Τό αυτό .kayde έγραψε:Εμφανιση Πρωταθλητη,απλα.ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ,χαλαρα.
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Mitsospaoki4
- Moderator
2/2 πάμε παρακάτω!
Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν τρομεροί!
Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν τρομεροί!
-
Το δείγμα στο τέλος δεν ήταν αξιόπιστο, αλλά Shola και Τισουνταλι πολύ ενθαρρυντική εικόνα. Μπράβο.
Ο Καμαρά πολύ καλός. Άντε φαίνεται ότι έχουμε ρολαρει.
Ο Καμαρά πολύ καλός. Άντε φαίνεται ότι έχουμε ρολαρει.
- WeWillRockYou
Δηλώσεις Λουτσέσκου:
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
"Ο Ταρίκ (Τισουντάλι) σκόραρε σήμερα, είμαι χαρούμενος για αυτόν, έχει ποιότητα. Πρέπει να βρίσκουμε την κατάλληλη στιγμή να εντάσσουμε τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα.
Έχουμε μια μεγάλη σεζόν μπροστά μας και όλοι θα είναι σημαντικοί. Δεν ξέραμε πως θα αντιδρούσε ο Σόλα (Σορετίρε) στο παιχνίδι και έτσι περιμέναμε να έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες στο παιχνίδι, ένα ασφαλές σκορ. Πρέπει να μάθει τη φιλοσοφία μας, τις ευθύνες που θα έχει στο παιχνίδι, κάθε παιχνίδι είναι τελικός και πρέπει να μαθαίνει. Είναι σημαντική νίκη για εμάς και προχωράμε".
Για τις μεταγραφές: "Δεν έχω πληροφορίες, υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με αυτά και θα το διευθετήσουν εκείνοι".
ο μικρος με ενεπνευσε
κανε τους τον κ@λο σουρωτηρι
ρε Σωτηρη ρε Σουρωτηηηηρη
κανε τους τον κ@λο σουρωτηρι
ρε Σωτηρη ρε Σουρωτηηηηρη
- thomas Murg
JohnDag έγραψε:Ωραία, μεστή, σοβαρή εμφάνιση.
Δεύτερο σερί ματς που όχι μόνο δεν τρώμε γκολ αλλά δεν κινδυνεύουμε ουσιαστικά και σοβαρά.
Η ποιότητα μπροστά βγάζει μάτια, με την βασική διαφορά φέτος ότι οι ποιοτικές λύσεις είναι ακόμα περισσότερες.
Δυο σωστές επιλογές σε χάφ και στόπερ και πάμε για όμορφα πράγματα και φέτος.
Γιάνναρε, το είδες σίγουρα το παιχνίδι; Τρεις τέσσερις ευκαιρίες πολύ καλές είχαν σίγουρα οι Αγρινιώτες.
Θέλω να πω μόνο κάτι για το ματς. Βουλγαρε, σακουλεψου και παίξε μόνο όπως στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι την ώρα που βγήκες. Το Α ημίχρονο δεν είναι για πέταμα , άιντε πουλάκι μου.
Υγ. Καμαρά, κάνει πλάκα σε τέτοια ματς, δεν χρειάζεται επιβάρυνση. Τον μικρό Σωτήρη, τον έχω υπό την σκέπη μου, μην μου τον ματιασετε, ακόμα είναι νωρίς.
Sent from my iPad using Tapatalk
Υγ. Καμαρά, κάνει πλάκα σε τέτοια ματς, δεν χρειάζεται επιβάρυνση. Τον μικρό Σωτήρη, τον έχω υπό την σκέπη μου, μην μου τον ματιασετε, ακόμα είναι νωρίς.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ο μικρος του Ταισον,με "φτιαχνει".Αψογη φαση,χαιρομαι για τα παιδια που εχουμε στην ομαδα.
νουμια και βαζελες γιουχαραν στο ημιχρονο.
Οι "βλαμενοι μαστουρηδες εγκληματιες,αδερφια" χειροκροτησαν.Και νικησαμε.
νουμια και βαζελες γιουχαραν στο ημιχρονο.
Οι "βλαμενοι μαστουρηδες εγκληματιες,αδερφια" χειροκροτησαν.Και νικησαμε.
- Caballo Viejo
Μπράβο στην ομάδα και χαρά μεγάλη για τον Σωτήρη. Τι παιχτρόνι είναι αυτός! Φτου, φτου, φτου.
-
-
Αρχικά μπράβο στην ομάδα για την σοβαρή της εμφάνιση (αν κάποιος δεν καταλαβαινει το σοβαρή ας δει τα ματς κίτρινων πράσινων αυτής της αγωνιστικης).
