Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
VfB v2

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από VfB v2 »

Equalizer έγραψε:Ότι δηλαδή ο αυτοκράτορας Λουτσεσκου σιχαίνεται το Σβαμπ και τον Οζντοεφ αλλά η καργιολα η ΠΑΕ τον ανάγκασε να τους ανανεώσει/κρατήσει

Και δε του φέρνει και άλλους 3-4 να έχει να αλλάζει κάθε βδομάδα

Και έμεινε να τρώει στη μαπα τους άχρηστους, αλλά άμα ήθελαν να τον βοηθήσουν θα είχαν ξηλώσει όλο το ρόστερ και θα έφερναν αλλο

Κουκουρούκου μανταλακια
Οτι δηλαδή τώρα εγώ αυτά είπα, έτσι; Ε κάτσε παίξε τα ντέρμπι με Σβαμπ και Οζντόεφ τότε και του χρόνου να ψάχνεις μέχρι τον Σεπτέμριο για χαφ αφου δεν σε απασχολεί. Κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μην τρελαίνεστε με το δεύτερο χαφ. Εκτός του ότι προφανώς ο Ολλανδός δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς σκεφτονται στη ΠΑΕ,παρά μόνο να έχει αίσθηση και γνώση του τι ψάχνουμε ΑΥΤΗ τη στιγμή,σχεδόν δεδομένα καιγόμαστε μέχρι 4/9 για τη κάλυψη 3 θέσεων στην Ευρωπαϊκή λίστα. Δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο ο Ραζβαν να άφηνε εκτός Οζντοεφ η Σβαμπ. Κάπως έτσι η δεύτερη κίνηση θα αφορά αν γίνει παίκτη στυλ Μεξικανου η Άγγλου και αυτή αν γίνει θα γίνει μετά τις 4/9 μέχρι 11/9. Εγώ είμαι κατά 99% σίγουρος ότι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

San4 έγραψε:Παιδια οταν ο Λουτσεσκου αναφέρεται σε θαύμα , δεν νομιζω οτι εννοεί οτι ενα μάτσο κατσαπλιάδες παιχτες και μια διοίκηση που δεν εκανε τπτ για να βοηθήσει την ομαδα κατάφερε να παρει το πρωταθλημα.

Του έκαναν μήνυση οι βαζελοι ,μας γαμησαν όλη τη χρονιά και τους άλλους τους πήγαιναν κωλοφερατζα, μέσα στο βικελιδης μας έστειλαν έναν κσραστημενο καριόλη, εκει που κρίνονταν όλα και εμείς δεν λυγισαμε πουθενά τους γαμήσαμε όλους back to back ,που λένε και στο χωριό μου.
Με τέτοιες συνθήκες ναι το λες και θαύμα αυτό που έγινε.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ο Ραζβαν εχει δειξει οτι αλλαζει. Δυσκολα αλλα αλλαζει.
Αλλαξε το set παιχνιδι και πηγε σε παιχνιδι με μεταβασεις.
Απο εκει που δεν εκανε rotation, περυσι εκανε φουλ.
Πιθανον ετσι να αλλαξε και η (μη) προτιμηση του σε ταχυδυναμικους ή αμυντικογενεις παικτες.

Ισως εχει να κανει με τους στοχους που του τεθηκαν.
Αν θες πρωταθλημα, θελεις εμπειρους και κοντρολαρισμενους.
Αν θες Ευρωπη, θες περισσοτερο ταχυδυναμικους.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

VfB v2 έγραψε:
Equalizer έγραψε:Ότι δηλαδή ο αυτοκράτορας Λουτσεσκου σιχαίνεται το Σβαμπ και τον Οζντοεφ αλλά η καργιολα η ΠΑΕ τον ανάγκασε να τους ανανεώσει/κρατήσει

Και έμεινε να τρώει στη μαπα τους άχρηστους, αλλά άμα ήθελαν να τον βοηθήσουν θα είχαν ξηλώσει όλο το ρόστερ και θα έφερναν αλλο

