Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Όλα θα κριθούν από το ποιός θα είναι ο ένας χαφ που θα επιλέξουμε
Αν για παράδειγμα παραμείνει ο Μεϊτέ τότε σε σχέση με πέρσι θα έχουμε κρατήσει τον πρώτο μας χαφ, θα έχουμε υποβαθμίσει Σβαμπ και Οζντόεφ από εκεί που πέρσι ήταν 2ος και 3ος στην ιεραρχία φέτος να είναι 3ος και 4ος βάζοντας από πάνω τους Μαντί Καμαρά που αντικαθιστά τον Μάρκος Αντόνιο που πέρασε και δεν ακούμπησε. 5ος χαφ πέρυσι ήταν ο Τσιγγάρας, φέτος θα είναι ο Θυμιάνης πάνω κάτω το ίδιο.
Τώρα αν αντί για τον Μεϊτέ έρθει κάνας Μπάσιτς ή Μπακαγιόκο μπλέξαμε
Αν για παράδειγμα παραμείνει ο Μεϊτέ τότε σε σχέση με πέρσι θα έχουμε κρατήσει τον πρώτο μας χαφ, θα έχουμε υποβαθμίσει Σβαμπ και Οζντόεφ από εκεί που πέρσι ήταν 2ος και 3ος στην ιεραρχία φέτος να είναι 3ος και 4ος βάζοντας από πάνω τους Μαντί Καμαρά που αντικαθιστά τον Μάρκος Αντόνιο που πέρασε και δεν ακούμπησε. 5ος χαφ πέρυσι ήταν ο Τσιγγάρας, φέτος θα είναι ο Θυμιάνης πάνω κάτω το ίδιο.
Τώρα αν αντί για τον Μεϊτέ έρθει κάνας Μπάσιτς ή Μπακαγιόκο μπλέξαμε
- Σουριναμέζος
Το 5+3 που λες Μπάνε είναι για τις ομάδες που δεν έχουν Β ομάδα.obanebane έγραψε:Michael Scott έγραψε:Με Γκομεζ και τώρα το παλικάρι από την Γκάμπια, πως είναι η κατάσταση με τους μη κοινοτικούς;
Ο Γκομεζ και ο Σορετιρε είναι Κ23
Μπορούμε να έχουμε 5 ξένους άνω των 23 και 3 κάτω των 23.
Από τη στιγμή που οι Ρώσοι δεν λογίζονται ξένοι, έχουμε 3+1 τον Κολει, οπότε χωράει ένας ακόμα, με δεδομένη τη φυγή Σσμστα έτσι.
Για όσους έχουν Β ομάδα είναι 8+4 στο σύνολο των δύο ομάδων (δηλαδή μετράει και ο Χουρτάδο).
Προφανώς ισχύει και το μέχρι 5 στην αποστολή
- FreeWatcher
Εμένα απολους που ακούστηκαν για τη θέση του χαφ με ψήνει ο Κροάτης!
Χωρίς να έχω παρακολουθήσει βεβαια κανέναν.
Μόνο ΠΑΟΚ!
Χωρίς να έχω παρακολουθήσει βεβαια κανέναν.
Μόνο ΠΑΟΚ!
Για την αποστολή λέω ρε συ,μπορούμε να έχουμε αποστολή 5+3.
Δεν έχει νόημα να έχεις παραπάνω μη κοινοτικούς και να διαλέγεις ποιος θα μείνει εκτός.
Δεν έχει νόημα να έχεις παραπάνω μη κοινοτικούς και να διαλέγεις ποιος θα μείνει εκτός.
- Kabamaru11
Οχι,μονο 5,ανεξαρτητα απο την ηλικια τους.Στα υπολοιπα ναι,λογω Β ομαδων μπορουμε να εχουμε 8+4.
- WeWillRockYou
Το γεγονός πάντως πως ο Κόλει δέχεται το 1+1 δείχνει αν μη τι άλλο παίκτη σίγουρο για τον εαυτό του.
Το συμβόλαιο του με την Μπεσίκτας είναι στο 1,5 εκ. μέχρι το επόμενο καλόκαιρι, οπότε λογικά με μικρή αποζημίωση, θα τον καλύπτουν τα 1,2 εκ. που γράφτηκε πως του δίνουμε.
