Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Αυτά που έγραψα είναι γεγονότα...
Ούτε ενδείξεις ούτε προσωπική άποψη...
Μ αυτούς πήγαμε στα ματς ως τώρα..και με αυτούς θα πάμε και στα επόμενα 2 τουλάχιστον ματς...
Εκτός κι αν έχουμε κι άλλους αλλά μας τους κρύβουν... Ε τότε ναι είναι θεωρία συνομωσίας.
Μ αυτούς πήγαμε στα ματς ως τώρα..και με αυτούς θα πάμε και στα επόμενα 2 τουλάχιστον ματς...
Εκτός κι αν έχουμε κι άλλους αλλά μας τους κρύβουν... Ε τότε ναι είναι θεωρία συνομωσίας.
Αφού βγάζετε θεωρίες, ας πω κι εγώ μια
Είναι που λέτε το σκαουτινγκ τιμ μαζί με διάφορους
διοικητικούς στα γραφεία της Τούμπας
Κι έχουν ανοικτή σύνδεση viber με πρόεδρο στο Πόρτο Καρρας και γελάνε με τον Λουτσεσκου
Και λένε χαχαχα κοίτα ρε τον άτιμο
τόσα χρόνια του βάζουμε τρικλοποδιές
Κι αυτός ο σατανάς παίρνει τίτλους
Ε άσε και φέτος να κάνουμε τα ίδια χαχα τι πλάκα
Δλδ γιατί να μην είναι αυτό πιστευτό, και να είναι
ολες οι άλλες π@παριες που διαβάζω τόσο καιρό
Ε;
Είναι που λέτε το σκαουτινγκ τιμ μαζί με διάφορους
διοικητικούς στα γραφεία της Τούμπας
Κι έχουν ανοικτή σύνδεση viber με πρόεδρο στο Πόρτο Καρρας και γελάνε με τον Λουτσεσκου
Και λένε χαχαχα κοίτα ρε τον άτιμο
τόσα χρόνια του βάζουμε τρικλοποδιές
Κι αυτός ο σατανάς παίρνει τίτλους
Ε άσε και φέτος να κάνουμε τα ίδια χαχα τι πλάκα
Δλδ γιατί να μην είναι αυτό πιστευτό, και να είναι
ολες οι άλλες π@παριες που διαβάζω τόσο καιρό
Ε;
Πέρυσι με ποιους είμασταν;psykoman έγραψε:Αυτά που έγραψα είναι γεγονότα...
Ποτέ καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη
Το ότι γράφεις "γεγονότα" δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα
στο υπόλοιπα;
Είσαι σίγουρος ότι έχουν κάνει στην άκρη τον προπονητή, και κάνουν του κεφαλιού τους;
Δλδ πέρυσι κάναν ότι ήθελε;
Εδώ πρεμιερ λιγκ ομάδες που έχουν μπάτζετ γαμα τα και θα τελειώσουν ροστερ τελευταία μέρα μεταγραφών
Αλλά όχι, εμείς έπρεπε να είμασταν έτοιμοι
Κι αφού δεν είμαστε, άρα σημαίνει ότι δεν
δίνουμε σημασία
Δεν θέλουν ρε παιδί μου τα μέλη της ομάδας
να ανελιχθουν, επίτηδες το κάνουν ή είναι δημόσιοι
οπως κι αυτό ακούστηκε
Επίσης δεν βρίσκεται κι ένας σκληρός καριολης να πει
τον πρόεδρο, ρίξε ρε 30 μύρια θα σου κάνω εγώ ομάδα μοντέλο
Τεσπα, μπορώ να γράψω αλλά τόσα.
