Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
ανεπιθύμητος... Να τον στείλουμε σε κανένα τάγμα στον Έβρο ρε φίλε....
Α ρε κοουτς... Δε πα να τα πάρεις ολα; Δε πα να τα κάνεις όλα; Θα σου πούνε γιατί αυτό γιατί εκείνο γιατί η λίστα, γιατί η Λίτσα.... Δεν γίνεται να μην σου την πούνε γιατί αν διάγουμε τις καλύτερες ΠΑΟΚτσηδικες ημέρες μας κάποιοι δεν μπόρεσαν να κάτσουν απλώς και να το απολαύσουν.
Το γενικό συμπέρασμα πως είτε έβγαινες πρώτος είτε πέμπτος πέρυσι, είτε έμπαινες CL φέτος είτε έμενες εκτός Ευρώπης τα ίδια ακριβώς θα άκουγες. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα αλλά πετάγεται σαν σκατό λίγο το εγώ και τα υπερκαλύπτει ολα.
Α ρε κοουτς... Δε πα να τα πάρεις ολα; Δε πα να τα κάνεις όλα; Θα σου πούνε γιατί αυτό γιατί εκείνο γιατί η λίστα, γιατί η Λίτσα.... Δεν γίνεται να μην σου την πούνε γιατί αν διάγουμε τις καλύτερες ΠΑΟΚτσηδικες ημέρες μας κάποιοι δεν μπόρεσαν να κάτσουν απλώς και να το απολαύσουν.
Το γενικό συμπέρασμα πως είτε έβγαινες πρώτος είτε πέμπτος πέρυσι, είτε έμπαινες CL φέτος είτε έμενες εκτός Ευρώπης τα ίδια ακριβώς θα άκουγες. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα αλλά πετάγεται σαν σκατό λίγο το εγώ και τα υπερκαλύπτει ολα.
- sourmenetes
- Moderator
Το σεβασμό τον δείχνεις στους κανονες του φόρουμ.Gospi έγραψε:Τον εβρισα? Μια χαρα με σεβασμο μιλαω. Ο συγκεκριμενος παιχτης ηταν επι εναμιση χρονο εκτος ομαδος και δεν ξεκουνιοταν παρά το ενδιαφερον απο Κυπρο κλπ. Οσο για το "δημοσιο", οπως εξηγησα αναφερομαι στις καλες αμοιβες που δινει παραδοσιακα ο ΠΑΟΚ, πανω απο την αξια των παιχτων. Πιστεύεις οτι ο Μουργκ βρισκει και αλλου τα λεφτα π παιρνει απο εμας, και δεν φευγει επειδη μας αγαπαει? Ειπαν οτι παιρνει 450.000. Δεν ξερω αν ισχύει αλλα να δουμε ποσα επαιρνε στην προηγουμενη ομαδα του. Δικαιωμα μου ειναι να τον θεωρω λιγο για τον ΠΑΟΚ και ανεπιθυμητο. Παρα τα καλα του ματς θεωρω πως οταν παιζει εγκλωβιζει επιθετικα την ομαδα και την κανει προβλεψιμη. Τι να την κανω την μαχητικοτητα και την αμυνα αν επιθετικα δεν μ δινει κατι ιδιαιτερο? Δες τωρα πως θα πιασει και θεση στην λιστα της ευρωπης εις βαρος καποιου αλλου. Αυτη ειναι η αποψη μου και την διατυπωνω πολυ προσεχτικα. Τωρα αν δεν σ αρεσει δικαιωμα σου. Οσο για τον σεβασμο, να τον βρασω αν τον δειχνεις στους παιχτες της ομαδας που φυσικα δεν συμμετεχουν στο φορουμ και ξεχνας να τον δειξεις στον συνομιλητη σου. Η πραγματική παιδεια και το ηθος εκει φαινεται, στο πως αντιδρας στην αποψη που σε ενοχλει. Εσυ λοιπον εισαι στην κατηγορια αυτων π δειχνουν σεβασμο επιλεκτικα οταν προκειται για συμφορουμητη. Εγω προσπαθω να μιλαω με σεβασμό γενικα.sourmenetes έγραψε:Εσύ είσαι που μιλάς πάντα με σεβασμό;;Gospi έγραψε: Το λαθος ξεκινησε οταν ακουσαν τον Λουτσεσκου και τον ανανεωσαν. Τωρα διγα μην ξεκουνηθει ο Μουργκ για τα επομενα 3 χρονια από τον ΠΑΟΚ. Δημοσιο
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και δε θα κρινεις σε κάποια κατηγορία ανήκω!
Δε σου έδωσα κανένα τέτοιο δικαίωμα. Εσύ έδωσες δικαίωμα με το ποστ σου!
Μη το συνεχίζεις.
Χωρίς να είμαι οποιοσδήποτε από τους 3 και χωρίς να έχω την παραμικρή εσωτερική πληροφόρηση παίρνω το θάρρος να σε διαβεβαιώσω ότι όχι, δεν θα έρθει.embuji έγραψε:GINOLA, Ολλανδε, Πατερ. Δωστε τα φωτα σας. Θα ερθει ο μικρος να χαζεψουμε η τσαμπα το βρωμησαν και χαρηκαμε;
Στο ξαναειπα. Μην ασχολεισαι μαζι μου. Και φυσικα θα σε κρινω. Ολοι μας κρινομαστε στις δημοσιες τοποθετησεις μας. Εκτος αν νιωθεις ο Παπας της Ρωμης. Εσυ μην το συνεχιζεις.
- Σουριναμέζος
Να πρυτανεύσει η λογικήmakispaspartou έγραψε: Συνεχίζω να θέλω την ποιότητα του Ζιγκο και του Μειτε.
- sourmenetes
- Moderator
Σταμάτα να το παίζεις μονίμως θιγμένος.Gospi έγραψε:Στο ξαναειπα. Μην ασχολεισαι μαζι μου. Και φυσικα θα σε κρινω. Ολοι μας κρινομαστε στις δημοσιες τοποθετησεις μας. Εκτος αν νιωθεις ο Παπας της Ρωμης. Εσυ μην το συνεχιζεις.
Θα ασχολούμαι όσο είμαι Μοντ για το παραμικρό σου ποστ.
Δεν ασχολήθηκα ούτε με το ύφος σου ούτε με την παιδεία σου όπως κάνεις εσύ λες και με ξέρεις.
Ασχολήθηκα με το ποστ σου. Και μέχρι εκεί.
Σταμάτα να βάζεις σάλτσες και να κατηγορείς.
- zarathustra79
O Michut είναι παίκτης με μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από τον Meite. Από οτι γράφεται, υπάρχει ενδιαφέρον γιαυτόν από δεκάδες ομάδες. Εκτός αν μεγάλωσε με αφίσα του Bertrand Robert στο δωμάτιο του, δεν το βλέπω πιθανό να έρθει για να πάρει δεύτερο ρόλο.
Για τον Bove, OK θα είναι φανταστική κίνηση, αλλά ας το έχουμε στο μυαλό μας ως longshot. Αυτά που διάβασα περί απογοήτευσης στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί είναι πολύ ανώριμο...
Επίσης ας μη θεωρούμε οτι λόγω της αξίας του στο transfermarkt θα είναι και αντίστοιχα τόσο επιδραστικός. Πιστεύω οτι θα είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Meite (αν και στα video φαίνεται να ματώνει τη φανέλα). Αυτό που θα μας δώσει περισσότερο είναι η μεταπωητική του αξία που πιστεύω οτι μόνο με τον Κωνσταντέλια θα μπορεί να συγκριθεί.
Για τον Bove, OK θα είναι φανταστική κίνηση, αλλά ας το έχουμε στο μυαλό μας ως longshot. Αυτά που διάβασα περί απογοήτευσης στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί είναι πολύ ανώριμο...
Επίσης ας μη θεωρούμε οτι λόγω της αξίας του στο transfermarkt θα είναι και αντίστοιχα τόσο επιδραστικός. Πιστεύω οτι θα είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Meite (αν και στα video φαίνεται να ματώνει τη φανέλα). Αυτό που θα μας δώσει περισσότερο είναι η μεταπωητική του αξία που πιστεύω οτι μόνο με τον Κωνσταντέλια θα μπορεί να συγκριθεί.