Το συμβόλαιο του με την Μπεσίκτας είναι στο 1,5 εκ. μέχρι το επόμενο καλόκαιρι, οπότε λογικά με μικρή αποζημίωση, θα τον καλύπτουν τα 1,2 εκ. που γράφτηκε πως του δίνουμε.
Θεωρώ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μιλάμε για Ταΐροβιτς ως μόνη μεταγραφή
Δεν βγάζει νόημα να εμπιστευτείς την κομβικοτερη επιλογή που σε τρώει όλο το καλοκαίρι, σε ένα δανεικό 20αρη που έχει καλά στοιχεία αλλά δεν είναι ΤΩΡΑ ανώτερος πχ του Τσιμιροτ όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Κάνω λάθος ότι περίπου αυτό είναι το επίπεδο του;
Άρα άμα έρθει ως δεύτερο χαφ πέρα από τον Χ Μεϊτε, καλως
Κλείνει έτσι και την όποια γκρίνια για αριθμητική έλλειψη στα χαφ, και δεν χρεώνει και την ομάδα λόγω δανεισμου
ΑΝ ΚΑΙ
Φαντάζομαι αυτός ήταν που λέγανε ότι χτύπησε πόρτα νεαρού ο ΠΑΟΚ αλλά θα καταλήξει αλλού
Ιδωμεν
Δεν βγάζει νόημα να εμπιστευτείς την κομβικοτερη επιλογή που σε τρώει όλο το καλοκαίρι, σε ένα δανεικό 20αρη που έχει καλά στοιχεία αλλά δεν είναι ΤΩΡΑ ανώτερος πχ του Τσιμιροτ όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Κάνω λάθος ότι περίπου αυτό είναι το επίπεδο του;
Κλείνει έτσι και την όποια γκρίνια για αριθμητική έλλειψη στα χαφ, και δεν χρεώνει και την ομάδα λόγω δανεισμου
ΑΝ ΚΑΙ
Φαντάζομαι αυτός ήταν που λέγανε ότι χτύπησε πόρτα νεαρού ο ΠΑΟΚ αλλά θα καταλήξει αλλού
Ιδωμεν
Τι προιστορια εχουμε με παικτες που ηρθαν απο αγιαξ; Γιατι τωρα μονο ο κοταρσκι μου ερχεται που μας βγηκε και 10000%
- constadine
Σε φετινά highlights που είδα την Μπεσίκτας δεν μοι άρεσε ο Κόλεϊ .
Τώρα ρίχνω μια ματιά σε περσινό του αγώνα .
[dailymotion]x8ng6ry[/dailymotion]
Τώρα ρίχνω μια ματιά σε περσινό του αγώνα .
[dailymotion]x8ng6ry[/dailymotion]
-
Βλεποντας καποια σχολια καταλαβαινω οτι υπαρχει η αντιληψη οτι ειμαστε παρομοιο επιπεδο με την μπεσικτας στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο.. την μπεσικτας που εδωσε 3 4 εκατ το χρονο συμβολαιο στον ιμομπιλε..την μπεσικτας που μοιραζει τα εκκατομυρια σαν στραγγαλια..την αποκλεισαμε μια φορα σε ενα ματς και αμεσως νομιζουμε οτι ειμαστε το ιδιο..στο θεμα μας εμενα μου αρεσει πολυ ο Κολει..και αν το διλλημα ηταν μονο ζιγκο η δυο στοπερ νομιζω δεν ηταν καν διλλημα..
Ο Τοσκιτσης το ανέφερε
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Equalizer έγραψε:Θεωρώ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μιλάμε για Ταΐροβιτς ως μόνη μεταγραφή
ΑΝ ΚΑΙ
Ιδωμεν
Eχουν παιξει συμπαικτες με καμαρα στη ρομα προπερσι.
Εγω δε νομιζω οτι ειναι κακος παικτης
Δηλαδη οζντοεφ σβαμπ επαιζαν εστω και μισο ματς στη ρομα??
O προηγούμενος πρέπει να ήταν ο Ντάνι Χούσεν (13-14, δανεικός) που πέρασε και δεν ακούμπησε.embuji έγραψε:Τι προιστορια εχουμε με παικτες που ηρθαν απο αγιαξ; Γιατι τωρα μονο ο κοταρσκι μου ερχεται που μας βγηκε και 10000%