Κουκουρούκου μανταλακια
Οτι δηλαδή τώρα εγώ αυτά είπα, έτσι; Ε κάτσε παίξε τα ντέρμπι με Σβαμπ και Οζντόεφ τότε και του χρόνου να ψάχνεις μέχρι τον Σεπτέμριο για χαφ αφου δεν σε απασχολεί. Κομπλέ.
Ε να διώξουμε το ραζβαν τότε που επιμένει να παίζει με αργά χαφ

Μαζί σου
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Με Σβαμπ και Οζντόεφ δεν το σηκώσαμε πέρσι? Ο Λουτσέσκου δεν ενέκρινε την ανανέωση του Σβαμπ? Ποια ομάδα στην Ελλάδα έχει 3-4 υπερπαίκτες στο 6-8?

Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές. Ήδη η προσθήκη Καμαρά είναι μεγάλος συν, το βασικό είναι να έρθε ο Μειτέ/αντι-Μειτέ. Η ομάδα πέρσι πήρε τον τίτλο απολύτως δίκαια, δε γίνεται να βγάζουμε όλους τους παίκτες ξαφνικά άχρηστους.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Βέβαια υπάρχει ταχύτητα ως σωματικό προσόν και ταχύτητα στην λήψη απόφασης.

Επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είναι στο οικονομικό στάτους που να μπορεί να έχει χάφ που να τα έχουν και τα δυο στην εντέλεια (όπως και καμία ελληνική ομάδα) συνήθως πρέπει να επιλέξει ένα από τα δυο.

Σε αυτό το ερώτημα έχω καταλάβει ότι ο Ραζβαν σχεδόν πάντα προτιμάει την ταχύτητα στην λήψη απόφασης.

Και νομίζω ότι είναι απλό το γιατί.

Την ταχύτητα ως σωματικό προσόν μπορείς να την καλύψεις σε ικανοποιητικό βαθμό καθότι το άθλημα είναι ομαδικό. Με σωστή τακτική συμπεριφορά γίνεται.

Η έλλειψη όμως στην ταχύτητα λήψης απόφασης δεν καλύπτεται εύκολα, η δε απουσία αυτής στο κέντρο μιας ομάδας δημιουργεί τεράστια προβλήματα τόσο αμυντικά όσο και στην επιθετική ανάπτυξη.

Γι’ αυτό έχει φάει και σκάλωμα με τον Μειτε, γιατί ενώ σωματικά η ταχύτητα του είναι μέτρια ακόμα και για το ελληνικό πρωτάθλημα η ταχύτητα λήψης απόφασης του είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Equalizer έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Δείξε μου τα χάφ σου να σου πώ τί ομάδα έχεις. Στο ποδόσφαιρο όλα ξεκινάνε από τα χάφ. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο κενό στις θέσεις 6-8. Μόνον ο Καμαρά θα πρέπει να θεωρείται παίκτης υψηλού επιπέδου. Οι υπόλοιποι για διαφορετικούς λόγους είναι συμπληρωματικοί, οι τεταρτοπέμπτες επιλογές που έχουν όλες οι ομάδες. Ο 34χρονος αλλά τίμιος Σβάμπ, σε θέση αμυντικής μετάβασης απλά δεν υπάρχει. Αν κάποιος παρακολουθήσει πώς κινείται όταν χάνεται η μπάλα και πόσο αργά καλύπτει τους χώρους θα εξηγήσει εύκολα το γιατί η ομάδα εκτίθεται τόσο συχνά. Ο Οζντόεφ είναι πολύ αργός και μέτριος αμυντικά. Είναι πιό οχτάρι που πατάει περιοχή. Το να του ζητάμε να εξαρίσει είναι ουτοπικό. Κόβει συνήθως με φάουλ σε επικίνδυνες θέσεις γιατί απλά δεν μπορεί να μαρκάρει. Ο Θυμιάνης είναι καινούριος παίκτης που ο προπονητής δεν τον χρησιμοποιεί, δεν τον έχουμε δεί, αλλά απ᾽οτι ξέρουμε ΔΕΝ οχταρίζει.

