Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Το ότι τρολαρε τους αρδ δεν σας πέρασε έστω σαν ιδέα; Εγώ γέλασα πραγματικά με την ατάκα του
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Σουριναμέζος
Όσον αφορά το θέμα Μειτε δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη ως προς το τι συμβαίνει.
Αν δεν έχει άμεση ενημερωση από μέσα εννοώ.
Όλες οι πληροφορίες από την αρχή του καλοκαιριού είναι διφορούμενες και η μια αντικρούει την άλλη.
Το μόνο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι σήμερα που μιλάμε, στις 26.8 ούτε ο παίκτης έχει κλείσει άλλου ούτε ο ΠΑΟΚ έχει φέρει τον αντικαταστάτη του.
Αν δεν έχει άμεση ενημερωση από μέσα εννοώ.
Όλες οι πληροφορίες από την αρχή του καλοκαιριού είναι διφορούμενες και η μια αντικρούει την άλλη.
Το μόνο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι ότι σήμερα που μιλάμε, στις 26.8 ούτε ο παίκτης έχει κλείσει άλλου ούτε ο ΠΑΟΚ έχει φέρει τον αντικαταστάτη του.
joshua έγραψε:Δεν ειναι θεμα ειλικρινειας απλα.Επι της ουσιας εκραξε στα ισα τη διοικηση ενω και ο ιδιος εχει ευθυνη.Τεσπα ας ερθει οποιος ειναι να ερθει να ειναι καλοι και να ηρεμησουν ολοι γιατι ειναι κριμα.
Ευθύνη γιατί έχει, επειδή επιμένει σε έναν παίχτη;
Αν όσοι του έχουν προτείνει θεωρεί ότι δεν υπηρετούν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, τι να κάνει;
Επίσης μιλάμε για μια περίπτωση που ενώ είναι συμφωνημένη, όχι μόνο γιατί το λέει ο χψ εδώ μέσα, αλλά γιατί έτσι φάνηκε από την αρχή των διαπραγματεύσεων,δεν φρόντισε η ομάδα να την επισπεύσει.
Πλατιάζουμε τώρα και δεν υπάρχει λόγος.
Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, αλήθεια είναι, θα παίξουμε όμως σε έναν θεσμό που έχει πολλες εξίσου μεγάλες με το chl και θα βγάλουμε πάλι γούστα φέτος με 4 παιχνίδια στην Τουμπαρα.
Αντε ,θετική ενέργεια να έρθουν 2-3 παιχταράδες,λίγες μέρες έμειναν, ότι έγινε έγινε.
Ρε κοροϊδεύει. Τακτική είναι όλα. Μπορεί να φέρουν άλλο και να είναι σύμφωνος ή μπορεί να έρθει και ο Σουαχίλο όταν βαρεθεί τα μπάνια. Χωρίς παίχτες δε θα μείνουμε.
Ρε Μπανε η διοικηση εστειλε στελεχος στη Πορτογαλια τον Ιουνιο και συμφωνησε με τη Μπενφικα.Δεν μπορω να την κακολογισω αν ο Μειτε ειναι ειπα ξειπα και αν το θες και αλλιως ακομα και αν εχει στραβωσει ο Σαββιδης και δεν τον θελει ο Λουτσεσκου οφειλει να το δεχτει και να διαλεξει καποιον αλλο.
- Kirilos_Despotas
Σε ολα τα σαιτ γραφουν οτι παμε να κλεισουμε τον Κολει, λογικα ως ελευθερο.
Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει σαν επιλογη, προτιμουσα τον Ζιγκο.
Και λογικα ο δευτερος θα ειναι ο Πολωνος της Καλιαρι ως δανεικος.
Στο κεντρο μου φαινεται καλη περιπτωση ο Basic της Λατσιο, αν και με ψηνει πολυ παραπανω η περιπτωση Piotrowski της Ludogorets οπως και πολλους εδω μεσα.
Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει σαν επιλογη, προτιμουσα τον Ζιγκο.
Και λογικα ο δευτερος θα ειναι ο Πολωνος της Καλιαρι ως δανεικος.
Στο κεντρο μου φαινεται καλη περιπτωση ο Basic της Λατσιο, αν και με ψηνει πολυ παραπανω η περιπτωση Piotrowski της Ludogorets οπως και πολλους εδω μεσα.