Προσωπικό δεν είναι, απλά παίρνω αφορμές
Μην παραδινεσαι,
αλλά επίσης δεν είναι στάνταρ αυτά που γράφεις
Δεν θα απαντήσω ένα προς ένα
Δεν είναι δουλειά μου
Και δεν γνωρίζω κιόλας
Ας τελειώσει το μεταγραφικό πανηγύρι και μιλάμε
Την σιγουριά που γράφετε κάποια πράγματα δεν αντέχω
Σε άλλα θα σου δώσω 1000 δικιά
Δεν είναι δουλειά μου
Και δεν γνωρίζω κιόλας
Πραγματικά φίλε μου σε παρακαλώ πάρα πολύ να μου γράψεις πάνω σ' αυτά που έγραψα εγώ τι δεν είναι στάνταρ...STRAFNIK έγραψε:Μην παραδινεσαι,
Δεν είναι δουλειά μου
Και δεν γνωρίζω κιόλας
Ειλικρινά στο ζητάω.
Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό περί σιγουριάς που μου γράφεις...
Έχω μπροστά μου αυτήν την στιγμή το ρόστερ της ομάδος
Απ' την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ...
Λέει τόσοι τερματοφύλακες...τόσοι αμυντικοί...τόσοι μέσοι..τόσοι επιθετικοί...
Να μην είμαι σίγουρος;Είναι άλλο το ρόστερ; Να αμφιβάλλω γι αυτά που γράφουν;
Έχω μπροστά μου αυτήν την στιγμή το ρόστερ της ομάδος
Απ' την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ...
Λέει τόσοι τερματοφύλακες...τόσοι αμυντικοί...τόσοι μέσοι..τόσοι επιθετικοί...
Να μην είμαι σίγουρος;Είναι άλλο το ρόστερ; Να αμφιβάλλω γι αυτά που γράφουν;
οι θεωρίες είναι απόψεις που παίρνουν κάποιοι από ΑΡΔαθλητικούς δημοσιογράφους που βρέχουν το κοντό τους και το μακρύ τους.eorptol1 έγραψε:Πραγματικά κουράσατε κάποιοι με τις θεωρίες συνομωσιας
- abc_o_ karpouzas
Για να...αποδόσει..μια ομάδα αυτό που θέλουν...ολοι...δεν έχει σημασία το...ονομα...αλλα η ικανότητα των...καποιον..παικτων να κάνουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα έτσι ώστε το...συνολο..να λειτουργεί σαν ..μηχανή...
Κάντε ένα διάλειμμα και δέστε μια ταινία...ας πούμε το
Moneyball με τον Μπραντ Πιτ
Κάντε ένα διάλειμμα και δέστε μια ταινία...ας πούμε το
Moneyball με τον Μπραντ Πιτ
Δεν γινεται να μην φέρουν 2 τουλάχιστον , πιθανότατα 3 παίκτες, αλλά το γεγονός ότι ήδη άργησαν να έρθουν ( ενώ εδώ και καιρό ξέρουμε ότι 2 μπακ θα αποχωρήσουν) και ότι πιθανότατα δεν θα φέρουν αυτόν ( αυτούς ) που ζητάει ο Λουτσέσκου δείχνει ότι και πάλι προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια μας.
Ωραια, ανακαλω το "θεωρια συνομωσιας". Είναι λίγο προσβλητικό ομολογώ και ζητώ συγγνώμη αν θίχτηκαν κάποιοι.
Είναι ένα σενάριο από τα πολλά σεναρια που είναι πιθανά.
Σε τι εξυπηρετεί να το παρουσιάζουμε ως βεβαιότητα?
Ποια ομάδα έχει ολοκληρωμένο ροστερ σήμερα? Πως είστε σίγουροι ότι δεν ψάχνουν για την καλύτερη λύση και γιαυτό καθυστερούν?
Πώς ξέρετε ότι ο Μειτέ ήθελε να έρθει από την αρχή αλλα η διοίκηση καθυστέρησε ανευ λογου?
Η ομάδα είχε ικανό ροστερ για να περάσει ομίλους τσ.λ.
Αυτό που έλειπε ήταν η φόρμα, η τύχη και η καλή διαιτησία. Ένα από τα 3 αν είχαμε θα περνούσαμε τη Μάλμε. Αν είχαμε 2 από τα 3 θα περνούσαμε και τη Σπαρτα.
Η διοίκηση βελτιώνει το ροστερ σταθερά και αποτελεσματικά σε κάθε μεταγραφική περίοδο με λιγες και λογικες αστοχίες. Θυμηθείτε ποιους είχαμε πέρσι και πρόπερσι. Κάθε χρόνο κλείνουν τρύπες.