Μετά τα παραπάνω, και χωρίς να πάμε σε λεπτομέρειες για το πώς παίζουν τα χάφ μας, στατιστικές κλπ, είναι προφανές οτι θέλουμε 2 χάφ 6αρο8άρια σκύλους. Ο ένας ή και οι δύο πρέπει να μπορουν να παίξουν DLPM γιατί αυτό λείπει αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω αυτοί που αποφασίζουν τί ακριβώς σκέφτονται αλλά θα είναι μεγάλο λάθος να περιοριστούμε στο ένα έξτρα χάφ. Εκτός αν βρούν το σούπερ παίκτη που τα κάνει όλα και συμφέρει. Μόνο ο Ροντρι μου έρχεται στο μυαλο!
Ωραία όλα αυτά και σωστά τα λες και ας πούμε ότι κάνουμε στην άκρη επιμέρους διαφωνίες

Προκύπτει το εξής "μαθηματικό" πρόβλημα:

Ραζβαν = προπονηταρα πιο πετυχημένος στην ιστορία κλπ

Ταυτόχρονα όμως

Ραζβαν = δεν θέλησε να βάλει ποτέ γρήγορα χαφ με αμυντικές αρετες, δεν είναι στις κεντρικές επιλογές του ούτε στη θεωρία του. Ακόμα και τον κανιας που βρήκε στην ομάδα, τον προώθησε πιο μπροστά και του έκοψε τη συνήθεια που είχε επι ιβιτς, να ενώνει άμυνα με επίθεση. Εμείς αυτό το κατακρίνουμε και το θεωρούμε λάθος

Άρα;

Ραζβαν = καλός ή κακός;

Και επιπροσθέτως, η ΠΑΕ μας ταιζει στη μαπα σαπακια ή απλά πήρε την περσινή ομάδα και επιχειρεί να κάνει έστω μισό βήμα μπροστά, αλλα στην ίδια πάντα αγωνιστική τακτική;
Ρε φίλε, ο Ράζβαν πήρε φέτος τον Καμαρά για αντί-Σβαμπ. Η διαφορά τους στο συμβόλαιο είναι πάνω κάτω 500κ.
Δεν λέει κανένας να δώσουν 20 εκατομμύρια για μεταγραφή, αλλά το να θεωρείται ο Σβαμπ 3ος και ο Οζντόεφ 4ος, σημαίνει πως πίσω από το 1 και το 2, η ταχύτητα σου πέφτει κατακόρυφα και η τεχνική πάνω κάτω το ίδιο.

Ούτε λέμε να φέρουν εξάρι που απλά να κόβει. Ταχύτητα λέμε να φέρουν. Τον Παναιτωλικό δεν προλαβαίναμε αν δεν έκοβε ο Καμαρά. ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌ!
Πως θα προλάβουμε την χ-ψ Σοσιεδάδ;
Δεν υπάρχει λόγος για υπερβολές. Απλά λόγω και του ότι τα συμβόλαια των Σβαμπ και Οζντόεφ λήγουν, θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φέρουν έστω με δανεισμό και οψιόν, ένα ακόμα χαφ, που να θεωρείται τρίτος και να μην έχεις μόνο 2 που να φοβάσαι μη τυχόν και δεν παίξουν.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Κουκουρούκου μανταλακια
Άργησες 4 χρόνια αλλά κατάλαβες το κλίμα του κόσμου, το οποίο βέβαια εδώ μέσα γιγαντώνεται.
4 χρόνια συνεχόμενα τα ίδια ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Μην τρελαίνεστε με το δεύτερο χαφ. Εκτός του ότι προφανώς ο Ολλανδός δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς σκεφτονται στη ΠΑΕ,παρά μόνο να έχει αίσθηση και γνώση του τι ψάχνουμε ΑΥΤΗ τη στιγμή,σχεδόν δεδομένα καιγόμαστε μέχρι 4/9 για τη κάλυψη 3 θέσεων στην Ευρωπαϊκή λίστα. Δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο ο Ραζβαν να άφηνε εκτός Οζντοεφ η Σβαμπ. Κάπως έτσι η δεύτερη κίνηση θα αφορά αν γίνει παίκτη στυλ Μεξικανου η Άγγλου και αυτή αν γίνει θα γίνει μετά τις 4/9 μέχρι 11/9. Εγώ είμαι κατά 99% σίγουρος ότι θα γίνει.