Δηλαδη ο ΠΑΟΚ συμφωνησε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ με τη Μπενφικα χωρις να εχει συμφωνησει με τον Μειτε?
-
Ακυρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giliopoulos την Δευ 26 Αύγ 2024, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
Διάβασα την συνέντευξη και...εκτος εάν μου έχει ξεφύγει κάτι....
Το....
Εσείς ξέρετε καλύτερα από εμένα ...ποτέ το είπε
Το....
Εσείς ξέρετε καλύτερα από εμένα ...ποτέ το είπε
joshua έγραψε:Ρε Μπανε η διοικηση εστειλε στελεχος στη Πορτογαλια τον Ιουνιο και συμφωνησε με τη Μπενφικα.Δεν μπορω να την κακολογισω αν ο Μειτε ειναι ειπα ξειπα και αν το θες και αλλιως ακομα και αν εχει στραβωσει ο Σαββιδης και δεν τον θελει ο Λουτσεσκου οφειλει να το δεχτει και να διαλεξει καποιον αλλο.
Προφανώς θα το κάνει, όταν εξαντληθούν τα περιθώρια για Μεϊτέ και όταν όσοι τρέχουν τις μεταγραφές του πουν ότι έχουν συμφωνήσει με παίχτη καλύτερο του Γάλλου, όπως λένε ότι μπορούν να κάνουν.
Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι το μόνο όνομα ουσιαστικά που βγήκε για το κέντρο και φάνηκε να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον είναι του Μπακαγιοκο.
Δηλαδή σε όλες τις θέσεις γράφτηκαν διάφοροι στο κέντρο τίποτα.
Μεγάλη σπαζοκεφαλιά,κοντός ψαλμός όμως.
- George Best
Ναι...joshua έγραψε:Ρε Μπανε η διοικηση εστειλε στελεχος στη Πορτογαλια τον Ιουνιο και συμφωνησε με τη Μπενφικα.Δεν μπορω να την κακολογισω αν ο Μειτε ειναι ειπα ξειπα και αν το θες και αλλιως ακομα και αν εχει στραβωσει ο Σαββιδης και δεν τον θελει ο Λουτσεσκου οφειλει να το δεχτει και να διαλεξει καποιον αλλο.
Μονο που αν παρεις τις δηλωσεις του Μειτε κατα καιρους, απο τον Μαιο μεχρι σημερα, τα λεγομενα των δημοσιογραφων, τις συνεχεις κρουσεις της ομαδας προς τον παιχτη, την επιμονη με κερασακι στην τουρτα την προταση πριν 3-4 ημερες για δανεισμο του παιχτη καταλαβαινεις οτι δεν βγαζει τπτ νοημα.
Το "τελος ο Μειτε,δεν ασχολειται μαζι του ο ΠΑΟΚ" το ακουσαμε μονο 50 φορες φετος το καλοκαιρι και μετα ειχαμε 51 φορες επαναπροσεγγιση.
Εκανε ταξιδι η Γκοντσαρεβα και συμφωνησε με την Μπενφικα μαθαμε και ο Μειτε δεν ερχοταν.Ξανακαναμε συμφωνια με λιγοτερα, παλι αφαντος ο Μειτε και κανει δηλωσεις, "περιμενα μετα τη περισνη σεζον να με θελουν στον ΠΑΟΚ"
Ισως να μη μαθουμε ποτε αν ηταν καποια τακτικη της ΠΑΕ που δεν της βγηκε ή κατι αλλο...
Αλλα το να βαφτιζουμε ψυχανωμαλο τον Μειτε ειναι η μονη ευκολη αναγνωση.
Το θεμα ειναι η ομαδα, τελη Αυγουστου και δεν εχει βασικο χαφ και βασικο σεντερ μπακ.Και αυτο ειναι καθαρα ευθυνη της διοικησης και οχι του Μειτε.
Και βεβαια ειναι η πρωτη φορα που ξανασυμβαινει...
Περιμενα μεγαλυτερη στηριξη στον Ραζβαν με μεταγραφες μετα απο τετοια σεζον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Δευ 26 Αύγ 2024, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν παρουμε τον κολει τον μπακαγιοκο και τον πολωνο στοπερ (δανεικο) θα σημαινει οτι δεν δινουμε τπτ για αγορα και εξαρχης αυτες ηταν οι επιλογες οι πιο πιθανες για αυτο τον λογο