδη προεκυψε κατι καλυτερο (μαλλον Μποβε).
1ος στοχος οντως ο Μποβε και τον παλευουμε. Μακαρι
Ειπε οτι μονο ως δανεικος μπορει να ερθει. Και οτι εχουμε ακρες μεσα στη Ρομα (οχι τη Σουλουκου ειπε επι λεξη γιατι το ρωτησα ετσι).
Ειπε επισης οτι τον Ταχιροβιτς τον παρακολουθουμε καιρο (σκαουτιγκ τιμ) και συμφωνησε να ερθει το Σαββατο αλλα τον βαλαμε στον παγο επειδη προεκυψε κατι καλυτερο (μαλλον Μποβε).
1ος στοχος οντως ο Μποβε και τον παλευουμε. Μακαρι
Αμπαλο τελείως αλλά επειδή ξύπνησα ρομαντικός σήμεραΣουριναμέζος έγραψε:Το Μαντί - Μποβέ είναι ωραίο δίδυμο για τους μεσοβδόμαδους αγώνες με δυνατές ομάδες στο Europa League. Δεν μου ταιριάζει όμως καθόλου στο στυλ που αγωνιζόμαστε στα εγχώρια ματς με κατώτερους αντιπάλους, δηλαδή στο 80% των αγώνων που θα δώσουμε.figurehead4 έγραψε: Μποβέ και Καμαρά μαζί, το διανοήστε; Το περσινό κέντρο της Μπρυζ που δεν το βλέπαμε, το καταπινουν για πλάκα.
Για σούπερ λιγκ. 4-4-2
Μποβε 6
Δεξιά ζιβκο
Αριστερά Σωτήρης
Στο 10 ντελιας
Μπροστά τισου,τσαλοφ
Το ρισκο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι αν περιμενεις τον Μποβε μεχρι τις τελευταιες μερες κανεις δεν μπορει να σου εξασφαλισει οτι ο Μπακαγιοκο θα ειναι διαθεσιμος.Παιζεις με τη φωτια γιατι δεν μιλαμε για εξτρα κινηση αλλα για πρωταρχικη αναγκη.
Απορία, πως πείσαμε τον Shola να έρθει στον ΠΑΟΚ , τον αρχηγό της κ21 της ΜU?
Με την ίδια λογική γιατί να μην καταφέρουμε να πείσουμε τον Μοβε η τον Ταχιροβιτς?
Με την ίδια λογική γιατί να μην καταφέρουμε να πείσουμε τον Μοβε η τον Ταχιροβιτς?
- figurehead4
Υπερβάλλεις λίγο. Το παλικάρι έχει όλο το πακετο. Δεν είναι μόνο αμυντικογενης για κοψίματα που είναι απροσπελαστος. Η τακτική του παιδεία είναι υψηλότατη και η τεχνικη του επίσης. Σκοράρει, τριπλαρει, πατάει περιοχή, τα πανταΣουριναμέζος έγραψε:Το Μαντί - Μποβέ είναι ωραίο δίδυμο για τους μεσοβδόμαδους αγώνες με δυνατές ομάδες στο Europa League. Δεν μου ταιριάζει όμως καθόλου στο στυλ που αγωνιζόμαστε στα εγχώρια ματς με κατώτερους αντιπάλους, δηλαδή στο 80% των αγώνων που θα δώσουμε.figurehead4 έγραψε: Μποβέ και Καμαρά μαζί, το διανοήστε; Το περσινό κέντρο της Μπρυζ που δεν το βλέπαμε, το καταπινουν για πλάκα.
Τεχνική ανώτερη του Πινέδα και κορμί πιο χτιστό και με αδιανόητη ταχυδυναμη για ελλαδιστάν. Πλάκα θα κάνει εδω
Όσο το σκέφτομαι τόσο πιο τρελό μου φαίνεται. Σαν τότε που είχα διαβάσει για Ζαλαγετα και από τη μια έλεγα αδύνατον κι από την άλλη μωρέ λες; Τελικά το αδύνατο ίσχυσε. Εδώ τώρα είναι ακόμη πιο αδύνατο.
Νιώθω και άσχημα που το συζητώ τόσο.