Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Όπου ακούς για πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι.
Να προβλέψω Colley συν ένα σέντερ μπακ δανεικό και Bakayoko ή Meite και τέλος;
Να προβλέψω Colley συν ένα σέντερ μπακ δανεικό και Bakayoko ή Meite και τέλος;
- WeWillRockYou
Βασικά αυτά τα ονόματα δείχνουν πως εξετάσαμε πιθανές περιπτώσεις παικτών που περισσεύουν από μεγάλες ομάδες, μήπως και κάτσει κάποιος δανεισμός τις τελευταίες μέρες. Ελάχιστες οι πιθανότητες, αλλά είναι καλό το ότι κοιτάμε και προς αυτήν την κατεύθυνση, αρκεί να κλείσουν τα κενά που πραγματικά μας καίνε.
Ας μας πει κάποιος που γνωρίζει τον παίκτη γιατί έγω στο βίντεο που είδα στο YouTube είναι 90% τάκλινsn0ufel4 έγραψε:Πάντως ούτε ο Μποβε είναι ο οργανωτής που ζήτησε ο Λουτσεσκου
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Αυτο το πραγμα τελη αυγουστου να πηγαινουμε για "μπαμ" που παντα χαλαει... ημουνα νιος και γερασα..
Εγω λεω οτι παμε για gavi..
Εγω λεω οτι παμε για gavi..
- Σουριναμέζος
Τηρουμένων των αναλογιών το Τσιγγάρας της Ρόμα είναι πολύ καλή περιγραφή
- black_star_ninja
- WeWillRockYou
https://x.com/ekremalpay8/status/1828064851287023981
Ένας οπαδός της Μπεσίκτας γράφει πως ο Κόλει κλείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά ότι η πραγματική έκπληξη είναι πως ο μάνατζερ του Daniel Amartey είναι επίσης σε συζητήσεις με εμάς. Δεν νομίζω να ισχύει, πιθανότατα να είναι επιθυμία των Τούρκων να ξεφορτωθούν και τους 2 μπακ τους, αλλά το αφήνω εδώ να υπάρχει ως φήμη, καθώς δεν θα μου έκανε εντύπωση να αυτοπροτάθηκε ο παίκτης.
Ένας οπαδός της Μπεσίκτας γράφει πως ο Κόλει κλείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά ότι η πραγματική έκπληξη είναι πως ο μάνατζερ του Daniel Amartey είναι επίσης σε συζητήσεις με εμάς. Δεν νομίζω να ισχύει, πιθανότατα να είναι επιθυμία των Τούρκων να ξεφορτωθούν και τους 2 μπακ τους, αλλά το αφήνω εδώ να υπάρχει ως φήμη, καθώς δεν θα μου έκανε εντύπωση να αυτοπροτάθηκε ο παίκτης.
Ζιγκο και ΚΟΛΕΪ δε πάνε μαζί;;;
Γιατί στο τέλος και τους δύο με ελεύθερη μεταγραφή θα τους πάρει!
Και τον ΜΕΪΤΕ επίσης!!!
Ιβάν πάτα το κουμπί accept
Γιατί στο τέλος και τους δύο με ελεύθερη μεταγραφή θα τους πάρει!
Και τον ΜΕΪΤΕ επίσης!!!
Ιβάν πάτα το κουμπί accept
- Dark Knight
Σε Μπακαγιόκο θα καταλήξουμε, για εκεί πάει η δουλειά. Καλύτερα λοιπόν να είμαστε προσγειωμένοι. Να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα με ονόματα που ακόυγονται τύπου Μπογιέ, τώρα στο τέλος των μεταγραφών και μετά γκρινιάζουμε με τους παίκτες που τελικά θα αποκτηθούν. Ας έρθει και ο Κόλλεϊ να να καλύψουμε κάποια κενά στην άμυνα και όπου μας πάει ο στρατηγός με την αρμάδα του!
-
Ωραιο τρολ αλλα ουτε στο μαλλι δεν εχουν σχεση. Ο Μποβε ειναι τρομακτικα καλο χαφKabamaru11 έγραψε:O Τσιγγαρας της Ρομα......
Άμα πείσουμε νεαρο διεθνή Ιταλό να έρθει να δει την ομάδα την Κυριακή στο Περιστέρι και πει ναι , εκεί θέλω να πάω , μιλάμε για χαζό παιδί. Μακάρι να είναι χαζός.
Με αυτά που βγαίνουν προς τα έξω, το πιθανότερο είναι όποιος και να έρθει (μάλλον δανεικός αφού), του χρόνου ίδια μέρα θα ψάχνουμε πάλι το βασικό μας χαφ. Αποτυχια το καλοκαίρι κύριοι της ΠΑΕ όσον αφορά το χαφ.
Με αυτά που βγαίνουν προς τα έξω, το πιθανότερο είναι όποιος και να έρθει (μάλλον δανεικός αφού), του χρόνου ίδια μέρα θα ψάχνουμε πάλι το βασικό μας χαφ. Αποτυχια το καλοκαίρι κύριοι της ΠΑΕ όσον αφορά το χαφ.
Όχι ότι υπάρχει περίπτωση απλά επειδή πολλοί ρωτάνε.
Scouting report του Μαρτίου.
https://www.foottheball.com/players-in- ... er-target/
Roaming playmaker είναι με εξίσου καλές αμυντικές και επιθετικές ικανότητες.
Scouting report του Μαρτίου.
https://www.foottheball.com/players-in- ... er-target/
Roaming playmaker είναι με εξίσου καλές αμυντικές και επιθετικές ικανότητες.
- Vet_eranos
Αντε να μου χαθείτε, μια σιεστα μεσημέριατικη είπαμε να ρίξουμε κ κοιτάξτε τι γίνεται...
Άιντε να ξαναγυρίσει η καψούρα, δεν παλευόταν η εσωστρέφεια κ η μιζέρια...
Μιολα Μάλμε, δε θα σε πετύχω ρε χαμουρα στο γιουροπα...???
Άιντε να ξαναγυρίσει η καψούρα, δεν παλευόταν η εσωστρέφεια κ η μιζέρια...
Μιολα Μάλμε, δε θα σε πετύχω ρε χαμουρα στο γιουροπα...???