2. Mohamed Mady Camara
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Τρομερη κινηση,φερτε του εναν δυνατο παρτενερ να εχουμε το καλυτερο κεντρο στην χωρα
Πανταχου παρων
Ψαχνει το αντιστοιχο ζευγαρι του για να δουμε φανταστικα πραγματα
Ας ελπισουμε να το φερουν
Ψαχνει το αντιστοιχο ζευγαρι του για να δουμε φανταστικα πραγματα
Ας ελπισουμε να το φερουν
- Σουριναμέζος
- Shivaspace
ανεβαίνει, ήταν καλός..όμως και πάλι έχασε αρκετές φάσεις στο μαρκάρισμα, πέρνοντας και αχρείαστη κάρτα σε φάουλ έξω απ την περιοχή σε μια φάση που θα μπορούσε να την είχε καθαρίσει απλά βάζοντας σωστά το σώμα του
νομίζω είναι αυτός που βγάζει την πάσα στον ντεσπότοφ πρίν γαζώσει την άμυνα του Παναιτωλικού
νομίζω είναι αυτός που βγάζει την πάσα στον ντεσπότοφ πρίν γαζώσει την άμυνα του Παναιτωλικού
Φιλαράκι figure θα έχουμε νέα ψιλοδιαφωνια.figurehead4 έγραψε:Σπουδαίο παιχνίδι. Για 70 λεπτά ήταν όλη η ομάδα. Καλή συνέχεια παιχταρά

Ήθελα να γράψω στου Κωνσταντελια αλλά τα είπε όλα ο Λουτσε στη συνέντευξη.

Το νέο πεδίο ποδοσφαιροκουβεντας θα είναι εδώ.

Δε γράφω σήμερα όμως γιατί σε όλους άρεσε πολύ ο Καμαρά και θα φάω πολύ κράξιμο (και δικαιολογημένα).

Τακτικά θέλει ακόμα δουλειά
Τρέχει αμυαλα στα μαρκαρίσματα και χάνει τη θέση του αρκετές φορές και τρέχει η υπόλοιπη ομάδα να τον καλύψει
Τρέχει αμυαλα στα μαρκαρίσματα και χάνει τη θέση του αρκετές φορές και τρέχει η υπόλοιπη ομάδα να τον καλύψει
Μπράβο βρε sn0u. Και έλεγα μόνο εγώ βλέπω θεματακια στις κινήσεις και στις τοποθετήσεις;
Φυσικά υπάρχουν θέματα και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τα οποία θα γραφτούν αύριο.
Το σημερινό παιχνίδι ήταν άκρως διδακτικό στο πως θα μας αντιμετωπίζουν μικρότεροι αντίπαλοι όταν βρίσκεται ο Καμαρά μέσα.
Φυσικά υπάρχουν θέματα και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τα οποία θα γραφτούν αύριο.
Το σημερινό παιχνίδι ήταν άκρως διδακτικό στο πως θα μας αντιμετωπίζουν μικρότεροι αντίπαλοι όταν βρίσκεται ο Καμαρά μέσα.
-
Διαφωνω. Ο Καμαρα χρειαζεται αλλου τυπου χαφ διπλα του για να ξεδιπλωθει. Τα μαρκαρισματα του ειναι δυνατα ανεκαθεν.sn0ufel4 έγραψε:Τακτικά θέλει ακόμα δουλειά
Μακάρι να είχε τέτοια άμυαλα τρεξίματα και ο Σβαμπ. Αν όλα τα μαρκαρίσματα ήταν πετυχημένα θα μιλάγαμε για τέλειο παιχνίδι και ότι το πολύ έναν χρόνο θα τον χαρούμε.
-
- figurehead4
Μόνος του έπαιζε ρε παιδιά μέχρι που βγήκε και ψάχνουμε τακτικά κουσούρια σε νέο παίχτη; Αυτά με το χρόνο λύνονται και θα λυθούν. Μαθαίνει την ομάδα και θέλει παιχνίδια. Των υπολοίπων στο κέντρο τα θέματα δεν λύνονται ποτέ.
Το να καλύψει κάποιος έναν συμπαίχτη του που προσαρμόζεται στην ομάδα δεν είναι καν άξιο αναφοράς. Είναι το φυσιολογικό. Όπως και το να καλύπτει ένας που τρέχει όσους δεν μπορούν να περπατήσουν, σε μια ομαδα, επίσης.
Σήμερα ο Καμαρά έτρεξε για δύο.
Φίλε marsantos μην μασάς. Γράψε. Εγώ θα κάνω πάντως την ίδια ακτινογραφία όσων έκανε, όπως με Ντέλια, να τη συζητήσουμε.
ΥΓ
Θα χρειαζόμασταν δύο ώρες σε καφετέρια να αναλύσουμε τη σχέση Λούτσε-Ντέλια, όπως τη βλέπω εγώ τουλάχιστον. Όχι όμως εδώ μέσα γιατί 9 στους 10.θα πεταχτούν να... προστατευσουν τον έναν ή τον άλλον. Δυστυχώς η πλειοψηφία προτιμά τα... στρατόπεδα και όχι μια σφαιρική κουβέντα, όπως θα κάνουμε πάλι για τον Μαντί
Το να καλύψει κάποιος έναν συμπαίχτη του που προσαρμόζεται στην ομάδα δεν είναι καν άξιο αναφοράς. Είναι το φυσιολογικό. Όπως και το να καλύπτει ένας που τρέχει όσους δεν μπορούν να περπατήσουν, σε μια ομαδα, επίσης.
Σήμερα ο Καμαρά έτρεξε για δύο.
Φίλε marsantos μην μασάς. Γράψε. Εγώ θα κάνω πάντως την ίδια ακτινογραφία όσων έκανε, όπως με Ντέλια, να τη συζητήσουμε.
ΥΓ
Θα χρειαζόμασταν δύο ώρες σε καφετέρια να αναλύσουμε τη σχέση Λούτσε-Ντέλια, όπως τη βλέπω εγώ τουλάχιστον. Όχι όμως εδώ μέσα γιατί 9 στους 10.θα πεταχτούν να... προστατευσουν τον έναν ή τον άλλον. Δυστυχώς η πλειοψηφία προτιμά τα... στρατόπεδα και όχι μια σφαιρική κουβέντα, όπως θα κάνουμε πάλι για τον Μαντί