Εμεινε ο Ντελιας, εφυγε ο Σαμάτα και ο Τσιγγαρας, πηραμε Καμαρά, πηραμε επιθετικους καλούς, χθες τριβαμε τα μάτια μας, περιμένουμε βελτίωση ακόμη μεγαλύτερη, αλλά ο Λουτσέσκου έχει λόγους να είναι δυσαρεστημένος. Του βαζελου όμως είναι ευχαριστημένος ο προπονητής.
Αν του υποσχέθηκαν πλήρες και ποιοτικό ροστερ από την αρχή της προετοιμασίας, τότε ναι, πρέπει να είναι δυσαρεστημένος και ναι έχετε δίκιο. Ρωτήστε τους ρεπόρτερ που έχουν κοριό στα τηλέφωνα του Ιβάν και του Λουτσέσκου και ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες να σας το πουν.
Εγώ όσο δε γνωρίζω καταστάσεις δεν θα κατηγορώ κανέναν.
Είναι ένα σενάριο από τα πολλά σεναρια που είναι πιθανά.
Σε τι εξυπηρετεί να το παρουσιάζουμε ως βεβαιότητα?
Ποια ομάδα έχει ολοκληρωμένο ροστερ σήμερα? Πως είστε σίγουροι ότι δεν ψάχνουν για την καλύτερη λύση και γιαυτό καθυστερούν?
Πώς ξέρετε ότι ο Μειτέ ήθελε να έρθει από την αρχή αλλα η διοίκηση καθυστέρησε ανευ λογου?
Η ομάδα είχε ικανό ροστερ για να περάσει ομίλους τσ.λ.
Αυτό που έλειπε ήταν η φόρμα, η τύχη και η καλή διαιτησία. Ένα από τα 3 αν είχαμε θα περνούσαμε τη Μάλμε. Αν είχαμε 2 από τα 3 θα περνούσαμε και τη Σπαρτα.
Η διοίκηση βελτιώνει το ροστερ σταθερά και αποτελεσματικά σε κάθε μεταγραφική περίοδο με λιγες και λογικες αστοχίες. Θυμηθείτε ποιους είχαμε πέρσι και πρόπερσι. Κάθε χρόνο κλείνουν τρύπες.
Εμεινε ο Ντελιας, εφυγε ο Σαμάτα και ο Τσιγγαρας, πηραμε Καμαρά, πηραμε επιθετικους καλούς, χθες τριβαμε τα μάτια μας, περιμένουμε βελτίωση ακόμη μεγαλύτερη, αλλά ο Λουτσέσκου έχει λόγους να είναι δυσαρεστημένος. Του βαζελου όμως είναι ευχαριστημένος ο προπονητής.
Αν του υποσχέθηκαν πλήρες και ποιοτικό ροστερ από την αρχή της προετοιμασίας, τότε ναι, πρέπει να είναι δυσαρεστημένος και ναι έχετε δίκιο. Ρωτήστε τους ρεπόρτερ που έχουν κοριό στα τηλέφωνα του Ιβάν και του Λουτσέσκου και ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες να σας το πουν.
Εγώ όσο δε γνωρίζω καταστάσεις δεν θα κατηγορώ κανέναν.
-
Μια ερωτηση προς ολους :
Ποτε πηγαμε απο το " ο Ραζβαν παιζει με 2 8αρια" στο " η ομαδα θελει καθαρο αμυντικογενη χαφ" ;;
Ποτε πηγαμε απο το " ο Ραζβαν παιζει με 2 8αρια" στο " η ομαδα θελει καθαρο αμυντικογενη χαφ" ;;
Μπορει να ειναι 8αρι και αμυντικογενες πχ Κανιας. Ε ο Μειτε ηταν αυτο και ειδαμε πως βοηθησε. Το εχει πει και ο ιδιος στην προετοιμασια(« ο Καμαρα ο Οζντοεφ και ο Σβαμπ ειναι ιδιου στυλ παικτες» ειχε πει)
-