Και τωρα στα σημαντικά, επειδη το πράγμα έχει ξεφύγει, μην πω ολοκληρωτικά, όσον αφορά ΕΠΟ-Γκαγκατση-διαιτησια-ντεμεκ εύνοια από την 2η αγωνιστική κιόλας, με συντονισμένη προσπάθεια αντιπάλων-αστυνομιας-μμε κτλ, θέλω σήμερα κιόλας πέσιμο στα ισα και παλικαρισια της ΠΑΕ σε Μακη-Λανουα-Νόβα για το αιωρούμενο χέρι στήριξης. Διαγραφή Βεργετη και varιστα. Και μην αρχίσουν τα χαζά "εμείς δεν είμαστε τοξικοι" "ας παίξουμε μπάλα και μετά να διαμαρτυρομαστε" "εδώ δεν μπορούμε να κλείσουμε τον Μειτε και ένα στοπερ, ας δούμε τα χάλια μας" γιατί τόσο υπεράνω δεν ήταν ούτε η Αντουανέτα με τα παντεσπανια της. Άιντε νιώστε λίγο
Και τωρα στα σημαντικά, επειδη το πράγμα έχει ξεφύγει, μην πω ολοκληρωτικά, όσον αφορά ΕΠΟ-Γκαγκατση-διαιτησια-ντεμεκ εύνοια από την 2η αγωνιστική κιόλας, με συντονισμένη προσπάθεια αντιπάλων-αστυνομιας-μμε κτλ, θέλω σήμερα κιόλας πέσιμο στα ισα και παλικαρισια της ΠΑΕ σε Μακη-Λανουα-Νόβα για το αιωρούμενο χέρι στήριξης. Διαγραφή Βεργετη και varιστα. Και μην αρχίσουν τα χαζά "εμείς δεν είμαστε τοξικοι" "ας παίξουμε μπάλα και μετά να διαμαρτυρομαστε" "εδώ δεν μπορούμε να κλείσουμε τον Μειτε και ένα στοπερ, ας δούμε τα χάλια μας" γιατί τόσο υπεράνω δεν ήταν ούτε η Αντουανέτα με τα παντεσπανια της. Άιντε νιώστε λίγο
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο για την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσης στο β΄ ημίχρονο!
Ειδικά μετά το 70΄ η ομάδα ήταν πολύ καλή και αν είχαμε λίγη (μόνο) τύχη το σκορ θα έγραφε 4.
Λοιπόν ας ξεκινήσω από τα αρνητικά:
Ο Sastre μέχρι να βάλει το γκολ ήταν κάτω του μετρίου. Δεν έχω δει χειρότερες σέντρες, ούτε από τον ίδιο. Μετά το γκολ ανέβασε ψυχολογία και βελτιώθηκε αρκετά.
Ο Rafa απαράδεκτος στα πρώτα 70 λεπτά.
Κάτω του μετρίου ο Murg. Όσο παίζει σαν 10ρι η ομάδα θάβεται μεσοεπιθετικά.
Ο Chalov πάλεψε, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε όσο έπρεπε, καθώς έπεσε, ξανά, στην κακή περίοδο της ομάδας.
Θετικά:
Κρατήσαμε το μηδέν πίσω με καλή απόδοση των δύο stoppers με καλύτερο των δύο τον Μιχαηλίδη.
Ο Camara ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, Το έχω ξαναγράψει ότι είναι, προς το παρόν, το καλύτερο χαφ που έχουμε.
Ο Ντέλιας που στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριος, στο β και κυρίως σαν 10ρι ήταν χάρμα ιδέσθαι!
Πολύ καλά τα πρώτα δείγματα του Σουρωτήρη, με γέμισαν αισιοδοξία.
Αυτός όμως ο Τισουνταλί...Τι γκολάρες έβαλε! Κρίμα που δεν μέτρησε η 2η. Αυτός που στις πρώτες δύο εμφανίσεις φαινόταν χάλιας σήμερα ήταν υπέροχος!
Ειδικά μετά το 70΄ η ομάδα ήταν πολύ καλή και αν είχαμε λίγη (μόνο) τύχη το σκορ θα έγραφε 4.
Λοιπόν ας ξεκινήσω από τα αρνητικά:
Ο Sastre μέχρι να βάλει το γκολ ήταν κάτω του μετρίου. Δεν έχω δει χειρότερες σέντρες, ούτε από τον ίδιο. Μετά το γκολ ανέβασε ψυχολογία και βελτιώθηκε αρκετά.
Ο Rafa απαράδεκτος στα πρώτα 70 λεπτά.
Κάτω του μετρίου ο Murg. Όσο παίζει σαν 10ρι η ομάδα θάβεται μεσοεπιθετικά.
Ο Chalov πάλεψε, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε όσο έπρεπε, καθώς έπεσε, ξανά, στην κακή περίοδο της ομάδας.
Θετικά:
Κρατήσαμε το μηδέν πίσω με καλή απόδοση των δύο stoppers με καλύτερο των δύο τον Μιχαηλίδη.
Ο Camara ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, Το έχω ξαναγράψει ότι είναι, προς το παρόν, το καλύτερο χαφ που έχουμε.
Ο Ντέλιας που στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριος, στο β και κυρίως σαν 10ρι ήταν χάρμα ιδέσθαι!
Πολύ καλά τα πρώτα δείγματα του Σουρωτήρη, με γέμισαν αισιοδοξία.
Αυτός όμως ο Τισουνταλί...Τι γκολάρες έβαλε! Κρίμα που δεν μέτρησε η 2η. Αυτός που στις πρώτες δύο εμφανίσεις φαινόταν χάλιας σήμερα ήταν υπέροχος!
το θετικο ειναι οτι και οι τεσσερεις νεοαποκτηθεντες
δειξανε οτι εχουν θεση στο ροστερ και θα βοηθησουν
δειξανε οτι εχουν θεση στο ροστερ και θα βοηθησουν