Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Πω veterane και εγω ετσι νιωθω. Μια ωρα ξαπλωσα και μπαινω να δω τι γινεται και βλεπω Bove. Ρε παιδια αυτος πως θα ερθει;!;!
-
tsoupakampra
Kabamaru11 έγραψε:Αν ερθει αυτος ο παικτης,εγω θα κατεβω στην Αριστοτελους,φορωντας μονο το παραδοσιακο γιαπωνεζικο εσωρουχο μου.
Dimitris_L4 έγραψε:Ω ρε τι ξενερα θα φαμε.....
που θα δουμε τον Kabamaru με το γιαπωνεζικο βρακι;
Αμα ειναι κατι τετοιο δεν ειναι και πολυ εξυπνη ιδεα... Γιατι εαν απο bove πας σε μπακαγιοκο τοτε θα υπαρξει δυσαρεσκια γιατι πεφτεις πολυ σε αξια/φορμα/ονομα.Hermann έγραψε:Μπορεί να είναι και τακτική κατευνασμού πνευμάτων…
Καλά δεν είμαστε και στα κάγκελα. Εξαιρετικό ρόστερ έχουμε από το οποίο λείπουν πινελιές, από πρωτάθλημα προερχόμαστε, η ομάδα ξέρουμε ότι θα παίξει καλή μπάλα.Hermann έγραψε:Μπορεί να είναι και τακτική κατευνασμού πνευμάτων…
Τι να κατευνάσουν;
Γιατί όχι; Money talksTimelord έγραψε:Όχι και συ ρε Σέρτζιο στις βαζελες
Ενδεχόμενη επερχόμενη γκρίνια για τις ελλείψεις και καθυστερήσεις ακόμα μια φορά; Ξεκαθαρίζω ότι εγώ δεν είμαι σε αυτή την ομάδα, παρόλο που θεωρώ ότι η περυσινή κατάκτηση έχει μοναδικό υπαίτιο τον Ραζβαν που δε στηρίχθηκε όπως έπρεπε και ήθελε και ίσως να έχουμε τα ίδια φέτος…nunies4 έγραψε:Καλά δεν είμαστε και στα κάγκελα. Εξαιρετικό ρόστερ έχουμε από το οποίο λείπουν πινελιές, από πρωτάθλημα προερχόμαστε, η ομάδα ξέρουμε ότι θα παίξει καλή μπάλα.Hermann έγραψε:Μπορεί να είναι και τακτική κατευνασμού πνευμάτων…
Τι να κατευνάσουν;
-
makispaspartou
Bove και Tahirovic θεωρώ ότι είναι ανέφικτες περιπτώσεις. Ρωτάει ο άλλος τι κάνει καλά ο Bove.. Η απάντηση είναι όλα. Μακάρι να έκλειναν έναν από αυτούς αλλά μου μοιάζει όνειρο Αυγουστιάτικης νυκτός.
Γιατι προφανως η Γαλατα αξιωνει λεφτα για να τον δωσει. Και κατ εμε καλα κανουν και δεν δινουν λεφτα αγορας 32χρονου.
Για ποια θέση; Γιατί να προσθέσουμε ένα αργό 8αρι σε πτωτική πορεία όταν μπορούσες να φέρεις τον Καμαρά;
Προφανώς λέει για Κονσεισαο που ακούστηκε για βαζελοdanirifle έγραψε:συγγνώμη, για ποιο λόγο δεν πήγαμε εμείς για σέρτζιο ολιβέιρα??