Δικαιωμα σου ειναι να τον θεωρεις λιγο για τον ΠΑΟΚ. Δικαιωμα του καθενος να σου την λεει οταν λες οτι ειναι «δημοσιο», ειδικα οταν στο ιδιο σου το σχολιο λες οτι ειναι μαχητικοςGospi έγραψε:Τον εβρισα? Μια χαρα με σεβασμο μιλαω. Ο συγκεκριμενος παιχτης ηταν επι εναμιση χρονο εκτος ομαδος και δεν ξεκουνιοταν παρά το ενδιαφερον απο Κυπρο κλπ. Οσο για το "δημοσιο", οπως εξηγησα αναφερομαι στις καλες αμοιβες που δινει παραδοσιακα ο ΠΑΟΚ, πανω απο την αξια των παιχτων. Πιστεύεις οτι ο Μουργκ βρισκει και αλλου τα λεφτα π παιρνει απο εμας, και δεν φευγει επειδη μας αγαπαει? Ειπαν οτι παιρνει 450.000. Δεν ξερω αν ισχύει αλλα να δουμε ποσα επαιρνε στην προηγουμενη ομαδα του. Δικαιωμα μου ειναι να τον θεωρω λιγο για τον ΠΑΟΚ και ανεπιθυμητο. Παρα τα καλα του ματς θεωρω πως οταν παιζει εγκλωβιζει επιθετικα την ομαδα και την κανει προβλεψιμη. Τι να την κανω την μαχητικοτητα και την αμυνα αν επιθετικα δεν μ δινει κατι ιδιαιτερο? Δες τωρα πως θα πιασει και θεση στην λιστα της ευρωπης εις βαρος καποιου αλλου. Αυτη ειναι η αποψη μου και την διατυπωνω πολυ προσεχτικα. Τωρα αν δεν σ αρεσει δικαιωμα σου. Οσο για τον σεβασμο, να τον βρασω αν τον δειχνεις στους παιχτες της ομαδας που φυσικα δεν συμμετεχουν στο φορουμ και ξεχνας να τον δειξεις στον συνομιλητη σου. Η πραγματική παιδεια και το ηθος εκει φαινεται, στο πως αντιδρας στην αποψη που σε ενοχλει. Εσυ λοιπον εισαι στην κατηγορια αυτων π δειχνουν σεβασμο επιλεκτικα οταν προκειται για συμφορουμητη. Εγω προσπαθω να μιλαω με σεβασμό γενικα.sourmenetes έγραψε:Εσύ είσαι που μιλάς πάντα με σεβασμό;;Gospi έγραψε: Το λαθος ξεκινησε οταν ακουσαν τον Λουτσεσκου και τον ανανεωσαν. Τωρα διγα μην ξεκουνηθει ο Μουργκ για τα επομενα 3 χρονια από τον ΠΑΟΚ. Δημοσιο
-
Δυστυχώς έχουμε κολλήσει μεταξύ εξαιρετικών περιπτώσεων που πολύ δύσκολα να έρθουν και μετρίων σε πτώση που δεν καλύπτουν τα θέλω μας.
Χρειάζεται λίγο παραπάνω ψάξιμο, τόσοι παίκτες υπάρχουν
Έβλεπα πχ Ρεάλ - Βαγιαδολιδ χτες, το κέντρο της Βαγιαδολιδ στάθηκε μια χαρά απέναντι στο θηρίο.
Αν δείτε αξίες στο transfermarkt είναι πολύ μέσα στα δικά μας δεδομένα.
Τόσο δύσκολο είναι να φέρουμε ένα τέτοιο παίκτη σε καλή ηλικία;
Χρειάζεται λίγο παραπάνω ψάξιμο, τόσοι παίκτες υπάρχουν
Έβλεπα πχ Ρεάλ - Βαγιαδολιδ χτες, το κέντρο της Βαγιαδολιδ στάθηκε μια χαρά απέναντι στο θηρίο.
Αν δείτε αξίες στο transfermarkt είναι πολύ μέσα στα δικά μας δεδομένα.
Τόσο δύσκολο είναι να φέρουμε ένα τέτοιο παίκτη σε καλή ηλικία;
Μειτε και ξερό ψωμί.
Ο τύπος ήρθε , τον έβλεπες να παίζει και σκεφτόμουν καλά ρε αυτός βαριέται που ζει .
Όμως ο τύπος μόνος του κρατούσε ένα πρωταθληματικο κέντρο!!!
Αν οι λόγοι είναι οικονομικοί κρίμα, αν οι λόγοι είναι λόγω χαρακτήρα στα αποδυτήρια και στο περιβάλλον της ομάδας στο καλό. Αν όμως ο λόγος είναι εγώ σε ήθελα στα έδωσα όλα με εφτυσες και τώρα με παρακαλάς και γω σε φτύνω για να σε εκδικηθώ η για να σου δείξω ότι μια φορά σου δίνω την ευκαιρία θα πάω πάσο .
Ίσως το ίδιο να αποφασιζα και γω αλλά ως απλός ΠΑΟΚΤΣΗΣ και κοιτώντας μεμονωμένα το γεγονός απογοητεύομαι.
Μια υπόθεση που έχει τραβήξει τόσο μακριά και αν ισχύουν όλα όσα έχουν γραφτεί πιθανολογω ότι πολύ δύσκολα θα τον δούμε στον ΠΑΟΚ.
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΠΡΑΣΙΝΗ φανελιτσα .
Εύχομαι μην έρθει κανένα διαμάντι φομπιζου...
υγ. δύο χαφ να έρθουν , θα δώσουμε πολλούς αγώνες και θα μας μαγειρέψουν συνεχόμενα ντέρμπι , να υπάρχουν επιλογές και λύσεις.
Ο τύπος ήρθε , τον έβλεπες να παίζει και σκεφτόμουν καλά ρε αυτός βαριέται που ζει .
Όμως ο τύπος μόνος του κρατούσε ένα πρωταθληματικο κέντρο!!!
Αν οι λόγοι είναι οικονομικοί κρίμα, αν οι λόγοι είναι λόγω χαρακτήρα στα αποδυτήρια και στο περιβάλλον της ομάδας στο καλό. Αν όμως ο λόγος είναι εγώ σε ήθελα στα έδωσα όλα με εφτυσες και τώρα με παρακαλάς και γω σε φτύνω για να σε εκδικηθώ η για να σου δείξω ότι μια φορά σου δίνω την ευκαιρία θα πάω πάσο .
Ίσως το ίδιο να αποφασιζα και γω αλλά ως απλός ΠΑΟΚΤΣΗΣ και κοιτώντας μεμονωμένα το γεγονός απογοητεύομαι.
Μια υπόθεση που έχει τραβήξει τόσο μακριά και αν ισχύουν όλα όσα έχουν γραφτεί πιθανολογω ότι πολύ δύσκολα θα τον δούμε στον ΠΑΟΚ.
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΠΡΑΣΙΝΗ φανελιτσα .
Εύχομαι μην έρθει κανένα διαμάντι φομπιζου...
υγ. δύο χαφ να έρθουν , θα δώσουμε πολλούς αγώνες και θα μας μαγειρέψουν συνεχόμενα ντέρμπι , να υπάρχουν επιλογές και λύσεις.
Να ρωτήσω κάτι έτσι από περιέργεια. Γιατί συζητάτε ακόμα για τον Μεϊτέ;
Αν ήταν να έρθει δεν θα είχε έρθει ως τώρα;
Αν ήταν να έρθει δεν θα είχε έρθει ως τώρα;
Στα ραδιόφωνα( αλλά και εδώ μέσα ) λένε ότι δεν έχει κλείσει οριστικά η περίπτωση του.
Και όσο δεν υπογράφει ούτε αυτός ούτε εμείς κάποιον άλλο, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο
Και όσο δεν υπογράφει ούτε αυτός ούτε εμείς κάποιον άλλο, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο
- ΑποστόληςΑ