Εγώ θεωρώ ότι τον Θυμιανη τον πιστεύει και θα του δώσει ευκαιρίες, ο παίχτης στα χαρακτηριστικά του,έχει αρχηγικες τάσεις και τσαγανό.
Σημαντικό για να σταθείς στον ΠΑΟΚ,φλωρακια με μέτριο ταλέντο τύπου Λάμπρου, Βρακα δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.
Αυτός φαίνεται ότι είναι τσαμπουκάς.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

please delete me.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Δευ 26 Αύγ 2024, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
San4

Δημοσίευση από San4 »

obanebane έγραψε:
San4 έγραψε:Παιδια οταν ο Λουτσεσκου αναφέρεται σε θαύμα , δεν νομιζω οτι εννοεί οτι ενα μάτσο κατσαπλιάδες παιχτες και μια διοίκηση που δεν εκανε τπτ για να βοηθήσει την ομαδα κατάφερε να παρει το πρωταθλημα.

Του έκαναν μήνυση οι βαζελοι ,μας γαμησαν όλη τη χρονιά και τους άλλους τους πήγαιναν κωλοφερατζα, μέσα στο βικελιδης μας έστειλαν έναν κσραστημενο καριόλη, εκει που κρίνονταν όλα και εμείς δεν λυγισαμε πουθενά τους γαμήσαμε όλους back to back ,που λένε και στο χωριό μου.
Με τέτοιες συνθήκες ναι το λες και θαύμα αυτό που έγινε.

Ναι μαζι σου. Ουσιαστικα το θαύμα δεν αναφέρεται οτι ο ΠΑΟΚ ειχε ενα ανεπαρκέστατο ροστερ που πηρε το πρωταθλημα με θαύμα και θα ναι θαύμα να το επαναλάβει.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Equalizer έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Δείξε μου τα χάφ σου να σου πώ τί ομάδα έχεις. Στο ποδόσφαιρο όλα ξεκινάνε από τα χάφ. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο κενό στις θέσεις 6-8. Μόνον ο Καμαρά θα πρέπει να θεωρείται παίκτης υψηλού επιπέδου. Οι υπόλοιποι για διαφορετικούς λόγους είναι συμπληρωματικοί, οι τεταρτοπέμπτες επιλογές που έχουν όλες οι ομάδες. Ο 34χρονος αλλά τίμιος Σβάμπ, σε θέση αμυντικής μετάβασης απλά δεν υπάρχει. Αν κάποιος παρακολουθήσει πώς κινείται όταν χάνεται η μπάλα και πόσο αργά καλύπτει τους χώρους θα εξηγήσει εύκολα το γιατί η ομάδα εκτίθεται τόσο συχνά. Ο Οζντόεφ είναι πολύ αργός και μέτριος αμυντικά. Είναι πιό οχτάρι που πατάει περιοχή. Το να του ζητάμε να εξαρίσει είναι ουτοπικό. Κόβει συνήθως με φάουλ σε επικίνδυνες θέσεις γιατί απλά δεν μπορεί να μαρκάρει. Ο Θυμιάνης είναι καινούριος παίκτης που ο προπονητής δεν τον χρησιμοποιεί, δεν τον έχουμε δεί, αλλά απ᾽οτι ξέρουμε ΔΕΝ οχταρίζει.

