Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
O Crespo όταν ήρθε είχε αξία 700Κ. Η μέγιστη τιμή στην οποία έφτασε όλα τα χρόνια που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ ήταν 1,5Μ.
Στην τιμή που έχουν οι παίκτες σίγουρα παίζει ρολο η ηλικία τους και το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζονται. Αν ο Κουλιεράκης αγωνίζονταν στη Rennais θα είχε αξία 50Μ. Αν ήταν όμως στη Zalgiris Kaunas, θα ήταν στις 800Κ.
Για μένα ο ορισμός της καλής διαχείρισης είναι να πουλάς με πολλά και να φέρνεις αντικαταστάτη με λίγα. Και δε μου λέει τίποτα το να κοστίσει λίγα χρήματα η μεταγραφή του Colley. Και μου προκαλεί τρομερή εντύπωση το οτι έχει σκοράρει 8 φορές σε 33 συμμετοχές κατά την περσινή περίοδο!!
Στην τιμή που έχουν οι παίκτες σίγουρα παίζει ρολο η ηλικία τους και το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζονται. Αν ο Κουλιεράκης αγωνίζονταν στη Rennais θα είχε αξία 50Μ. Αν ήταν όμως στη Zalgiris Kaunas, θα ήταν στις 800Κ.
Για μένα ο ορισμός της καλής διαχείρισης είναι να πουλάς με πολλά και να φέρνεις αντικαταστάτη με λίγα. Και δε μου λέει τίποτα το να κοστίσει λίγα χρήματα η μεταγραφή του Colley. Και μου προκαλεί τρομερή εντύπωση το οτι έχει σκοράρει 8 φορές σε 33 συμμετοχές κατά την περσινή περίοδο!!
-
Καλησπέρα. Η μεταγραφή του Κόλεϊ έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και βάσει βιογραφικού φαίνεται μία καλή κίνηση. Ολα βέβαια θα φανούν στο γήπεδο.
Κινούμαστε πλέον για δεξιοπόδαρο στόπερ και αμυντικό χαφ. Γίνονται διαπραγματεύσεις με συγκεκριμένους στόχους. Αυτές οι 2 κινήσεις και τέλος.
Κινούμαστε πλέον για δεξιοπόδαρο στόπερ και αμυντικό χαφ. Γίνονται διαπραγματεύσεις με συγκεκριμένους στόχους. Αυτές οι 2 κινήσεις και τέλος.
Το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι πράγματι η ταχύτητα του
Αν είναι οκ και δεν εκτίθεται στις Χ αντεπιθέσεις του Χ Παναιτωλικού να τρώμε γκολ απ' το πουθενά, τότε είμαστε οκ. Έχει μια καριέρα, 130 ματς Καμπιονάτο, εμπειρία, όγκο ύψος δύναμη
Σε ματς που αμυνόμαστε θα είναι αν μη τι άλλο αξιοπρεπής.
Τα άλλα είναι που θα θέλαμε. Θα μπορεί να απειλήσει με κανένα μακρινό σουτ; Κεφαλιές στα στημένα; Να αλλάξει παιχνίδι όταν κρύβονται τα χαφ; Μια τριανταρα μπαλιά;
Αυτά ήταν τα κερασάκια που έκαναν τον Κούλιε αγαπητό
Υγ. Ο Σισέ ένα τραγι απ' τον Πλατανιά ήταν. Και πάλι έκανε καριέρα. Δεν θα τον εξισωσω με παίκτη με 200 ματς σε αξιοπρεπεις ευρωπαϊκές ομάδες εκ των οποίων τα 100+ καμπιονατο
Αν είναι οκ και δεν εκτίθεται στις Χ αντεπιθέσεις του Χ Παναιτωλικού να τρώμε γκολ απ' το πουθενά, τότε είμαστε οκ. Έχει μια καριέρα, 130 ματς Καμπιονάτο, εμπειρία, όγκο ύψος δύναμη
Τα άλλα είναι που θα θέλαμε. Θα μπορεί να απειλήσει με κανένα μακρινό σουτ; Κεφαλιές στα στημένα; Να αλλάξει παιχνίδι όταν κρύβονται τα χαφ; Μια τριανταρα μπαλιά;
Υγ. Ο Σισέ ένα τραγι απ' τον Πλατανιά ήταν. Και πάλι έκανε καριέρα. Δεν θα τον εξισωσω με παίκτη με 200 ματς σε αξιοπρεπεις ευρωπαϊκές ομάδες εκ των οποίων τα 100+ καμπιονατο
Ρε ολλανδε σου είπα ΣΤΕΙΛΕ ένα μεηλ στη σελίδα θέλω να διευκρινισουμε κάποια πράγματα
O Κόλεϊ είναι μια χαρά παίκτης και όχι ιδιαίτερο το ρίσκο με 1+1 συμβόλαιο. Παίκτης που σε όλη την καριέρα του σχεδόν παίζει γεμάτες χρονιές ως βασικός και χωρίς τραυματισμούς αν μη τι άλλο δεν είναι κακή κίνηση. Δεν είναι παίκτης με προοπτική και αυτό ίσως ξενερώνει τους περισσότερους. Στο άτεχνο ελληνικό πρωτάθλημα όμως τέτοιοι παίκτες με όγκο και δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι κάνουν έυκολα τη διαφορά. Άντε να έρθουν οι άλλοι 2! 

