Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
καλα αυτος ειναι υπερπαικταρας.. αλλα ιταλος να ερθει ελλαδα μονο αν δεν τον θελει καμια ομαδα απο α κ β εθνικη ιταλιας.. αυτο εχει δειξει η ιστορια..
- theodorosstefan
Να αυτα σιχαινομαι. Βγαινουν 5 μέρες πριν την ληξη ονοματα απλησιαστα να χουμε να ασχολιομαστε και στο τελος θα βγει το κλασικο αρθρο, προσπαθησαν αλλα ηταν δυσκολες περιπτωσεις και δεν ευοδωθηκαν. Και εμεις θα χτυπιομαστε. Ελπιζω να τα βγαζουν απο το μυαλο τους, γτ αν τα διαδιδει η ΠΑΕ σωθηκαμε
κάτσε ρε τζορτζ, τους ξέρεις και πανηγυρίζεις?
αρχικά ο μποβέ είναι καθαρός κόφτης. καμία σχέση με playmaker που αυτή τη στιγμή λείπει από την ομάδα
ο άλλος ο tahirovic παρότι ψηλός, είναι αρκετά αδύναμος και αργός
αρχικά ο μποβέ είναι καθαρός κόφτης. καμία σχέση με playmaker που αυτή τη στιγμή λείπει από την ομάδα
ο άλλος ο tahirovic παρότι ψηλός, είναι αρκετά αδύναμος και αργός
-
Psaras έγραψε:Δανεικός και με μια λογική ρήτρα (20εκ), λουκούμι! Το καλοκαίρι θα τους πιέσουμε να πέσουν στα 18εκ και θα τον διαπραγματευομαστε μέχρι τον Σεπτέμβρη. Φέρτε τον χθες κιόλας.JohnDag έγραψε:Edoardo Bove;
Χάζεψαν εκεί στο ινπαοκ;
Καλά ας τον πάρουμε, να πάρουμε πρωτάθλημα και του χρόνου ας πάει αλλού
-
Καλά.... μεγάλοδημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ αν σας βγήκε στην γωνία και το έβγαλε πρώτος ο Γιωργαρος ο Μινος χθες... αλλάξτε επάγγελμα
Θα την πω την ανησυχία μου. Πάρα πολλά ονόματα ξαφνικά που συνήθως όχι απλά δεν δείχνουν οργάνωση αλλά φανερώνουν και πανικό του στυλ χτυπάτε ότι βρείτε γιατί χανόμαστε
Θα την πω την ανησυχία μου. Πάρα πολλά ονόματα ξαφνικά που συνήθως όχι απλά δεν δείχνουν οργάνωση αλλά φανερώνουν και πανικό του στυλ χτυπάτε ότι βρείτε γιατί χανόμαστε
Κάποιον θα πάρουμε ρε gospi όμως.
Θεωρώ και εγώ ανέφικτη την περίπτωση του Ιταλού,αλλά ναι αυτός είναι καλύτερη περίπτωση από τον Μεϊτέ,έτσι δεν λένε στον Λουτσέσκου,ότι μπορούν να φέρουν καλύτερο;
Αντε να σας δω μάγκες μου,κλείστε στόματα.
Θεωρώ και εγώ ανέφικτη την περίπτωση του Ιταλού,αλλά ναι αυτός είναι καλύτερη περίπτωση από τον Μεϊτέ,έτσι δεν λένε στον Λουτσέσκου,ότι μπορούν να φέρουν καλύτερο;
Αντε να σας δω μάγκες μου,κλείστε στόματα.
- WeWillRockYou
https://totalfootballanalysis.com/team- ... is-tactics
Μερικές πληροφορίες από scouting report για τον Tahirovic.
Μερικές πληροφορίες από scouting report για τον Tahirovic.
Καλα κατσε, γτ στο τελος μας βλεπω οριακα μονο με Κολλει και Μπακαγιοκο. Περνανε οι μερες και εμεις παμε σαν χελωνες. Ακομη χειροτερα μπορει να τρωμε χρονο με καμμενες υποθεσεις σαν του Πολωνου.
- zarathustra79
12,75M στο χέρι πήραμε. Αν ισχύει μάλιστα οτι ο Colley θα έρθει ως ελεύθερος και με 1+1, γιατί να μην κάνουμε και ένα all-in;;
Πάντως μοιάζει too good to be true και από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε πριν υπάρξει συμφωνία, μου φαίνεται δύσκολο να ολοκληρωθεί.
Είμαι σίγουρος πάντως οτι όπως και όλα τα χρόνια της εποχής σαββίδη, πάντα στοχεύαμε σε παίκτες αυτού του επιπέδου, χωρίς όμως επιτυχία (με εξαίρεση ίσως τον sergio oliveira).
Πάντως μοιάζει too good to be true και από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε πριν υπάρξει συμφωνία, μου φαίνεται δύσκολο να ολοκληρωθεί.
Είμαι σίγουρος πάντως οτι όπως και όλα τα χρόνια της εποχής σαββίδη, πάντα στοχεύαμε σε παίκτες αυτού του επιπέδου, χωρίς όμως επιτυχία (με εξαίρεση ίσως τον sergio oliveira).