Μετά τα παραπάνω, και χωρίς να πάμε σε λεπτομέρειες για το πώς παίζουν τα χάφ μας, στατιστικές κλπ, είναι προφανές οτι θέλουμε 2 χάφ 6αρο8άρια σκύλους. Ο ένας ή και οι δύο πρέπει να μπορουν να παίξουν DLPM γιατί αυτό λείπει αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω αυτοί που αποφασίζουν τί ακριβώς σκέφτονται αλλά θα είναι μεγάλο λάθος να περιοριστούμε στο ένα έξτρα χάφ. Εκτός αν βρούν το σούπερ παίκτη που τα κάνει όλα και συμφέρει. Μόνο ο Ροντρι μου έρχεται στο μυαλο!
Ωραία όλα αυτά και σωστά τα λες και ας πούμε ότι κάνουμε στην άκρη επιμέρους διαφωνίες

Προκύπτει το εξής "μαθηματικό" πρόβλημα:

Ραζβαν = προπονηταρα πιο πετυχημένος στην ιστορία κλπ

Ταυτόχρονα όμως

Ραζβαν = δεν θέλησε να βάλει ποτέ γρήγορα χαφ με αμυντικές αρετες, δεν είναι στις κεντρικές επιλογές του ούτε στη θεωρία του. Ακόμα και τον κανιας που βρήκε στην ομάδα, τον προώθησε πιο μπροστά και του έκοψε τη συνήθεια που είχε επι ιβιτς, να ενώνει άμυνα με επίθεση. Εμείς αυτό το κατακρίνουμε και το θεωρούμε λάθος

Άρα;

Ραζβαν = καλός ή κακός;

Και επιπροσθέτως, η ΠΑΕ μας ταιζει στη μαπα σαπακια ή απλά πήρε την περσινή ομάδα και επιχειρεί να κάνει έστω μισό βήμα μπροστά, αλλα στην ίδια πάντα αγωνιστική τακτική;
Νομίζω οτι προπαθούν να κάνουν ένα βήμα μπροστά ανεβάζοντας την ποιότητα σε συγκεκριμένες θέσεις.

Μεσοεπιθετικά είμαστε σίγουρα πιό ποιοτικοί και πλήρεις.

Αμυντικά, αν φέρουμε τα 2 στόπερ που ακούγεται οτι θα φέρουμε, θα είμαστε καλύτερα πιστεύω.

Στις θέσεις 6,8 φέραμε έναν παιχταρά ταχυδυναμικό (Καμαρά) αλλά χάσαμε τον Μεϊτέ που ήταν ο μόνος στο ρόστερ που λειτουργούσε ως μετρονόμος. Οι Σβάμπ Οζντόεφ είναι εξαιρετικά ποιοτικοί για αλλαγές ή ροτέισιον, ενώ αποχώρησε ο Τσιγγάρας και πές οτι αναπληρώθηκε από Θυμιάνη. Για Μαρκαντώνη δεν το συζητάω.

Άρα είμαστε στην πορεία να κάνουμε το ένα βήμα, όχι το μισό που λές. Μπορεί όμως να κάνουμε το μισό αν δεν αποκτηθούν οι κατάλληλοι παίκτες. Δεν νομίζω οτι ο Λουτσέσκου προτιμάει αργά χάφ. Απλά όπως έγραψες, στα λεφτά που πληρώνουμε παίρνεις έναν τεχνίτη παίκτη αλλά ίσως όχι ταχυδυναμικό. Ο Καμαρά ήταν λαχείο, μακάρι να το ξανακάνουμε γιατί καί ο Μεϊτέ δεν είναι ο πιό γρήγορος παίκτης ή κανένας τρομερός κεφαλοσφαιριστής.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

έτσι ακριβώς οπως τα περιγραφεις στην πρωτη παραγραφο , ακούγεται όμως ως wishful thinking δυστυχως η δευτερη
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ABOLEYTOI έγραψε:[youtube]fQHObY-mv6I[/youtube]

περσινό ματς του Κόλει με προπονητή τον Σάντος και σχετικά άσχημη απόδοση.
Φαντάζομαι ξέρουμε τι παίρνουμε με φοβερή λεπτομέρεια. Τα υπόλοιπα στο χορτάρι.
Μπα όχι μωρέ. Με κλήρωση τον διαλέξαμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”