? εμένα αφορά?Equalizer έγραψε:Ρε ολλανδε σου είπα ΣΤΕΙΛΕ ένα μεηλ στη σελίδα θέλω να διευκρινισουμε κάποια πράγματα
Equalizer έγραψε:Το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι πράγματι η ταχύτητα του
Το ξαναέγραψα, με τα στημένα που χτυπάμε τοσο καλά και δουλεμένα, θα βάλει αρκετά με το κεφάλι.
Είναι σκύλος ψηλά δε του παίρνεις κεφαλιά εύκολα.
-
obanebane έγραψε:
Η τιμη διαμορφωνεται απο πολλους παραγοντες.
Και απο την ΤΩΡΙΝΗ και απο την ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ αξια του παικτη. Και στα 2 δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση, γι αυτο και η τοσο μεγαλη διαφορα.
Απο εκει και περα, πιθανον να βγει καλος παικτης και να προσφερει. Αλλα μην περιμενουμε Κουλιερακη, ειναι πολυ δυσκολο.
Ρε άνθρωπε γιατί επιμένεις να γράφεις ότι νάναι;
Ο Κολει έχει πιάσει την τωρινή χρημαστηριακη αξία του Κουλιε στο παρελθόν και έχει κάνει μεταγραφή 10 εκατομμυρίων στο καμπιονάτο.
Για δείξε μου λίγο τα κακά σχόλια που διάβασες στο διαδίκτυο να δω κάτι.[/quote]
O Κολει επιασε χρηματηστηριακη αξια 8εκ στα 26 του και ο Κουλιε στα 20.
Στις ιδιες ηλικιες ο ενας εκανε μεταγραφη 10εκ στην Σαμπντορια και ο αλλος 15 στη Βολφσμπουργκ.
Επιμενεις οτι ειναι αναλογη η πορεια τους και εγω γραφω οτι να ναι ;;;;
ΥΓ. Αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι καλος παικτης, ισα ισα. Μπορει να προσφερει τα ιδια με τον Κουλιε ή και περισσοτερα. Καλο ομως ειναι να μην καλλιεργουμε τοσο μεγαλες προσδοκιες. Αυτο λεω.
τον συνονόματοvan rooy έγραψε:? εμένα αφορά?Equalizer έγραψε:Ρε ολλανδε σου είπα ΣΤΕΙΛΕ ένα μεηλ στη σελίδα θέλω να διευκρινισουμε κάποια πράγματα

φερτε βρε ενα χαφ ακομα..Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα. Η μεταγραφή του Κόλεϊ έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και βάσει βιογραφικού φαίνεται μία καλή κίνηση. Ολα βέβαια θα φανούν στο γήπεδο.
Δε λες αυτό, παλτό τον έβγαλες στην ερώτηση του Μάρκου και σου λέω που διάβασες τα κακά σχόλια και εσύ κάνεις το παγώνι.
Αν ψάχνουν μόνο για ένα αμυντικό χαφ καλό θα ήταν να βρουν έναν βιονικό, να μην παθαίνει τίποτα, ούτε τραυματισμούς ούτε κούραση.
Διαφορετικά πριν απο κάθε ματς θα σταυροκοπιόμαστε.
Διαφορετικά πριν απο κάθε ματς θα σταυροκοπιόμαστε.
3ο χαφ ο 34χρονος Σβαμπ, 4ο ο ακόμη χειρότερος απο πέρσι Οζντοεφ και 5ος ο Θυμιάνης μπαλαντέρ. Απίστευτο.Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα. Η μεταγραφή του Κόλεϊ έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και βάσει βιογραφικού φαίνεται μία καλή κίνηση. Ολα βέβαια θα φανούν στο γήπεδο.
Ένα αμυντικό χαφ; Πουλήθηκαν - αποδεσμεύτηκαν τρεις. Μεϊτέ, Μαρκαντώνης, Τσιγγάρας.Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα. Η μεταγραφή του Κόλεϊ έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και βάσει βιογραφικού φαίνεται μία καλή κίνηση. Ολα βέβαια θα φανούν στο γήπεδο.
Ήρθε ο Καμαρά και ο Θυμνιάνης. Ο οποίος Θυμνιάνης δεν ξέρουμε καν αν είναι ισάξιος του Τσιγγάρα.
Με τους Σβαμπ ένα χρόνο μεγαλύτερο και μαζί με Οζντόεφ στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, η λύση είναι να πάρουν 1(!) αμυντικό χαφ;
Θα παίζουμε δηλαδή με βάζελο τη Κυριακή, θα παίζει ο Καμαρά και ο νέος αμυντικός χαφ και την Πέμπτη που θα παίζουμε με την Αλκμαάρ θα κατέβουμε με Σβαμπ - Οζντόεφ; Με το στανιό δηλαδή να μας πιάσει τρικυμία από τις κατεβασιές που θα βαρεθούμε να μετράμε;
Ε τι να πω. ΠΑΟΚ είσαι. Από εκεί που είχες 1.5 φορ πλέον έχεις 3.5 και ξαφνικά θα έχεις 2 καλά (υποθέτουμε) χαφ και άλλα δυο "διαχειριστικά", ενώ μάλιστα θα παίζεις σε ανώτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση.